iviiiiiiiiiiiiiiitttttt
KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı ve az kalorili bi hafta sonu diliyorum hava güzel tatil olanlar keyfini çıkarsın (hiçte kıskanmıyorum sizleri) herkesleri öpüyorum kızlar
Kuzum git gez biraz kendine gelirsin ne güzel
Aynurum kuzum naptın sen ya resmen gümbür gümbür döndün geri ne diyim maşallah
Bilgisayarınıda güle güle kullan bacımmmm
Banu abla herşeyin yoluna girmesine sevindim abla senin kızın sinirlerini kontrol etmesinde bi sorun var bence sen bi doktora görünmekten vazgeçme inan daha iyi gelecektir
Canım iyi yolculuklar güle güle git gel
İlknur kuzum en doğru olanı yapmışsın herkesin yaptığı yanına kalsın boşver başka biri olsa umursama derim var ama eşler olunca arada mecbur katlanıyoruz hayırlısı canım bu arada hediyelerinide güle güle kullan kuzum
Hadi iyi eğlenceler bacım keyfini çıkarmaya bak tatilin ve güzel havanın öpüyore
canım tekrardan hayırlı seneler olsun sana güle güle kullan hediyelerini.
cücüşüm örtmenimm naptın senn tam gümbür gümbür gelmişinnn.ben arkandan tıkır mıkır geliyorum kuzum
günaydın hatunlarrrr ohhh mis gibin hava ama kapalı yere tıkılıp kalıyoruz maalesef neysem yarın pazar amma kayınvalide gelicek bugünden yarında bucağa döner :26: neysem canları sağolsunda
son 7 kg sonra hedef daraltıcam bakalım inşallah az azda olsa gidiyor yağlar buda beni mutlu ediyor
hepinizi öptümmmm
sevgiyle kalın
Zehramçalışanlar belli
günaydın...
herkese mutlu günler...
İlknurcum hediyelerin çok güzel ama yaşananlar daha güzel barışmak güzel,hediyeleşmek güzel...maşallah eltine de kv ne de demek ki yine insanlık varmış içlerinde...öpüldün
Asuman ablacım, Yasemin ablacım ve birazdan yazıcak olan Zehracım günaydın...ZEynepte gün doğarken uğramış...hepinize sevgiler...ben dün erken çıktım ama bugün işler çok yoğun kızlar...bende hayal kuruyordum akşama erken çıkarsam pazar var pendikte oraya giderim diye yine yalan oldu...ben gittim...
Sağlıkla güzel günlerde kullan eşyalarını
Herkes kendine yakışanı yapar helal olsun onların jestini karşılıksız bırakmamışsın hem şimdi çok daha huzurlu olursun insanın içine dert oluyor çünkü
Merhaba güzeller,
hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum. ben bugün evdeyim yine, eşim çalışıyor. temizliğe devam, peşine de poğaçaları yapıcam yarın için. sizlere de kolay gelsin. öperim hepinizi.
oyy kıyamam ben sana Yasemin abla, eşşek kadarım ben :) biz yanyana sığışırız o koltuklara, dert etme sen
kesin fark vardır da sen farketmiyorsundur ablacım, sen ekle bakarız biz :)
İlknurcum hediyelerin çok güzel, hepsini güle güle kullan
bu arada herkesi davet etmekle çok iyi yapmışsın, ne kadar birbirinden farklı da olsa insanlar ailesiz, akrabasız zor. inşallah bi daha hiç tatsızlık yaşamazsınız.
geçmiş olsun, inşallah iyileşirsin bi an önce.
Selam olsun ey güzeller
Haftasonları evde de olsam çalışıyor da olsam miskinlik hakim oluyo narin bünyeme..:26:
Yeni kahvaltıdan kalktık sayılır..Arkadaşım uğradı elin de simidiylen boyozuylan..Ben bir simit yedim..
Kızım da iki sınıf arkadaşıyla wafle yemeye çıktı dışarı..Arkadaşım çıkarken bırakacağını söyledi birlikte gittiler..
