selammm Hatunlar.canlarım her ikinizinde ellerinlze sağlık derecedekileride tebrik ederim.eeeee cücüşüm sen kapışma sonunda yayınlıycaksın demi liste ben meraklıesram aynı koltuktayız kuzum ben seni kucağıma alırım olurmuu.ben şimdi 10 kg verdim ya inanması zor kendime.hala abartı fark yok resim çektim ara usb kabloyu eşim kaybetti cepten atayım hafta sonu kuzular incelemeye alın beni
isteee hediyelerimmm
Eki Görüntüle 720334 Eki Görüntüle 720335 Eki Görüntüle 720336
Yaptigim mamalarin resmini koyacaktim vazgectimAma albümüme bir iki resim koydum bilmiyorum fark varmi ama ben hala tontisimki :18::18:
hasta oldum bennnnnnnnnnn....ogun plates grubunun gezısınde üşüttüm galıba bacemcıklerım şiş agrıo....ıltahaplanmış((
Merhaba güzeller,
hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum. ben bugün evdeyim yine, eşim çalışıyor. temizliğe devam, peşine de poğaçaları yapıcam yarın için. sizlere de kolay gelsin. öperim hepinizi.
oyy kıyamam ben sana Yasemin abla, eşşek kadarım ben :) biz yanyana sığışırız o koltuklara, dert etme sen
kesin fark vardır da sen farketmiyorsundur ablacım, sen ekle bakarız biz :)
İlknurcum hediyelerin çok güzel, hepsini güle güle kullan
bu arada herkesi davet etmekle çok iyi yapmışsın, ne kadar birbirinden farklı da olsa insanlar ailesiz, akrabasız zor. inşallah bi daha hiç tatsızlık yaşamazsınız.
geçmiş olsun, inşallah iyileşirsin bi an önce.
selammm Hatunlar.canlarım her ikinizinde ellerinlze sağlık derecedekileride tebrik ederim.eeeee cücüşüm sen kapışma sonunda yayınlıycaksın demi liste ben meraklıesram aynı koltuktayız kuzum ben seni kucağıma alırım olurmuu.ben şimdi 10 kg verdim ya inanması zor kendime.hala abartı fark yok resim çektim ara usb kabloyu eşim kaybetti cepten atayım hafta sonu kuzular incelemeye alın beni
Kizlar bugün olanlari anlatayim kimseler yok gerci biraz kendi kendime konusuyomus gibi olucam ama neyse eminim sonra okursunuz
Esimle sabah biraz alisveris yaptik ve sonra esim beni kahvaltiya götürdüDaha sonra bana saat hediye etti
Eve geldigimizde kapida ciceklerle karsilastim düsündüm düsündüm bunu yapsa yapsa eltim yapmistir dedim. Aramiz limoniydi ama hatirlamasina ne yalan söyliyim cok sevindim.
Sonra eve girdik ve ben hamur falan yogurdum bisiler hazirlamaya basladim ve kapida yine bi hediye paketiyle karsilastim ve tahmin ettigim gibi kayinvalidem birakmis. Onunlada epeydir konusmuyorduk ama ondan beklemedigim biseyle karsilastim, gerci o böyle günleri pek unutmaz :26::26::26: Herseyi hazirladiktan sonra bismillah dedim ve herkesi pasta yemeye, cay icmeye davet ettim
Gelmezler belki diyordum ama hepsi geldi ve icimdeki o tuhaf duygu kaybolduBen kin tutamam ve bu bana cok agir geliyordu üstelik ayni binada yasiyoruz ve hep incir cekirdegini doldurmayacak seyler yüzünden kavga ediyoruz
Sanirim dogru olani yaptim bana bir adimla gelene ben kosa kosa giderim
isteee hediyelerimmm
Yaptigim mamalarin resmini koyacaktim vazgectimAma albümüme bir iki resim koydum bilmiyorum fark varmi ama ben hala tontisimki :18::18:
Selamün aleykümm günaydınnn....bugünde günü ben açayım bare...
annemdeyim hazırlanıyorum birazdan dayımlara geçcez....ama size bakmadan duramadım...sonunda annemin net bağlanmış hemen
siftah yaptım...gün içinde fırsat bulup bakabilirmiyim bilmiyorum hepinize çokçok keyifli ve bol eksili bir gün diliyorum canlar....
aynurcum süppersin kuzum....valla benim bütün hevesimm uçtu gitti artı görünce...
neyse kızlar ben kaçar öptüm hepinizi Allaha emanet olun...
geçmiş olsun Burcucumm , dikkat et kendinehasta oldum bennnnnnnnnnn....ogun plates grubunun gezısınde üşüttüm galıba bacemcıklerım şiş agrıo....ıltahaplanmış((
günaydın kolay gelsin sana...aman diyim dikkat et ben belimi ağrıttım dün.
günaydın...
Asuman ablacım, Yasemin ablacım ve birazdan yazıcak olan Zehracım günaydın...ZEynepte gün doğarken uğramış...hepinize sevgiler...ben dün erken çıktım ama bugün işler çok yoğun kızlar...bende hayal kuruyordum akşama erken çıkarsam pazar var pendikte oraya giderim diye yine yalan oldu...ben gittim...
