Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben bu saat oldu yeni gelebildim ama herkesler uykuya gitmiş sanırım

netimiz yoktu aradık müşteri hizmetlerini alt yapı calısması varmış.
neyseki halloldu sanırım:)
bende netsizlikten istifade ütülerimi yaptım,balkonu yıkadım.
işlek bir caddede oldugumuzdan,altta da dükkanlar olunca gündüz yıkayamıyorum.
aksamdan sonra sarul surul suları döküp hıncımı alıyorum balkondan

bugün canım çookk kısır çekti.
yaptım 7-8 kasıkta yedim 2 bardak ayranla.

ne diyim hem siz hem Allah affetsin

günaydın canlarım

bugün nöbetçitim , Allah şimdiden akıl sağlğı vesin bana , birde en azman sınıflarıma dersim var , bitmezzz bugün bitmeezzzz ((

herkesi öpüyorum , Allaha emanet olunn

Son düzenleme:
Günaydııın :)

Gözümden uyku akıyor. Şükür ki okula gitmeyeceğim bugün.

Kahvaltı hazırlamak için annemlerin gitmesini bekliyorum. Sonra gelsin yemekler :)

Gidem su içem bari

günayydınnn kızlar ılık limonlu suyumu aldım elime geldimm iş çokk yarın misafir var off ne hazırlıcam bilemedim ilk gelecekler hazır yufkayla kısır düşündüm de
evdede semizotu var salatasını bilen varmıı sade yoğurt sarımsak mayonez konuyodu demii

kurabiye tariflerine falanda açığım kızlarr güzel kurabiye tarifi olan varmıdır ağızda dağılan
sabah sabah iç açıcı muhabbet olmadıı sanırımm

ksırı 1 kase öğle yemeği niyetine yesek çokmu kaloori acebaa

Son düzenleme:
Heyoo smileyleri buldum ,

Annem gitti kahvaltımı hazırladım
Tost (2dilim tam bug ekmeği, 1dilim kaşar)
Omlet (1yk yulaf ezmesi, 1 yumurta)
1 salatalık 1 domates
1 üçgen peynir.
yeşil çay

Bana afiyet olsuuuun

Son düzenleme:
Bir tek salatalıkla domatesi yiyemedim :S

Annem dolaba salata yapıp koymuş. Tavuk haşlamış pilav yapmış nohut ıslatmış. Öğleyin tavuklu salata var yani :)

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Bu sabah saat 8de uyandım şükür
Ilık limonlu suyumu içtim ve şimdi hemen kahvaltımı yapıp biraz vakit geçtikten sonra hemen platesimi yapacağım

Hava yağacak gibi ama yinede çok taze bir koku var havada
İnşallah bugünde bol bol su içip yediklerimize dikkat edip eksileri göreceğiz cuma günü

asuş ve cecoşta burdaymış:103:

Canım laptobun başından bir an ayrılınca başına geçen oluyor o yüzden görmedim geldiğini
Kocaman öpüyorum seni canım

slm ben yeni uye oldum benimde kılolarla başım belada

Aramıza hoşgeldin
İnşallah hepbirlikte çok çok güzel kilolar vereceğiz
Motivasyon zaten fazlasıyla var buralarda baştan uyarayım bağımlılık yapıyoruz

Günaydın canlar :)

çok mutluyum bugün. hem dünkü 800 gram artımdan kurtulmuşum, hem de üstüne 100 gram daha vermişim

ayrıca dün ben yatınca eşim istediğim telefonun siparişini vermiş, ona da çok sevindim. bi de sabah pazarlık yapıyor, doğum gününe hediye bekleme artık :)

benden haberler böyle, hepinizi öperim kocaman kocaman.

Büyük bir buluşma yapabiliriz iler de aslında..NAsip olursa tabii..

İyi geceler canım..

ah keşke yapabilsek, seni, Asuman ablamı, Dafi ablayı, Nursenayı, Aynuru, Zehrayı ve diğer kızları görmeyi o kadar çok isterim ki :))

biz zaten eve geldik, 3. gün kavga etmeye başladık. zamanla azaldı ve değişti kavgalarımız bile. sanırım insan kavga ede ede anlıyor birbirini.

hakikaten çok yapılır bizim orada sarma ve dolma. bir de Nursenanın dediği gibi çömleğin dibine kemikli et koyup üstüne mercimekli sararlar, süper olur.

günaydın canlarım

bugün nöbetçitim , Allah şimdiden akıl sağlğı vesin bana , birde en azman sınıflarıma dersim var , bitmezzz bugün bitmeezzzz ((

herkesi öpüyorum , Allaha emanet olunn

günaydın cücüşüm, inşallah sıkıntısız atlatırsın bu günü. kolay gelsin sana :))

Nursena ben semiz otu salatasına ceviz de koyuyorum, çok güzel oluyor. dene istersen sen de.
bi de ıslak kurabiye yapabilirsin cahidenin blogunda var tarifi. hem şerbetli tatlı, hem kurabiye yapmış olursun.

kısırı da 5 kaşıktan fazla yeme canım, boy boy kase var :)))

bi de bunlar çok tatlı, ben bunları yerim.

Kahvaltım 340 kalori . Yaniii bir paket cipsin 644 oldugunu düşünürsek veya 1 simitin 450 güzel bence

canım hangi şehirdesin bilmiyorum ama istanbulda simit daha büyük ve taş çatlasın 280-300 kaloridir. Ankarada 240-250 kalori ancadır. 450 kalori olması imkansız bir simidin.

ha ha ha yaşlı ben de 39,5 olarak değiştirmek istiyorum önümüzdeki 10 yıl 39 olarak kalmak istiyorum

ben de 29 kalayım hep :)

ben yeni uyeyım arkadaşlar yeni konu nerden açılıyo biturlı bulamadım dünden beri bakınıyorum biraz karışık geldi buralar bana bu arada bende 95 kiloyum inşallah birgün kurtulurum

Pastane simiti 450 kalori diyor internette ordan şey ettim

Herkes aynı şehirde değildir, buluşmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…