Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hoşgeldin aramıza zamanla herkesi tanırsın çoğumuz menülerimizi de paylaşıyoruz çoğumuzun yolu uzun buradan hep beraber mezun olup koruyoruz topiği açacağız

Dukan diyetine baktım. 77.7 kilograma ideal demiş. Ne zaman hesaplasam atağa 2 gün veriyor. Halbuki obezim. Demek ki sadece obezlikle alakalı değil.
1. evre -2
2. evre- 212
3. evre - 303 gün

yarın başlarsam bu senenin sonunda 30 aralıkta 77 kiloyum :)

evde tek yaşasam yapardım ama şimdi annemlere her gün tavuk al, tatlandırıcı al, yulaf al diyemeyeceğim için.

büyük oğlum okuldan geldi.onla ilgileneyim..ben mesai tamamlama yapıyorum.yani hergün işe gitmiyorum listeye göre bazen gececi bazen gündüzcü.bazen haftasonu 24 saat oluyo..bu hafta cuma akşamına kadar evdeyim..burda vakit geçirip motive olmak için iyi olacak..
akşam saat 16 da toplantı var oraya gitmem gerek.
şimdilik çıkıyorum gece gelir neler yedim neler yaptım yazarım ...görüşürüz inşallah...

teşekkür ederim cevabın için ,evet benim koruma problemim var..çok güzel vermişsin ne kadar zamanda verdin ögrenebilirmiyim....

canım ben 2011 Aralıkta başladım , 105i gördüm ama başladığımda 102 idim 1.5 yıldır devam ediyorum , arada 4-5 aylık duraklamam var , çok şükür kilo almıyorum artık ,3-4 aydır bu kilolarda dolanıyom , artık son 5 kilomuda verip tam anlamıyla korumaya geçmek ve bir ömür bir daha kilo almak istemiyorum

Ben de bengisuuu . Çok memnun oldum. 1.74 benim boyum 108 kiloyum (( . 15 yaşındayım. Doğal olarak öğrenciyim Lise 1deyim. Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. plansız programsız takılıorum ben :) şimdiye kadar (15 yıllık uzuuuuuuun ömrümde ) hiç büyük bir kilo vermedim. Hiç de büyük bir kilo almadım çünkü zaten hiç zayıf olmadım :)

Hoşgeldiin

ben hiç dukana bakmadım nerden baktım bu bilgilere nereden uklaştın ..bu arada ben emine .

Hoşgeldin aramıza zamanla herkesi tanırsın çoğumuz menülerimizi de paylaşıyoruz çoğumuzun yolu uzun buradan hep beraber mezun olup koruyoruz topiği açacağız

merhaba inşallah ay çok sevindirik oldum heyecanlandım ...sizlerle tanışmak çok güzel

cücüş yaşın çok genç , hiç takılma dukana sen zaten azcık dikkat etsen her türlü verirsin o kilocukları sana güveniyoruz pıtırcıkk :129::129::129:

merhaba hoşbuldum hemde gerçekten de çok hoş buldum sizleri

süpersin ya önemli olan sürdürebilmek zaten ...ben koca cüssemden azcık yağ ayrılınca kendimi manken zannediyorum ..sonra tartıya çıkmaz aynaya bakmaz oluyorum dikkat et kilo alma diyenlere kızıyorum.kendim verdim nasıl olsa yine veririm mantığı ile çok mantıksızca bi iş yapıp öküz gibi yiyerek yine geldiğim noktaya geliyorum....

cücüş yaşın çok genç , hiç takılma dukana sen zaten azcık dikkat etsen her türlü verirsin o kilocukları sana güveniyoruz pıtırcıkk :129::129::129:

1 cümle kurmuşsun ama agzı kulaklarında deyimi gerçek oldu bende .
İradesizlikte dünya markasıyım abla isveç diyeti yapan var 1200 kalorilik yapan var ben hala (

bir de kilocukları yazmışsın. halbuki içimde bir kişi daha yaşıyor

Ben de siz güveniyorum :)))) İNŞALLAH veririz.

Fırtına kış kıyamet yağmur şakır şakır arkadaşlar
Gökhan Tepe'' Beyaz ''şarkısı bu kadar doğal içten bu kadar nezih bir söyleyiş bayıldım sizlere doyum olmuyor işime döneyim sorularım beni bekliyor

canım o yol gidiş 2 km, geliş 2 km ortalama 4 kmdir. bu da çok iyi bir rakam bence. haftasonları pilates falan çalışsan bölgesel yeter bence sana 10ar dakika.
Valla kuzum hafta sonu nerde spor yapmak mümkünmü iş güç birazda gezme diyince bazı şeyler yerine gelmiyo malesef ama bu şekilde hafta içini geçirirsem o bile yetecek bana inşallah
Ayrıca S3 ü komşumuzun kızı kullanıyo yeni aldı ve çok memnun canım
Zehraaamm tickerını güncelle bebeemm yaavv
Kuzum bi teknoloji özürlüsü olarak nerden değiştiğini bilmiyorum desem daha doğrusu boş zamanım olursa anca buraya bişeyler yazıp çıkıyorum onun dışında pek karıştıramıyorum malesef kuzum
Emine hoşgeldin
Aslında sana abla demeliyim ama içimden böle demek geldi birden bende kendimi tanıtayım (kıskandım) adım Zehra 28 yaşındayım ankarada yaşıyorum evliyim 1,5 yaşında bi oğlum var ve muhasebeci olarak çalışıyorum inşallah hep beraber çok güzel kilolar vericez burda azmin daim gazan mübarek olsun canım

O yediğim omleti (1 yumurta 2 yk yulaf ezmesi) hala sindiremedim. Hala çok tokum. Canım hiçbir şey çekmiyor. Çok ilginç gerçekten .

Söyleyeyim dedim siz de yersiniz kahvaltınızda bütün gün took :)

kız biz ona bu taktikleri yap demios.bil ona göre davran bil de yapma diosss:))
aslında haklısın deneme yanılma yoluyla kendi kocasına en uygununu bulur..

ama anneminde dediği gibi sen taktik yapmazsan sana yaparlar
hoşgeldin arkadasım senin ismini hep asagıda görüyordum tanıstıgıma memnun oldum.
ben de meryem 27 yasındayım 3 senelik evli ve kpss magduruyum.
sanırım bu gidişle ev hanımı olarak kalcem

Bengisuuuu sana kocaman maaşallah diyorum.
çok veremesen de bu bilinçle bu yaşta ne güzel..
benm senden 1 yas büyük kardeşim var ama hala cocuk bizim gözümüzde..
demek değilmiş ama:)) senin her yazısında onu haturlıyorum.

sen ekmeği ve karbonhidratı azaltıp,aburcubur şekerli seylerden kaç ve hergün 45 dk yürü farkı 1 ayda görürsün hem boyun uzun hem de çok gençsin henüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…