slm kızlarr bi ceee diyim kaçacam sabah provaya gittik yorulduk geldik yemeklerini yedirdim kızın saçı topuz yapılacak saat 4 de gösteri çok heyecanlıyızz sarıgerme hiltonda olacak yarımsaat yol var bide sıcakki hava 35 derece çatlıcaz valla sıcaktan hayırlısıyla okulda tatil olaydıı koşuşturmaca yordu benii hızlı okudum yarısınıda okuyamadım ilknur hediyeler süper
boşver affetmek sevaptırr hem o büyüğün sonuçta ilk adımı atmışş napcan kocanın çocukların hatrına affett allah büyük
aynuurrr doğum günün kutlu olsunnn
Selamlar herkese
Eşimle yürüdük 1 saat bu arada büyük kızı dersaneye kayıt ettirdik üniversite hazırlığı için seneye lise 3 olacak inşallah bizim bu dersane işleri hiç bitmeyecek en son KPSS kursuna da göndeririz herhalde ancakişe başlarlarsa biter gibi görünüyor:))
İlknurcum ellerine sağlık pastan çok güzelmiş ben de artık hiç hazır yaş pasta almıyorum sevmiyorlar da zaten
Burcu geçmiş olsun
Nursena şimdiye bitmiştir gösteriniz eminim duygusal ve de çok güzel olmuştur kesin
Herkes gezmede galiba dafi de köye gitti
Biz de çayımızı demledik içeceğiz şimdi
Bu arada tartı bana güldü çok mutluyum çok motiveoldu bana
cok tesekkürler sibelcimmmhediye almak her zaman çokgüzeldir.İyi günlerde kullanırsın inşallah. Küslük iyi değil çok iyi yapmışsın kalbinin ne kadar ince olduğunu göstermişsin.
Selamlar herkese
Eşimle yürüdük 1 saat bu arada büyük kızı dersaneye kayıt ettirdik üniversite hazırlığı için seneye lise 3 olacak inşallah bizim bu dersane işleri hiç bitmeyecek en son KPSS kursuna da göndeririz herhalde ancakişe başlarlarsa biter gibi görünüyor:))
İlknurcum ellerine sağlık pastan çok güzelmiş ben de artık hiç hazır yaş pasta almıyorum sevmiyorlar da zaten
Burcu geçmiş olsun
Nursena şimdiye bitmiştir gösteriniz eminim duygusal ve de çok güzel olmuştur kesin
Herkes gezmede galiba dafi de köye gitti
Biz de çayımızı demledik içeceğiz şimdi
annemgil eşya topladı pazartesi
konyaya taşınıyorlar çok hüzünlüyüm manevi olarak burada olduklarını bilmek insanı rahatlatıyorduonlara vakit ayırmam lazım bakalım hayırlısı Allah sağlık versinde...
Selam olsun ey güzeller
Haftasonları evde de olsam çalışıyor da olsam miskinlik hakim oluyo narin bünyeme..:26:
Yeni kahvaltıdan kalktık sayılır..Arkadaşım uğradı elin de simidiylen boyozuylan..Ben bir simit yedim..
Kızım da iki sınıf arkadaşıyla wafle yemeye çıktı dışarı..Arkadaşım çıkarken bırakacağını söyledi birlikte gittiler..
Ev de deneyeceğim waffle yi çok seviyor kızım,bayılıyor.. Ben hiç yemedim,merak etmedim tadı nasıl bilmiyorum...
Bu hafta deneyeceğim bakalım
Sakın esracığım..
800 gram azmı allasen..LAtife ediyorsun diimi..nen var kuzum..
Yeşilçam repliklerinden derleme..
yavrular buarada ben artık 29 yaşıma girmiş bi hatunum
Güne uyuşuk başlamıştım ama şu an çok enerjikim maşallah bana
Kahvaltımızı yaptık ortalığı topluyorum halen:) çamaşır da makinede
Namazdan sonra eşimle yürüyeceğiz inşallah o zamana kadar çamaşırları asabilirsem iyi olur kurur ben gelene kadar
Kızlar da biri dersaneye biri ebru kursuna gidecekler
Az çok yemeğim de var gelince bişeyler yaparım ilaveten
İlknurcum hediyelerini iyi günlerde kullan herkesi çağırarak en doğrusunu yapmışsın bence de pastanı da merak ettim face de bari görelim
Aynurum doğum günün kutlu olsun nice mutlu sağlıklı yaşlara inşallah canım herşey gönlünce olsun tüm ömrün boyunca
Yorgunluktan ölmüş bitmiş bir Esra var karşınızda. of bu enerjiydi. Neyse ki kolayladım biraz. Eşim gelmedi gelince biraz poğaça götüreceğiz annemle kardeşime. Bu arada size tek kişilik mozaik toplarımın resmini ekleyeyim, bloga da tarifini yazacağım :)
Eki Görüntüle 720621
Yasemin ablacım, kendimi senin yerine koydum da ben de çok hüzünlendim. İnsan kaç yaşında olursa olsun annesinin babasının çocuğu oluyor yine, özellikle de kadınlar. İnşallah sık sık görüşürsünüz...
