Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım çok geçmiş olsun kuzuna inşallah biran önce toparlanır

selamun aleyküm kızlaar
hepiniz iyisiniz inşallah
geçmişe biraz göz attım. güzel haftasonu geçirmişsiniz.
benimki herzamanki gibi yorucuydu ve diyet açısındanda hiç iç açıcı değildi.
hazır dolunaydan sonraki haftadayken toparlansam bari. gerçi ben genelde ikinci haftada ( - ) görüyorum ama bakalım bu ay görebilecekmiyim.

Bu arada tartı bana güldü çok mutluyum çok motiveoldu bana
asucum tartının gülmesine sevindim .devam eder inşallah

Selamn Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Kızlar bu arada bugün benim küçük cadı nasıl becerdiyse TV ünitesinin köşesine çarpıp kaşını açtı
ve aleykümselam cecoş
küçük cadıya geçmiş olsun

uzun süredir giremedim e malum nikah hazırlıkları, kv kp geldi onlarla ilgilen, bir yandan okula git.. bissürüüüüüü koşuşturma sonucunda hayırlısı ile evlendikkkkkk
hayırlı olsun puficik.

tontişlerrrr günayddınnnn :)))

nasılsınız bakalım nasıl geçti hafta sonunuz??
benimki çoookk yorgun ve yoğundu. cumartesiden beri kuzu kızım hasta cumartesi hastaneye gittik.

canım geçmiş olsun kuzucuğa

Nevincim hediyelerini almışsın güle güle kullansın anneciğinle babacığın. sen de tuniğini güle güle kullan canım.

birde kitap kurdumuz vardı ya , kitkurdu adında

tamam bende kurtkurdu olayımmm

olalım YENOŞŞŞŞŞŞ
Örtmenim canım benim canım benim sevdiklerinle sevenlerinle paylaşacağın nice güzel yıllar yaşa inşaallah geciktim kusura bakma nete yeni girdim
kitap kurtluğumu kaldı o eskidenmiş hala çok okuyorum ama malum ev iş çocuklar derken benim kurtluk bu ara ağlara takılıyor
bence sen artık kurtluktan kelebekliğe doğru kanatlandın baharkelebeği
Kitkurdunun evin de ne güzel kitapları vardır şimdi..Keşke yakın olaydık..

--

aynurcuğum bilgisayarınızı iyi günler de kullanın...

Ne iyi olurdu sonrada oturup kitabın kritiğini yapardık Yena, Örtmenim beklerim kitap gani okumak baki diyorum
Yenacığım menü paylaşımında sana uyayım dedim ama iki gün giremeyince aksadı olsun dedim yazıyorum
Bugün sabah bir dilim ekmek 1/2 kibrit kutusu peynir (canım istemedi sabahın seherinde (sabahın seherinde ötüyor kuşlar Orhan Hakalmaz ne güzel söyler benden hepinize gelsin )açık şekersiz çay
arada limon lifli form piskevit
öğlen kabak yoğurt 3 adet sarma
arada incir iki tane bir tane yulaf lifli piskevit
akşama ton balıklı salata planladım

Son düzenleme:
Arkadaşlar yaram açıldı bir dünya kitap koyacak yer derseniz maalesef hep haylimdir şöyle eski filimlerdeki gibi yüksek tavanlı ceviz kaplama koooocccaaammmaaannn bir çalışma odası eski yabancı filmler de var ya bazen eşime sitem ederim Dük olsaydın büyükte bir malikanen olsydı diye sırf kitaplarım için başka bir amacım yok?????

hhhaaha ayda yılda bir cıkarım evden ama bu sefer tam cıktım.
öyle iyi geldi ki..bu arada sapanca bize çok yakın ama poyrazlar gölünü duymamıstım hiç.
bakalım insallah bizde gider görürüz.

yavrucum celal tan ın acıklı hikayesi çekileli cok oldu ama bu farklı sanırım senin dediğinden.
burada ki celal tan tiplemenin ismi..
ama beni sarmadı kapattım 10dk sonra tv yi.ya da cok yorgundum ondan anlamamısımdır

Meryemcim
sana maşallah ben kaç senedir doru düzgün trafiğe girmedim işe geliyordum ama bizim bu taraf çok kalabalık değil sen Bakırköy filan deyince tüküresim geldi kendime tebrik ediyorum...
nevincim deme öyle..ben de ehliyeti ögrenci yıllarımda almıstım çok hevesliydim
sonra bir duraksamam oldu ama hala manuel arabada zorlanıyorum.bana eziyet gibi geliyor.
öyle bir arabamız oldu ama ben korktum otomtk vites oldugu için sadece gaz fren.
benmki de büyük başarı değil yani:) ama yine de istanbul trafigini baya karıstırdım.
dönülmemesi gereken yerden dönmüşüm bir de ters yola girmişim iyi mi:)))

ay aslında onları anlatsam daha maceralı olurdu ama ben güzellerden bahsettim hep
Asuman ablam sana cok katılıyorum ben koca ayda 2kg anca verirken onca dikkate ragmen..
ama yine de iyi toparlandı vucudum..giydiklerimden anlıyorum fazlalıklarım azaldı vucudum sekle giriyor sanırım yürüyüşün etkisinden oldu ya da psikolojik