Ev de deneyeceğim waffle yi çok seviyor kızım,bayılıyor.. Ben hiç yemedim,merak etmedim tadı nasıl bilmiyorum...
Bu hafta deneyeceğim bakalım
Pınarcığım geliyosun da bana ne faydan var :)
Yinede hoşgelin,iyi yolculuklar..
Süper olmuş herşey..Çok sevindim senin adına şimdi nasıl huzurlusundur...
Dipdibe olmak dezavantaj ilişkiler açısından.. mesafeli ve saygılı bir şekil de korumaya çalış barış sürecini ilknurum:)
tamamen spontane diyosun yani güzel kız...
Ama erinicim sen genel olarak pek umursamıyosun sanki cuma günlerini banamı öyle geliyor :)
Tabii diri vücuduna güveniyosun diimi :)
İyi eğlenceler zeynepçiğim..Veya yorulmalar :)
asucum,oğlum da kahvaltıda çorba veya akşamdan kalan yemeği yemeyi sever..
ben ne kadar yönlendirsem de onu, kendi damak tadını zamanla geliştiroyo demek,Şerbetli paşa :))
Kesinlikle mönü paylaşımı çok faideli br durum :)
herkes hamlarını paylaşsın lütfen..
geçmiş olsun..
Sakın esracığım..
800 gram azmı allasen..LAtife ediyorsun diimi..nen var kuzum..
Yeşilçam repliklerinden derleme..
Tünaydınnn yaseminciğim.Annenlere hayırlı yolculuklar canım...
selam millet:)
napıyonuz bakıyım?:)
ben yine kısada olsa size bi bakıyım dedim.
biriken sayfalara baktım ara ara, ve bi kaç alıntı yaptım, istemeden atladığım önemli bişeyler varsa aff ola yine arkadaşlar.
havalar giderek ısınıyo, mevsim gişatı olarak normal ama tabiki.....
karadenizin havası çok nemli olduğundan ağrıyo canım, tabi hassaslığımda ayrı bi konu:)))
burada çoğu kişide romatizma ve kemik hastalıkları varmış, burdakiler öyle söylediler.
geçmiş olsun canım benim.....
canım hediyelerin birbirinden guzeller.........
çok geçmiş olsun sanada bitanem......
kolay gelsin canımcım:)
çok iyi anlıyorum seni canım, yinede canları sağolsunda, iyi olsunlarda.....
öpuyorum.
o zaman doğum gunun kutlu olsun bitaneeeeem:)
rabbim sevdiklerinle birlikte daha nice nice hayırlı, huzurlu, mutlu seneler versin inşaallah sana canım.......
ve hayırlısı ile gönlundekilerinide versin inşaallah canım sana.......... AMİN
bu arada yeni pc almışsınız galiba canım, gule gule kullanın canım pcnizide:)
yenacım da burdaydı, gitti galiba, naapsın işi vardır mutlaka....
yenacım senideeee koccamaaaaan öpuyorum buradan:)
Güne uyuşuk başlamıştım ama şu an çok enerjikim maşallah bana
Kahvaltımızı yaptık ortalığı topluyorum halen:) çamaşır da makinede
Namazdan sonra eşimle yürüyeceğiz inşallah o zamana kadar çamaşırları asabilirsem iyi olur kurur ben gelene kadar
Kızlar da biri dersaneye biri ebru kursuna gidecekler
Az çok yemeğim de var gelince bişeyler yaparım ilaveten
İlknurcum hediyelerini iyi günlerde kullan herkesi çağırarak en doğrusunu yapmışsın bence de pastanı da merak ettim face de bari görelim
Aynurum doğum günün kutlu olsun nice mutlu sağlıklı yaşlara inşallah canım herşey gönlünce olsun tüm ömrün boyunca
Güne uyuşuk başlamıştım ama şu an çok enerjikim maşallah bana
Kahvaltımızı yaptık ortalığı topluyorum halen:) çamaşır da makinede
Namazdan sonra eşimle yürüyeceğiz inşallah o zamana kadar çamaşırları asabilirsem iyi olur kurur ben gelene kadar
Kızlar da biri dersaneye biri ebru kursuna gidecekler
Az çok yemeğim de var gelince bişeyler yaparım ilaveten
İlknurcum hediyelerini iyi günlerde kullan herkesi çağırarak en doğrusunu yapmışsın bence de pastanı da merak ettim face de bari görelim
Aynurum doğum günün kutlu olsun nice mutlu sağlıklı yaşlara inşallah canım herşey gönlünce olsun tüm ömrün boyunca
Sağol Nevinim, zaten banyo kaldı bi. nevresimleri falan değiştireceğim sonra da. enerjim çok azmış gibi geliyor zaten. istesem de yapamam fazlasını.