Öpüyorum seni ablacım.
Yenam waffleda bi şey yok, tost makinesinde krep pişiri gibi :) ben de bayılırdım diyetten önce ama şimdi nerede. sabaha karşı 3-4 gibi madoda waffle yediğimi bilirim, kiloların nerden geldiği anlaşılmıştır tabi şimdi
Canım sabah çok moralsizdim, eşim dün gece çok üzdü beni. bozacaktım ama bozmadım yine de. duygusal açlık bizim en büyük düşmanımız. bu arada dolunaya taktım kafayı, bu iki hafta sıkı kontrolle söylentilerin doğruluğunu test edeceğim :)))
Cücüşüm doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle ve karnında da olsa bebeğinle geçir inşallah bu yaşını
Asuman abla ben de sabah çok uyuşuktum ama eşimi yolcu edince totoma motor takmışlar gibi başladım koşturmaya :)) senin de ellerine sağlık ablacım, enerjimiz hiç bitmesin inşallah
bunu yollayayım da diğerlerine sonra yazayım cevap poğaçaları yakmadan
bende kaçıyım artıkın, herkesleri öptum.....
bu arada aşağıda cecoşumu göruyorum, sanada selam canım
senide öpup öyle gideyim banucum:)
göruşruz kızlar.....
slm kızlarr bi ceee diyim kaçacam sabah provaya gittik yorulduk geldik yemeklerini yedirdim kızın saçı topuz yapılacak saat 4 de gösteri çok heyecanlıyızz sarıgerme hiltonda olacak yarımsaat yol var bide sıcakki hava 35 derece çatlıcaz valla sıcaktan hayırlısıyla okulda tatil olaydıı koşuşturmaca yordu benii hızlı okudum yarısınıda okuyamadım ilknur hediyeler süper
boşver affetmek sevaptırr hem o büyüğün sonuçta ilk adımı atmışş napcan kocanın çocukların hatrına affett allah büyük
aynuurrr doğum günün kutlu olsunnn
kızlar yarın tartılıcam bana dua edin ne olur kilo vermiş olayım
Selamlar herkese
kocacımla çıktık , yemek yedik , dolaştık , pastanın en küçük boyu bile bence büyüktü , bende istemediğimi söyledim , onun yerine 2şer ekler pasta aldık minik minik , onunda birini yer ötekini herifime veririmm
şimcikte evdeyiz , akşam şampiyonlar ligi final maçı var , onu bekliyozz
yafru kuslarim arkadas az önce gittiiiii
sagolsun cok iyidirde onda var boy boy 3 oglan bende var 2 canavar birbirimizi duymak icin oldukca caba sarfettik
veee tabisi günün en önemli olayi esim eve hasta geldiiiii :18::18::18:
buda demek oluyorki 2 3 gün yandikkkk :18::18::18:
harika görünüyorlar cnmcim ellerine saglik hazir yapilanlardan bin kat daha lezizdir eminimmm
ayrica waffle bende bayilirim üstünede cikolata sosunu döktünmüydüüüü ohhhhhiki gündür fazlasiyla cisss yemis bulunmaktayim bak waffle dediniz simdi canim cekti
ellerine sağlık tatlım, sen yapmışsın galiba :) süper görünüyor
karşılaşamadık ama ben de seni öptüm fıstık
foto isteriz, ekler misin kızını, enişte kızar mılütfennn
inşallah çok güzel kilolar vermişsindir, bizi de habersiz bırakma
inşallah çok bunalmadan işine gücüne yerleşir zamanı gelince, hayırlı olsun ablacım.
