Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın canlar,

herkese güzel bir gün diliyorum. ben sizden sonra yatmışım, yatış o yatış :) sabah dinlenmiş uyandım şükür. hepinizi çok öpüyorum
Esracım hakkında hayırlısı neyse o olsun canım sıkılma üzülme lütfen

Çok sağol ablacım :) şimdi daha iyiyim şükür. yeni gün, yeni umutlar. vardır elbette bi yerde nasibim benim de inşallah.

Canım haklısın, netleşen bi durum yok ama sanki çok seçeneğim varmış gibi istemediğime karar verdim bu işi. zaten eşim de şehir dışını duyunca olmaz dedi. dün moralsizdim ama bugün iyiyim. çok sağolun desteğiniz için. forumu bir depresifin güncesine çeviriyorum sizden yüz bulup

ay sen 100 yaşındasın ya Yenam
hiçbir şeye geç kalmadın canım. lütfen kızma kendine sözler verip tutamadım diye. bundan sonra kendine dikkat edersin, sağlığın için yaparsın bunu. merak etme hayat senin kaç kilo vereceğini söyleyip veremediğinin çetenesini tutan bir yarış değil. kimseyi ilgilendiren bir şey değil bu. sen hazır hissettiğinde, kendin için başladın. boşver her şeyi, geleceğe bak kuzum benim :)

bi de puficiğe yeri gelmişken bir şey söylemek isterim. canım düğününe kadar eminim ben çok güzel kilolar vereceğinden. eminim çok güzel bir gelin olacaksın. ama hiçbir zaman düğünün sadece bir an olduğunu, evlenmenin keyfinin aslında birlikte yaşamaya başlayınca çıktığını unutma. benim en az eğlendiğim düğün kendi düğünümdü, çünkü gerçekten hiçbir şey anlayamıyorsun kargaşa ve koşturmadan. biraz takıntılı bir tip olsam büyük sıkıntılar yaşayabilirdik, çünkü ne kadar planlasan da birçok şey umduğun gibi gitmeyebiliyor. sen zaten hayatla barışıksan çok seveceksindir düğününü her koşulda. ama mutsuz ve takıntılı biriyse 36 beden de olsan mutlu olamazsın kendi düğününde. düğününü ve dahası hayatı algılamak tamamen senin kişiliğine bağlı.

bi de bu Meryem ve Nursena cadılarına bakma sen :) nasıl istiyorsan, içinden nasıl geliyorsa öyle davran. o taktikleri gerçekten çok yapay duruyor başkasından öğrenip yapmaya kalkınca. zaten bizim kızlar da taktik olsun diye yapmıyorlardır, o yüzden onlara yakışıyor. ama sen o nazlılıkta, çıtkırıldımlıkta değilsen eline yüzüne bulaşır benden söylemesi

son sözüm de Meryemle Nursenaya, buldunuz tabi el kadar bebeyi işlemeyin bunları kafasına leynn
sizin yüzünüzden en tatlı zamanlarda sürekli trip yapacak kız kocasına, terlik geliyo bak

esracım sabah aklıma geldi görüşmen olduğu merak ediyordum.henüz belli olmamış ama Allahdan ümit kesilmez canabıhak bir kapıyı kapatır birçok kapılar açar. herşey vaktini saatini bekliyor.

İnşallah Dafi ablacım, ben de öyle düşünmeye çalışıyorum. çok teşekkür ederim, Allah razı olsun.

bu arada ne güzel eski kıyafetlerin bile bol gelmesi. ben kilo alırken o umutsuzlukla dağıtmışım hepsini, zaten hepsi hazır giyim şeylerdi modası gelip geçen. şöyle üniversite başındayken giydiğim bi kıyafet olsa elimde süper bir hedef olurdu aslında, başarınca da yaşayacağın tatmin de süper olurdu tabi. ben senin yerinde olsam kendimle gurur duyardım yani :)

çok sağol Nursenacım, inşallah hayırlı bir kısmet vardır dediğin gibi.