bu arada bugün dolunay, yarından itibaren çok daha güzel kilolar vereceğiz inşallah. ben niyeti bozdum bi ara zaten az gidiyor diye ama pes etmek yok canlar. herkes sımsıkı sarılsın diyetine
Allah kavuştursun şimdiden aileden uzak olmak çok zor...sanada benden tünaydınnn olsunn
yok kuzum nerde geçen sene şişkoluktan girmedim zaten hiç denize
eşek kadan olsanda sen daha küççüksünninşallah çekip atıcam çektircek birini bulmam lazım.bu hafta sonu yoğun
kayınvalide geliyor akşam üstü habersiz,habersiz derken oğlunun haberi var benim yokannemgil eşya topladı pazartesi
konyaya taşınıyorlar çok hüzünlüyüm manevi olarak burada olduklarını bilmek insanı rahatlatıyorduonlara vakit ayırmam lazım bakalım hayırlısı Allah sağlık versinde...
yavrular buarada ben artık 29 yaşıma girmiş bi hatunum
he valla yakın olaydık , alır alır okurduk
YENOŞŞŞ kıızzzz ayu - nur ne demek kızzzz , bi göndermemi var yoğsaammmm
sağol bebeemm, gold dan aldık ,bu gün sevk edilmiş, pazartsei okula gelir heralde
yavrular buarada ben artık 29 yaşıma girmiş bi hatunum
he valla yakın olaydık , alır alır okurduk
YENOŞŞŞ kıızzzz ayu - nur ne demek kızzzz , bi göndermemi var yoğsaammmm
sağol bebeemm, gold dan aldık ,bu gün sevk edilmiş, pazartsei okula gelir heralde
o zaman doğum gunun kutlu olsun bitaneeeeem:)
rabbim sevdiklerinle birlikte daha nice nice hayırlı, huzurlu, mutlu seneler versin inşaallah sana canım.......
ve hayırlısı ile gönlundekilerinide versin inşaallah canım sana.......... AMİN
bu arada yeni pc almışsınız galiba canım, gule gule kullanın canım pcnizide:)
yenacım da burdaydı, gitti galiba, naapsın işi vardır mutlaka....
yenacım senideeee koccamaaaaan öpuyorum buradan:)
Elma kurdundan sonra yeni bir kurt bulundu :))
Diyet kurdu...
Kitkurdunun evin de ne güzel kitapları vardır şimdi..Keşke yakın olaydık..
--
aynurcuğum bilgisayarınızı iyi günler de kullanın...
Kizlar bugün olanlari anlatayim kimseler yok gerci biraz kendi kendime konusuyomus gibi olucam ama neyse eminim sonra okursunuz
Esimle sabah biraz alisveris yaptik ve sonra esim beni kahvaltiya götürdüDaha sonra bana saat hediye etti
Eve geldigimizde kapida ciceklerle karsilastim düsündüm düsündüm bunu yapsa yapsa eltim yapmistir dedim. Aramiz limoniydi ama hatirlamasina ne yalan söyliyim cok sevindim.