bu arada tartına çok sevindim, o kadar spora eşşeklik etmeyi bırakmış. efferim ona
afiyet olsun cücüşüm, çok iyi yapmışsın :))
biz de maç izlicez galiba annemlerde
geçmiş olsun eşine tatlım, sana da Allah kolaylık versin
kaçayım ben şimdi, hazırlanayım. bi İlknur gözüküyor, öpüyorum seni tatlım
görüşürüz canlar
sağol canım benim :) inşallah lezizdir gerçekten.
yok yok, 80e inince yersin. şimdi sakın bulaşma canım benim
Aynurum en iyisini yapmışsın pasta almayarak canım ekler de iyi fikir afiyet olsun
Esracım ellerine sağlık mozaik topların çok leziz görünüyor poğaçadada usta olacaksın iyice
Tartıda bıraktı eşşeklik yapmayı ben de yemeyi bırakınca azcık kıpraşma oldu şükür inşallah devamı da gelir de 7 lere hasretim biter artık
poğaçanın ustası Dafi abla :) ama tarif o kadar güzel ki, ben hiç sevmem normalde poğaça yapmayı, buna hiç üşenmiyorum.
sağol ablacım, inşallah güzel olmuşlardır. yarın kuzenimin bir tanesi kız arkadaşını getirecek bizlerle tanıştırmaya. başka yabancı yok ama özendim valla :))
az kaldı 7lere, dayan ablacım. dur bakalım hızlanacak mı bugünden sonra kilo vermemiz
poğaçanın ustası Dafi abla :) ama tarif o kadar güzel ki, ben hiç sevmem normalde poğaça yapmayı, buna hiç üşenmiyorum.
sağol ablacım, inşallah güzel olmuşlardır. yarın kuzenimin bir tanesi kız arkadaşını getirecek bizlerle tanıştırmaya. başka yabancı yok ama özendim valla :))
az kaldı 7lere, dayan ablacım. dur bakalım hızlanacak mı bugünden sonra kilo vermemiz
Yorgunluktan ölmüş bitmiş bir Esra var karşınızda. of bu enerjiydi. Neyse ki kolayladım biraz. Eşim gelmedi gelince biraz poğaça götüreceğiz annemle kardeşime. Bu arada size tek kişilik mozaik toplarımın resmini ekleyeyim, bloga da tarifini yazacağım :)
Eki Görüntüle 720621
Yasemin ablacım, kendimi senin yerine koydum da ben de çok hüzünlendim. İnsan kaç yaşında olursa olsun annesinin babasının çocuğu oluyor yine, özellikle de kadınlar. İnşallah sık sık görüşürsünüz...
Öpüyorum seni ablacım.
Yenam waffleda bi şey yok, tost makinesinde krep pişiri gibi :) ben de bayılırdım diyetten önce ama şimdi nerede. sabaha karşı 3-4 gibi madoda waffle yediğimi bilirim, kiloların nerden geldiği anlaşılmıştır tabi şimdi
Canım sabah çok moralsizdim, eşim dün gece çok üzdü beni. bozacaktım ama bozmadım yine de. duygusal açlık bizim en büyük düşmanımız. bu arada dolunaya taktım kafayı, bu iki hafta sıkı kontrolle söylentilerin doğruluğunu test edeceğim :)))
Cücüşüm doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle ve karnında da olsa bebeğinle geçir inşallah bu yaşını
Asuman abla ben de sabah çok uyuşuktum ama eşimi yolcu edince totoma motor takmışlar gibi başladım koşturmaya :)) senin de ellerine sağlık ablacım, enerjimiz hiç bitmesin inşallah
bunu yollayayım da diğerlerine sonra yazayım cevap poğaçaları yakmadan
Aynurum en iyisini yapmışsın pasta almayarak canım ekler de iyi fikir afiyet olsun
Esracım ellerine sağlık mozaik topların çok leziz görünüyor poğaçadada usta olacaksın iyice
Tartıda bıraktı eşşeklik yapmayı ben de yemeyi bırakınca azcık kıpraşma oldu şükür inşallah devamı da gelir de 7 lere hasretim biter artık
Kesin güzel olmuşlardır canım ona hiç şüphem yok
İnşallah hızlanır bugün 300 gr eksiydim düne göre çok sevindim
Eşim de bu ara dikkat ediyor yediklerine yaz gelip ceketi çıkarınca bikaç kilo verme ihtiyacı duydu o yemeyince beim işim kolaylaştı yürüyüşe devam zaten bu sefer olsun artık inşallah cücüş aynurun kilosuna insem uçacağım havalara
Nursena gelse de havadisleri alsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?