Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkür ederim cecoşum iddiadaşım
ayy ben o bonus kafalı ressamı biliyorum eli ne de marifetliydi..neyden ne çıkarırdı.
inşallah kısmet olur resim kursu cok güzel fikirmiş.

aslında bana cok yakın komek kursları 50mt kadar aramız hatta.
evde bana engel olanda yok ama canım istemiyor işte.

yapacak sey cok ama benim bir hayalim yok..umutsuz vaaka gördüm kendimi

hahhaha lafa bakkk ama tuttum..
ne şeytanı göreyim ne selavat getireyim ay bence de öle cısss şelerin evde olması hiç ii degil.

haftasonu fink fink gezdim , yazılıyı ancak hazırladımm , az sonrada yatağa yol alacamm , ooyyhh çoook çalışmam lazım ççookkk :26::26::26::26:

merhaba kızlarrrrrrrrrrrr

uzun süredir giremedim e malum nikah hazırlıkları, kv kp geldi onlarla ilgilen, bir yandan okula git.. bissürüüüüüü koşuşturma sonucunda hayırlısı ile evlendikkkkkk

yarın son sürat hızlaa spor salonuna yazılcam inşallahh diyet ve sporlu günler başlasınnnnnnnnnnn

Canım aslında şu an senin için mükemmel bir zaman ilerde istesende gidemeyebilirsin
Kudele nakışı istiyorum ben birde rengarenk kırlentler yada gavlular işlemek çok zevkli olurdu herhalde Almanyadan geldikten sonra kızlarıma ilk önce etamine seccade işlemek istiyorum önce ondan sonra onu evde yaparım nettende yardım alarak diye düşünüyorum anam bana kalsa hepsine atlayacağım da sıpa ırsat vermiyor u an bile kucağımda uyuyor dalsında bende yatayım

:119::119::119::119::119: Allah bir yastıkta kocatsın canımmmmmm:119::119::119::119::119::119:

DAaaaaa senin bu saatte KKda ne işin var kız millet balayına gider sen KKya mı giriyorsun
Taze gelin bu saatte Bilgisayar başında olmaz cıbık kocanın yanına

Şaka şaka enişteyle en kötü gününüz böyle olsun

allah mesut etsinn biryastıkta kocayınn

mmeryy çok sevindim bak ne kadar deişiklik olmuş sana nası heycanlı canlı anlatmışsınn baya yaramış istanbul

cecoo geçmiş olsunn kızın kaşına yaramazlar koşarken deli gibi koşuyolar benimkide öle

güüaaannnyyyydııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah kalorisiz bi hafta olur hepimizeee off pazartesi temizlik sendromum başladııı
çamaşırdı temizlikti akşamı bulucam gene sanırım

Günaydın kızlar,

hepinize güzel bir hafta diliyorum. Umarım bol bol kilolar veririz. Ben çok yorgun uyandım. dün gece yarısını geçiyordu eve geldiğimizde, tem kilitti. hem piknik hem yol çok yordu. bu arada sapancaya değil de poyrazlar gölü diye bi yere gittik sakaryada. çok güzeldi, deniz bisikletine bindik falan çok eğlendik :)

Bu sabah da uyandım ki regl olmuşum. karnım ağrıyor biraz. görüşme de var bugün. dışarda işlerimi halledip fön çektireyim bari.

Asuman abla ben de aynı şeyi eşime söylüyorum. sadece bekletmesi için de değil, nazı niyazı için de. biz nasıl kadınlarız yav, beyleri bekliyoruz

Özlemcim düğün fotolarını gördüm, çok güzel olmuşsun. işle ilgili de olumlu şeyler olur umarım biraz.

Nursena alemsin ya, çok güldüm bacak omuza muhabbetine :)
bi de seğirme genelde psikolojik oluyor. geçer umarım, geçmezse gidersin bence boşver.