Sonra eve girdik ve ben hamur falan yogurdum bisiler hazirlamaya basladim ve kapida yine bi hediye paketiyle karsilastim ve tahmin ettigim gibi kayinvalidem birakmis. Onunlada epeydir konusmuyorduk ama ondan beklemedigim biseyle karsilastim, gerci o böyle günleri pek unutmaz :26::26::26: Herseyi hazirladiktan sonra bismillah dedim ve herkesi pasta yemeye, cay icmeye davet ettim
Gelmezler belki diyordum ama hepsi geldi ve icimdeki o tuhaf duygu kaybolduBen kin tutamam ve bu bana cok agir geliyordu üstelik ayni binada yasiyoruz ve hep incir cekirdegini doldurmayacak seyler yüzünden kavga ediyoruz
Sanirim dogru olani yaptim bana bir adimla gelene ben kosa kosa giderim
isteee hediyelerimmm
Eki Görüntüle 720334 Eki Görüntüle 720335 Eki Görüntüle 720336
Yaptigim mamalarin resmini koyacaktim vazgectimAma albümüme bir iki resim koydum bilmiyorum fark varmi ama ben hala tontisimki :18::18:
Banu abla herşeyin yoluna girmesine sevindim abla senin kızın sinirlerini kontrol etmesinde bi sorun var bence sen bi doktora görünmekten vazgeçme inan daha iyi gelecektir
hasta oldum bennnnnnnnnnn....ogun plates grubunun gezısınde üşüttüm galıba bacemcıklerım şiş agrıo....ıltahaplanmış((
ben kurt değil salyangozum şekerim hani yanlış olmasında
ayrıca sen kitap kurdunu boşver bana yakın gel bende kitap çokkkk artık kitaplık taştı. eskiden annemdi şimdi beyim beni kesecekler
bu arada herkese merhaba
hafta sonu ve işteyim böööööğğğğğ
size takılıyorum bu iyi bir şey. sabah beri geçmiş okudum alıntı yaptım kayboldular
aklımda kalan da yok
bir doğum günü vardı sanırım chickpeas doğmuş ne iyi etmiş mutlu yaşları olsun arkadaşımın.
hastalar vardıysa onlara da çookk geçmiş olsun.
hediyeler gördümm iyi günlerde kullanılsın.
başkaaa başşkkaaa ne vardı :26::26: unuttuklarım da beni affetsin
mutlu haftasonlarııı herkeseee
bende kaçıyım artıkın, herkesleri öptum.....
bu arada aşağıda cecoşumu göruyorum, sanada selam canım
senide öpup öyle gideyim banucum:)
göruşruz kızlar.....
hakkaten öyle yazmışım :)) düzelttim canım sen öyle olabilrmisin bugüne bugün çıtır olmana çok çok az kaldı..
Bu arada muallime olman da nasıl belli..Fazladan bir U gözünden kaçmamış..
Meyracığım,ben de çok öpüyorum seni..
Kendine dikkat et canım..
Harika görünüyor İlknurcuğum..Eline sağlık..
ayrıca sen kitap kurdunu boşver bana yakın gel bende kitap çokkkk artık kitaplık taştı. eskiden annemdi şimdi beyim beni kesecekler
bu arada herkese merhaba
size takılıyorum bu iyi bir şey. sabah beri geçmiş okudum alıntı yaptım kayboldular
aklımda kalan da yok
bir doğum günü vardı sanırım chickpeas doğmuş ne iyi etmiş mutlu yaşları olsun arkadaşımın.
