- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
geçmiş olsun cnm metacassol pomat sürersen kaşına iz kalmaz doku yenileyicibir merhem bu..
Selamün Alyküm kızlarrrrrrrr
Hele şükür gelebildim
Bir yandan büyük kızın ingilizce ödevlerine yardım ediyorumufaklıkda bir diğer yanımda tepeme çımaya çalışıyor
Anam bayıltacaklar beni ama bakalım ne zaman
Canım çok sağ ol hemen yazdım bir kenara eşim yarın alacak
Allah razı olsun
teşekkür ederim arkadaşlar :) evet nikah yaptık sadece düğn daha seneye yazaa.. o zamana kadar vermem lazım yani fırsatım var halaa... nikah sonrası bi cafeyi kapattık canlı müzk yaptı arkadaslar bol bol oynadık.. kp de iyi oldu ihtiyacın var zaten deince zoruma gitti. artık kimseye laf vermek istemiyorum..
asker öğretmenlik çıkar da yanımda kalırsa diye.. çünkü evlilere asker öğretmenlik çıkma ihtimali daha yüksek
Merhaba kızlar,
nasılsınız? umarım herkes çok iyidir. geçmişe bakıyorum sabahtan beri ama yazacaklarım kalmadı aklımda.
ben çok yorgunum. görüşmem vardı bugün. benim açımdan iyi geçmedi, pek tatmin olmadım. üstüm olacak kişiyle değil de beraber çalışacağım avukatla görüştüm. bu bi de öngörüşmeymiş. elle tutulur hiçbir bilgi vermediler maaş ve yan haklarla ilgili. iş istanbulun bilimum adliyelerinde ve ayda birkaç kez şehir dışında. moralim bozuldu ve umutlarım tükendi sanırım artık. Allahtan ümit kesilmez deyip modumu yüksek tutmaya çalışıyorum.
bütün vücudum ve başım ağrıyor. sizinle de ilgilenemiyorum, kusura bakmayın. herkesi öper ve kaçarım. biraz dinlensem iyi olacak.
teşekkür ederim arkadaşlar :) evet nikah yaptık sadece düğn daha seneye yazaa.. o zamana kadar vermem lazım yani fırsatım var halaa... nikah sonrası bi cafeyi kapattık canlı müzk yaptı arkadaslar bol bol oynadık.. kp de iyi oldu ihtiyacın var zaten deince zoruma gitti. artık kimseye laf vermek istemiyorum..
ayy bu günn ççoot yoruldummm valla öğlene kadar halı vardı el halısı ne zamandur bebni sil diye bakıyodu onu sildim evi süpür sill bide minik adı meyveli yoğurdu el kremi gibi el ayak koltuk lara bi güzel yaymışş bi gülüyo bi gülüyoo kızamadım bile şirinliğinee neyseki yeni koltuklar deil yoksa yandıydıı günlükleri halletmiş dün kükürtlü suya gittimizde orda çamurunu bayanlar çok şifalıymış yüzlerine vücutlarına sürüyoaladı ordan gördü oda evde uygulamak istedi sanırım geçirdim şimdi kılıflarını tertemiz olduk 1 gün dayanır zaten bu temizlikk pasaklı kızlar ordusu büyükte küçükten beter arada cırlamasam hiçç toplucakları yokk
akşama yemek yeşil fasulye var çocuklara bide makarna yapayımm gezmede yediler acıkmadılar daha
karadayı ya kadr halledem inşallah erken uyurlar
KAyınpederin belki senin anlamak istediğin şekil de şaka yapmamıştır puficik...
Bizler öylesine hassaslaştıkki bedenimizde ki ağırlıktan dolayı,ufacık müdaheleler hemen dibe batmamıza neden oluyor...
Harika bir nedenin var düğün de prenses gibi olmak için.. hedefini yakalaman için de uzun bir süren...
Mutlu yine yok..:26:
Umarım sadece yoğunluktandır..
---
İyi geceler arkadaşlar,yarın güzel bir güne uyanmamız dileğiyle öpüyorum sizi..
bazen düşünüyorum ne kadar zayıf karakterli basit insanım ki bi anlık mutluluk için ömrümü feda ediyorum. kendime saygım kalmadı.. geç bile kaldım..
İnşallah yoğunluktandır canım
Sen neden erken kaçıyorsun bakalım
Geç kalmadın..henüz çok gençsin..Düğün tarihin senin miladın olacak ben inanıyorum..
geç kalmaksa o benim..bir çok şeyi kaçırıdm kendime verdiğim sözleri tutamadım..
Buna rağmen bazılarına komik gelebilir ama hala gülebiliyorum ve hala umudum var...
İşim var. kk açık olunca yapamıyorum
Daha sonra uğramaya çalışırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?