Hamarat Yenam, sütlaçları merak ettim valla. ellerine sağlık ne güzel olmuştur mamişler öyle

Nevincim hediyeleri almış en zor kısmı atlatmışsın. güle güle kullansın anneciğinle babacığın. sen de tuniğini tabi

Gezenti Meryem çok maceraperest gördüm seni :) çok iyi yapmışsın canım. değişiklik olmuştur sana.
sonunda çekiyorlar mıymış celal tanın hikayesini, biz de izleriz sanırım. merak ettim ben de çok.

Puficik hayırlı uğurlu olsun, Allah bir yastıkta kocatsın inşallah
bu arada derler ki evin erkeği çok güçlü, kuvvetli olduğu için ona "dağ gibi kocaman" anlamında koca derlermiş. karı da o dağın tepesindeki karı yani süsü, örtüsüymüş. siz de bir ömür kar ve dağ gibi olursunuz inşallah.

Hayırlı haftalar herkese
Evde herkes uyuyor küçük zaten gitmiyor okula bugün büyük de gitmedi eşimin de işi vardı güya8.5 da kalkacaktı ben uyandım beyimiz kalkmadı:)

Allah bir yastıkta kocatsın. hatırladığım kadarıyla resmi nikahınız kıyıldı henüz düğün yapılmadı dimi. düğüne kadar gayret edersen fıstık gibi olursun...

herkese kocamannn günaydın...

herkesler haftasonu gezmiş yorulmuş ben yataktan kendimi spatula ile kazıdım sabah... şimdi uyukluyorum.

Meryemcim
sana maşallah ben kaç senedir doru düzgün trafiğe girmedim işe geliyordum ama bizim bu taraf çok kalabalık değil sen Bakırköy filan deyince tüküresim geldi kendime tebrik ediyorum...

Banucum kuzuna geçmiş olsun.iz kalmaz inşallah...

Selamün Aleykümmmmmm

Hepinize kocaman günaydınnnnnnnnnnn :122:

İnşallah hepimiz için bol hareketli ve az kalorili bir hafta olur Aminnnnnnnnnn

güüaaannnyyyydııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah kalorisiz bi hafta olur hepimizeee off pazartesi temizlik sendromum başladııı
çamaşırdı temizlikti akşamı bulucam gene sanırım

Al benden de o kadar
İki gündür evdekilere hiç ses etmedim dün akşam talan etti kakalak sürüsü evi Nasılsa ufaklık uyanana kadar hallederim çoğu işi diye düşünürken cadı anında uyandı ve şu andada kuçağında oturacağım diye inat ediyor
Artık peşimde cimcimeyle mıy mıy iş yaparım bütün gün

Önce kahvaltımızı yapalımda sonra nasılsa Allah kerim

KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeşlere mutlu huzurlu sağlıklı ve az kalorili bi hafta diliyorum ben günaydın diyene kadar öğlen oldu nerdeyse neyse herkesin hafta sonu süper geçmiş bizde akşama kadar gezdik gayet iyiydi valla ama eve geldiğimde ayaklarımın altlarını hissetmiyodum neyse alıntılarımı cvlayıp ben kaçar kızlar öpüldünüz
Esram kuzum süper görünüyo mammişler valla eline sağlık
beklenen resimleri attım kızceler
Nursena ablacım resimlere bayıldım maşallah ya ne güzeller onlar öle rabbim nazarlardan saklasın inşallah
Hayatimin ilk babetlerini aldim kizlar
Yalniz ben bu fiyattan almadim burda 10€ indirimde bunlarrr
Babet - Ayakkabılar - Bayan - Deichmann
İlknur kuzum güle güle kullan ayakkabılarını bence rengi çok hoş inşallah rahat edersin ben babeti çok severim yazın çok giyerim
Banu ablacım gelmiş geçmiş olsun ozaman Allahtan büyük bişey yokmuş cadının kaşında

Canım hayırlı uğurlu olsun rabbim bi yastıkta kocatmayı nasip etsin inşallah
Hadi bakalım şimdi düğüne kadar zayıflama zamanı