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Dün sabaha kadar nette olurum diye hava atan ben Laptobun başında resmen uyuya kalmışım
Sabah biraz geç uyandık ama mükellef bir sofra hazırlayıp hepbirlikte kahvaltı ettik ( bizimkiler + kuzen)
Uzun zamandır beyaz ekmek yemiyordum dayanamayıp eccük yedim ama öğleden sonra inşallah biraz hava almaya çıkarızda bende bol bol yürüyüp eritirim onutabi fazla kaçırmadımda yinede
Umarım herkes için az kalorili ve bol hareketli bir gün olur
Canım kesinlikle kendine yakışanı yapmışsın
İnşallah bir daha ağzınızın tadı hiç bozulmaz
Hediyelerini güle güle kullan canım
Rabbim nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu nice doğum günleri nasip eder inşallahhhhh....Aminnnnnn
Bu arada albümdeki resimlerinde de bariz fark var canım :129: inşallah hepimiz çok çok daha zayıf ve zarif resimlerde çekileceğiz Allahın izniyleAminnnnnnnnnnnn
Haklısın canım hafta içi ilk önce kendi aile hekimimizle bir görüşeyim diyorumbelki onun vardır bir tanıdığı tavsiye edebileceği bir doktor yada en azından şu devletin ücretsiz olan pedagok/ psikoloklarına daha çabuk randevu almamı sağlayacak bir yol biliyordur
Olmadı artık 3 ay sonrasında da olsa randevu almaya çalışacağımŞimdi birazda almanyada Anannesinin yanında kalıncada belki bizleri özler ve biraz uzak kalmak ona iyi gelecektir
Allahtan onu kendi istedi yoksa başınızdan atmak mı istiyorsunuz diyebilirdi
Ama işin garibi iki gündür çok çok iyidediğim gibi sinirlendiğinde ne söylediğini biliyor nede yaptığını ama seninde dediğin gibi öfke kontrolünü öğrenmesi lazım belki bir kaç seans bile yeterli gelecektir
Şimdilik bizde herzamankinden çok daha ılımlı davranıyoruz
Bu sabah kahvaltı için uyandırırken yanına yattım az kaysana diye saçlarını okşayıp öptümbana bakışları bile çok daha yumuşadı kardeşini bırak ona yaklaşınca şimdi ondan gizli ufaklığı seviyoruz Allahtan oda yılışık yürü git diye şaka yapınca alınmıyor aksine gülüyor
Çok çok geçmiş olsun
İnşallah çabuk toparlarsın kendini
Geçenlerde banada olmuştu insan nasıl sinir oluyor dimi
Haftasonuda çalışmak gerçekten böööğğğ getirir insana
Allah yardımcın olsun canımAminnnnnnnnnnnnnn
Geçmiş olsun dikkat et kendinehasta oldum bennnnnnnnnnn....ogun plates grubunun gezısınde üşüttüm galıba bacemcıklerım şiş agrıo....ıltahaplanmış((
Meyra kuzum biz iyiyiz gezmede olan sensin sen napıyon bakemselam millet:)
napıyonuz bakıyım?:)
ben yine kısada olsa size bi bakıyım dedim.
biriken sayfalara baktım ara ara, ve bi kaç alıntı yaptım, istemeden atladığım önemli bişeyler varsa aff ola yine arkadaşlar.
havalar giderek ısınıyo, mevsim gişatı olarak normal ama tabiki.....
karadenizin havası çok nemli olduğundan ağrıyo canım, tabi hassaslığımda ayrı bi konu:)))
burada çoğu kişide romatizma ve kemik hastalıkları varmış, burdakiler öyle söylediler.
geçmiş olsun canım benim.....
canım hediyelerin birbirinden guzeller.........
çok geçmiş olsun sanada bitanem......
kolay gelsin canımcım:)
çok iyi anlıyorum seni canım, yinede canları sağolsunda, iyi olsunlarda.....
öpuyorum.
