- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
kızlarr trt 1 de çok güzel dizi var tavsiye edilir bu bölümüğ çol hoş kilo ile ilgili
İzliyorum canım gülümseyerek:))
Su içsen yarar inşallah çok iyiydi Esra kapıya tekrar gelirse o kadın bunu söylemek lazım
kızlarr trt 1 de çok güzel dizi var tavsiye edilir bu bölümüğ çol hoş kilo ile ilgili
adı ne actım reklam var
İzliyorum canım gülümseyerek:))
Su içsen yarar inşallah çok iyiydi Esra kapıya tekrar gelirse o kadın bunu söylemek lazım
öyle diyeyim o zaman ben bi dahakine
Kizlar kusuruma bakmayin gec oldu ne zamandir giremiyordum.ancak gelebildim once bildirim yapayim 92.7 bi hafta gecen hafta 94 tu giden 1.3 oda hastaliktan oldu kac gundur dayak yemis gibiyim hem ben hastayim hem kizim hasta bugun daha iyiceyimm esyalarimizi ayarliyoz yenaaaa memleketine geliyom bacim yarin sabah izmire geliyoz bi hafta ordayiz dugun var bu hafa sonu sizi ozledim valla giremedim malum.evde net yok e hastayken de tele bile bakamadim simdiden opuyom sizi
İlknurum ailecek uf olmuşsunuz..Çok geçmiş olasun canım.
Ayrıca nice mutlu yaşlara..
Esracığım kadın aramamış ona da sıkıldın sanırım bugün..Herşeyin hayırlısı canım..
İyi dinlenmeler zehracığım...İş dönüşü çocuklarla hasretleşmek çok güzel bir duygu değilmi.??
Kolay gelsin aynurcuğum..
Benim de en büyük korkularımdan biridir asansör de kalmak..
Tek başıma binemiyorum örneğin çok zor da kalmadıkça...
Çok güzeller iyi günler de kullan...Renkler harika..
nurgülcüğüm,Allah yardımcın olsun sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini inşallah...
Ergenlik karın ağrısı yaklaşık 20 yaşına kadar sürüyormuş uzmanların görüşü..13-20 yaş arası gelişme çağı imiş..
Bu konuda bir çok seminere katıldım,dinledim vb.öyle diyo amcalar,teyzeler...
Aslın da teoride herşey yapılabilir gibi ama pratikte olamıyor çoğu zaman...
Benim fikrim profesyonel yardım alman kesinlikle...Sürekli takipte ol hastanelerle ilgili yada okulun rehber öğretmeniyle görüşme ayarla yol göstemesini rica et...
biz ne kadar çocuğumuzu tanısakta karşı görüşün çok faydası oluyor her açıdan...
Ben de kızımı götürmüştüm söyledimiştim hatta kaygılarından dolayı.. ikimizide çok iyi geldi 15-20 dakika görüşme..
Sanada geçmiş olsun üzülmemeye çalış düzelecek elbet Allah başka keder vermesin ama özellikle anneler çok yıpranıyor...
Çok sevdiğim bir pedagog var...Diyor ki;çocuk ev de anneyi anne olarak babayı baba olarak görmeli..
Baba evin reisi,güçlü,koruyan,gözeten,otoriter..Anne,sarıp sarmalayan,her koşulda seven vb. olmalı..
İyi geceler esracığım...
Senin teselliye ihtiyacın yok şu an..Olsaydı teselli ederdim tabii..
Arkadaşlık niçin vardır..
:)) Yapacağım nasipse ..
