Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iviiiiiiiiiiiiiiitttttt

o zaman doğum gunun kutlu olsun bitaneeeeem:)

rabbim sevdiklerinle birlikte daha nice nice hayırlı, huzurlu, mutlu seneler versin inşaallah sana canım.......
ve hayırlısı ile gönlundekilerinide versin inşaallah canım sana.......... AMİN

bu arada yeni pc almışsınız galiba canım, gule gule kullanın canım pcnizide:)

yenacım da burdaydı, gitti galiba, naapsın işi vardır mutlaka....
yenacım senideeee koccamaaaaan öpuyorum buradan:)

Sağlıkla güzel günlerde kullan eşyalarını

Herkes kendine yakışanı yapar helal olsun onların jestini karşılıksız bırakmamışsın hem şimdi çok daha huzurlu olursun insanın içine dert oluyor çünkü

coooooookkkkkkkkk tesekkürler canlarimmmmmmmm
cokkkk seviyorum sizleri

Güne uyuşuk başlamıştım ama şu an çok enerjikim maşallah bana
Kahvaltımızı yaptık ortalığı topluyorum halen:) çamaşır da makinede
Namazdan sonra eşimle yürüyeceğiz inşallah o zamana kadar çamaşırları asabilirsem iyi olur kurur ben gelene kadar
Kızlar da biri dersaneye biri ebru kursuna gidecekler
Az çok yemeğim de var gelince bişeyler yaparım ilaveten
İlknurcum hediyelerini iyi günlerde kullan herkesi çağırarak en doğrusunu yapmışsın bence de pastanı da merak ettim face de bari görelim
Aynurum doğum günün kutlu olsun nice mutlu sağlıklı yaşlara inşallah canım herşey gönlünce olsun tüm ömrün boyunca

çoookk teşekkür ederiimmm , öperim sizi kocamannn

sagolll asummmmm ucundan acik gösterem o zamannn

Allah kavuştursun şimdiden aileden uzak olmak çok zor...
yavrular buarada ben artık 29 yaşıma girmiş bi hatunum

doğum günün kutlu olsun çıtır cücüşşş:119::119::119:71:

sevdiğin herkesle beraber huzurlu yaşa inşallah dilediğin gibi seneye yavrunla birlikte olursun...

Ayu-nur olayınada koptum burda.süpersin sennn

hakkaten öyle yazmışım :)) düzelttim canım sen öyle olabilrmisin bugüne bugün çıtır olmana çok çok az kaldı..

Bu arada muallime olman da nasıl belli..Fazladan bir U gözünden kaçmamış..

Meyracığım,ben de çok öpüyorum seni..
Kendine dikkat et canım..

sagolll asummmmm ucundan acik gösterem o zamannn
Eki Görüntüle 720451 Eki Görüntüle 720452

Harika görünüyor İlknurcuğum..Eline sağlık..

Elma kurdundan sonra yeni bir kurt bulundu :))

Diyet kurdu...

Kitkurdunun evin de ne güzel kitapları vardır şimdi..Keşke yakın olaydık..

--

aynurcuğum bilgisayarınızı iyi günler de kullanın...

ben kurt değil salyangozum şekerim hani yanlış olmasında

ayrıca sen kitap kurdunu boşver bana yakın gel bende kitap çokkkk artık kitaplık taştı. eskiden annemdi şimdi beyim beni kesecekler

bu arada herkese merhaba

hafta sonu ve işteyim böööööğğğğğ
size takılıyorum bu iyi bir şey. sabah beri geçmiş okudum alıntı yaptım kayboldular
aklımda kalan da yok
bir doğum günü vardı sanırım chickpeas doğmuş ne iyi etmiş mutlu yaşları olsun arkadaşımın.

hastalar vardıysa onlara da çookk geçmiş olsun.

hediyeler gördümm iyi günlerde kullanılsın.

başkaaa başşkkaaa ne vardı :26::26: unuttuklarım da beni affetsin

mutlu haftasonlarııı herkeseee

bende kaçıyım artıkın, herkesleri öptum.....

bu arada aşağıda cecoşumu göruyorum, sanada selam canım
senide öpup öyle gideyim banucum:)

göruşruz kızlar.....

Son düzenleme:
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Dün sabaha kadar nette olurum diye hava atan ben Laptobun başında resmen uyuya kalmışım
Sabah biraz geç uyandık ama mükellef bir sofra hazırlayıp hepbirlikte kahvaltı ettik ( bizimkiler + kuzen )
Uzun zamandır beyaz ekmek yemiyordum dayanamayıp eccük yedim ama öğleden sonra inşallah biraz hava almaya çıkarızda bende bol bol yürüyüp eritirim onu tabi fazla kaçırmadımda yinede

Umarım herkes için az kalorili ve bol hareketli bir gün olur

Canım kesinlikle kendine yakışanı yapmışsın
İnşallah bir daha ağzınızın tadı hiç bozulmaz

Hediyelerini güle güle kullan canım
Rabbim nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu nice doğum günleri nasip eder inşallahhhhh....Aminnnnnn

Bu arada albümdeki resimlerinde de bariz fark var canım :129: inşallah hepimiz çok çok daha zayıf ve zarif resimlerde çekileceğiz Allahın izniyle Aminnnnnnnnnnnn