Yenacım günün keyifsiz başlamıs ama aksama dogru da olsa keyiflenirsin umarım:)

evet deli cesaretim vardır.ama öyle bunalıyorum ki bazen evde duramıyorum.
cumartesi sabahta kötü uyandım yatakta nefs alamadım hızlıca cıktım acaba panik atak mı baslıyor falan derken buldum kendimi.

hemen kafa dagıtmaya calıstım..kötü seyler düşünmek istemiyorum.
çünkü biliyorum ki bu psikolojik sıkıntılar düşüne düşüne yoksa da oluyor...

ben güçlü müyüm bilmiyorum ama sevindim öle göründüğüme

şimdi yemeğimi de ocağa koydum.
soslu tavuklarımı teflona dizdim en kısık ateste önce suyunu verecekler sonra da geri cekip kızaracaklar

yanına da bol salata düşünüyorum.rşim için pilav yapabilirim ama.
adamcağız da benle diyet yemekleri yiyor hiç sesi çıkmıyor,hiç şikayet etmiyor.

dün sabah işe giderken yazlık pantollarından birini çıkarmıs bol gelmiş.
kemer deliklerini de içerden bir tane daha açtırayım diyor.

tanıstıgımızda 86kg idi düğünde 83e düştü.dünde 79gelmiş

sanırım bu ay ben değil ama eşim baya zayıfladı:)))

ben zayflayamıyorum bari adama kilo aldırayım derken hale bak

aynuuuurrrr cücüğüüümm
alıntılamıştım ama nereye gitmiş bilmiyorum.
geçmiş doğum günün kutlu olsun
Allah hayırlı uzun ömürler versin. önümüzdeki doğum gününü küçük cücüğünle birlikte kutlayın inşallah. doğum sonrasıda aldığın kiloları vermek için burda yeniden maratona katıl.

Son düzenleme:
herkese merhaba:) nerden başlayacağımı bilemiyorum ve dünden beri hiçbirşeye dikkat etmeyip yememin regl dönemiyle mi yoksa salmışlıkla mı ilgisi var onu da bilmiyorum....okuldan yorgun argın geldim malum yazılı koşturma kızım hafta sonu hastalandı antibiyotiğe başladık mecburen ateş öksürük...acaba ben de mi sorun var o kadar dikkat et gram gram ver sonra hopppp tekrardan başa dön...kafesteki hamster misali dön dön dur:) bugün serbest gün gibi olsun bari çünkü spora başlamadım...bigün 97 bi gün 98 bu ne anlamadım diyemiyorum suç benim:) ahhh günah çıkarır gibi oldum töbe töbe:) sanırım sporsun vücut sadece besin azaltmayla düzene girmeyecek ....

ve doğum yapıp meleğini kucağını alanlara, meleklerinin doğum günü olanlarına,hastalara mutlu mutsuz kim varsa gönüllerinde neler varsa Rabbim nasip etsin emi:)

Selam kızlarrrrrrr

Hele şükür gelebildim

Anam bu cadılar beni deli ettiler
Deminden beri büyük ufağına yakalıyacağım seni dedikce diğeride etinden et kopmuş gibi çığlık çığlığa evde koşturuyordu. Sabır sabır derken en sonunda benim şalterler attı bir kükredim bizim aslanlar kediye dönüp ikiside koltuğa uzanıp çıt sesi bile çıkarmadan oturdular şimdi
Bir tek ufaklık benden beklemediği bir tepki görünce biraz korktu ve ablasıyla koltuğa geçmeden bir yok oldular kıyafet değişip gelmişler dedim bu ne şimdi meğer cadı altına kaçırmış ne zamandır kız çişin gelmiştir git yap dediğim halde yapmıyordu kükreyince salıvermiş

Rabbim gönlüne göre versin canım ....Aminnnnnnnn

Canım kızına çok geçmiş olsun İnşallah bir an önce iyileşir
Bu arada tartıya takılma canım çok fazla stress bile tartıda artı olarak dönüş yapabiliyor eksik su içtiysen oda etkiler
Kafana takılmasın eminim cuma eksi görürsün yine

inşallah eksi görürüz ablacım bende umutluyum dolunaydan aylardır aynıyım yaa.alırken hızlıca geldi gitmek bilmiyor gari...memlekete gideceğim diye öyle mutluyum ki...hediyelerimi bile baya önceden aldım.kendimide es geçmedim yani...perşembe düğün var şimdi kara düşünüyorum ne giysem diye elbiselerim biraz darlaşmış.birde kına gecesinde erkek olmayacakmış hiç yani pardesümü çıkarabilirim. açık elbiselerimi hep dağıttım çoğu olmuyordu zatennapıcam şimdik onu düşünüyorum...öptüm seni...

