tontişlerrrr günayddınnnn :)))
nasılsınız bakalım nasıl geçti hafta sonunuz??
benimki çoookk yorgun ve yoğundu. cumartesiden beri kuzu kızım hasta cumartesi hastaneye gittik.
viral enf., salgın var dedi doktor ateş devam edecekmiş 3-4 güne kadar. tabii hal böyle olunca cumartesi gece nöbetim vardı.
dün de ateşimiz yüksekti şimdilik iyiymiş bakalım akşama kadar biraz daha düzelir umarım.ve tabii işteyim!!!
benimki çoookk yorgun ve yoğundu. cumartesiden beri kuzu kızım hasta cumartesi hastaneye gittik.
viral enf., salgın var dedi doktor ateş devam edecekmiş 3-4 güne kadar. tabii hal böyle olunca cumartesi gece nöbetim vardı.
dün de ateşimiz yüksekti şimdilik iyiymiş bakalım akşama kadar biraz daha düzelir umarım.ve tabii işteyim!!!
108.2 olmuşum. Ne şaşırdım ne üzüldüm açıkçası. Bütün hafta sonu ye ye sonra zayıflamayı bekle!
İradem çok zayıf. Kahvaltı ve öğle yemeğim ara öğünlerim süper ama akşam yemeği beni bitiriyor!!
Sabah: 2 dilim çavdar ekmeği, 3 yeşil zeytin, 1 yeşil biber, 1 dilim kaşar peyniri, 2 çeri domates, 1 kupa yeşil çay.
Öğleye de sandviç hazırlamıştım. Kepekli sandviç ekmeği aldım dün :) . Sonra okula gittim. Baktım kimse yok sadece Slovenyadan öğrenciler gelecekmiş bugün onlara gösteri için gelenler var, döndüm.
Dolmuştan indirmedi gene pis adam. İndim kaynarcada . Sonra bir marketin arabasını gördüm. Bu bir hat üzerinden ilerleyen cinsten değil, seni evine bırakıyo. Gittim kendime yulaf ezmesi aldım, diyet bisküvi aldım 1-2 tane. Bir de yulaf ezmesi almak değildi hedefim aslında. Ama bir baktım 250 gramlık mısır gevrekleri, müsliler 6.5tl, 500grlık yulaf ezmesi 4.25tl. Zaten 7tl vardı yanımda. Neyse bindim. Bekle bekle gelmedi kimse gıcık oldum. İndim gene yürüdüm yokuş yukarı.
Kızlar arada hepimiz fazla kaçırıyoruz motivasyonumuz düşüyor vs ama bence yürüyüşü bırakmayın mümkün olduğunca en azından yediklerimiz vücutta kalmaz kilo almayız alsak ta hiç harektsiz kalınca daha fazla alacağımız kesin
Yani kısacası sakın battı balık yan gider diyip yiyip içip yatmayın:)))
Bir de kendime blog açtım :)
haslanmisbrokoli.blogcu.com diye.
Diye ööğle yemekleri arıyorum şimdi de :) :)
1 aydıırr sağ gözüm seğriyo gıcık etti dra mı gitsem acep
zaten bunu hayat boyu bir mücadele olarak görmek lazım. yürüyüşler de bizim en önemli silahlarımız. yediklerimizden kısmak mümkün olmayınca harcadıklarımızı arttırmak en mantıklısı.
Kızlar arada hepimiz fazla kaçırıyoruz motivasyonumuz düşüyor vs ama bence yürüyüşü bırakmayın mümkün olduğunca en azından yediklerimiz vücutta kalmaz kilo almayız alsak ta hiç harektsiz kalınca daha fazla alacağımız kesin
Yani kısacası sakın battı balık yan gider diyip yiyip içip yatmayın:)))
Dıııt . Yanlış link
haslanmisbrokoli.blogspot.com
Dıııt . Yanlış link
haslanmisbrokoli.blogspot.com
merhaba kızlarrrrrrrrrrrr
uzun süredir giremedim e malum nikah hazırlıkları, kv kp geldi onlarla ilgilen, bir yandan okula git.. bissürüüüüüü koşuşturma sonucunda hayırlısı ile evlendikkkkkk
yarın son sürat hızlaa spor salonuna yazılcam inşallahh diyet ve sporlu günler başlasınnnnnnnnnnn
........