Aynurum cücüşüm doğum günün kutlu olsun nice senelere eşinle ailenle yakında gelmek isteyen ama sizin yüzünüzden gelemeyen junıor aynur ilen sağlıklı mutlu huzurlu senelere inşallah seni seviyoruz canımyavrular buarada ben artık 29 yaşıma girmiş bi hatunum
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Dün sabaha kadar nette olurum diye hava atan ben Laptobun başında resmen uyuya kalmışım
Sabah biraz geç uyandık ama mükellef bir sofra hazırlayıp hepbirlikte kahvaltı ettik ( bizimkiler + kuzen)
Uzun zamandır beyaz ekmek yemiyordum dayanamayıp eccük yedim ama öğleden sonra inşallah biraz hava almaya çıkarızda bende bol bol yürüyüp eritirim onutabi fazla kaçırmadımda yinede
Umarım herkes için az kalorili ve bol hareketli bir gün olur
Canım kesinlikle kendine yakışanı yapmışsın
İnşallah bir daha ağzınızın tadı hiç bozulmaz
Hediyelerini güle güle kullan canım
Rabbim nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu nice doğum günleri nasip eder inşallahhhhh....Aminnnnnn
Bu arada albümdeki resimlerinde de bariz fark var canım :129: inşallah hepimiz çok çok daha zayıf ve zarif resimlerde çekileceğiz Allahın izniyleAminnnnnnnnnnnn
Haklısın canım hafta içi ilk önce kendi aile hekimimizle bir görüşeyim diyorumbelki onun vardır bir tanıdığı tavsiye edebileceği bir doktor yada en azından şu devletin ücretsiz olan pedagok/ psikoloklarına daha çabuk randevu almamı sağlayacak bir yol biliyordur
Olmadı artık 3 ay sonrasında da olsa randevu almaya çalışacağımŞimdi birazda almanyada Anannesinin yanında kalıncada belki bizleri özler ve biraz uzak kalmak ona iyi gelecektir
Allahtan onu kendi istedi yoksa başınızdan atmak mı istiyorsunuz diyebilirdi
Ama işin garibi iki gündür çok çok iyidediğim gibi sinirlendiğinde ne söylediğini biliyor nede yaptığını ama seninde dediğin gibi öfke kontrolünü öğrenmesi lazım belki bir kaç seans bile yeterli gelecektir
Şimdilik bizde herzamankinden çok daha ılımlı davranıyoruz
Bu sabah kahvaltı için uyandırırken yanına yattım az kaysana diye saçlarını okşayıp öptümbana bakışları bile çok daha yumuşadı kardeşini bırak ona yaklaşınca şimdi ondan gizli ufaklığı seviyoruz Allahtan oda yılışık yürü git diye şaka yapınca alınmıyor aksine gülüyor
Çok çok geçmiş olsun
İnşallah çabuk toparlarsın kendini
Geçenlerde banada olmuştu insan nasıl sinir oluyor dimi
Haftasonuda çalışmak gerçekten böööğğğ getirir insana
Allah yardımcın olsun canımAminnnnnnnnnnnnnn
Allah kavuştursun şimdiden aileden uzak olmak çok zor...
doğum günün kutlu olsun çıtır cücüşşş:119::119::119: 71:
sevdiğin herkesle beraber huzurlu yaşa inşallah dilediğin gibi seneye yavrunla birlikte olursun...
Ayu-nur olayınada koptum burda.süpersin sennn
cücüsüüüüümmmmmmmm dogum günün kutlu olsun nice nice mutlu yillaraaaaaaaaaa cok öpüyorum zuzummm seniiii
bu arada herkese merhaba
aklımda kalan da yok
Bende seni kocaman öpüyorum canım
Ben romanımı bitirene kadar senin çıkma saatin gelmiş
Bu arada unutmadan
Aynurrrrrrrrrrr cücüşümmmmmmmm Doğum günün kutlu olsunRabbim ailen ve tüm sevdiklerinle nice seneler nasip eder inşallah ve inşallah bir sonraki doğum gününde aynur juniorda yolda olur en kötü ihtimalle
Hee laptobunda hayırlı olsun canımgüle güle kullan
Geçmiş olsun dikkat et kendine
Meyra kuzum biz iyiyiz gezmede olan sensin sen napıyon bakem
Aynurum cücüşüm doğum günün kutlu olsun nice senelere eşinle ailenle yakında gelmek isteyen ama sizin yüzünüzden gelemeyen junıor aynur ilen sağlıklı mutlu huzurlu senelere inşallah seni seviyoruz canım
Banu Allah yar ve yardımcın olsun bu konuda inşallah en kısa zamanda yoluna girer herşey
yenacim umursamazlik degil genel unutkanligim var neden boyle oluyor bilmiyorum ama son bikac yildir artti bu durumlar ozur dilerim...Selam olsun ey güzeller
Haftasonları evde de olsam çalışıyor da olsam miskinlik hakim oluyo narin bünyeme..:26:
Yeni kahvaltıdan kalktık sayılır..Arkadaşım uğradı elin de simidiylen boyozuylan..Ben bir simit yedim..