Puficik Allah Mesut etsin
Ceco kızına geçmiş olsun
Meryemim ne de güzel gezmişsin haft sonu
Esracım pikniğiniz güzel geçmiş sevindim
Ben de dün sodalı poğaçadan yaptım ilk defa ama sanki az kabardı benim mayalı poğaçlar daha çok kabarıyor normalde lezetliydi ama

Günaydin kizlarrrrr!!! Sabah kizi krese biraktim ordan hemen cuuup havuza gittim :) 40dakika yüzdüm ve hareket yaptim :)
Vallahi tekrardan rejim icin super motive oldum!!! Insallah bu cuma eksilerde olucagim!

Cok gecmis olsun banucum ufakliga. Benim kizda 1yaslarinda ananesinin evinde televizyon sehpasinin kosesinde kasini patlatmisti. Hic iz kalmadi. Allahin izniyle senin cimcimeninde izi kalmaz.

Resime hevesli olman ne güzel. Yeteneginde varsa super vallahi. Ben resim konusunda cok yeteneksizimdir...

Vallahi helal olsun tek basina onca yolu gitmek! Iyikide gitmissin ne guzel gezmissin arkadasinla, degisiklik olmus :)

Allah bir yastikta kocatsin. Allah askinizi evliliginiz nazarlardan korusun canim.

Sağol ablacım, güzel ama yorucuydu. Kuzenin bebişi var 7 aylık. sürekli kucakta zıplıyor :) dün nasıl zıpaldıysa kollarım ağrımış. yorulmuşum bisiklet çevirmekten bacaklarım ağrımış. spor salonuna gitmiş gibiyim :)

ben ilk defa mayalı poğaça yaptım, yani bu sodalı tarifi. genelde sevmem çünkü mayalı poğaçaları. ben tereyağlı ve kabartma tozuyla yapılan kıyır kıyır olanları seviyorum :) o yüzden karşılaştıramıyorum az çok kabarma durumunu. ellerine sağlık bu arada :)

108.2 olmuşum. Ne şaşırdım ne üzüldüm açıkçası. Bütün hafta sonu ye ye sonra zayıflamayı bekle!

İradem çok zayıf. Kahvaltı ve öğle yemeğim ara öğünlerim süper ama akşam yemeği beni bitiriyor!!

Sabah: 2 dilim çavdar ekmeği, 3 yeşil zeytin, 1 yeşil biber, 1 dilim kaşar peyniri, 2 çeri domates, 1 kupa yeşil çay.

Öğleye de sandviç hazırlamıştım. Kepekli sandviç ekmeği aldım dün :) . Sonra okula gittim. Baktım kimse yok sadece Slovenyadan öğrenciler gelecekmiş bugün onlara gösteri için gelenler var, döndüm.

Dolmuştan indirmedi gene pis adam. İndim kaynarcada . Sonra bir marketin arabasını gördüm. Bu bir hat üzerinden ilerleyen cinsten değil, seni evine bırakıyo. Gittim kendime yulaf ezmesi aldım, diyet bisküvi aldım 1-2 tane. Bir de yulaf ezmesi almak değildi hedefim aslında. Ama bir baktım 250 gramlık mısır gevrekleri, müsliler 6.5tl, 500grlık yulaf ezmesi 4.25tl. Zaten 7tl vardı yanımda. Neyse bindim. Bekle bekle gelmedi kimse gıcık oldum. İndim gene yürüdüm yokuş yukarı.

tontişlerrrr günayddınnnn :)))

nasılsınız bakalım nasıl geçti hafta sonunuz??
benimki çoookk yorgun ve yoğundu. cumartesiden beri kuzu kızım hasta cumartesi hastaneye gittik.
viral enf., salgın var dedi doktor ateş devam edecekmiş 3-4 güne kadar. tabii hal böyle olunca cumartesi gece nöbetim vardı.
dün de ateşimiz yüksekti şimdilik iyiymiş bakalım akşama kadar biraz daha düzelir umarım.ve tabii işteyim!!!

Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…