Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

pazara gittim geldimm yoruldum valla dolabı yerleştirdim bulaşıklar bana bakıyo off anam hem temizlik hem pazar arada kızı götür topuklarım ağrıyooo çamaşır toplanacak yarına giyceğim kıyafetide ütülüyecem
amman iş hiç bitmiyooo

şu trt 1 dei böyle bitmesin bitsinde ondan sonra çok seviyo büyük kızım bu diziyi izliyoruz ailecek

bakalım bakalım nasılmıs tvde hıc bısey yok mıllet cuma gezme derdınde tabı tvye bısey koymuolar bızım gıbı aılelerı dusunen yok

selammm Hatunlar.canlarım her ikinizinde ellerinlze sağlık derecedekileride tebrik ederim.eeeee cücüşüm sen kapışma sonunda yayınlıycaksın demi liste ben meraklı esram aynı koltuktayız kuzum ben seni kucağıma alırım olurmuu.ben şimdi 10 kg verdim ya inanması zor kendime.hala abartı fark yok resim çektim ara usb kabloyu eşim kaybetti cepten atayım hafta sonu kuzular incelemeye alın beni

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Hele şükür gelebildim

Eşimin halaları şimdi gittiler ( küçük cimcime yine kankasını / kuzenini salmadı )
Nasıl yalvarıyor kapıda ne olur kanka gitme diye kalıcağım diyincede nasıl sevinçten havalara sıpladı

Ohhh bu gece rahatım sabaha kadar pc başında otursam neden demez eşim çünkü onlarda oyun konsolunda

Bu ne sakinlik Annemmmmmmmmmmmm

Herkes gezmeleremi gitti

Ay ben çok sıkılıyorum bu aralar iyi bir tatile ihtiyacım var
Okadar çok istiyorum ki şöyle bir 10 gün deniz kenarına bir yerlere kaçmayı ama bakalım bir bayramı atlatalım okullar açılmadan bir 10 gün önce inşallah kaçmaya fırsatımız olur
Malum 14 gün biz annemlerde kalacağız büyük kızı bırakıp döndüğümüzde zaten bir 10 gün sonra Ramazan başlayacak ( büyük kız yokkende akçaya gitmek istemiyorum iyice beni başlarından def edip tatile çıktılar diye düşünmesini istemiyorum ) Eeee sonrada bayrama 10 gün kala Anamlar gelicek ( kızla birlikte )

Aslında bazen şöyle bir 3 gün bile tek başıma ( çoluk çocuk hatta koca bile olmadan ) şöyle denize yakın sakin bir yerde kalmak isterdim hatta göl kenarı bile olur yüzmesemde oturup sessizce doğayı seyretmek vardı anasını satam ama ben evden kaçsam kokumu alır yine benim tepeme dikilir bu kakalaklar

Dünden beri kızım inanılmaz değişti yine sanki dün babasıyla tartışan kendine zarar veren o değilmiş gibi
Gündüz oturup karşıma aldım tekrar tekrar ona onu ne kadar çok sevdiğimizi yaptığının yanlış olduğunu bu şekilde bizi ancak çok üzdüğünü izah ettim Kardeşini kıskanmasına hiç gerek olmadığını onun aslında kendisini çok çok sevdiğini falan izah ettim.
Farkındayım ama nedense o an kendimi tutamadım yaptığım yanlıştı özür dilerim dedi
O an hiç birşey düşünemediğini söylüyor herşey olup bittikten sonrada kendine kızdığı için yine ellerini delmiş tırnağıyla :26: dedim bak ne olursa olsun bizimle konuşabiliyorsun, sana asla yasaklar getirmiyoruz ama eğer böyle birşey bir kere daha olursa yeminle seni ilk işim bir doktora götürmek olucak ve o huyundan vazgeçmediğin sürece hiç bir istediğini yapmayacağım dedim
Sonuçta birazda kimin otorite olduğunu bilsin istedim, her istediğinide yaptıramayacağını öğrensin istedim

Seneye gitar kursundan men cezan hala devam edecek ama eğer sen kendini düzeltirsen birşeyler düşünürüz dedim
Aslında zaten göndereceğim ( sonuçta çok seviyor gitar çalmasını ) ama biraz saygıllı davranmazsa bizimde onun yaptığını yapabileceğimizi anlasın istiyorum Şu an gitardan men cezasına bile itiraz etmiyor ben o an düşünemedim artık siz ne derseniz kabul etmek zorundayım dedi bunu bile söylemesi benim için büyük bir adım çünkü normalde asla geri adım atmazdı

Yemek yaparkende bana yardım etti bende sırf birşeyleri paylaşmış olmak için tamam yardım edebilirsin dedim Yemek yaparkende bol bol konuştuk ve inanılmaz ama ilgi üzerinde olunca çok daha uysal oluyor
Anlaşılan gerçekten tek sıkıntısı küçük cadınnın rol çalması
Artık çok daha dikkatli davranacağız eşimle ama yinede bir ara bir doktora danışmayı çok istiyorum

Kizlar kusuruma bakmayin gec oldu ne zamandir giremiyordum.ancak gelebildim once bildirim yapayim 92.7 bi hafta gecen hafta 94 tu giden 1.3 oda hastaliktan oldu kac gundur dayak yemis gibiyim hem ben hastayim hem kizim hasta bugun daha iyiceyimm esyalarimizi ayarliyoz yenaaaa memleketine geliyom bacim yarin sabah izmire geliyoz bi hafta ordayiz dugun var bu hafa sonu sizi ozledim valla giremedim malum.evde net yok e hastayken de tele bile bakamadim simdiden opuyom sizi

Canım çok çok geçmiş olsun hepinize
Rabbim acil şifalar versin ....Aminnnnnnnnnn

ben geldiimm
kızlar erken kaçmışsınız kimseler yok buralarda.
bu akşam düğüne gittim.ancak gelebildim.

Tesekkür ederim canlarimmmmmmmmmmmmm

HAFTANIN 1.leri _________ - 1,4 kg. ________ badell & İlknur83

HAFTANIN 2.si __________ - 1 kg. ______________ burcu8181:81:

HAFTANIN 3.leri _________ - 0,8 kg. ______ clutch & nothingg:122:

aynurum cücüsümmm gec kaldin bebegim birincilik ilan edildi paylasmam kimseyle badellden baska ( cimri ben )
saka saka bir döndün tam döndün masallah sanaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…