Kızım da iki sınıf arkadaşıyla wafle yemeye çıktı dışarı..Arkadaşım çıkarken bırakacağını söyledi birlikte gittiler..
Ev de deneyeceğim waffle yi çok seviyor kızım,bayılıyor.. Ben hiç yemedim,merak etmedim tadı nasıl bilmiyorum...
Bu hafta deneyeceğim bakalım
Pınarcığım geliyosun da bana ne faydan var :)
Yinede hoşgelin,iyi yolculuklar..
Süper olmuş herşey..Çok sevindim senin adına şimdi nasıl huzurlusundur...
Dipdibe olmak dezavantaj ilişkiler açısından.. mesafeli ve saygılı bir şekil de korumaya çalış barış sürecini ilknurum:)
tamamen spontane diyosun yani güzel kız...
Ama erinicim sen genel olarak pek umursamıyosun sanki cuma günlerini banamı öyle geliyor :)
Tabii diri vücuduna güveniyosun diimi :)
İyi eğlenceler zeynepçiğim..Veya yorulmalar :)
asucum,oğlum da kahvaltıda çorba veya akşamdan kalan yemeği yemeyi sever..
ben ne kadar yönlendirsem de onu, kendi damak tadını zamanla geliştiroyo demek,Şerbetli paşa :))
Kesinlikle mönü paylaşımı çok faideli br durum :)
herkes hamlarını paylaşsın lütfen..
geçmiş olsun..
Sakın esracığım..
800 gram azmı allasen..LAtife ediyorsun diimi..nen var kuzum..
Yeşilçam repliklerinden derleme..
Tünaydınnn yaseminciğim.Annenlere hayırlı yolculuklar canım...
Kizlar bugün olanlari anlatayim kimseler yok gerci biraz kendi kendime konusuyomus gibi olucam ama neyse eminim sonra okursunuz
Esimle sabah biraz alisveris yaptik ve sonra esim beni kahvaltiya götürdüDaha sonra bana saat hediye etti
Eve geldigimizde kapida ciceklerle karsilastim düsündüm düsündüm bunu yapsa yapsa eltim yapmistir dedim. Aramiz limoniydi ama hatirlamasina ne yalan söyliyim cok sevindim.
Sonra eve girdik ve ben hamur falan yogurdum bisiler hazirlamaya basladim ve kapida yine bi hediye paketiyle karsilastim ve tahmin ettigim gibi kayinvalidem birakmis. Onunlada epeydir konusmuyorduk ama ondan beklemedigim biseyle karsilastim, gerci o böyle günleri pek unutmaz :26::26::26: Herseyi hazirladiktan sonra bismillah dedim ve herkesi pasta yemeye, cay icmeye davet ettim
Gelmezler belki diyordum ama hepsi geldi ve icimdeki o tuhaf duygu kaybolduBen kin tutamam ve bu bana cok agir geliyordu üstelik ayni binada yasiyoruz ve hep incir cekirdegini doldurmayacak seyler yüzünden kavga ediyoruz
Sanirim dogru olani yaptim bana bir adimla gelene ben kosa kosa giderim
hasta oldum bennnnnnnnnnn....ogun plates grubunun gezısınde üşüttüm galıba bacemcıklerım şiş agrıo....ıltahaplanmış((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?