tontişlerrrr günayddınnnn :)))
nasılsınız bakalım nasıl geçti hafta sonunuz??
benimki çoookk yorgun ve yoğundu. cumartesiden beri kuzu kızım hasta cumartesi hastaneye gittik.
viral enf., salgın var dedi doktor ateş devam edecekmiş 3-4 güne kadar. tabii hal böyle olunca cumartesi gece nöbetim vardı.
dün de ateşimiz yüksekti şimdilik iyiymiş bakalım akşama kadar biraz daha düzelir umarım.ve tabii işteyim!!!
asucum tartının gülmesine sevindim .devam eder inşallahBu arada tartı bana güldü çok mutluyum çok motiveoldu bana
ve aleykümselam cecoşSelamn Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Kızlar bu arada bugün benim küçük cadı nasıl becerdiyse TV ünitesinin köşesine çarpıp kaşını açtı
hayırlı olsun puficik.
uzun süredir giremedim e malum nikah hazırlıkları, kv kp geldi onlarla ilgilen, bir yandan okula git.. bissürüüüüüü koşuşturma sonucunda hayırlısı ile evlendikkkkkk
benimki çoookk yorgun ve yoğundu. cumartesiden beri kuzu kızım hasta cumartesi hastaneye gittik.
Örtmenim canım benim canım benim sevdiklerinle sevenlerinle paylaşacağın nice güzel yıllar yaşa inşaallah geciktim kusura bakma nete yeni girdimbirde kitap kurdumuz vardı ya , kitkurdu adında
tamam bende kurtkurdu olayımmm
olalım YENOŞŞŞŞŞŞ
Kitkurdunun evin de ne güzel kitapları vardır şimdi..Keşke yakın olaydık..
--
aynurcuğum bilgisayarınızı iyi günler de kullanın...
Ne iyi olurdu sonrada oturup kitabın kritiğini yapardık Yena, Örtmenim beklerim kitap gani okumak baki diyorumhe valla yakın olaydık , alır alır okurduk
YENOŞŞŞ kıızzzz ayu - nur ne demek kızzzz , bi göndermemi var yoğsaammmm
sağol bebeemm, gold dan aldık ,bu gün sevk edilmiş, pazartsei okula gelir heralde
hhhaaha ayda yılda bir cıkarım evden ama bu sefer tam cıktım.Günaydın kızlar,
hepinize güzel bir hafta diliyorum. Umarım bol bol kilolar veririz. Ben çok yorgun uyandım. dün gece yarısını geçiyordu eve geldiğimizde, tem kilitti. hem piknik hem yol çok yordu. bu arada sapancaya değil de poyrazlar gölü diye bi yere gittik sakaryada. çok güzeldi, deniz bisikletine bindik falan çok eğlendik :)
Bu sabah da uyandım ki regl olmuşum. karnım ağrıyor biraz. görüşme de var bugün. dışarda işlerimi halledip fön çektireyim bari.
Gezenti Meryem çok maceraperest gördüm seni :) çok iyi yapmışsın canım. değişiklik olmuştur sana.
sonunda çekiyorlar mıymış celal tanın hikayesini, biz de izleriz sanırım. merak ettim ben de çok..
nevincim deme öyle..ben de ehliyeti ögrenci yıllarımda almıstım çok hevesliydim
Meryemcim sana maşallah ben kaç senedir doru düzgün trafiğe girmedim işe geliyordum ama bizim bu taraf çok kalabalık değil sen Bakırköy filan deyince tüküresim geldi kendime tebrik ediyorum...
Asuman ablam sana cok katılıyorum ben koca ayda 2kg anca verirken onca dikkate ragmen..Kızlar arada hepimiz fazla kaçırıyoruz motivasyonumuz düşüyor vs ama bence yürüyüşü bırakmayın mümkün olduğunca en azından yediklerimiz vücutta kalmaz kilo almayız alsak ta hiç harektsiz kalınca daha fazla alacağımız kesin
Yani kısacası sakın battı balık yan gider diyip yiyip içip yatmayın:)))
Merhaba arkadaşlar..
Sağlıklı,keyifli ve en hafifinden bir hafta olsun hepimize...
Ben güne pek keyfisiz başladım bugün..Belli bir nedeni yok...
Uykumu alamadım sanırım..
--
Çok iyi etmişsin..Bayıldım cesaretine ,meğer ne güçlü kadınmışsın sen..
