Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hasta oldum bennnnnnnnnnn....ogun plates grubunun gezısınde üşüttüm galıba bacemcıklerım şiş agrıo....ıltahaplanmış((

Merhaba güzeller,

hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum. ben bugün evdeyim yine, eşim çalışıyor. temizliğe devam, peşine de poğaçaları yapıcam yarın için. sizlere de kolay gelsin. öperim hepinizi.

oyy kıyamam ben sana Yasemin abla, eşşek kadarım ben :) biz yanyana sığışırız o koltuklara, dert etme sen

kesin fark vardır da sen farketmiyorsundur ablacım, sen ekle bakarız biz :)

İlknurcum hediyelerin çok güzel, hepsini güle güle kullan

bu arada herkesi davet etmekle çok iyi yapmışsın, ne kadar birbirinden farklı da olsa insanlar ailesiz, akrabasız zor. inşallah bi daha hiç tatsızlık yaşamazsınız.

hasta oldum bennnnnnnnnnn....ogun plates grubunun gezısınde üşüttüm galıba bacemcıklerım şiş agrıo....ıltahaplanmış((

geçmiş olsun, inşallah iyileşirsin bi an önce.

günaydın kolay gelsin sana...aman diyim dikkat et ben belimi ağrıttım dün.

Burcu
geçmiş olsun canım

günaydınn canlarımmmm

mutlu , umutlu , bol eksili bir haftasonu olsunnn

birhaftasonu klasiği olarak , herifim uyuyor, bende kahvaltı hazırlıyorum , pcyi mutfağa aldım , hem ziyaret hem ticaret babındaa

canım benim tebrik ederimm

daha bi kaç 10 daha vereceğine ben eminim ,sende inan ve güven kendinee :129::129::129::129:

aferin İlknurum sana yakışanı yapmışsın ,boşver büyüklük sende kalsın bebeeeemmm

buarada güle güle kullan cicişlerini , saatine bayıldım vallaaa

Zeynepppp moralini bozmak yokk ,bak bende + daydım , sonra patır patır gitmeye başladılarr , sende umudunu kırma OLACAAKKK OLACAAAKKKK

geçmiş olsun Burcucumm , dikkat et kendine

günaydın kolay gelsin sana...aman diyim dikkat et ben belimi ağrıttım dün.

Sağol Nevinim, zaten banyo kaldı bi. nevresimleri falan değiştireceğim sonra da. enerjim çok azmış gibi geliyor zaten. istesem de yapamam fazlasını.

bu arada bugün dolunay, yarından itibaren çok daha güzel kilolar vereceğiz inşallah. ben niyeti bozdum bi ara zaten az gidiyor diye ama pes etmek yok canlar. herkes sımsıkı sarılsın diyetine

sanada benden tünaydınnn olsunn

Aynen öle yasemin abla valla senin için daha zor deniz dibinde ama gidip serinleyemiyosun neyse ben daha fazla canını sıkmayım kolay gelsin ablacım

yok kuzum nerde geçen sene şişkoluktan girmedim zaten hiç denize

Merhaba güzeller,
oyy kıyamam ben sana Yasemin abla, eşşek kadarım ben :) biz yanyana sığışırız o koltuklara, dert etme sen

kesin fark vardır da sen farketmiyorsundur ablacım, sen ekle bakarız biz :)

eşek kadan olsanda sen daha küççüksünn inşallah çekip atıcam çektircek birini bulmam lazım.bu hafta sonu yoğun

kayınvalide geliyor akşam üstü habersiz,habersiz derken oğlunun haberi var benim yok annemgil eşya topladı pazartesi

konyaya taşınıyorlar çok hüzünlüyüm manevi olarak burada olduklarını bilmek insanı rahatlatıyordu onlara vakit ayırmam lazım bakalım hayırlısı Allah sağlık versinde...

bozmak yok kuzumm

bu gece dolunayda hepimiz birer kurt adam olacaaazzzz , diyet kurduu

Selam olsun ey güzeller

Haftasonları evde de olsam çalışıyor da olsam miskinlik hakim oluyo narin bünyeme..:26:

Yeni kahvaltıdan kalktık sayılır..Arkadaşım uğradı elin de simidiylen boyozuylan..Ben bir simit yedim..
Kızım da iki sınıf arkadaşıyla wafle yemeye çıktı dışarı..Arkadaşım çıkarken bırakacağını söyledi birlikte gittiler..

Ev de deneyeceğim waffle yi çok seviyor kızım,bayılıyor.. Ben hiç yemedim,merak etmedim tadı nasıl bilmiyorum...
Bu hafta deneyeceğim bakalım

Pınarcığım geliyosun da bana ne faydan var :)
Yinede hoşgelin,iyi yolculuklar..

