Süpersin canım yaa ne güzel uzun yolda yapmışsın
Gerçekten haftasonunu iyi değerlendirmişsin
Ben miskin gibi evdeydim herifimde tansiyonu düşünce gezelim diyemedim bile
Neyse nasılsa önümüzdeki haftasonu ay başıadamın tansiyonuda düşmez nasılsa
Çok sağ ol canım şükür gözüne deng gelmedi köşe
Sorma iddadaşım ben aslında çok severim resim yapmasını hatta bir ara bu Trtde bonus kafalı ressam vardı ya yabancıo çıktıkca tual istiyorum diye eşimin başının etini yerdim
Bİr ara niyetlendim resim kursuna gitmeyi ama sonra kız okula başladı o sene ve hayal oldu kurs
Şimdi ancak ufaklık okula başlayınca olur inşallaholmadı anam emekli olunca kızı ona kakalar ismek kurslarına yazılırım
Öğrenmeyi ve üretmeyi seviyorum
Bakalım eğer güzel birşeyler yapmaya fırsatım olursa sizlerede gösteririm tabiki
Yok kız alamanyadan çikoleta getirmemeye çalışıyorum iki senediranneme bile tembihlemiştim geçen sene sadece vereceğim bir kaç yere yetecek kadar getir diye yoksa dayanamam yerim diye korkuyordum şimdi dolapta olsa umurum olmazda bu seferde çocuklar kaşınıyor yesekmi diye o yüzden onlarada yok alırsamda saklarım göz önünde olunca ufaklık gidip gidip alır yoksa
Genelde abur cubur olarak sadece ay başında alışverişe gidince izin veriyorum bir kaç şey almalarına ama bu sefer ufak cadı yemek yemiyor gidip gelip dolaptan birşeyler alıp ama anneciğim çok canım çekti diyor
İkramlık bir iki tane alırım olur biterne şeytanı göreyim ne selavat getireyim dimi ama
Asuummmm
Aynurummmmmmm doğum günün kutlu olsun bebem
sevdiğinle,seni sevenlerle sağlıklı,mutlu yeni yaşlar diliyorum cücüüüşüümmm
teşekkür ederim cecoşum iddiadaşım
ayy ben o bonus kafalı ressamı biliyorum eli ne de marifetliydi..neyden ne çıkarırdı.
inşallah kısmet olur resim kursu cok güzel fikirmiş.
aslında bana cok yakın komek kursları 50mt kadar aramız hatta.
evde bana engel olanda yok ama canım istemiyor işte.
yapacak sey cok ama benim bir hayalim yok..umutsuz vaaka gördüm kendimi
hahhaha lafa bakkk ama tuttum..
ne şeytanı göreyim ne selavat getireyimay bence de öle cısss şelerin evde olması hiç ii degil.
merhaba kızlarrrrrrrrrrrr
uzun süredir giremedim e malum nikah hazırlıkları, kv kp geldi onlarla ilgilen, bir yandan okula git.. bissürüüüüüü koşuşturma sonucunda hayırlısı ile evlendikkkkkk
yarın son sürat hızlaa spor salonuna yazılcam inşallahh diyet ve sporlu günler başlasınnnnnnnnnnn
uzun süredir giremedim e malum nikah hazırlıkları, kv kp geldi onlarla ilgilen, bir yandan okula git.. bissürüüüüüü koşuşturma sonucunda hayırlısı ile evlendikkkkkk
yarın son sürat hızlaa spor salonuna yazılcam inşallahh diyet ve sporlu günler başlasınnnnnnnnnnn
Allah bir yastıkta kocatsın. hatırladığım kadarıyla resmi nikahınız kıyıldı henüz düğün yapılmadı dimi. düğüne kadar gayret edersen fıstık gibi olursun...merhaba kızlarrrrrrrrrrrr
güüaaannnyyyydııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah kalorisiz bi hafta olur hepimizeee off pazartesi temizlik sendromum başladııı
çamaşırdı temizlikti akşamı bulucam gene sanırım
Esram kuzum süper görünüyo mammişler valla eline sağlıkYorgunluktan ölmüş bitmiş bir Esra var karşınızda. of bu enerjiydi. Neyse ki kolayladım biraz. Eşim gelmedi gelince biraz poğaça götüreceğiz annemle kardeşime. Bu arada size tek kişilik mozaik toplarımın resmini ekleyeyim, bloga da tarifini yazacağım :)
Eki Görüntüle 720621
Yasemin ablacım, kendimi senin yerine koydum da ben de çok hüzünlendim. İnsan kaç yaşında olursa olsun annesinin babasının çocuğu oluyor yine, özellikle de kadınlar. İnşallah sık sık görüşürsünüz...