Arkadaşlar yaram açıldı bir dünya kitap koyacak yer derseniz maalesef hep haylimdir şöyle eski filimlerdeki gibi yüksek tavanlı ceviz kaplama koooocccaaammmaaannn bir çalışma odası eski yabancı filmler de var ya bazen eşime sitem ederim Dük olsaydın büyükte bir malikanen olsydı diye sırf kitaplarım için başka bir amacım yok?????
herkese merhaba:) nerden başlayacağımı bilemiyorum ve dünden beri hiçbirşeye dikkat etmeyip yememin regl dönemiyle mi yoksa salmışlıkla mı ilgisi var onu da bilmiyorum....okuldan yorgun argın geldim malum yazılı koşturma kızım hafta sonu hastalandı antibiyotiğe başladık mecburen ateş öksürük...acaba ben de mi sorun var o kadar dikkat et gram gram ver sonra hopppp tekrardan başa dön...kafesteki hamster misali dön dön dur:) bugün serbest gün gibi olsun bari çünkü spora başlamadım...bigün 97 bi gün 98 bu ne anlamadım diyemiyorum suç benim:) ahhh günah çıkarır gibi oldum töbe töbe:) sanırım sporsun vücut sadece besin azaltmayla düzene girmeyecek ....
inşallah eksi görürüz ablacım bende umutluyum dolunaydan aylardır aynıyım yaa.alırken hızlıca geldi gitmek bilmiyor gari...memlekete gideceğim diye öyle mutluyum ki...hediyelerimi bile baya önceden aldım.kendimide es geçmedim yani...perşembe düğün var şimdi kara düşünüyorum ne giysem diye elbiselerim biraz darlaşmış.birde kına gecesinde erkek olmayacakmış hiç yani pardesümü çıkarabilirim. açık elbiselerimi hep dağıttım çoğu olmuyordu zatenselamun aleyküm kızlaar
hepiniz iyisiniz inşallah
geçmişe biraz göz attım. güzel haftasonu geçirmişsiniz.
benimki herzamanki gibi yorucuydu ve diyet açısındanda hiç iç açıcı değildi.
hazır dolunaydan sonraki haftadayken toparlansam bari. gerçi ben genelde ikinci haftada ( - ) görüyorum ama bakalım bu ay görebilecekmiyim.
Nevincim hediyelerini almışsın güle güle kullansın anneciğinle babacığın. sen de tuniğini güle güle kullan canım.
Selam kızlarrrrrrr
Hele şükür gelebildim
Anam bu cadılar beni deli ettiler
Deminden beri büyük ufağına yakalıyacağım seni dedikce diğeride etinden et kopmuş gibi çığlık çığlığa evde koşturuyordu. Sabır sabır derken en sonunda benim şalterler attı bir kükredim bizim aslanlar kediye dönüp ikiside koltuğa uzanıp çıt sesi bile çıkarmadan oturdular şimdi
Bir tek ufaklık benden beklemediği bir tepki görünce biraz korktu ve ablasıyla koltuğa geçmeden bir yok oldular kıyafet değişip gelmişlerdedim bu ne şimdi meğer cadı altına kaçırmış ne zamandır kız çişin gelmiştir git yap dediğim halde yapmıyordu kükreyince salıvermiş
Rabbim gönlüne göre versin canım ....Aminnnnnnnn
Canım kızına çok geçmiş olsunİnşallah bir an önce iyileşir
Bu arada tartıya takılma canım çok fazla stress bile tartıda artı olarak dönüş yapabiliyoreksik su içtiysen oda etkiler
Kafana takılmasın eminim cuma eksi görürsün yine
canım korkudan altına kaçırmış demek...cimcime yaa
kızlar hava çok sıcak yaa şimdiden böyle temmuz ağustosta ne oluruz bilmiyorum
geçmiş olsuunnn havalar ısının ca açıldık avrucaklar üşütüp hastalanıyolar maleseftontişlerrrr günayddınnnn :)))
viral enf., salgın var dedi doktor ateş devam edecekmiş 3-4 güne kadar. tabii hal böyle olunca cumartesi gece nöbetim vardı.
dün de ateşimiz yüksekti şimdilik iyiymiş bakalım akşama kadar biraz daha düzelir umarım.ve tabii işteyim!!!
sabah bi ara reklamlarında gördümm nası zayıflamış allahım ne kötü ya kiloo oo hastalık derecesindeydi bakayımda izleyeyimmHerkes işte okuldadır şimdi o yüzden haberi görmemişsinizdir. Azize 200 kilodan 100 kiloya düşmüş. 200 kilo haliyleki röportajında ağladı falan. İçim parçalandı. Kilo ne büyük bir ızdırap!
yürüyüş şart asucumm haklısınBirazdan yürüyüşe gideceğim
İyi fasülye bulursam alayım ben de öğretmenimden kopya :)
Bulamazsam Allah Kerim :)
Ben ne kötü ihtimal kendime kabak mücver yaparım da ev halkına çorabından başka bişey yok hazırda
yaw bwnim adam da nası yiyoo bisküviler kekler hareket var işte tabi ondan veriyolar biz yiyip oturyoz yarıyo kilo yapıyoo eskiler neden zayıf bağdı bahçeydii biz 2 bulaşık çamaşıra üşeniyoruzşimdi yemeğimi de ocağa koydum.
