Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

çok geçmiş olsun. umarım düzelir bi an önce küçük prenses.

Geçmiş olsun canım kuzuna Allah şifa versin

Aslinda bir yandan iyi olmus yurumusun ne guzel yokus yukari... Insallah sende iradeni güclendirebilirsin zamanla... benim irademi güclendirmek cok uzun zaman aldi...

Cok gecmis olsun prensese insallah en kisa zamanda düzelir.

Kızlar arada hepimiz fazla kaçırıyoruz motivasyonumuz düşüyor vs ama bence yürüyüşü bırakmayın mümkün olduğunca en azından yediklerimiz vücutta kalmaz kilo almayız alsak ta hiç harektsiz kalınca daha fazla alacağımız kesin
Yani kısacası sakın battı balık yan gider diyip yiyip içip yatmayın:)))

zaten bunu hayat boyu bir mücadele olarak görmek lazım. yürüyüşler de bizim en önemli silahlarımız. yediklerimizden kısmak mümkün olmayınca harcadıklarımızı arttırmak en mantıklısı.

merhaba arkadaşlar nasılsınız valla iki gün girmedim nerelere gitmişsiniz bende incelme var ama daha eve tartı almadım kotum bol geliyo inşallah çabalarım boşa gitmez

selam millet:)
hepimiz için guzel bı hafta olur inşaallah.....

birde; yaşasın bugun benim yazı formatım duzelmış:))))
çok sevindim buna.....

dun pikniğe gitmiştik, kardeşimin universiteden arkadaşları ve aileleri ile birlikte gittik bu sefer. piknik kalabalık olduğu için çok yorucuydu ama guzel geçti yani yinede ve birazda değişikti(ilk defa gördugum kişilerle piknik yapmak babında değişikti yani).
kardeşimin universiteden arkadaşlarının biride hemşehrilimizmiş, bunada çok sevindim kardeşim açısından.

neyse ben daha kahvaltı yapmadım, şimdi yapcam kızlar annemle birlikte, sonrada yeşilçayımı hupletcem inşaallah.
ben kaçayım artık.
herkesleri opuyorum
görusuruuuuuuz

1 aydıırr sağ gözüm seğriyo gıcık etti dra mı gitsem acep

geçmiş olsun canım.
rahatsız ediyorsa git tabi bencede doktora canımcım.
bildiğim kadarıyla; göz seyirmesinin çeşitli nedenleri var, bu nedenlerden biride sinir.
öpuyorum canım

canım geçmişi okuyamayıp hızlıca bakarak geçtiğim için kızının rahatsız olduğu gözumden kaçmış kusura bakma.
çok geçmiş olsun canım, biran önce iyi olur inşaalla
h.

Aynen bencede! Ne olursa olsun yürüyüsten vaz gecmemeliyiz!

Dıııt . Yanlış link

haslanmisbrokoli.blogspot.com

Bende diyorum niye girmiyor :) Neyse girdim sonunda :) En son yazdigini okudum, üzüldüm, ama insallah hersey geride kalicak Sende zayifliyacaksin!

Dıııt . Yanlış link

haslanmisbrokoli.blogspot.com

Ben de okudum canım yazdıklarını
Üzüldüm ama sen sorunlarını tespit etmişsin farkındayım yöntemini de belirlemişsin ve yöntemin de doğru sabırla devam et canım daha nerdeyse çocuksun atıverirsin o fazlalıkları bu yaşta doğruları görerek ilerde doğru beslenen çıpçıtır bir genç olacaksın inşallah

çok teşekkür ederim tontişlerim.
iyileşecek kuzum tabii bana zorluğu dert değilde asıl sıkıntı minicikler ya hemen
soluyorlar. yüzleri çöküyor tabii öyle görüncede insana zor geliyor.
neysee yine de allah devasız dert vermesin kimselere bunlar geçici şeyler çok şükür.

Herkes işte okuldadır şimdi o yüzden haberi görmemişsinizdir. Azize 200 kilodan 100 kiloya düşmüş. 200 kilo haliyleki röportajında ağladı falan. İçim parçalandı. Kilo ne büyük bir ızdırap!

