Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Anammmmmmmmmmmm eşim gelicek ve ben daha yemek yapacağım

Dışardan gelince ancak temizlikle uğraştım Aslında yapmayacaktımda eşimin halaları çaya geliyorlarmış
Şimdi hemen mutfağa girişiyorum gece geçte olsa uğrarım yine

Öpüldünüz

kızlar bende size katılıp kilomu vermek istiyorum ama evde tartım yok işten de 9 da çıkıyorum anca pazar günü anneme gidip tartılıcam

Aramıza hoşgeldin
İnşallah hepbirlikte çok çok güzel kilolar vereceğiz merak etme sen

Kıyamam kuzuya yaaa ay çok geçmiş olsun
RAbbim beterinden saklamış çok şükür İnşallah bir an önce Rabbim şifalar verirde yine eskisi gibi güzel güzel yer mamalarını
Sizlerede büyük geçmiş olsun yüreğin nasıl ağzına gelmiştir o an kuzu nazaramı geldi ne

Hastanedeyim kizlar annem ameliyat oldu bugun taburcuyuz cok sukur yorgunum bende kac gundur gece gunduz yanindaydim, eve gidip bi dus alsam 2 saat uyusam keske

Hadi gözünüz aydın canım İnşallah Rabbim acil şifa verir ve annende kendini bir an önce toparlar Aminnnnnnnnn

HAFTANIN 1.leri _________ - 1,4 kg. ________ badell & İlknur83

HAFTANIN 2.si __________ - 1 kg. ______________ burcu8181:81:

HAFTANIN 3.leri _________ - 0,8 kg. ______ clutch & nothingg:122:

Ellerinize ve emeğinize sağlık kızlar Hakkınızı helal edin
Bu arada ben sporumu bildirmeyi unutmuşum neyse artık haftaya unutmam inşallahhhhhhhhhhh

Kızlarrrrrrrrrrrrrr bu arada sizlerde süpersiniz
İnşallah her hafta çok güzel kilolar veririz

Evde sular yok, 8de gelecekmiş güya ama uzar o. pufff. neyseki çok işim yok, eşim de geç gelecek. bari birazdan cacık yapayım da yemeğimi yiyeyim.

Yenam afiyet olsun

Zeynepcim bizim de pazar piknik faslı var, yarın ben de poğaça yapacam yine dafi ablanın tarifinden. sen de yapmış kadar oldun bence canım

kızlarr tebrik ederim kilo veren azmaden herkeziii

çoot yoruldum akşama kadar sil süpür evi adam ettim şükürrr

sonra kızın provası vardı ona götürdüm kıyafetleri çok hoş olmuş bende kendime doğru dürüst bulamadım şifon bi buliz aldım kendime

yeşillik alacam bitek pazara gidierim az sonra heralde

yarın gösteri günü bakalım nasıl olcak

Son düzenleme:

bende merak ediyorum o tarifi not aldım ama yapmadım daha....malum ev için yapmıyorum hamurişi bişey...misafirimde pek gelmediği

için deneyemedim daha...ama haziranın haftasında gün bende ozaman yapabilirim...ama bir gün öncesi yapsam bayatlamaz

demii...çocuklardan ev temiz kalmadığı için aynı gün hem temizlik hem mama hazırlamak yetişmiyo bende bazı şeyleri birgün

öncesinden yapıyorumda...

ben geldim canlarımmmm

nassınız kuzularr ? ben ancak gelebildim , sabah bi ara girdim bildirim yapacaktım ama pc sağolsun beni kabız etti , kapatıp gittim , ama 2 gün önce yeni bilgisayar siparişi verdik , canavar mübarek canavar , yer uçağıı

NURGÜLcüükk bebiş geliyormuş , hadi bakalım sağlıcakla alırsın inşAllah kucağınaa

NECANcım geçmiş olsun Bediicana , bi an önce iyileşir inşAllahh

CHOCOPRENSES hoşgelmişsin bacımmm

aklımda bi sürü şey vardı ama unuttummm :44::44::44::44:

buarada burda hava yine tam kış , felaket bi soğuk var ve sular seller şeklinde yağmur yağıyor , o değilde bu sahne hep cuma günü yaşanıyor , nedir acaba sorun , biz haftasonu evden çıkmayıp kukumav kuşu gibi oturalım diye böyle sanırımm

kilo veren & veremeyen , spor yapan & yapamayan herkesleri çook tebrik ederimm

YENAcım & ASUcum ellerinize emeğinize sağlıkk , öpüyorumm

Son düzenleme:

canım poğaça bayatlamıyor kesinlikle, önceki gün yapıp sararsan hiçbir şey olmaz. ben de çok ısrar olmadıkça kendimize yapmıyorum hamur işi, piknik iyi bahane oldu :)