Öpüyorum seni ablacım.
Yenam waffleda bi şey yok, tost makinesinde krep pişiri gibi :) ben de bayılırdım diyetten önce ama şimdi nerede. sabaha karşı 3-4 gibi madoda waffle yediğimi bilirim, kiloların nerden geldiği anlaşılmıştır tabi şimdi
Canım sabah çok moralsizdim, eşim dün gece çok üzdü beni. bozacaktım ama bozmadım yine de. duygusal açlık bizim en büyük düşmanımız. bu arada dolunaya taktım kafayı, bu iki hafta sıkı kontrolle söylentilerin doğruluğunu test edeceğim :)))
Cücüşüm doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle ve karnında da olsa bebeğinle geçir inşallah bu yaşını
Asuman abla ben de sabah çok uyuşuktum ama eşimi yolcu edince totoma motor takmışlar gibi başladım koşturmaya :)) senin de ellerine sağlık ablacım, enerjimiz hiç bitmesin inşallah
bunu yollayayım da diğerlerine sonra yazayım cevap poğaçaları yakmadan
Nursena ablacım resimlere bayıldım maşallah ya ne güzeller onlar öle rabbim nazarlardan saklasın inşallahbeklenen resimleri attım kızceler
İlknur kuzum güle güle kullan ayakkabılarını bence rengi çok hoş inşallah rahat edersin ben babeti çok severim yazın çok giyerimHayatimin ilk babetlerini aldim kizlar
Yalniz ben bu fiyattan almadim burda 10 indirimde bunlarrr
Babet - Ayakkabılar - Bayan - Deichmann
Banu ablacım gelmiş geçmiş olsun ozaman Allahtan büyük bişey yokmuş cadının kaşındaSelamn Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Anam bu saatte kadar derslerle uğraştımyok sınavlara hazırlanmıyorum benim unutkan kızım hocanın yarın bütün sene içinde yaptıkları görsel dersindeki faaliyetlere bakacakmış ve bizim safinaz bir kaç tane eksik varmış öğretmen notunu kırmasın diye bugüne bırakmış
Eşşek sıpası ne diye kaç gündür söylemedin diye söylendimama pazar yaparım diye düşündüm diyor birde utanmadan
Hadiiii oturduk akşam üzere bir başladık yok halı resmi, yok maske falan derken ancak bu saate kadar onlarla uğraştık
Maske pek olacak gibi değil ama olsun en azından gösterir tam olmamış olsada
Hee birde Kız kulesinin resimini yaptı cadıpekte güzel oldu oradan kesin 100 alır
Bu son eğer bir daha son ana bırakırsan ne yardım ederim nede senin yapmana müsaade ederim dedimsonuçta herşeyi zamanında yapması gerek sorumluluk sahibi olabilmek adına
Uzun zamandır bende yapmamıştım ya ona çaktırmadım ama çok hoşuma gittiarada bende resim yapayım bari kızlarla
Kızlar bu arada bugün benim küçük cadı nasıl becerdiyse TV ünitesinin köşesine çarpıp kaşını açtı
Allahtan çok çabuk ağlamayı kesiyor ve şükür gözüne birşey olmadı
Biraz buz koyup kanı durdurduk ve şükür çok ufak bir yara
Eşim takıntılıdır yaralar konusunda ve eğer iz kalırsa estetik yaptırırız diyerek beni ağlayacakken kahkaha attırdı
Büyük kızda bir ara dudağını patlattığında aynısını söylemiştihatta hala dudağında çok çok ufak bir iz var diye 18 yaşına girmesini bekliyor kızım asla istemem diyor oda sen kız çocuğusun olmaz öyle diyor
Ufaklığın cildi daha çok taze olduğundan iz kalmaz sanırımzaten ufaklık 10 dakika sonra unuttu bile
Selamn Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Anam bu saatte kadar derslerle uğraştımyok sınavlara hazırlanmıyorum benim unutkan kızım hocanın yarın bütün sene içinde yaptıkları görsel dersindeki faaliyetlere bakacakmış ve bizim safinaz bir kaç tane eksik varmış öğretmen notunu kırmasın diye bugüne bırakmış
Eşşek sıpası ne diye kaç gündür söylemedin diye söylendimama pazar yaparım diye düşündüm diyor birde utanmadan
