Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar...

bugün çok yorgunum ben akşam 22:00 de eve girebildim ancak eşimin işleri vardı ona takılıyım dedimde pişman oldum evde yemeğim hazır ütümü yaparken aniden çıkınca yemeğide dışarda yedik ve açık büfe salata yaptım birde ayran ile 1 dilim ekmek yedim ama kırmızı pancar turşusu yedim o şişkinlik yapabilir. onun dışında 3-4 saat ayaktaydım. sabah zor kalktım yine...kahvaltı yapamadan çıktım evden şimdi işyerinde yicem mecburen...Allahtan normal kahvaltı hazırlanıyor burada hergün çalışanlar için...

yeni gelenler hoşgeldiniz...istediğiniz kiloya ulaşırsınız inşallah...

bende kendini tanıtayım.28 yaşında, evli, çocuksuzum. pastacılık sektöründe çalışıyorum...

herkesi öpüyorum...

Hayırlı sabahlar
Ne güzel kalabalık görünce mutlu oldum
Meryemcim gece görmeden yatmıştım ben canım
Aynur kolay gelsin sana bugün günün su gibi aksın inşallah
Esram çok sevindim ödem varmış demek ne güzel gidivermiş fazla fazla
Nursena sen de gördünmü eksi bugün
Herkes tostunu yemiş bile benim gidip ekmek almam lazım daha
Nursena tarif için eyvah misafir geldiye gözat güzel kurabiyeler var

Pastane simiti 450 kalori diyor internette ordan şey ettim

Herkes aynı şehirde değildir, buluşmak için

pastane simidi poğaça hamurundan yapılanlardandır, daha yumuşak ve şekerli bi tadı vardır. ve evet 450 olmasa da 400 vardır kesin. Allahtan hiç sevmem :) ben taş fırın simidi seviyorum, en çok da ankara ve samsun simidi :)

günaydın canım,

Allah kolaylık versin, çok yoruluyorsun.
çok yakında evli mutlu çocuklu olacağız inşallah

Esracım artılardan kurtulmuşsun tebrikler dün gece nefsine söz geçirmenin mükafatı işte...

sağol canım :) aslında yememek kadar bence kesinlikle dolunayla da ilgili. geçen hafta bu kadar dikkat etmeme rağmen düzgün sonuçlar alamamıştım. şu iki haftayı çok iyi değerlendirebiliriz o yüzden.

sağol Asuman ablacım gitti valla, çok sevindim :)

tostumuzu yedik bekliyoruz seni

yaşı küçük olanlar bilmez tabi bu espriyi :)

Aramıza hoşgeldin
İnşallah hepbirlikte çok çok güzel kilolar vereceğiz
Motivasyon zaten fazlasıyla var buralarda baştan uyarayım bağımlılık yapıyoruz [/QUOTE]

İşallah kurtuluruz sağlıklı sağlıklı benimde biraz fazla kilolarım

Bende sabah tost furyasına uyacaktım ama ilaç niyetine bile ekmek kalmamış evde
Dün akşam sağ olsun eşim fena abarttı ekmek yemeyi küçük cimcimede uyuduğundan çıkıp alamadım bende bugünlük ekmeksiz kahvaltımı yaptım ama yarın kesin tost yaparım

Aaa olmadı bu

Biliyorum annem söyle hep bunu bir ünlünün mesajıymış hehehe

Benim sizin gibi yaza bilmem için çook çalışmamlazım çünkü çook acemiyim hiç birşeyin yerini bulamıyorum

hoşgeldin aramıza, azmin daim olsun inşallah.

zamanla alışırsın, hepimiz çok acemiydik ilk başladığımızda.

mesajların altında "alıntı ile cevapla" kısmı var, ona tıklarsan daha kolay alıntı yaparsın.

KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeşlere mutlu huzurlu sağlıklı bi gün diliyorum hepinize bi slm verip kaçayım dedim işerim yoğun biraz sizleri çok seviyor ve öpüyorum sonra gene gelirim

Aaa olmadı bu

Biliyorum annem söyle hep bunu bir ünlünün mesajıymış hehehe

teşekurler yardımın için çok saol

annem bizlere destek oldu 3 kız kardeş ablamla 2 ay ara ile kızklardeşimle 1 yıl ara ile dogurduk kadın çocuktan bıktı en son kardeşim 8. torun oluyo hamile kalınca söyleyemedi... korkusuna ama yazık kadıncağız dayanamıyor görünce ..
küçüğün 2,5 tu galiba tam anneye düşkün olduğu zamanlargerçi ben nöbetli çalışıyordum canım büyük oğlum 50 günlüktü nöbet tututuğumda .küçük oglum daha şanslıydı 60 günlüktü.küçük oğlum bakıcıda kalıyordu bi ara babam felç olmuştu annem bakamıyor diye bakıcı başlamıştık..sonrada babam vefat etti ama ben bakıcıyı bırakmadım zaten anneme yakındı ikisi idare etti 2 çocuğu....hem çalışmak hem iki çocuk nöbetler ve kocadan yardım yok ağır geldi bana....
gerçi biz çok demokratik aileyizdir.ben yaparım eşim yer.eşim kirletir ben yıkarım.ben toplarım o dağıtır böyle bi aileyiz işte

bende ana yol üzerindeyim bende gece yıkarım,

kahvaltı sonrası eşim uyudu kaldı küçük oglum la ödevlerini yaptık şimdi o oynayacak ben çıkıyorum biraz spor yapayım ..herkese çok güzel bir gün dilerim

Tam buğday tost ekmeğimi aldım akşama da ıspanak aldım iyi oldu rahatladım
Gidip artık çayı demleyim

yorgunluk..hiç gitmiyor ki...inşallah canım o günleri de görürürüz birlikte ben de dolunay etkisine inandım gerçekten hafta başı 1 kg eksiydim ama dün yaptığım kaçamaklar çok fazlaydı bugün telafi günü...suya devam...

Benim sizin gibi yaza bilmem için çook çalışmamlazım çünkü çook acemiyim hiç birşeyin yerini bulamıyorum
hoş geldin canım aramıza öğrenirsin zamanla...
o demokrasi bütün evlerde geçerli malesefbaban için Allah rahmet eylesin..
Tam buğday tost ekmeğimi aldım akşama da ıspanak aldım iyi oldu rahatladım
Gidip artık çayı demleyim

ohh afiyet şeker olsun ablacım siz böyle yazınca evde olasım geldi bugün hiç gücüm yok uykusuzluk senin gibi yapıyor beni dengem şaşıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…