:
Günaydın kızlar,
hepinize güzel bir hafta diliyorum. Umarım bol bol kilolar veririz. Ben çok yorgun uyandım. dün gece yarısını geçiyordu eve geldiğimizde, tem kilitti. hem piknik hem yol çok yordu. bu arada sapancaya değil de poyrazlar gölü diye bi yere gittik sakaryada. çok güzeldi, deniz bisikletine bindik falan çok eğlendik :)
.
selam kızlarrr ben gelebildim şükür...
dün sabah kalktım canım birseyler yapmak istedi.ha gayret meryem dedim.
istanbulda arkadaşım var ya benim onu aradım hafta içi çalıstıgından evde yatıyormus.
dedim geleyimde gezelim inanmadı hıhı gel falan yaptı.
neyse onu kapadım eşimi aradım ben istanbula gidiyorum diye.
gidebilirmisin falan dedi dedim navigasyonumu hazırlarım o söyler ben giderim.
sanırım hoşuna gitti bu atağım adam ben birseyler yapmak istedigimde seviniyor hiç engellemiyor
(bu pazarda çalısacaktı zaten ii oldu evde yalnız kalmadım)
istanbula kadar gitmesi kolayda bakırköy ü bulmak beni zorlayabilirdi.
ama deli cesareti işte atladım micrama gittim vallahi...
arkadasımla bulusup bakırköy pazarına gittik...
inanamazsınız 10tlye ciciler aldım kendime.
akşam ataköy marina da takıldık
eve yorgun argın gittik kafamı koyar koymaz uyumuşum
sabah erken kalktık tesadüfen ama ii oldu..
biz de Özlemler gibi rumelihisarına kahvaltıya gitmeye niyetlendik ama sonra ben yolları karıstırdım
karsıya gecince..üsküdarda sahil de yapalım dedik ama çok kalabalıktı en son çamlıca tepesine cıkmaya karar verdik
ay yazarken bile yoruldum..öğle güzel seler yedim ki hiç anlatmayayım
sonra kadıköyde gezdik çünkü yeniden karsıya gecmek istemedim..arkadasımı metrobüse bindirdim gönderdim
ben de geri Gölcüge döndüm...ilkkez tek basıma bu kadar yol yaptım
ay benden haberler bu kadar daha ne olsun demi:))
geldim hemen banyo yaptım salata hazırladım yedim 2 saattir de koltukta sızmışım
sizleri merak ettim hem de özledim
Bir de kendime blog açtım :)
haslanmisbrokoli.blogcu.com diye.
Diye ööğle yemekleri arıyorum şimdi de :) :)
selam millet:)
hepimiz için guzel bı hafta olur inşaallah.....
birde; yaşasın bugun benim yazı formatım duzelmış:))))
çok sevindim buna.....
dun pikniğe gitmiştik, kardeşimin universiteden arkadaşları ve aileleri ile birlikte gittik bu sefer. piknik kalabalık olduğu için çok yorucuydu ama guzel geçti yani yinede ve birazda değişikti(ilk defa gördugum kişilerle piknik yapmak babında değişikti yani).
kardeşimin universiteden arkadaşlarının biride hemşehrilimizmiş, bunada çok sevindim kardeşim açısından.
neyse ben daha kahvaltı yapmadım, şimdi yapcam kızlar annemle birlikte, sonrada yeşilçayımı hupletcem inşaallah.
ben kaçayım artık.
herkesleri opuyorum
görusuruuuuuuz
Merhaba arkadaşlar..
Sağlıklı,keyifli ve en hafifinden bir hafta olsun hepimize...
Ben güne pek keyfisiz başladım bugün..Belli bir nedeni yok...
Uykumu alamadım sanırım..
--
nursena,göz seğirmesi özellikle uykusuzluk ve yorgunluktan oluyor..
bizim de pek dinlendiğimiz söylenemez maalesef..
Çok rahatsız ediyorsa git istersen bir doktora..
Allah mesut etsin,tamamına erdirsin..
Düğünün de incecik bir gelin olasın inşallah..
geçmiş olsun...
Senin de günün güzel geçmiş ne güzel...Piknik olayı eğlenceli ama bir o kadar da yorucu, hele kalabalık gidildiyse..
Çok iyi etmişsin..Bayıldım cesaretine ,meğer ne güçlü kadınmışsın sen..
Kıyamam ben kuzucuğa.. çok geçmiş olsun...
Ateşten çocuklar hemen sararıp soluyor
Blogun umarım sana uğur getirir..Hayırlı olsun canım...
naçizane tavsiyem lıght ürünleri çok fazla tüketmemen..Çok zor da kalıp yiyecek bulamadığın zamanlar dışında.
Kızıma da izin vermiyorum ben..Henüz gelişme çağındasın ve lıght ürünler fazlasıyla üzerin de oynanmış gıdalar..
Meyracığım ne zaman dönüyorsun evine.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?