Ben onuncu yılındayım birbirimizin cıslarını biliyoruz ama ben arada unutmuş gibi dalıyorum ve çoğu zaman boyumun ölçüsünü alıyorum ama yenilen pehlivan güreşmeye doymaz misali uslanıyor muyum asla ataklarım devam ediyor
Örtmenim güle güle kullan yakında emrine girer ;işleri bitirdin mi en yoğun iki hafta kolay gelsin
Esracığım hiç üzülme diyeceğim ama alışmayınca da evde oturmak bunaltıyor hayırlısı olsun geç olsun ama gönlüne göre olsun ,bak sonrada bu boşlukları ççoookkk ararsın kendine zaman kalmaz
8 hasta etti bebeeemm beni yaaa , benim önceki pc'm 7 yıllıktı , ben alışkınım döküntüye ama bu çok karışık geldi maleseff((
Merabaa :)
9.00-kepekli sandviç ekmeğine 1 dilim b.peynir, 2 dilim domates, 1 yaprak marul, zeytin ezmesi
13.30- 1 yumurta, 2 yk yulaf ezmesi, 1/3 çay kaşığı tuz, 1yk zeytinyağında omlet yaptım :)
1 kase yoğurt çorbası
2 dilim tam buğday ekmeği
2 yaprak marul,1 domates, 1 çay kaşığı tuzla salata.
Ben onuncu yılındayım birbirimizin cıslarını biliyoruz ama ben arada unutmuş gibi dalıyorum ve çoğu zaman boyumun ölçüsünü alıyorum ama yenilen pehlivan güreşmeye doymaz misali uslanıyor muyum asla ataklarım devam ediyor
Örtmenim güle güle kullan yakında emrine girer ;işleri bitirdin mi en yoğun iki hafta kolay gelsin
Esracığım hiç üzülme diyeceğim ama alışmayınca da evde oturmak bunaltıyor hayırlısı olsun geç olsun ama gönlüne göre olsun ,bak sonrada bu boşlukları ççoookkk ararsın kendine zaman kalmaz
bizde 7-8 yıl kullandık sonra resmen pat diye patladı. ama ekimde almıştık 7 bizimki...sağlık olsun öğrenirsin zehir gibisin çocucuum
hepimiz zamanla öğreniyoruz sanırım ama bazen o heyecan hiç geçmiyor :))
sağol canım, çok haklısın. arayacağımı biliyorum bugünlerimi, çok yorulacağım. bizim işte fiziksel efor ve koşuşturma da çok fazla, eminim çok yorulacağım. ama evde bütün özgüvenim uçtu gitti, psikolojim de bozuluyor artık. sürekli saçma sapan şeyler ekafa yoruyorum. çocuğum olsa bu kadar bunalmam. hayırlısı artık, vardır kaderde bi kısmet :)
O dönem dönem yaşanıyor elin kolun bağlı keyfi boş dursan tamam ama iş peşinde koşturuyorsun da bazı şeyler kısmet ve hayır üzerine gelişir biliyorsun darlık zamanlarımız oluyor ki geniş zamanların kıymeti artsın ne güzel diyorum yuvana kendine evine eşine zaman ayırıyorsun elin işin kahrını çekmek daha zor bu noktaya gelene kadar okul sıralarında en güzel yaşlarını ders başında geçirdin şimdi mola dönemin sıkılma streslenme kafanı dağıt yaz tatilindesin farzet
kızlar merhaba ben 1.73 adımı dogum yılım 1973-boyum 1,73 oldugu için böyle koydum.22 yıllık ebe-hemşireyim.13 yıllık evliyim.12 ve 9 yaşında 2 oğlum var.kilo maceram doğuştan başladı...ilk diyet maceramda 20 yıl önce 100 kilodan 80 kiloya..1yıl sonra hastalık sonucu 77 kiloya inişim oldu.95 kilo ile evlendim.hamileliklerimde 12 kilo alıp doğum sonrası hemen verdim ..sonra farkettiğimde 120 kilodan 95 daha sonra 118 kilodan 92 ye düşüşlerim oldu geçen kışın 2011 -2012 yılında 92 ile kışı bitirip bu kışa 98 ile başladım ve vermeye çalıştıkça aldım enson 118 e çıktım ..116,300 ile 17/05/2013 te diyetisyene gittim..10 gün sonunda 115,200 .ama 2 defa spor yapabildim ve bel rahatsızlığı geçirip çok dikkat edemedim.aslında başka gruplara takılmışılğım çok oldu ben ilk 2009 falan tanıştım kk ile
neyse zamanla tanışırız..gerçi sizler uzun zamandır birbirlerinizi çok iyi tanıyorsunuz..kendimi biraz yabancıgibi hissedeceğim ama diyetisayenimin dedigi gibi kilo vermem 1 yıl korumam ömür boyu olacagı için hep burada olmam lazım ayrıldımmı ölürüm
Bana çok gelmemiştiAzaltayım bari. ha bir de mineral suyu
karadenizle alakası yok asu bütün erkeklerde var sanırım illa o anda kendi dedikleri olca sonrasıda buuu oluyooo:))))))))))))))))))Eki Görüntüle 722548
Eki Görüntüle 722549
biraz sayfaları gezip sizleri tanımak isterim ama nerden başlayacagımı bilmiyorum.şuanda aktif olarak kimler var takımda acaba...
kısaca anlatacak olan varmı..
hoşgeldin aramıza, umarım kilolarından kurtulursun. Ben de Esra, şimdilik ev hanımıyım. Aynurum zaten bi güzel özetlemiş liste durumunu. sen de birkaç gğn içinde alışıp tanıyacaksındır bizi, tabi biz de seni.
hoşgeldin tatlımm , ben Aynur , 29 yaşımdayım , İngilizce öğretmeniyim) bugüne kadar kilo alıp vermelerin olmuş , demekki kilo vermekte sıkıntı çekmeyeceksin ama önemli olan hedefine ulaştıktan sonra kilonu koruyabilmelisin diyetisene başlaman iyi olmuş , hadi bakalım gazan mübarek olsun , Allah kolaylık versin
aklıma gelmişken yazayım , cuma günleri tartı günümüz , 2 hafta paylaşımda bulunduktan sonra giriyorsun listeye)
hoşgeldin aramıza, umarım kilolarından kurtulursun. Ben de Esra, şimdilik ev hanımıyım. Aynurum zaten bi güzel özetlemiş liste durumunu. sen de birkaç gğn içinde alışıp tanıyacaksındır bizi, tabi biz de seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?