Hastanedeyim kizlar annem ameliyat oldu bugun taburcuyuz cok sukur yorgunum bende kac gundur gece gunduz yanindaydim, eve gidip bi dus alsam 2 saat uyusam keske
aranızda en kilolu olan benim galiba 110 la başladım geçen hafta 108 e düştüm bakalım bu hafta ne olacak
Herkese hayırlı cumalar;
Oğlan da annemde benim yanımdalar,hiç sormayın dün işe gelmedim.Salı akşamı benim oğlan balkonda düşmüş ağzı mermere çarpmış,üst dudak alt dudak patlamış,çene zedelenmiş,üst 2 diş sallanıyo,doktorlardaydık 2 gündür uyumadım,çok şükür iyi,10 gün sıvı ve püre şeklinde yemekler yiyecek ,emzik vermeyin dediler dünden beri vermiyorum ama çok huysuz, neyse bu vesileyle ondanda kurtulcaz inşallah.10 gün sonra kontrol edicekler,dişler yerine yerleşmezse çekiceklermiş offfffff
ben en son 88,5 kg'dım,bu gün sabah 89,6 kg çıktım.2 ayda bir adet oluyorum çok şişim ,şeker ilacına başladım bakalım ne olacak
selamun aleyküm kızlaarr
cumanız mübarek olsun
ben akşam sarımsaklı yoğurt yedim bugün gözümü açamıyorum. sabah namazı bir gözüm açık biri kapalı kılıp yattım. eşimi geçirirkende tek tabanca gibi bakıyordum küt hemen yatağa girdim. uyanıp uyanıp uyudumkalkıp tartıya çıkayım bari ümitsiz vakayım ama korkunun ecele faydası yok zaten dolunayda geldi vermek zor birde saçma sapan yedim bu hafta bakalım tartı ne diycek.
esraaa kadından haber yokmu daha
Hastanedeyim kizlar annem ameliyat oldu bugun taburcuyuz cok sukur yorgunum bende kac gundur gece gunduz yanindaydim, eve gidip bi dus alsam 2 saat uyusam keske
Herkese hayırlı cumalar;
Oğlan da annemde benim yanımdalar,hiç sormayın dün işe gelmedim.Salı akşamı benim oğlan balkonda düşmüş ağzı mermere çarpmış,üst dudak alt dudak patlamış,çene zedelenmiş,üst 2 diş sallanıyo,doktorlardaydık 2 gündür uyumadım,çok şükür iyi,10 gün sıvı ve püre şeklinde yemekler yiyecek ,emzik vermeyin dediler dünden beri vermiyorum ama çok huysuz, neyse bu vesileyle ondanda kurtulcaz inşallah.10 gün sonra kontrol edicekler,dişler yerine yerleşmezse çekiceklermiş offfffff
ben en son 88,5 kg'dım,bu gün sabah 89,6 kg çıktım.2 ayda bir adet oluyorum çok şişim ,şeker ilacına başladım bakalım ne olacak
Sağol yenam valla burdan çıkıp çalışmaya başlıyorum en geç yarım saat sonra bura aklıma geliyo acaba diyorum yine hangi sohbetin belini kırıyolar hemen bakıyorum ben sizleri çok seviyom yaffff
Esram aslında konuyu çok uzatmak istemediğin için bişey yazmıcaktım ama sen okadar güçlüve zeki birisinki inan bazen yazdıkların karşısında hayranlıkla bakıp kalıyorum evde olmak çok zor bi durum ben yaklaşık 2 sene kaldım hamilelik ve doğum için ama artık son zamanlar aklımdan şüpe etmeye başlamıştım inşallah sende en kısa zamanda gönlüne göre bi iş bulursun ve rahatlarsın kuzum hadi çık gel ankaraya asuman ablayla beraber seni misafir edelim burda amma uzun oldu Allahtan bişey yazmıcaktım ha
Zeynep kuzum sıkma canını esranın dediği gibi oructanda olabilir haftaya iyi bi rakamla gelirsin eminim
Allah kabul etsin asuman abla...
