Pastane simiti 450 kalori diyor internetteordan şey ettim
Herkes aynı şehirde değildir, buluşmak için
günaydın kızlar...
bugün çok yorgunum ben akşam 22:00 de eve girebildim ancak eşimin işleri vardı ona takılıyım dedimde pişman oldum evde yemeğim hazır ütümü yaparken aniden çıkınca yemeğide dışarda yedik ve açık büfe salata yaptım birde ayran ile 1 dilim ekmek yedim ama kırmızı pancar turşusu yedim o şişkinlik yapabilir. onun dışında 3-4 saat ayaktaydım. sabah zor kalktım yine...kahvaltı yapamadan çıktım evden şimdi işyerinde yicem mecburen...Allahtan normal kahvaltı hazırlanıyor burada hergün çalışanlar için...
yeni gelenler hoşgeldiniz...istediğiniz kiloya ulaşırsınız inşallah...
bende kendini tanıtayım.28 yaşında, evli, çocuksuzum. pastacılık sektöründe çalışıyorum...
herkesi öpüyorum...
Esracım artılardan kurtulmuşsun tebrikler dün gece nefsine söz geçirmenin mükafatı işte...
Hayırlı sabahlar
Ne güzel kalabalık görünce mutlu oldum
Meryemcim gece görmeden yatmıştım ben canım
Aynur kolay gelsin sana bugün günün su gibi aksın inşallah
Esram çok sevindim ödem varmış demek ne güzel gidivermiş fazla fazla
Nursena sen de gördünmü eksi bugün
Herkes tostunu yemiş bile benim gidip ekmek almam lazım daha
Nursena tarif için eyvah misafir geldiye gözat güzel kurabiyeler var
Hayırlı sabahlar
Ne güzel kalabalık görünce mutlu oldum
Meryemcim gece görmeden yatmıştım ben canım
Aynur kolay gelsin sana bugün günün su gibi aksın inşallah
Esram çok sevindim ödem varmış demek ne güzel gidivermiş fazla fazla
Nursena sen de gördünmü eksi bugün
Herkes tostunu yemiş bile benim gidip ekmek almam lazım daha
Nursena tarif için eyvah misafir geldiye gözat güzel kurabiyeler var
sağol canım :) aslında yememek kadar bence kesinlikle dolunayla da ilgili. geçen hafta bu kadar dikkat etmeme rağmen düzgün sonuçlar alamamıştım. şu iki haftayı çok iyi değerlendirebiliriz o yüzden.
sağol Asuman ablacım gitti valla, çok sevindim :)
tostumuzu yedik bekliyoruz seni
yaşı küçük olanlar bilmez tabi bu espriyi :)
Benim sizin gibi yaza bilmem için çook çalışmamlazım çünkü çook acemiyim hiç birşeyin yerini bulamıyorum
Aaa olmadı bu
Biliyorum annem söyle hep bunu bir ünlünün mesajıymış hehehe
hoşgeldin aramıza, azmin daim olsun inşallah.
zamanla alışırsın, hepimiz çok acemiydik ilk başladığımızda.
mesajların altında "alıntı ile cevapla" kısmı var, ona tıklarsan daha kolay alıntı yaparsın.
Bizde 3 kardeşiz iki kız ( aramız 11 ay) en ufağımızda erkek ( benden 5 yaş ufak )
Dediğin gibi insan hayat şartlarını düşünmek zorunda sonuçta doğurup beslemek sorun değil ama onlara sağlam bir gelecek sunabilmek önemli olanyoksa Rabbim rıskını veriyor vermesine
Annem hep der hiç bir torunumu ben büyütemedim bari ben emekli olup türkiyeye dönünce ( Almanyadalar ) bir tane daha doğur diyesağ olsun zaten kadıncağız Sponsorum oluyor çoğu zaman yine hamile kalırsanda bütün masraflar benden diyor da işte hem kilo sorunsalı hemde anneme güvenipte çocuk doğurmak bana yanlış geliyor
Hadi doğurdum diyelim büyüdükçe masrafları artıyor nereye kadar annemden beklenti içinde olabilirim kiBunları çeyizi var, nişanı var düğünü var atıyorum 3cü erkek olsa birde sünnetle askerlikk var var oğlu var yani
Anam ay sonunu bazen biraz fazla açılınca getiremediğimiz oluyor 3 çocukta ağır gelirmi diye düşünüyorum bazenama hamile görünce yada bebek görünce yine damarım kabarıyor herşeye rağmen
Bizde aynıyız
Anam hele ilk bir aylık evliken ilk kavgamızı ettiğimizde ( daha doğrusu eşim bana evdeki musluk tamircisine kızıp bağırmıştı) oturup yok yok ben hata ettim senle evlenmekle acaba boşansakmı diye ağlamıştım
Adamcağız nasıl ödü koptuysa oda başlamıştı ağlamaya yok işte ben adama sinirlendim babamın arkadaşı diye ses edemedim sana patladım ne olur af et diye
Şimdi hatırladıkca nasıl gülüyoruz o günlerehee ama o günden sonra o tamirciye ambargo koydum kimsenin yapamıyacağını bilsem o adam benim evime bir daha giremez hala gördüğümde eşime bile diyorum şu adama çok gıcık oluyorum diye