Banu abla herşeyin yoluna girmesine sevindim abla senin kızın sinirlerini kontrol etmesinde bi sorun var bence sen bi doktora görünmekten vazgeçme inan daha iyi gelecektir

Haklısın canım hafta içi ilk önce kendi aile hekimimizle bir görüşeyim diyorum belki onun vardır bir tanıdığı tavsiye edebileceği bir doktor yada en azından şu devletin ücretsiz olan pedagok/ psikoloklarına daha çabuk randevu almamı sağlayacak bir yol biliyordur
Olmadı artık 3 ay sonrasında da olsa randevu almaya çalışacağım Şimdi birazda almanyada Anannesinin yanında kalıncada belki bizleri özler ve biraz uzak kalmak ona iyi gelecektir
Allahtan onu kendi istedi yoksa başınızdan atmak mı istiyorsunuz diyebilirdi
Ama işin garibi iki gündür çok çok iyi dediğim gibi sinirlendiğinde ne söylediğini biliyor nede yaptığını ama seninde dediğin gibi öfke kontrolünü öğrenmesi lazım belki bir kaç seans bile yeterli gelecektir
Şimdilik bizde herzamankinden çok daha ılımlı davranıyoruz
Bu sabah kahvaltı için uyandırırken yanına yattım az kaysana diye saçlarını okşayıp öptüm bana bakışları bile çok daha yumuşadı kardeşini bırak ona yaklaşınca şimdi ondan gizli ufaklığı seviyoruz Allahtan oda yılışık yürü git diye şaka yapınca alınmıyor aksine gülüyor

hasta oldum bennnnnnnnnnn....ogun plates grubunun gezısınde üşüttüm galıba bacemcıklerım şiş agrıo....ıltahaplanmış((

Çok çok geçmiş olsun
İnşallah çabuk toparlarsın kendini

Geçenlerde banada olmuştu insan nasıl sinir oluyor dimi
Haftasonuda çalışmak gerçekten böööğğğ getirir insana
Allah yardımcın olsun canım Aminnnnnnnnnnnnnn

bende kaçıyım artıkın, herkesleri öptum.....

bu arada aşağıda cecoşumu göruyorum, sanada selam canım
senide öpup öyle gideyim banucum:)

göruşruz kızlar.....

Bende seni kocaman öpüyorum canım

Ben romanımı bitirene kadar senin çıkma saatin gelmiş

Bu arada unutmadan

Aynurrrrrrrrrrr cücüşümmmmmmmm Doğum günün kutlu olsun Rabbim ailen ve tüm sevdiklerinle nice seneler nasip eder inşallah ve inşallah bir sonraki doğum gününde aynur juniorda yolda olur en kötü ihtimalle

Hee laptobunda hayırlı olsun canım güle güle kullan

coook tesekkürler tatlislarimmmmmmmmm
dünden kalanlara takviye bisiler yapiyorum arkadas gelir 1 saate ama arada buraya bakmaktanda kendimi alamiyorum

hasta oldum bennnnnnnnnnn....ogun plates grubunun gezısınde üşüttüm galıba bacemcıklerım şiş agrıo....ıltahaplanmış((
Geçmiş olsun dikkat et kendine
Meyra kuzum biz iyiyiz gezmede olan sensin sen napıyon bakem
yavrular buarada ben artık 29 yaşıma girmiş bi hatunum
Aynurum cücüşüm doğum günün kutlu olsun nice senelere eşinle ailenle yakında gelmek isteyen ama sizin yüzünüzden gelemeyen junıor aynur ilen sağlıklı mutlu huzurlu senelere inşallah seni seviyoruz canım

Banu Allah yar ve yardımcın olsun bu konuda inşallah en kısa zamanda yoluna girer herşey

cücüsüüüüümmmmmmmm dogum günün kutlu olsun nice nice mutlu yillaraaaaaaaaaa cok öpüyorum zuzummm seniiii

herkese çooookk kooccaammaannnn teşekkürlerimi sunuyorum can cücüşlerimm , iyiki varsınızz , sizi seviyoruummm

şimdi ben kaçar , bi plan yapalım herifimle , bakalım ne çıkcak ortayaa

slm kızlarr bi ceee diyim kaçacam sabah provaya gittik yorulduk geldik yemeklerini yedirdim kızın saçı topuz yapılacak saat 4 de gösteri çok heyecanlıyızz sarıgerme hiltonda olacak yarımsaat yol var bide sıcakki hava 35 derece çatlıcaz valla sıcaktan hayırlısıyla okulda tatil olaydıı koşuşturmaca yordu benii hızlı okudum yarısınıda okuyamadım ilknur hediyeler süper
boşver affetmek sevaptırr hem o büyüğün sonuçta ilk adımı atmışş napcan kocanın çocukların hatrına affett allah büyük

aynuurrr doğum günün kutlu olsunnn

Son düzenleme:
yenacim umursamazlik degil genel unutkanligim var neden boyle oluyor bilmiyorum ama son bikac yildir artti bu durumlar ozur dilerim...

hediye almak her zaman çokgüzeldir.İyi günlerde kullanırsın inşallah. Küslük iyi değil çok iyi yapmışsın kalbinin ne kadar ince olduğunu göstermişsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…