Hoşgeldin
Burda herkese yer var canım
Selamm kizlar bende araniza katilmak istiyorum..
25 yasinda 1senelik evliyim. Sisko bir gelindim , kilo alarak ta devam ettim 12kilo aldim dugunden sonra(
Suan 92 kiloyum 1.72 boy umarim sizlerle bende kilo verebilirim..
Desteklerinizi esirgememeniz dilegiyle...
günaydın herkese, selamun aleyküm...
Yenacım kilom aynı 99 üzüldüm evet bu hafta emek vermiştim regl de bitti ama umrumda değil ben yoluma edicem Allahın izniyle.
Asuman ablacım sporum 135 dk.
dün akşam yemek yedik biraz geç olmuştu çay demledim biraz dinlendin az uzanalaım dedik eşimde bende sızmışız resmen.9da uyudum 6 da uyandım resmen...diyorum sanırım kilom ondan eksilmedi.yeyip yatmış olduk...kendimi avutuyorum Yada dolunaydandır o
İlknurcum çok geçmiş olsun ve doğum günün kutlu olsun:119:verdiğin kilolarda gözümden kaçmadı maşallah
Zeynepçim sana da çok geçmiş olsun. sende de migren var zannımca öldürmez güldürmez. eşim çok uyuduğu için sabah ağrıyordu mesela...
Nurgül çok üzücü canım çok geçmiş olsun sağlıkla yavrunu kucağına alırsın inşallah...
Cecoş üzülme tatlımya her ergenin yaşadığı durumlar ama kendine zarar vermesi düşündürücü üstüne gitmen gereken bir konu...umarım herşey tatlıya bağlanır bugün...
Esracım kuzum neden bunaldın demicem evde olduğum 8-9 aylık bir sürecin, ailemden uzaklık ,işi bulamama ve bi sürü sorun yüzünden 20 kg almış biriyim seni ayakta alkışlamak istiyorum sen aslında harikasın hem evdesin tek başına hemde diyettesin (ben konuya bu açıdan baktım sadece şuanda mazur gör beni 99 kg lık bir hatun olarak)... alışveriş te ben senle gelmeye talip olabilirmiyim?
ama burdan sana yakın tek bildiğim optimum avm... öptüm seni
Merhabalar
Yine cuma :) Ve yine cuma tartılması :)
Geçen hafta ki kilom :98.6
Bu hafta ki kilom:97.2
Spor yok
yürüyüş yok
Biz nasipse bu gece yola çıkıyoruz,işleri hafiflettim sadece bi kaç küçük işim kaldı.
Gelinceye kadar beni unutmayın olaaar mı :)))Annemlerde net yok,dönüşte inşallah kaldığımız yerden devam ederiz cuma tartılmalarına.Ve burada ki o güzel paylaşımlara..
asucum beni 1 ay izinli yazabilir misin..Çünki en az 1 ay kalırım orada ,fazlada olabilir..
Sizlerde kendinize iyi bakın..Allaha emanet olun..
İnşallah döndüğümde herkes bol bol eksi kilolarda olur..Aminn...
Merhabalar
Spor yok
yürüyüş yok
Biz nasipse bu gece yola çıkıyoruz,işleri hafiflettim sadece bi kaç küçük işim kaldı.
Gelinceye kadar beni unutmayın olaaar mı :)))Annemlerde net yok,dönüşte inşallah kaldığımız yerden devam ederiz cuma tartılmalarına.Ve burada ki o güzel paylaşımlara..
asucum beni 1 ay izinli yazabilir misin..Çünki en az 1 ay kalırım orada ,fazlada olabilir..
sağol canım ama migren değilmiş....neee optimummu ay delircem burnumun dibine gelceniz ve ben göremicem siziiii....