canım korkudan altına kaçırmış demek...cimcime yaa

canım korkudan altına kaçırmış demek...cimcime yaa

Cadı oyuna dalınca sabahtan beri tuvalete gitmemek için direniyordu ben kükreyince saldı gitti
Allahtan ağlama huyu yok anında ablasıyla yatıp uyudular

kızlar hava çok sıcak yaa şimdiden böyle temmuz ağustosta ne oluruz bilmiyorum

Sorma canım yaa ben şimdiden Ramazanı düşünüyorum :44:
Sıcaklarda bol bol soğuk su içiyorum ama oruçluyken hem sıcaklar hem sussuzluk Rabbim inşallah kolaylığını verir Aminnnnnn

geçmiş olsuunnn havalar ısının ca açıldık avrucaklar üşütüp hastalanıyolar malesef
sabah bi ara reklamlarında gördümm nası zayıflamış allahım ne kötü ya kiloo oo hastalık derecesindeydi bakayımda izleyeyimm
yürüyüş şart asucumm haklısın

bendede fasulye var yoğurtla öğlen yedik öğleden sonra oturmam vardı 1 puaça ile 2 çatal pasta aldım akşama yemicem ceza

bol suuuya devamm
yaw bwnim adam da nası yiyoo bisküviler kekler hareket var işte tabi ondan veriyolar biz yiyip oturyoz yarıyo kilo yapıyoo eskiler neden zayıf bağdı bahçeydii biz 2 bulaşık çamaşıra üşeniyoruz

Kızına çok geçmiş olsun...Biz de geçen hafta başlamıştık antibiyotiğe henüz bitmedi..

----

Akşam yemeğini yedik ben mönümü paylaşayım kararlaştırdığım gibi..

Sabah,
1 peynirli tost
1 yumurta
zeytin
domates,salatalık,biber

Öğlen,

1 kase sütlaç
5 fındık

Akşam,

1 tabak zeytinyağlı yeşil fasulye
1 kase cacık
2,5 dilim ekmek
1 parça peynir

Ara,
1 çay bardağı kefir ve kiraz yemeyi düşünüyorum..

2 kupa yeşilçay

Saat 20:30 gibi yürümeye gideceğim 30 veya 40 dakika..

ayy bu günn ççoot yoruldummm valla öğlene kadar halı vardı el halısı ne zamandur bebni sil diye bakıyodu onu sildim evi süpür sill bide minik adı meyveli yoğurdu el kremi gibi el ayak koltuk lara bi güzel yaymışş bi gülüyo bi gülüyoo kızamadım bile şirinliğinee neyseki yeni koltuklar deil yoksa yandıydıı günlükleri halletmiş dün kükürtlü suya gittimizde orda çamurunu bayanlar çok şifalıymış yüzlerine vücutlarına sürüyoaladı ordan gördü oda evde uygulamak istedi sanırım geçirdim şimdi kılıflarını tertemiz olduk 1 gün dayanır zaten bu temizlikk pasaklı kızlar ordusu büyükte küçükten beter arada cırlamasam hiçç toplucakları yokk

akşama yemek yeşil fasulye var çocuklara bide makarna yapayımm gezmede yediler acıkmadılar daha

karadayı ya kadr halledem inşallah erken uyurlar

İyi akşamlar
Ben de akşam yemeğimi yedim artık sütlü kahve dışında mama yok inşallah
1 saat yürüdüm bugün de şükür
Regl çok yaklaştığı için hurma aldım kurtarıcım olacak benim
Ben de akşam yemeğinde taze fasülye cacık ve salata yedim yarım dilim de ekmek
Suya devam ben de :)))

sabah kahvaltisi: 1dilim ekmek ve peynir
ara: 1armut
9u bir arada çay

öglen yemegi: Makarna ve sotelenmis hindi eti

ara: 1bardak meyve suyu
form çayi

aksam yemegi: patates puresi, haslanmis mercimek, balik
ara: portakal (saat 21gibi)
yesil cay icerim birde kahve icerim (tabikide sekersiz ve sütsüz)

bacılarrrrr herkes gezmıs tozmus haftasonu bende kös kös oturdum ewde cnm hıc bısey yapmak ıstemedı zaten hastayım ya onun halsızlıgıde var ...
bugunde sabah kalktım yuryusumu yaptım yenı haftaya gusel basladım sonra dıyetısyen randevum vardı 2ayda 4kılo verebılmısım onceden bu kadar spora bu kdr sıkı dıyete ayda 8kılo verırdım ben ya acaba metabolızmamı mı bozdum anlamadım bnm bır sorunum var ama derdım ne cozemedım azmettım vucudumun dırencının kırılmasını azımle beklıorum ılla bır yerde pes edecek ve kılolar sapır sapır gıdecek su onumuzdekı 2ayda 10kılo verseydım cok gusel olcakdı planlarım vardı(
bugun dıyetısyene gıdıcem dıe 2ye kdr ne yemek yedım ne su ıctım sadece nesfıt o kdr dıyetısyenden cıkdıkdan snrada sapıttım o yuzden bugun menu bıldırımı yapmıycam kotu ornek olmamak ıcın ama 2lıtre su ıctım.....