bu arada dün akşam yorgunluktan yazmayı unuttum. dün yüzümü güldüren tek şey senin kızın maceraları oldu el kremi olan yoğurtla. eşime okudum o da çok sevdi :) hayır dediğin gibi o kadar sevimli ki kızamaz insan. zaten kızınla olan fotosunda da oyuncak bebek gibi çıkmış. 41 kere maşallah, Allah nazarlardan saklasın

Son düzenleme:
karadenizle alakası yok asu bütün erkeklerde var sanırım illa o anda kendi dedikleri olca sonrasıda buuu oluyooo:))))))))))))))))))Eki Görüntüle 722548
Eki Görüntüle 722549

valla çok erkek tanımadım ben ama sizden ve arkadaşlardan duyduğum kadarıyla bu erkekler dışardan göründüğü gibi değil. eşleriyle çok yakın olduklarından mı ne dedikleri olmayınca çok kolay küsebiliyorlar. oysa erkek dediğin küsecek kadar duygusal olmaz diye diye büyüdük biz. o yüzden evet, benimki de inattır. bi şeyi istemeyerek yapıyorsa huysuzlaşır, küser. sanırım onlar bizden daha duygusal ve bunu çok daha zor kontrol ediyorlar.

bayıldım bu arada karikatüre :))))

Son düzenleme:

bu tamamen eşin mizacıyla ilgili. bazı erkekler gerçekten zor ve nazlı kadın seviyor. bazıları da gıcık olur böyle kadınlara. benimki mesela hiç hoşlanmaz hayatı zorlaştırmaktan ya da kavga da bile olsa orta yolu bulamamaktan. koskoca adam küçücük çocuğa dönüyor, ağlıyor, üzülüyor. eminim belli etmese de biçok erkek böyle. o yüzden sakin davranmak da yanlış değil eş o mizaçtaysa.

bi de hayatı dar etmek için evlenmiyor ki insan. senin kocan nazdan hoşlanmıyorsa yapmazsın. nazlanmak ilgisini, aranızdaki muhabbeti arttırıyorsa nazını da yaparsın :) bizim kızlar eminim kocaları da ondan hoşlandığı için öyle davranıyor. bunlar da zamanla alışınca öğreniliyor. o yüzden kesin kurallar koymamalı, türlü türlü koca var nihayetinde :))

bi de benim bi batıl inancım var, böyle konularda çok ahkam kesersem o mutluluk bozulacakmış gibi geliyor hep. bugün yoğun ısrarlarınıza dayanamayarak yine ahkam kestim Allah hepimizin mutluluğunu nazardan korusun inşallah

yazının hepsini sonradan okuyunca Asuman ablacım sana yazıyor gibi olmuş ama ne haddime :)) puficiğe dediydim ben, kız bi sordu pişman olacak şimdi :))

Son düzenleme:
KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı ve az kaçamaklı bi gün diliyorum ben 2 gündür dr.kubilayın diyetine başladım bakalım şimdilik gayet iyi gidiyo ne olcak sonunda görecez
Esram kuzum sakın takma kafana rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah zaten okudum iyimişsin aman öle ol zaten
Şükür ya sonunda bittimi o dizi annem benim ömrümü yerdi o dizi yüzünden
karadenizle alakası yok asu bütün erkeklerde var sanırım illa o anda kendi dedikleri olca sonrasıda buuu oluyooo:))))))))))))))))))Eki Görüntüle 722548
Eki Görüntüle 722549
Ay ne güldüm ya sabah sabah
Zehracım günaydın, bi senle ben kalmışız :)

nasılsın canım?
Günaydın esram
iyiyim canım işteyim malum sen napıyosun nasılsın?

Tabi ben cvp yazana kdar esram gitmiş anacım bi rahat bırakmıyolarki neyse nevinimi görüyorum
Nevin günaydın
Kolay gelsin kuzum sanada

oo çok sevindim iyi gitmesine
tam gaz devam :)

ben de iyiyim canım. erken kalktım oturuyorum. karnım da ağrıyor leslie yapmaya niyetliyim ama. olmadı öğleden sonra aşağı yürüyeyim, leslie zor geliyor regl varken.