çocuklar olmasa yürüyerek bile gidilir be yaa...gelmeyin optimuma başka yere gidin çatlarım ben yoksamm...
eşinede geçmiş olsun buarada...
sağol canım uykudan başka sıkıntım yok bol bol uyudum bugün. ne zaman sarımsak tüketsem yaşıyorum ben bunuçok geçmiş olsun Bediicana. çok üzüldüm canım, inşallah iyileşir bir an önce.
geldin ya buraya verirsin kiloları merak etme. kilolar biraz azalsa adetler de düzene girer. fıstık olacaksın tekrardan, hadi bi gayret.
geçmiş olsun Dafi abla, tansiyonu mu düşürdü acaba? inşallah toparlarsın bi an önce.
kadını aradım daynamayıp. kızacaktım bu ne ciddiyetsizlik, haber bekliyorum sizden diye. kadın meğerse telefon numarasını kaybetmiş, yoğunluktan da bakamamış tekrar. pazartesi akşamüstüne sözleştik. iyi ki aradınız dedi. hayırlısı bakalım hakkımızda inşallah.
Annene geçmiş olsun Ayşe inşallah toparlanır bi an önce.
hayırlı yolculuklar badell güle güle git güle güle ve eksili bir şekilde gel inşallah. hadi bize sürpriz yapMerhabalar
Spor yok
yürüyüş yok
sağol canım uykudan başka sıkıntım yok bol bol uyudum bugün. ne zaman sarımsak tüketsem yaşıyorum ben bunu
iyikide aramışsın kadını. hayırlısı inşallah. kul bunalmayınca hızır yetişmezmiş. inşallah gönlüne göre güzel bir iş olur. ne zamanki bittim yarabbi deme noktasına geliriz mevlamda yettim kulum der. bu sefer olur inşallah
Öyle düşünme canım hepimiz geçtik oralardan şimdi sen başlarda hızlı hızlı verir 2 li rakamlara inersin inşallah
Asuman abla bıçakla keseyim de süt ve tereyağ içine işlesin derken sıçradı bi sürü mutfak battı. ısıtsam mı dedim ama mümkünatı yoktu. az yedim zaten bi tatlı kaşığı kadar ara öğün niyetine. ama ben de üzüldüm valla, taştan yumuşak değildi ne yazık ki.
tekrar denicem şimdi. bisküvileri kırıyorum. annemin nazarı değdi ama anam bu ne bomba bi şey oldu diye ( hiç beceriksizliğimi kabul etmem :))
ay evet öğretmenler pek severdi gerçekten. edebi metinler dersi bi tane benim 5 düşmüştü de bütün sınıf sinir olmuştu :)
kızın çok iyi yolda, benden de çok gıcık olsunlar ona inşallah ( başarılı olsun anlamında)
dene sen bi onu canım, şifa niyetine inşallah. yalnız bebiş gelmesin sonra, hamile kalan bir sürü hatun var onunla. hayır Nursenaya iş çıkaracaksın durup dururken sonra
herkese merhabaaa;
kaçak geldi hanımmmm :)))
nasılsınız tontişler
beni sormayın karışık kuruşuk gidiyor çok şükür. zamana bıraktık bazı şeyleri
bekliyoruz bakalım neler getirecek zaman!
Herkese hayırlı cumalar;
Yenam ellerine sağlık canımne güzel olmuş tablomuz işi bilen başka oluyor ne de olsa başköşeye de kurulmuşum ben
Yenam ellerine sağlık canımne güzel olmuş tablomuz işi bilen başka oluyor ne de olsa başköşeye de kurulmuşum ben
HAFTANIN 1.leri _________ - 1,4 kg. ________ badell & İlknur83
HAFTANIN 2.si __________ - 1 kg. ______________ burcu8181:81:
HAFTANIN 3.leri _________ - 0,8 kg. ______ clutch & nothingg:122:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?