soslu tavuklarımı teflona dizdim en kısık ateste önce suyunu verecekler sonra da geri cekip kızaracaklar
yanına da bol salata düşünüyorum.rşim için pilav yapabilirim ama.
adamcağız da benle diyet yemekleri yiyor hiç sesi çıkmıyor,hiç şikayet etmiyor.
dün sabah işe giderken yazlık pantollarından birini çıkarmıs bol gelmiş.
kemer deliklerini de içerden bir tane daha açtırayım diyor.
tanıstıgımızda 86kg idi düğünde 83e düştü.dünde 79gelmiş
sanırım bu ay ben değil ama eşim baya zayıfladı:)))
ben zayflayamıyorum bari adama kilo aldırayım derken hale bak
herkese merhaba:) nerden başlayacağımı bilemiyorum ve dünden beri hiçbirşeye dikkat etmeyip yememin regl dönemiyle mi yoksa salmışlıkla mı ilgisi var onu da bilmiyorum....okuldan yorgun argın geldim malum yazılı koşturma kızım hafta sonu hastalandı antibiyotiğe başladık mecburen ateş öksürük...acaba ben de mi sorun var o kadar dikkat et gram gram ver sonra hopppp tekrardan başa dön...kafesteki hamster misali dön dön dur:) bugün serbest gün gibi olsun bari çünkü spora başlamadım...bigün 97 bi gün 98 bu ne anlamadım diyemiyorum suç benim:) ahhh günah çıkarır gibi oldum töbe töbe:) sanırım sporsun vücut sadece besin azaltmayla düzene girmeyecek ....
herkese hayırlı geceler...
bugün hiçbişey yapamadan geçti gitti evle ilgili tabi...
annemin ve babamın hadiyelerini aldım bugün geçmiş anneler günü ve gelecek babalar günü için..tabi kendimi boş geçermiyim ince uzun bir tunik aldım.yürüyüşte giymek için...herşey tamam da birde düzenli yürümeye başlasam iyi olucak...pek kimseler uğramamış...
herkesi öptüm...çok sıcak
Benim yarindan itibaren muhakkak rejime tekrardan baslamam lazim... Yada en azindan sadece saglikli seyleri yemeyle basliyabilirim diye dusunuyorum...
Bakalim normalde esim aksamlari pc basinda oluyor. Bu aksam senin yaninda durcam dedi, cunku canim SIKIldigi zaman affedersiniz ama öküz gibi yiyorum mubarek :S
Selamn Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Anam bu saatte kadar derslerle uğraştımyok sınavlara hazırlanmıyorum benim unutkan kızım hocanın yarın bütün sene içinde yaptıkları görsel dersindeki faaliyetlere bakacakmış ve bizim safinaz bir kaç tane eksik varmış öğretmen notunu kırmasın diye bugüne bırakmış
Eşşek sıpası ne diye kaç gündür söylemedin diye söylendimama pazar yaparım diye düşündüm diyor birde utanmadan
Hadiiii oturduk akşam üzere bir başladık yok halı resmi, yok maske falan derken ancak bu saate kadar onlarla uğraştık
Maske pek olacak gibi değil ama olsun en azından gösterir tam olmamış olsada
Hee birde Kız kulesinin resimini yaptı cadıpekte güzel oldu oradan kesin 100 alır
Bu son eğer bir daha son ana bırakırsan ne yardım ederim nede senin yapmana müsaade ederim dedimsonuçta herşeyi zamanında yapması gerek sorumluluk sahibi olabilmek adına
Uzun zamandır bende yapmamıştım ya ona çaktırmadım ama çok hoşuma gittiarada bende resim yapayım bari kızlarla
Kızlar bu arada bugün benim küçük cadı nasıl becerdiyse TV ünitesinin köşesine çarpıp kaşını açtı
Allahtan çok çabuk ağlamayı kesiyor ve şükür gözüne birşey olmadı
Biraz buz koyup kanı durdurduk ve şükür çok ufak bir yara
Eşim takıntılıdır yaralar konusunda ve eğer iz kalırsa estetik yaptırırız diyerek beni ağlayacakken kahkaha attırdı
Büyük kızda bir ara dudağını patlattığında aynısını söylemiştihatta hala dudağında çok çok ufak bir iz var diye 18 yaşına girmesini bekliyor kızım asla istemem diyor oda sen kız çocuğusun olmaz öyle diyor
Ufaklığın cildi daha çok taze olduğundan iz kalmaz sanırımzaten ufaklık 10 dakika sonra unuttu bile
merhaba kızlarrrrrrrrrrrr
uzun süredir giremedim e malum nikah hazırlıkları, kv kp geldi onlarla ilgilen, bir yandan okula git.. bissürüüüüüü koşuşturma sonucunda hayırlısı ile evlendikkkkkk
yarın son sürat hızlaa spor salonuna yazılcam inşallahh diyet ve sporlu günler başlasınnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?