----------

Nursena ellerine sağlık, babanneler gösteriye mi geliyor yoksa

bu arada yarın ne duygulanırsın, kızın kuğu gibi olacak. benim de kızım olursa bale yapar inşallah :)

cücüşüm güle güle kullanın yeni yer uçağınızı

bu arada sen şimdi yap bildirimini, biz merak ederiz

cücüşüm güle güle kullanın yeni yer uçağınızı

bu arada sen şimdi yap bildirimini, biz merak ederiz

sağol cücüüümmm , bi gelsin binip uçacam valla , bu benim ilk mesleğe başladığımdaki laptopum , sen düşün gerisini gariii

geçen hafta :77.3

bu hafta : 75.7

giden : 1.6

efsane geri döndü ülleeyynnn

HAFTANIN 1.leri _________ - 1,4 kg. ________ badell & İlknur83

HAFTANIN 2.si __________ - 1 kg. ______________ burcu8181:81:

HAFTANIN 3.leri _________ - 0,8 kg. ______ clutch & nothingg:122:

Yena .Asumanzeynep ellerinize sağlık kilo veren sporla da destekleyen herkesi tebrik ediyorum bu hafta listelerde biraz bahar yorgunluğu var gibi hadi bu hafta canlanalım kızlar Zeynep Esra; kek, puaça, mozaikler derken çocuklarıma acıdım size özenip bende kolları sıvayayım ve Dafinin meşhur bayatlamayan puaçasından yapayım

Son düzenleme:

saklı onu ama, sen onla 30 kg verdin leyn. az büyüğe saygı, az geçmişe hürmet

harikasın cücüşüm, sen 5 kgmı 3 haftada verecen zaar

Amanın çekilin yoldan tüü tüüü tüüü maşaallah iyi vermişin örtmenin kapışkanların liderisin Haziran 15 toz yutup cezaya kalmasak ateş düştü valla

saklı onu ama, sen onla 30 kg verdin leyn. az büyüğe saygı, az geçmişe hürmet

harikasın cücüşüm, sen 5 kgmı 3 haftada verecen zaar

evet cücüüüüm yavruyu saklasam eyi olur , kötü gün dostum o benim, kader arkadaşım , sırdaşımmm

30u 35e tamamlayaydım iyiydi ama ,bakalımmm , 3 haftada zaar 300-500 300-500 veririmm

Amanın çekilin yoldan tüü tüüü tüüü maşaallah iyi vermişin örtmenin kapışkanların liderisin Haziran 15 toz yutup cezaya kalmasak ateş düştü valla

sağol örtmenim, kapışkanlığım sanada bulaşsın , normalde pek kapışkan, azimkar bi liderim ama sen benim kötü zamanlarıma denk geldin , daha iyileri görecen inşAllahhh

valla bana eşlik etmeyeni , kilo vermeyeni tek ayak üstünde bekletecem ona göre haa, ayağınızı denk alınn

Aynurum maşallah biz senin hızına nasıl yetişeceğiz 300-500le bilmiyorum valla

Son düzenleme:

Yenacim afiyet olsun cakma manti gibi bende cok yapardim eskiden cok severim

Zeynepcim kaderde varsa birgun gorusuruz canim.

Aynur cucusu napiuon bacim sen yaw masallah.Esra doru dedi valla 3 haftada vericen 5 kiloyu.

Tam 3 saat evde dondum durdum pek iste yapamadim balkon sil lavabo sil camasir yerleri sil utulenmisleri yerlestir....ufff topugum uyustu bel fitigindan.
Necok agladimya hamd olsun Rabbim saglik verdin hersey gecer...

Listeler icin ellerinize saglik muck:13:

Dereceye girenlere tebrik
Telden yaziyorum kizlar...abuklasmis olabilir...

Hepinize sevgiler

9.00 peynır
2dılım ekmek
salat domat
3zeytın

11:00 kıraz

13:30 patlıcan
yogurt
2dılım ekmek

16:00 dondurma

19:00 dolma
yogurt

21:00 kıraz

kızlarr trt 1 de çok güzel dizi var tavsiye edilir bu bölümüğ çol hoş kilo ile ilgili

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…