Aynen öle yasemin abla valla senin için daha zor deniz dibinde ama gidip serinleyemiyosun neyse ben daha fazla canını sıkmayım kolay gelsin ablacım
Merhaba güzeller,
oyy kıyamam ben sana Yasemin abla, eşşek kadarım ben :) biz yanyana sığışırız o koltuklara, dert etme sen
Sağol Nevinim, zaten banyo kaldı bi. nevresimleri falan değiştireceğim sonra da. enerjim çok azmış gibi geliyor zaten. istesem de yapamam fazlasını.
bu arada bugün dolunay, yarından itibaren çok daha güzel kilolar vereceğiz inşallah. ben niyeti bozdum bi ara zaten az gidiyor diye ama pes etmek yok canlar. herkes sımsıkı sarılsın diyetine
Kizlar kusuruma bakmayin gec oldu ne zamandir giremiyordum.ancak gelebildim once bildirim yapayim 92.7 bi hafta gecen hafta 94 tu giden 1.3 oda hastaliktan oldu kac gundur dayak yemis gibiyim hem ben hastayim hem kizim hasta bugun daha iyiceyimm esyalarimizi ayarliyoz yenaaaa memleketine geliyom bacim yarin sabah izmire geliyoz bi hafta ordayiz dugun var bu hafa sonu sizi ozledim valla giremedim malum.evde net yok e hastayken de tele bile bakamadim simdiden opuyom sizi
Kizlar bugün olanlari anlatayim kimseler yok gerci biraz kendi kendime konusuyomus gibi olucam ama neyse eminim sonra okursunuz
Esimle sabah biraz alisveris yaptik ve sonra esim beni kahvaltiya götürdüDaha sonra bana saat hediye etti
Eve geldigimizde kapida ciceklerle karsilastim düsündüm düsündüm bunu yapsa yapsa eltim yapmistir dedim. Aramiz limoniydi ama hatirlamasina ne yalan söyliyim cok sevindim.
Sonra eve girdik ve ben hamur falan yogurdum bisiler hazirlamaya basladim ve kapida yine bi hediye paketiyle karsilastim ve tahmin ettigim gibi kayinvalidem birakmis. Onunlada epeydir konusmuyorduk ama ondan beklemedigim biseyle karsilastim, gerci o böyle günleri pek unutmaz :26::26::26: Herseyi hazirladiktan sonra bismillah dedim ve herkesi pasta yemeye, cay icmeye davet ettim
Gelmezler belki diyordum ama hepsi geldi ve icimdeki o tuhaf duygu kaybolduBen kin tutamam ve bu bana cok agir geliyordu üstelik ayni binada yasiyoruz ve hep incir cekirdegini doldurmayacak seyler yüzünden kavga ediyoruz
Sanirim dogru olani yaptim bana bir adimla gelene ben kosa kosa giderim
hediyelerini gule gule iyi gunlerde kullan ins canmkosmaya gelince en guzelini yapmissin ayni binada cok zor bende yaziym bari neler yaptigimi sabah erkenden arkadasla pazara gittik sornasinda pazarin yaninda olan arkadasima ugradik kahve falan derken bi denize dogru gitsekmi diye dusunuyoken kendimizi denizde bulduk karsidan bakariz derkende gelmisken yuzmicezmide dedik anlicaniz olduda oldu
Selamün aleykümm günaydınnn....bugünde günü ben açayım bare...
annemdeyim hazırlanıyorum birazdan dayımlara geçcez....ama size bakmadan duramadım...sonunda annemin net bağlanmış hemen
siftah yaptım...gün içinde fırsat bulup bakabilirmiyim bilmiyorum hepinize çokçok keyifli ve bol eksili bir gün diliyorum canlar....
aynurcum süppersin kuzum....valla benim bütün hevesimm uçtu gitti artı görünce...
neyse kızlar ben kaçar öptüm hepinizi Allaha emanet olun...
Herkese hayırlı sabahlar
Hafta sonumuz mutlu geçer inşallah
Bir saaattir uyumaya çalıştım uyuyamayınca kalkıyom bari dedim
Eşim sabahları çorba içiyor bikaç gündür ona çorba yapayım bari
Bir günaydın da benden olsun arkadaşlar kahvaltıda ekmeği biraz kaçırdım ama artık günlük ekmek istihkakı tamamdır diyeyim öğlene kabak akşama da protein planladım artık ne yersem yazayım dedim gramla gidince yanlışı tavsiyelerinizle göreyim istiyorum hem günlük yazınca kendimi daha iyi denetlerim diyorum herkese kolay gelsin güzel bir gün diliyorum
hasta oldum bennnnnnnnnnn....ogun plates grubunun gezısınde üşüttüm galıba bacemcıklerım şiş agrıo....ıltahaplanmış((
Sağol Nevinim, zaten banyo kaldı bi. nevresimleri falan değiştireceğim sonra da. enerjim çok azmış gibi geliyor zaten. istesem de yapamam fazlasını.
