Günaydin kizlarrrrrr
Evlilik tavsiyelerinize bayildim!!!!
Birazda ben bizi anlatayim :)
Esimde bende cocukken hep her istedigimiz yapilarak buyuduk.
Yanliz evlenince esim kaza yapinca maddi sorunlar yasamaya baslayinca baktikki olcak gibi degil. O yüzden artik her ay birimizin bir istegini muhakkak yapiyoruz.
Durumumuz yettigi yere kadar harciyoruz. (malesef hic para koyamiyoruz kenara, o yuzden sinir oluyorum ama yapcak bisi yok bir tek o huyunu degistiremedim esimin).
Yoksa adami ev hanimi yaptim mübarekevdeki bütün isleri benden daha iyi yapiyor o yuzden genelde ben ortaligi toparlarim oda evi supurur ve vileda ile siler. Camlarida beraber sileriz.
En basinda öyle alistirdim simdide öyle gidiyor.
Kiskançlik konusundada çok kiskanç bir yapisi vardi, ama ondanda vaz geçirdim ha tabi 1yilimi aldi ama vaz geçirdim.
herkese kocaman bir günaydın...iyisinizdir inşallah...
evlilik tüyoları güzeldi kızlar zevkle okudum...heleki Meryemcim senin verdiğin örnek daha doğrusu o kadının söylediği maalesef çok yaşanıyor günümüzde.o tarz adama ne yaparsan yap yine yapacağını yapardı. ben hiç tüyo veremicem bu konuda çok vericiyim çünkü elimde değil...
Esram iş hoşuna gitmemiş ilk okudum şehir dışı deyince eşinin izin vermeyeceği aklıma gelmişti ki öylede olmuş...hayırlısı olsun kuzum sıkma canını...
Zehracım sanada kolay gelsin sabah yoğunluğu geçti ancak oturabildim...
güzel birgün olsun inşallah...
tünaydın hatunlar;
akşam cepten bir güzel döşemiştim ama sorun oldu 2 kez yazdım gönderemedim bir türlü,dün kötüydüm lafta kazık kadar kadınım ama
ailem konyaya resmen taşındı senelerdir babamın evi dediğim yeri bomboş kiracıya teslim edince çok kötü oldum Allah beterinden saklasın ama zormuş gerçekten ailesi uzakta olanları şimdi daha iyi anlıyorum
herkeslerin günü güzel geçsin inşallah geçmişi okudum ama vakitsizlikten alıntı yapamadım;
puficik Allah mutlu etsin kuzum,nikah yapmışınız anladığım
diyet iyi gidiyor ama re..gll dönemi şişlik var umarım bu hafta eksi görürüm ve ölçü haftası hep böyle denk geliyor
neyse sevgiyle kalın kuzular
çok zorda olursan hastalık falan tamamda temizlik yapmasın mümkünse eşim ben kendim temizledimmi rahat eden bi tipim hayatta el sürmez zaten çok nadir biri aniden gelcekse yetiştiremedimse üsten üsten evi süpürüverir ada nadir yane
sabaj kahvaltı süpriziyle uyanmak isterdim amma aaddamın mesleği gereği evde pek bulunamadığından pek mümkün olmadı emeklilikte inşallah :))
yazdıklarımda siyah oldu yaaa , ben kırmızı yaptım ama siyah olduuu
sen siyah da güzelsin cücüşümmm
başka bir tarayıcıdan aç, internet explorerın enterı gıcıklık ediyor yeni versiyonunda. chrome en iyisi ya da firefox dene
sağol bebeeeemmyav chrome yüklenmemişti , normalde onu kullanıyom , yükledim ama abuk subuk bişi çıktı , bi bilene göstereyimde , en iyisi
Valla bende çok seviniyorum canım sanırım bu sefer başarıcam Allahın izniylen tek sorun yemekleri yanımda taşımak oluyo çünkü öğlen burda istediğin yemek çıkmıyo malesef bende evde hazırlayıp geliyorum ama alışırım mecburoo çok sevindim iyi gitmesine
tam gaz devam :)
ben de iyiyim canım. erken kalktım oturuyorum. karnım da ağrıyor leslie yapmaya niyetliyim ama. olmadı öğleden sonra aşağı yürüyeyim, leslie zor geliyor regl varken.