kendını yuruyuse motıve edıcekbısey al esım bana yuruyeyım dıe spor ayakkabı aldı halbukı varıdı ama bu yururyus ıcın dedı ogun bugundur yuruyorum ayakkabılarıma baka baka:))

3ana 3ara ogun yersen cnın abur cubur atıstırmalık ıstemıo 1ay ıcınde bu duzene alısıosun...

geçmiş olsun cnm metacassol pomat sürersen kaşına iz kalmaz doku yenileyicibir merhem bu..

hayırlı olsun canım bebek olmadan ver kılolarıkı bebekden sonrada kılo vermeye calısacaksın...

gecmıs olsun .....

BENGİSU
BLOGUNDA YAZDIKLARINI OKUDUM SENIN ADINA COK SEVINDIM
YASIM 32 VE 32 YILDIR GITMEDIGIM DIYETISYEN OKUMADIGIM KITAP YAPMADIGIM SPOR KALMADI EN SON 5AY ONCE NE OLDU ANLAMADIM AMA YAPMAMA GEREKEN SEYIN NE ISIM OLURSA OLSUN SABAH 1SAAT ERKEN KALKIP YURURMEM GEREKTIGI VE YEMEGIMI AKSAMDAN PLANLAYIP HAZIRLAYIP CANTAMA ATMAK VE BUNLARI YAPMAK ICIN HICBIR BAHANE URETMEMEM GEREKTIGIYDI KESKE O KUS BEYNIM DANK ETSEYDIDE 15YASIMDA BUNLARI YAPSAYDIM
SEN COK GUSEL BIR YOLA BASLAMISSIN ONUNDE COK GUSEL BIR OMUR VAR SEN 1SENE ICINDE KILOLARINDAN KURTULUP TERLEMEDEN SACLARINA FON CEKEBILCEKSIN(BENDE AYNI DERTTEN MUZDARIPIM) ARKADASLARINLA EN GUSEL KIYAFETLERINI GIYIP ŞIK ŞIKIDIM YANLARINDA TUM GUSELLIGINLE SALINACAKSIN BELKI SOKAKDA DOLMUSDA ERKEKLERIN BAKISLARI SENI RAHATSIZ EDICEK AMA BU OZGUVENINI TAVAN YAPTIRICAK VE GUNUN BIRINDE HAYAT EŞİNİ BULACAKSIN VE O GUN GELDIGINDE GÖRDÜGÜN EN GÜZEL GELIN SEN OLCAKSIN BUNUNLADA BITMEYECEK ZAYIF OLDUGUN ICIN İSTEDİGİN AN HAMILE KALABILECEKSIN VE FISTIK GIBI VUCUDA SAHIP BIR ANNE OLCAKSIN GORENLER IMRENICEK....
BASLADIGIN YOLDA ASLA PES ETME ...GUZEL GUNLER SENI BEKLIYOR....
SENDEN TEK RİCAM KENDİNE BİR DİYETİSYEN BUL VE DOKTOR KONTROLUNDE BIR DAHA ALMAMAK UZERE KILO VER VE KENDINI MOTIVE ET SABAH OKULA GITMEDEN ONCE YURUYUSUNU YAP BU SEKILDE DISIPLINLI BIR HAYATA ADIM ATMIS OLACAKSIN ILK ZAMANLAR ERKEN KALKMAZ ZOR GELSEDE 1AY ICINDE ERKEN UYANMAYA YURYUS YAPMAYA VE 3ANA 3 ARA OGUN YEMEYE ALISACAKSIN YURUMEDIGIN ZAMAN VICDAN AZABI CEKECEK UFAK BIR KACAMAKDA NEFES ALAMIYACAK KDR SISTIGINI HISSEDECEKSIN...
BEN HER ZAMAN SANA BU KONUDA YARDIM ETMEYE HAZIRIM....AKLINA TAKILAN BIR SEY OLURSA SORABILIRSIN..AMA EN MANTIKLISI BIR UZMANIN SANA YOL GOSTERMESI...
SIMDIDEN TEBRIK EDIYORUM VE cızelgenın 60ı gostermesını temennı ederım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…