Süper olmuş herşey..Çok sevindim senin adına şimdi nasıl huzurlusundur...
Dipdibe olmak dezavantaj ilişkiler açısından.. mesafeli ve saygılı bir şekil de korumaya çalış barış sürecini ilknurum:)

tamamen spontane diyosun yani güzel kız...
Ama erinicim sen genel olarak pek umursamıyosun sanki cuma günlerini banamı öyle geliyor :)
Tabii diri vücuduna güveniyosun diimi :)

İyi eğlenceler zeynepçiğim..Veya yorulmalar :)

Herkese hayırlı sabahlar
Hafta sonumuz mutlu geçer inşallah
Bir saaattir uyumaya çalıştım uyuyamayınca kalkıyom bari dedim
Eşim sabahları çorba içiyor bikaç gündür ona çorba yapayım bari

asucum,oğlum da kahvaltıda çorba veya akşamdan kalan yemeği yemeyi sever..
ben ne kadar yönlendirsem de onu, kendi damak tadını zamanla geliştiroyo demek,Şerbetli paşa :))

Kesinlikle mönü paylaşımı çok faideli br durum :)
herkes hamlarını paylaşsın lütfen..

geçmiş olsun..

Sakın esracığım..

800 gram azmı allasen..LAtife ediyorsun diimi..nen var kuzum..

Yeşilçam repliklerinden derleme..

Tünaydınnn yaseminciğim.Annenlere hayırlı yolculuklar canım...

Son düzenleme:
selam millet:)

napıyonuz bakıyım?:)

ben yine kısada olsa size bi bakıyım dedim.

biriken sayfalara baktım ara ara, ve bi kaç alıntı yaptım, istemeden atladığım önemli bişeyler varsa aff ola yine arkadaşlar.

havalar giderek ısınıyo, mevsim gişatı olarak normal ama tabiki.....

yoruldun diye ağrıyor sanırım bacakların, geçmiş olsun canım.

karadenizin havası çok nemli olduğundan ağrıyo canım, tabi hassaslığımda ayrı bi konu:)))
burada çoğu kişide romatizma ve kemik hastalıkları varmış, burdakiler öyle söylediler.

geçmiş olsun canım benim.....

canım hediyelerin birbirinden guzeller.........

çok geçmiş olsun sanada bitanem......

kolay gelsin canımcım:)

çok iyi anlıyorum seni canım, yinede canları sağolsunda, iyi olsunlarda.....
öpuyorum.

selamun aleyküm kıscelerim
hafta sonunuz güzel geçsin inşallah
ben köye gidiyorum çıkmadan bir selam vereyim dedim.
aslında bu hafta başka birşeyler yapmak istiyordum uzun zamandır eve gel iş yap, köye git iş yap çok sıkıldım. farklı bir hafta sonu geçireyim dedim. eltimler köye gidecekmiş annemde anahtar var gidip alsın girsinler eve dedim ama eşim ayıp olur bizde gidelim dedi. bu hafta sonumda köyde geçecek yani.

güle güle daficiğim..

birde kitap kurdumuz vardı ya , kitkurdu adında

tamam bende kurtkurdu olayımmm

olalım YENOŞŞŞŞŞŞ

Kitkurdunun evin de ne güzel kitapları vardır şimdi..Keşke yakın olaydık..

--

aynurcuğum bilgisayarınızı iyi günler de kullanın...

Son düzenleme:
yavrular buarada ben artık 29 yaşıma girmiş bi hatunum

canımmm nice mutlu seneler diliyorum...
Herşey gönlünce dileğince olsun..

Yeni yaşın da hem istediğin kiloda hem de kucağında bir bebişe kavuşursun inş...

Kitkurdunun evin de ne güzel kitapları vardır şimdi..Keşke yakın olaydık..

--

ayunurcuğum bilgisayarınızı iyi günler de kullanın...

he valla yakın olaydık , alır alır okurduk

YENOŞŞŞ kıızzzz ayu - nur ne demek kızzzz , bi göndermemi var yoğsaammmm

sağol bebeemm, gold dan aldık ,bu gün sevk edilmiş, pazartsei okula gelir heralde

canımmm nice mutlu seneler diliyorum...
Herşey gönlünce dileğince olsun..

Yeni yaşın da hem istediğin kiloda hem de kucağında bir bebişe kavuşursun inş...

sağol canım benimm

ay inşAllah bebeemm , hepimizin hakkında hayırlısı olsunn

eşime dedim , 30uma girdiğim gün bebiş kucağımda olmasa bile karnımda olsun istiyorum dedim , o da tamam dedii

gule gule git gel inşaallah dafi ablacım......

yavrular buarada ben artık 29 yaşıma girmiş bi hatunum

bugun senın doğum gununmu yoksa canım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…