Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün Alyküm kızlarrrrrrrr

Hele şükür gelebildim
Bir yandan büyük kızın ingilizce ödevlerine yardım ediyorum ufaklıkda bir diğer yanımda tepeme çımaya çalışıyor
Anam bayıltacaklar beni ama bakalım ne zaman

geçmiş olsun cnm metacassol pomat sürersen kaşına iz kalmaz doku yenileyicibir merhem bu..

Canım çok sağ ol hemen yazdım bir kenara eşim yarın alacak
Allah razı olsun

adım sayar olur yuryus pantolonu olur mp3 olur ne bılıyım ıste senı ne motıve edecekse o esının almasınada gerek yok sen al bı sekıldemotıve ol saglık ıcın gunde 10bın adım sloganından yola cıkın...
bız esımle evlenmeden once soz vermısdık o sıgarayı bırakacakdı bende kılo verecekdım o sıgarayı bıraktı ben kılo vereyım dıe bınbır takla atıo bende tık yok esımden utandıgım ıcın kılo vermeye karar verdım cok mahcubum ona...:26:

Merhaba kızlar,

nasılsınız? umarım herkes çok iyidir. geçmişe bakıyorum sabahtan beri ama yazacaklarım kalmadı aklımda.

ben çok yorgunum. görüşmem vardı bugün. benim açımdan iyi geçmedi, pek tatmin olmadım. üstüm olacak kişiyle değil de beraber çalışacağım avukatla görüştüm. bu bi de öngörüşmeymiş. elle tutulur hiçbir bilgi vermediler maaş ve yan haklarla ilgili. iş istanbulun bilimum adliyelerinde ve ayda birkaç kez şehir dışında. moralim bozuldu ve umutlarım tükendi sanırım artık. Allahtan ümit kesilmez deyip modumu yüksek tutmaya çalışıyorum.

bütün vücudum ve başım ağrıyor. sizinle de ilgilenemiyorum, kusura bakmayın. herkesi öper ve kaçarım. biraz dinlensem iyi olacak.

Esracım hakkında hayırlısı neyse o olsun canım sıkılma üzülme lütfen

Son düzenleme:
teşekkür ederim arkadaşlar :) evet nikah yaptık sadece düğn daha seneye yazaa.. o zamana kadar vermem lazım yani fırsatım var halaa... nikah sonrası bi cafeyi kapattık canlı müzk yaptı arkadaslar bol bol oynadık.. kp de iyi oldu ihtiyacın var zaten deince zoruma gitti. artık kimseye laf vermek istemiyorum..

Peki madem dügün seneye yaza neden nikah yaptiniz? :S
Yurt disindamisin acaba?

asker öğretmenlik çıkar da yanımda kalırsa diye.. çünkü evlilere asker öğretmenlik çıkma ihtimali daha yüksek

Esracığım üzülme herşeyin hayırlısı..

Olmadıysa muhakak bir nedeni vardır..ya çok daha iyisi olacaktır yahut sana hiç uygun bir yer değildir...
Sen ümidini kaybetmeden aramaya devam et canım...
Ayrıca henüz netleşen bir durum yok..

KAyınpederin belki senin anlamak istediğin şekil de şaka yapmamıştır puficik...
Bizler öylesine hassaslaştıkki bedenimizde ki ağırlıktan dolayı,ufacık müdaheleler hemen dibe batmamıza neden oluyor...

Harika bir nedenin var düğün de prenses gibi olmak için.. hedefini yakalaman için de uzun bir süren...

Son düzenleme:

Kızın bakım yapmış nursena.

Mutlu yine yok..:26:

Umarım sadece yoğunluktandır..

---

İyi geceler arkadaşlar,yarın güzel bir güne uyanmamız dileğiyle öpüyorum sizi..

bazen düşünüyorum ne kadar zayıf karakterli basit insanım ki bi anlık mutluluk için ömrümü feda ediyorum. kendime saygım kalmadı.. geç bile kaldım..

bazen düşünüyorum ne kadar zayıf karakterli basit insanım ki bi anlık mutluluk için ömrümü feda ediyorum. kendime saygım kalmadı.. geç bile kaldım..

Geç kalmadın..henüz çok gençsin..Düğün tarihin senin miladın olacak ben inanıyorum..
geç kalmaksa o benim..bir çok şeyi kaçırıdm kendime verdiğim sözleri tutamadım..
Buna rağmen bazılarına komik gelebilir ama hala gülebiliyorum ve hala umudum var...

İnşallah yoğunluktandır canım
Sen neden erken kaçıyorsun bakalım

İşim var. kk açık olunca yapamıyorum

Daha sonra uğramaya çalışırım..

Kolay gelsin canım
Hayat kısa ve güzel gülmeye de değer karamsar olmamak lazım Allah sağlık versin huzur versin gerisi boş

Canım üzülme belki senin kilo vermek için azmettiğini gördüğü için öyle demiştir
Sene yapılması düğünün çok daha iyi olmuş canım en azından o bir sene içinde süper kilolar verebilirsin ve kuğu gibi bir gelin olursun

Yer Gök Aşk ın finalini izliyorum..

en başta severek izliyordum başroller ölünce bırakmıstım.

sonra yeni gelenlere de alıstım...dedim son bölüm izlenmeyi haketti..

amannn mutlu son olmuyor..derde kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…