çok teşekkürler İlknurcum, mesajlarınızı okuyunca iyi hissetim. İyi ki varsınız hepiniz :)
Bu arada doğum günün kutlu olsun canım :) sen benden önce 30 oldun ehehehhe
Aslında sorunum bu Asuman abla. Evde çok sıkılıyorum, annemlerde de annem sürekli hasta. bir eksiği yok Allaha şükür ama onu öyle görünce bunalıyorum. Komşu edinecek kadar güvenemiyorum kendime, ben öyle tahammül sınırları yüksek biri değilim kalp kırmak istemiyorum daha fazla. birkaç arkadaşım var ayda yılda bir görüştüğüm onlar da çalışıyor, denk gelemiyoruz çoğu zaman. eşim diyor git gez dolaş alışveriş yap, öyle şeylerden mutlu olan biri de değilim. neyse ki sizle konuşunca rahatladım, iyi uyandım bugün. sizin enerjinizden çalmamışımdır inşallah :)
çok sağol desteğin için, yakın olsak valla görüşürüdük ne güzel. şımarırdım hem ben sana :) gerçi ikimiz de 100 kilo olurduk tekrardan iki ayda evet
Canım ortada gerçek bi sorun olmayınca sizi sıkmayayım dedim ama daha çok üzdüm
çok sağolun hepiniz, dert ortağım oldunuz (olmayan dert)
bugün çok daha iyiyim sayenizde
Evet canım, evle annem arasında bunalıyorum. en yakın arkadaşım istanbulun uzak bi semtinde, şehirlerarası yol gibi. telefonda da işte olduğu kadar dertleşebiliyor insan. Çok sağol duaların için, iyi ki varsınız gerçekten, bu kadar candan olmasanız ne yapardım bilmem.
Kızlar konusunda da çok haklısın, kız çocuğunun asiliği çok sesli oluyor. erkekler yapıyor ediyor kimse anlamıyor. dün annemin bi komşusunun çocuğunun bıçaklandığını duydum. çocuk daha 15-16 yaşında. küçükken o kadar mülayim bir çocuktu ki... sanırım suçu da yokmuş olayda, serserinin biri niye selam vermiyorsun diye yapmış. ama yine de bulunuyor işte o ortamda bi şekilde. Allah korusun gerçekten onları kötü ortamlardan arkadaşlardan.
canım regl olamama gerçekten çok etkiliyor. inşallah şöyle bi 10 kg attığında kalkar o sorun ortadan.
bi de Dafi ablanın dediği dolunay daha gerçekleşmedi, yarın sanırım. öncesindeki iki hafta kilo vermek zor, sonrasındaki iki hafta daha kolaymış. bence de doğruluğu var bu tespitin. inşallah önümüzdeki hafta çok daha güzel kilolar verirsin.
günaydın herkese, selamun aleyküm...
Yenacım kilom aynı 99 üzüldüm evet bu hafta emek vermiştim regl de bitti ama umrumda değil ben yoluma edicem Allahın izniyle.
Asuman ablacım sporum 135 dk.
dün akşam yemek yedik biraz geç olmuştu çay demledim biraz dinlendin az uzanalaım dedik eşimde bende sızmışız resmen.9da uyudum 6 da uyandım resmen...diyorum sanırım kilom ondan eksilmedi.yeyip yatmış olduk...kendimi avutuyorum Yada dolunaydandır o
İlknurcum çok geçmiş olsun ve doğum günün kutlu olsun:119:verdiğin kilolarda gözümden kaçmadı maşallah
Zeynepçim sana da çok geçmiş olsun. sende de migren var zannımca öldürmez güldürmez. eşim çok uyuduğu için sabah ağrıyordu mesela...
Nurgül çok üzücü canım çok geçmiş olsun sağlıkla yavrunu kucağına alırsın inşallah...
Cecoş üzülme tatlımya her ergenin yaşadığı durumlar ama kendine zarar vermesi düşündürücü üstüne gitmen gereken bir konu...umarım herşey tatlıya bağlanır bugün...
Esracım kuzum neden bunaldın demicem evde olduğum 8-9 aylık bir sürecin, ailemden uzaklık ,işi bulamama ve bi sürü sorun yüzünden 20 kg almış biriyim seni ayakta alkışlamak istiyorum sen aslında harikasın hem evdesin tek başına hemde diyettesin (ben konuya bu açıdan baktım sadece şuanda mazur gör beni 99 kg lık bir hatun olarak)... alışveriş te ben senle gelmeye talip olabilirmiyim?
ama burdan sana yakın tek bildiğim optimum avm... öptüm seni
HAFTANIN 1.leri _________ - 1,4 kg. ________ badell & İlknur83
HAFTANIN 2.si __________ - 1 kg. ______________ burcu8181:81:
HAFTANIN 3.leri _________ - 0,8 kg. ______ clutch & nothingg:122:
simdi bol kopuklu bir selam desem acaba affolurmu bu gun tarti gununu unutmus olmamEki Görüntüle 720315
ehhh bu seferlik affedelim hadi bidaha olmasin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?