kolay gelsin sana da, öperim çok

evlilik konusunda kötü etki yaratacak bişey yazmadımı sanıyorum esraa birebir uygula demiyorum zaten yaşadıklarımı anlattıydımm
dediğin gibi her eş aynı deil her evlilikte onun için işine gelmiyosa bakma sen bana:))))))))))))

sevimli olmasa zatene çekilmez cadııı
çok yaraaz ama sevimli olduğundan kızamıyoruz diyolar
yok gece 10 buçukta uyuyunca uyandım hemen :)

çoluk çocuk olunca çok arayacağım bu günleri de mi
aynen öle valla

yok kuzum ben şakasına dedim onu, yazdıklarınızı gülerek okudum ben de. aman bi yanlış anlaşılma olmasın, çok severim, öperim seni ve Meryemi

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Gününüz Aydın, kalorileriniz az, Yağlarınız yok olsun inşallahhhhhhhhhhhhh Aminnnnnnnnnnnnnnnn

Bu sabah çok enerjik uyandım şükür hazır küçük cadı uyurken etrafı toparlama işini bitirdim şükür Dün gece yatacağımıza yakın oyuncaklarını etrafa saçmıştı bende aman sabah toplarım dedim aslında sevmiyorum öyle bırakmayı ama o an canım istemedi. Allahtan çabuk bitiyor sirf oyuncaklar olunca

Birazdan kahvaltımıda edeceğim
Aslında geçen hafta içi ne güzel 7de ayakta oluyordum ama bu ara yine geç yatınca bir iki saat geçikiyorum Neyse yine düzene sokarım nasılsa bir iki güne

Eki Görüntüle 722549

Günaydın arkadaşlar Nursena okudukça kız anam ne fenasın niye ben evlenirken bunları bir diyen olmadı dedirttin karikatüre bayıldık eşimle çok güldük akşam taktikler havada uçmuş taktik özürlü biri olarak çuvalladım sanırım

link açılmıyo ama cahide jibek in galiba tarif. bayılıyorum onun tariflerine, bunu da görmüştüm.
evet bende çok seviyorum tarifelerini sayfasını

bence evliliğin 10 cı yılları daha güzel geçiyoo kimin neye kızıca nası davrancağı ne tepki vereceği anlaşıldığı için daha rahatmı yaşyosun didişmeden nediirr
sanırım 20. yıldan sonrada tekrar didişme başlıyoo menepoz ve antropoz dönemlerinde:))))))))))))

Merhaba
Biraz daha uyudum geldim:)
Daha uyanmadn benim ülkücüler küçük kızım uyumazdı ama bu aralar gece geç uyuyunca uyanmıyor cadı
Kalksınlar kahvaltı yapıp sağlık Ocağı'na gideceğiz kızımla leden sonraya kalacak gibi görünüyor sanki ama
Kimliği değişecek de benim kızın illa kan grubumu öğreneyim dedi sorayım bi sağlık ocağında bakıyorlar mı sıcakta hastaneye gitmeyi de gözüm kesmiyor
Esram çok doğru yazmışsınız kuzum estağfirullah bana da yazsan sorun yok
Sakala göre traşmeselesi işte:)
Nursena eksilerin daim olsun inşallah
Ben bugün de eksidemiyim daha tartılmadım bilmiyorum

Nursena tarifi az önce ben de gördüm 2 patlıcan 2 de kabağım var bugün tost makinesinde kızartıp yemeyi düşünüyordum belki dizim fırına atarım ben de
Zeynep bence de annesinden dönmedi gibi yoksa burada olurdu

herkese kocaman bir günaydın...iyisinizdir inşallah...

evlilik tüyoları güzeldi kızlar zevkle okudum...heleki Meryemcim senin verdiğin örnek daha doğrusu o kadının söylediği maalesef çok yaşanıyor günümüzde.o tarz adama ne yaparsan yap yine yapacağını yapardı. ben hiç tüyo veremicem bu konuda çok vericiyim çünkü elimde değil...

Esram iş hoşuna gitmemiş ilk okudum şehir dışı deyince eşinin izin vermeyeceği aklıma gelmişti ki öylede olmuş...hayırlısı olsun kuzum sıkma canını...

Zehracım
sanada kolay gelsin sabah yoğunluğu geçti ancak oturabildim...

güzel birgün olsun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…