Merhabalar uzun zamandır giremiyordum bir uğrayayım dedim. Nasılsınız herşey yolundadır inşallah.
Allahıma şükürler olsunki bende dün gece adet oldum gecikicem diye korkuyordum sınav stresindenmidir nedir geçen aylarda geciktim çünkü. Malum cumada doktor var fazla çıkmak istemiyordum.
Dün ebru şallının dvdsini aldım 21 günlük pilates ona başlayacağım inşallah kardeşimlede iddaya girdik Haziran sonuna kadar kim daha çok verecek diye valla daha hırslandırdır beni sıfırdan başladım sanki herşeye üç gündür listemi tıkır tıkır uyguluyorum bakalım sonuç ne olacak

Merhaba arkadaşlar..
Sağlıklı,keyifli ve en hafifinden bir hafta olsun hepimize...

Ben güne pek keyfisiz başladım bugün..Belli bir nedeni yok...
Uykumu alamadım sanırım..

--

nursena,göz seğirmesi özellikle uykusuzluk ve yorgunluktan oluyor..
bizim de pek dinlendiğimiz söylenemez maalesef..
Çok rahatsız ediyorsa git istersen bir doktora..

Allah mesut etsin,tamamına erdirsin..
Düğünün de incecik bir gelin olasın inşallah..

geçmiş olsun...

Senin de günün güzel geçmiş ne güzel...Piknik olayı eğlenceli ama bir o kadar da yorucu, hele kalabalık gidildiyse..

Çok iyi etmişsin..Bayıldım cesaretine ,meğer ne güçlü kadınmışsın sen..

Kıyamam ben kuzucuğa.. çok geçmiş olsun...
Ateşten çocuklar hemen sararıp soluyor

Bir de kendime blog açtım :)

haslanmisbrokoli.blogcu.com diye.

Diye ööğle yemekleri arıyorum şimdi de :) :)

Blogun umarım sana uğur getirir..Hayırlı olsun canım...

naçizane tavsiyem lıght ürünleri çok fazla tüketmemen..Çok zor da kalıp yiyecek bulamadığın zamanlar dışında.
Kızıma da izin vermiyorum ben..Henüz gelişme çağındasın ve lıght ürünler fazlasıyla üzerin de oynanmış gıdalar..

Meyracığım ne zaman dönüyorsun evine.?

Son düzenleme:
selam canlar

okuldan geldim , öğlen için çorba yaptım şimdi onu içecem ,akşam içinde yeşil fasulyeyi kırdım , 5.30da okuldan çıkacam malesef , geldiğimdede onu yaparım

diyet iyi gidiyor ama bugün +daydım , dün kahvaltıyı dışarda yaptık yediğim peynirler tuzluydu , akşamda arkadaşlarla yemekleri aldık pınarbaşına gittik bu seferde arkadaşın getirdiği çora tuzluydu , anlayacağınız dün fazlasıyla tuza maruz kaldım

can sıkıntısına gerek yok , öyle yada böyle gidecek bu 5 kilo , o kadarrrrrr

Puficik hayırlı uğurlu olsun , ömür boyu mutluluklarrr

Elmasalyangozum geçmiş olsun kuzucuğa canım

Esoş ne güzel eğlenmişin , oohh 300-500 300-500

Koizumirisa yazdıklarını okudum üzülme tatlım ,geçecek hepsi ,sende çok sağlıklı ,formda bir genç kız olacaksınn

ben şimcik kaçayım ,herkesi öperim ,Allaha emanet olunn

Son düzenleme:

Aslında ben de light bile olsa abur cubur yok diye karar almıştım ama ara öğünlerde yiyecek bir şey bulamıyorum. Ben de birkaç tan bulunsun da gerekirse kullanırım diyerek aldım :)

domates,salatalık, biber, limon, bi çay kaşığı tuzla salata,
1 dilim kaşar, 3 yeşil zeytinden kepekli sandviç ekmeğine sandviç

Bu da öğle yemeğim oluyor :))

Birazdan yürüyüşe gideceğim
İyi fasülye bulursam alayım ben de öğretmenimden kopya :)
Bulamazsam Allah Kerim :)
Ben ne kötü ihtimal kendime kabak mücver yaparım da ev halkına çorabından başka bişey yok hazırda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…