Bir tek salatalıkla domatesi yiyemedim :S
Annem dolaba salata yapıp koymuş. Tavuk haşlamış pilav yapmış nohut ıslatmış. Öğleyin tavuklu salata var yani :)
ohh afiyet olsunn pilav 3 kaşık 1 dlm ekmek yerine geçiyoo
asuş ve cecoşta burdaymış:103:
slm ben yeni uye oldum benimde kılolarla başım belada
slm ben yeni uye oldum benimde kılolarla başım belada
Büyük bir buluşma yapabiliriz iler de aslında..NAsip olursa tabii..
İyi geceler canım..
İyi geceler
Aynurum sıhhatler olsun iyi geceler
Esra da gidiyor sanki sana da iyi geceler kuzu
Yena biz de 18. Senedeyiz daha yeni oturttuk bazı şeyleri 20 de başlayamam didişmeye neyim ben
Bizim enişte de Tokatlı annesi ablası koca tencerelerle sarıyorlar sarmayı hiç üşenmden kalem gibi hem de
Daha diyeceğim varmıydı ki acaba alıntı yapmazsam unuturum işte böyle
günaydın canlarım
bugün nöbetçitim , Allah şimdiden akıl sağlğı vesin bana , birde en azman sınıflarıma dersim var , bitmezzz bugün bitmeezzzz((
herkesi öpüyorum , Allaha emanet olunn
günayydınnn kızlar ılık limonlu suyumu aldım elime geldimm iş çokk yarın misafir var off ne hazırlıcam bilemedim ilk gelecekler hazır yufkayla kısır düşündüm de
evdede semizotu var salatasını bilen varmıı sade yoğurt sarımsak mayonez konuyodu demii
kurabiye tariflerine falanda açığım kızlarr güzel kurabiye tarifi olan varmıdır ağızda dağılan
sabah sabah iç açıcı muhabbet olmadıı sanırımm
ksırı 1 kase öğle yemeği niyetine yesek çokmu kaloori acebaa
Eki Görüntüle 723390
Kahvaltım 340 kalori . Yaniii bir paket cipsin 644 oldugunu düşünürsek veya 1 simitin 450 güzel bence
ha ha ha yaşlı ben de 39,5 olarak değiştirmek istiyorum önümüzdeki 10 yıl 39 olarak kalmak istiyorum
Günaydın canlar :)
çok mutluyum bugün. hem dünkü 800 gram artımdan kurtulmuşum, hem de üstüne 100 gram daha vermişim
ayrıca dün ben yatınca eşim istediğim telefonun siparişini vermiş, ona da çok sevindim. bi de sabah pazarlık yapıyor, doğum gününe hediye bekleme artık :)
benden haberler böyle, hepinizi öperim kocaman kocaman.
ah keşke yapabilsek, seni, Asuman ablamı, Dafi ablayı, Nursenayı, Aynuru, Zehrayı ve diğer kızları görmeyi o kadar çok isterim ki :))
biz zaten eve geldik, 3. gün kavga etmeye başladık. zamanla azaldı ve değişti kavgalarımız bile. sanırım insan kavga ede ede anlıyor birbirini.
hakikaten çok yapılır bizim orada sarma ve dolma. bir de Nursenanın dediği gibi çömleğin dibine kemikli et koyup üstüne mercimekli sararlar, süper olur.
günaydın cücüşüm, inşallah sıkıntısız atlatırsın bu günü. kolay gelsin sana :))
Nursena ben semiz otu salatasına ceviz de koyuyorum, çok güzel oluyor. dene istersen sen de.
bi de ıslak kurabiye yapabilirsin cahidenin blogunda var tarifi. hem şerbetli tatlı, hem kurabiye yapmış olursun.
kısırı da 5 kaşıktan fazla yeme canım, boy boy kase var :)))
bi de bunlar çok tatlı, ben bunları yerim.
canım hangi şehirdesin bilmiyorum ama istanbulda simit daha büyük ve taş çatlasın 280-300 kaloridir. Ankarada 240-250 kalori ancadır. 450 kalori olması imkansız bir simidin.
ben de 29 kalayım hep :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?