Hadiiii oturduk akşam üzere bir başladık yok halı resmi, yok maske falan derken ancak bu saate kadar onlarla uğraştık
Maske pek olacak gibi değil ama olsun en azından gösterir tam olmamış olsada
Hee birde Kız kulesinin resimini yaptı cadıpekte güzel oldu oradan kesin 100 alır
Bu son eğer bir daha son ana bırakırsan ne yardım ederim nede senin yapmana müsaade ederim dedimsonuçta herşeyi zamanında yapması gerek sorumluluk sahibi olabilmek adına
Uzun zamandır bende yapmamıştım ya ona çaktırmadım ama çok hoşuma gittiarada bende resim yapayım bari kızlarla
Kızlar bu arada bugün benim küçük cadı nasıl becerdiyse TV ünitesinin köşesine çarpıp kaşını açtı
Allahtan çok çabuk ağlamayı kesiyor ve şükür gözüne birşey olmadı
Biraz buz koyup kanı durdurduk ve şükür çok ufak bir yara
Eşim takıntılıdır yaralar konusunda ve eğer iz kalırsa estetik yaptırırız diyerek beni ağlayacakken kahkaha attırdı
Büyük kızda bir ara dudağını patlattığında aynısını söylemiştihatta hala dudağında çok çok ufak bir iz var diye 18 yaşına girmesini bekliyor kızım asla istemem diyor oda sen kız çocuğusun olmaz öyle diyor
Ufaklığın cildi daha çok taze olduğundan iz kalmaz sanırımzaten ufaklık 10 dakika sonra unuttu bile
selam kızlarrr ben gelebildim şükür...
dün sabah kalktım canım birseyler yapmak istedi.ha gayret meryem dedim.
istanbulda arkadaşım var ya benim onu aradım hafta içi çalıstıgından evde yatıyormus.
dedim geleyimde gezelim inanmadı hıhı gel falan yaptı.
neyse onu kapadım eşimi aradım ben istanbula gidiyorum diye.
gidebilirmisin falan dedi dedim navigasyonumu hazırlarım o söyler ben giderim.
sanırım hoşuna gitti bu atağım adam ben birseyler yapmak istedigimde seviniyor hiç engellemiyor
(bu pazarda çalısacaktı zaten ii oldu evde yalnız kalmadım)
istanbula kadar gitmesi kolayda bakırköy ü bulmak beni zorlayabilirdi.
ama deli cesareti işte atladım micrama gittim vallahi...
arkadasımla bulusup bakırköy pazarına gittik...
inanamazsınız 10tlye ciciler aldım kendime.
akşam ataköy marina da takıldık
eve yorgun argın gittik kafamı koyar koymaz uyumuşum
sabah erken kalktık tesadüfen ama ii oldu..
biz de Özlemler gibi rumelihisarına kahvaltıya gitmeye niyetlendik ama sonra ben yolları karıstırdım
karsıya gecince..üsküdarda sahil de yapalım dedik ama çok kalabalıktı en son çamlıca tepesine cıkmaya karar verdik
ay yazarken bile yoruldum..öğle güzel seler yedim ki hiç anlatmayayım
sonra kadıköyde gezdik çünkü yeniden karsıya gecmek istemedim..arkadasımı metrobüse bindirdim gönderdim
ben de geri Gölcüge döndüm...ilkkez tek basıma bu kadar yol yaptım
ay benden haberler bu kadar daha ne olsun demi:))
geldim hemen banyo yaptım salata hazırladım yedim 2 saattir de koltukta sızmışım
sizleri merak ettim hem de özledim
Puficik Allah Mesut etsin
Ceco kızına geçmiş olsun
Meryemim ne de güzel gezmişsin haft sonu
Esracım pikniğiniz güzel geçmiş sevindim
Ben de dün sodalı poğaçadan yaptım ilk defa ama sanki az kabardı benim mayalı poğaçlar daha çok kabarıyor normalde lezetliydi ama
tontişlerrrr günayddınnnn :)))
nasılsınız bakalım nasıl geçti hafta sonunuz??
benimki çoookk yorgun ve yoğundu. cumartesiden beri kuzu kızım hasta cumartesi hastaneye gittik.
viral enf., salgın var dedi doktor ateş devam edecekmiş 3-4 güne kadar. tabii hal böyle olunca cumartesi gece nöbetim vardı.
dün de ateşimiz yüksekti şimdilik iyiymiş bakalım akşama kadar biraz daha düzelir umarım.ve tabii işteyim!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?