kolay gelsin sana da, öperim çok
Canım seninde işin zor valla Allah kolaylıklar versinherkese kocaman bir günaydın...iyisinizdir inşallah...
evlilik tüyoları güzeldi kızlar zevkle okudum...heleki Meryemcim senin verdiğin örnek daha doğrusu o kadının söylediği maalesef çok yaşanıyor günümüzde.o tarz adama ne yaparsan yap yine yapacağını yapardı. ben hiç tüyo veremicem bu konuda çok vericiyim çünkü elimde değil...
Esram iş hoşuna gitmemiş ilk okudum şehir dışı deyince eşinin izin vermeyeceği aklıma gelmişti ki öylede olmuş...hayırlısı olsun kuzum sıkma canını...
Zehracım sanada kolay gelsin sabah yoğunluğu geçti ancak oturabildim...
güzel birgün olsun inşallah...
Yasemin ablacım Allah kavuştursun rabbim eksiklerini göstermesintünaydın hatunlar;
akşam cepten bir güzel döşemiştim ama sorun oldu 2 kez yazdım gönderemedim bir türlü,dün kötüydüm lafta kazık kadar kadınım ama
ailem konyaya resmen taşındı senelerdir babamın evi dediğim yeri bomboş kiracıya teslim edince çok kötü oldum Allah beterinden saklasın ama zormuş gerçekten ailesi uzakta olanları şimdi daha iyi anlıyorum
herkeslerin günü güzel geçsin inşallah geçmişi okudum ama vakitsizlikten alıntı yapamadım;
puficik Allah mutlu etsin kuzum,nikah yapmışınız anladığım
diyet iyi gidiyor ama re..gll dönemi şişlik var umarım bu hafta eksi görürüm ve ölçü haftası hep böyle denk geliyor
neyse sevgiyle kalın kuzular
ben geldim canlarrıımmmyeni pcmiz geldi , ama öldürdü beni bu windows8 yaavv , anam ben neysede herifim çözene kadar napcak bilemiyomm neyse bir müddet böyle takılacaz artıkınn :))) hatta şuanda enter tuşu aşağı indirmiyor yazdıklarımı , ooyyhh içim darlandı haaa :26::26::26::26: hhhheellllppppppppppppp
Valla bende çok seviniyorum canım sanırım bu sefer başarıcam Allahın izniylen tek sorun yemekleri yanımda taşımak oluyo çünkü öğlen burda istediğin yemek çıkmıyo malesef bende evde hazırlayıp geliyorum ama alışırım mecbur
Şu leslie ablamla bide ben tanışsam hiç fena olmayacak ama zamanım kalmıyo malesef sabah ve akşam işe gidip gelirken yürüyorum toplamda 1 saat yürümüş oluyorum şimdilik o bile yeter diye düşünüyorum yetermi sizce kızlar...
Canım seninde işin zor valla Allah kolaylıklar versin
Yasemin ablacım Allah kavuştursun rabbim eksiklerini göstermesin
aman kırma geldiği gün
güle güle kullan cücüşüm, hayırlı uğurlu olsun
Aynurum cücüşüm hayırlı olsun yeni makinen iyi günlerde kullan
sağolun can cücüşlerim , kırmadan dökmeden çözecez inşAllahhh
evet bende çok seviyorum tarifelerini sayfasını
bence evliliğin 10 cı yılları daha güzel geçiyoo kimin neye kızıca nası davrancağı ne tepki vereceği anlaşıldığı için daha rahatmı yaşyosun didişmeden nediirr
sanırım 20. yıldan sonrada tekrar didişme başlıyoo menepoz ve antropoz dönemlerinde:))))))))))))
8 hasta etti bebeeemm beni yaaa , benim önceki pc'm 7 yıllıktı , ben alışkınım döküntüye ama bu çok karışık geldi maleseffgüle güle kullan tatlım.. Windows 7 olsa daha iyi olurdu 8 Vista gibi hiç sevmedim bende...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?