bu arada bugün dolunay, yarından itibaren çok daha güzel kilolar vereceğiz inşallah. ben niyeti bozdum bi ara zaten az gidiyor diye ama pes etmek yok canlar. herkes sımsıkı sarılsın diyetine
sanada benden tünaydınnn olsunn
yok kuzum nerde geçen sene şişkoluktan girmedim zaten hiç denize
eşek kadan olsanda sen daha küççüksünninşallah çekip atıcam çektircek birini bulmam lazım.bu hafta sonu yoğun
kayınvalide geliyor akşam üstü habersiz,habersiz derken oğlunun haberi var benim yokannemgil eşya topladı pazartesi
konyaya taşınıyorlar çok hüzünlüyüm manevi olarak burada olduklarını bilmek insanı rahatlatıyorduonlara vakit ayırmam lazım bakalım hayırlısı Allah sağlık versinde...
bozmak yok kuzumm
bu gece dolunayda hepimiz birer kurt adam olacaaazzzz , diyet kurduu
yoruldun diye ağrıyor sanırım bacakların, geçmiş olsun canım.
sağolun kızlarr hepicinize teşekkürediyorum ilginiz için...
sonuçlar temiz kafamda bütün tahtalar yerinde ve sağlammış....sinüzitim var ama bukadar sürekli olmasına sebep sinüzit değildir ya uyku sıkıntın vardır ya gözlerin de bi sıkıntı yada dişlerinde bi sorun vardır ondan uzun süreli ağrın oluyodur dedi...ilaç verdi bende güldüm..tabiki uyku problemim var ondandır ozaman dedim...bebişi anlatınca oda onayladı....zaten yanımdaydı gördü...
bide evden çıkarken bişeyim yoktu ama dışarısı felaket sıcakkkkk ve güneş bir okadarda rüzgarlı hapşırmaktan başıma ağrı girdi gidip gelene kadar burnum oldu patlıcan gibi....gözlerin kaşınmaktan kan çanağına dönmüş eşim öyle dedii...kafamı buz gibi suya sokmak istiyorum....kısacası bu alerjik durumumdan dolayıda ağrım olurmuş kiii oluyodaa....
çok saçma cümleler kurdum sanırsam ama kafam fena bulanık anca bukadar toplayabildim....şimdi kaçayım biraz yatıp kendime gelmeye çalışayımm....
isteee hediyelerimmm
Merhaba güzeller,
hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum. ben bugün evdeyim yine, eşim çalışıyor. temizliğe devam, peşine de poğaçaları yapıcam yarın için. sizlere de kolay gelsin. öperim hepinizi.
İlknurcum hediyelerin çok güzel, hepsini güle güle kullan
bu arada herkesi davet etmekle çok iyi yapmışsın, ne kadar birbirinden farklı da olsa insanlar ailesiz, akrabasız zor. inşallah bi daha hiç tatsızlık yaşamazsınız.
geçmiş olsun, inşallah iyileşirsin bi an önce.
annemgil eşya topladı pazartesi
konyaya taşınıyorlar çok hüzünlüyüm manevi olarak burada olduklarını bilmek insanı rahatlatıyorduonlara vakit ayırmam lazım bakalım hayırlısı Allah sağlık versinde...
selamun aleyküm kıscelerim
hafta sonunuz güzel geçsin inşallah
ben köye gidiyorum çıkmadan bir selam vereyim dedim.
aslında bu hafta başka birşeyler yapmak istiyordum uzun zamandır eve gel iş yap, köye git iş yap çok sıkıldım. farklı bir hafta sonu geçireyim dedim. eltimler köye gidecekmiş annemde anahtar var gidip alsın girsinler eve dedim ama eşim ayıp olur bizde gidelim dedi. bu hafta sonumda köyde geçecek yani.
Elma kurdundan sonra yeni bir kurt bulundu :))
Diyet kurdu...
birde kitap kurdumuz vardı ya , kitkurdu adında
tamam bende kurtkurdu olayımmm
olalım YENOŞŞŞŞŞŞ
yavrular buarada ben artık 29 yaşıma girmiş bi hatunum
Kitkurdunun evin de ne güzel kitapları vardır şimdi..Keşke yakın olaydık..
--
ayunurcuğum bilgisayarınızı iyi günler de kullanın...
canımmm nice mutlu seneler diliyorum...
Herşey gönlünce dileğince olsun..
Yeni yaşın da hem istediğin kiloda hem de kucağında bir bebişe kavuşursun inş...
selamun aleyküm kıscelerim
hafta sonunuz güzel geçsin inşallah
ben köye gidiyorum çıkmadan bir selam vereyim dedim.
aslında bu hafta başka birşeyler yapmak istiyordum uzun zamandır eve gel iş yap, köye git iş yap çok sıkıldım. farklı bir hafta sonu geçireyim dedim. eltimler köye gidecekmiş annemde anahtar var gidip alsın girsinler eve dedim ama eşim ayıp olur bizde gidelim dedi. bu hafta sonumda köyde geçecek yani.
yavrular buarada ben artık 29 yaşıma girmiş bi hatunum
gule gule git gel inşaallah dafi ablacım......
bugun senın doğum gununmu yoksa canım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?