Dengesiz adam evime tamire gelmiş bana kalkıp sen gavurmusun evin içinde banyo terliği ile geziyorsun çabuk çıkar onu diye fırça atmıştıküçük tuvaletimizi o güne kadar hiç kullanmamıştık ve terlikleride yeni alıp tuvalete yeni koymuştum temizledikten sonra tabi ayağımdan çıkarmayı unutmasaydım iyidi ama evde daha o dönem halilarımı bile yaymamıştım nasılsa evde daha su yok tadilat olursa kirlenir diye
Sanki kendi evladına kızıyormuş gibi haşlamıştı adam beni ( tabi ondan evvel defalarca eşimi haşladı oda babasının arkadaşı diye ses edemedi sonra adamı gönderip ilk kavgamızı etmiştikvay sen nasıl adama bana bağırmasına ses etmezsin o sinirle nasıl beni istemediğim halde kendi işin için zorla bir yere yollarsın diye )
Şimdi birşey dememize bile gerek kalmıyorbir bakışımızdan bile ne olduğunu anlıyoruz yada telefonda ses tonundan bile iyi olup olmadığımızı anlıyoruz
çocuklar bayılır annelerini yastık niyetine kullanmaktan
Benimde ufak kız bu ara bana fena taktımutfakta bile peşimde tuvalete zaten beraber gidiyoruz
Koltukta oturmaz hayatta hep kuçağımda
Büyük kız boyada gittiğinden artık sığışamıyoruz tek koltuğaama yere uzandığım an anında oda biter dibimde
ben bu saat oldu yeni gelebildim ama herkesler uykuya gitmiş sanırım
netimiz yoktu aradık müşteri hizmetlerini alt yapı calısması varmış.
neyseki halloldu sanırım:)
bende netsizlikten istifade ütülerimi yaptım,balkonu yıkadım.
işlek bir caddede oldugumuzdan,altta da dükkanlar olunca gündüz yıkayamıyorum.
aksamdan sonra sarul surul suları döküp hıncımı alıyorum balkondan
Benim sizin gibi yaza bilmem için çook çalışmamlazım çünkü çook acemiyim hiç birşeyin yerini bulamıyorum
Tam buğday tost ekmeğimi aldım akşama da ıspanak aldım iyi oldu rahatladım
Gidip artık çayı demleyim
pastane simidi poğaça hamurundan yapılanlardandır, daha yumuşak ve şekerli bi tadı vardır. ve evet 450 olmasa da 400 vardır kesin. Allahtan hiç sevmem :) ben taş fırın simidi seviyorum, en çok da ankara ve samsun simidi :)
günaydın canım,
Allah kolaylık versin, çok yoruluyorsun.
çok yakında evli mutlu çocuklu olacağız inşallah
yorgunluk..hiç gitmiyor ki...inşallah canım o günleri de görürürüz birlikte ben de dolunay etkisine inandım gerçekten hafta başı 1 kg eksiydim ama dün yaptığım kaçamaklar çok fazlaydı bugün telafi günü...suya devam...sağol canım :) aslında yememek kadar bence kesinlikle dolunayla da ilgili. geçen hafta bu kadar dikkat etmeme rağmen düzgün sonuçlar alamamıştım. şu iki haftayı çok iyi değerlendirebiliriz o yüzden.
sağol Asuman ablacım gitti valla, çok sevindim :)
tostumuzu yedik bekliyoruz seni
yaşı küçük olanlar bilmez tabi bu espriyi :)
hoş geldin canım aramıza öğrenirsin zamanla...Benim sizin gibi yaza bilmem için çook çalışmamlazım çünkü çook acemiyim hiç birşeyin yerini bulamıyorum
o demokrasi bütün evlerde geçerli malesef
annem bizlere destek oldu 3 kız kardeş ablamla 2 ay ara ile kızklardeşimle 1 yıl ara ile dogurduk kadın çocuktan bıktı en son kardeşim 8. torun oluyo hamile kalınca söyleyemedi...korkusuna ama yazık kadıncağız dayanamıyor görünce ..
küçüğün 2,5 tu galiba tam anneye düşkün olduğu zamanlargerçi ben nöbetli çalışıyordum canım büyük oğlum 50 günlüktü nöbet tututuğumda .küçük oglum daha şanslıydı 60 günlüktü.küçük oğlum bakıcıda kalıyordu bi ara babam felç olmuştu annem bakamıyor diye bakıcı başlamıştık..sonrada babam vefat etti ama ben bakıcıyı bırakmadım zaten anneme yakındı ikisi idare etti 2 çocuğu....hem çalışmak hem iki çocuk nöbetler ve kocadan yardım yok ağır geldi bana....
gerçi biz çok demokratik aileyizdir.ben yaparım eşim yer.eşim kirletir ben yıkarım.ben toplarım o dağıtır böyle bi aileyiz işte
Tam buğday tost ekmeğimi aldım akşama da ıspanak aldım iyi oldu rahatladım
Gidip artık çayı demleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?