Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gelelim yediklerime,

Sabah,

2 dilim ekmek
yumurta
peynir
zeytin
domates,salatalık,biber
1 lokma çilek reçeli

Ara,

2 kayısı

Ara,
3 hurma
5 fındık

Akşam,
( 17:50 )
zeytinyağlı türlü
6 kaşık bulgur
cacık
biber

Ara,
1 avuç kiraz
1 nescafe fincanı kefir

2 kupa yeşilçay

45 dk yürüyüş..

valla 1 akşamda bu kadar çok isim agır geldi kusura kalmayın ögrenmek biraz zaman alacak...evet tek çocuk olmamalı bence.benimde eşim çok istiyor ben 4 kardeşim aslında isterdim ama yaşta gitti birde imkansızlıklar zor hayat

İyi geceler
Aynurum sıhhatler olsun iyi geceler
Esra da gidiyor sanki sana da iyi geceler kuzu
Yena biz de 18. Senedeyiz daha yeni oturttuk bazı şeyleri 20 de başlayamam didişmeye neyim ben
Bizim enişte de Tokatlı annesi ablası koca tencerelerle sarıyorlar sarmayı hiç üşenmden kalem gibi hem de
Daha diyeceğim varmıydı ki acaba alıntı yapmazsam unuturum işte böyle

Babam çorbayı bitirmiş (
Ben de kendime şunları yaptım :
Salata (1 domates, 1 salatalık, 2 yaprak marul, 1çk tuz)
Tost (2 dilim tam bug ekmeği, 1 dilim kaşar )

annem yağsız tost mu olur dedi ama kanmaaam
bende öğle yedim 2 dilim karılşık tahıllı içine 1 kk köy peyniri(suda bekletilmiş)içine 3 yaprak marul koydum süper oldu...

HİÇ BİR YİYECEĞİN TADI ZAYIF OLMANIN VERDİĞİ HAZDAN DAHA TATLI DEĞİLDİR !!!!

çok güzel buzdolabının kapagına yapıştırmak gerek

çok güzel olmuş ya bende böyle istiyorum offff

İlk yıllar hakikaten tartışmalar çok oluyordu biz de...Sonrasında kızımın bebekliğin de çok tartışırdık..

Yıllar geçtikçe o kadar kanıksıyor ki insan birbirini neye kızacağını neye sevineceğini biliyoruz artık..

hatta ben abartıp yapacağı veya söyleyeceği şeyi bile önceden tahmin edebiliyorum ara ara..

seksenler izlerkemnn uyudum kaldım büyük oglum üzerime uzandı uyumuş kalmış.eşim onu kaldırdı bu sefre küçük oglum uzandı uyudu..artık ne kadar rahatsamm yatan uyuyor..çok konforlu yatagım haa

İyi geceler arkadaşlar...
Allah rahatlık versin...

anam benim oca acıkmış tatlı olsada yesek diyo açtıı şimdi layt limonlu biskevit yiyo banada ye ya diyet bisküvi nasıl olsa diyee
erkekler gibi metobolizmamız hızlı çalışsada yesek yesek kilo almasak ne güzel olurr
samanyolunda şeker pare yapılışını izliyoo tey allahımm hemen yatmak lazım adam yldan çıkaracak

Son düzenleme:
kah: 3 dilim tahıllı ekmek
2 yeşil zeytin
1/2 yumurta
3 y.k. acılı domatesli kahvaltlık sos

saat12:1 ç.b. süt

saat 14:2dilim tahıllı ekmek
marul
1 kk peynir
saat18:1 kase tarhana
3 y.k. karışık sebze
3 tane misket köfte
2 dilim tahıllı ekmek
diyetisyenimin verdiği listeye uyarak yedim alında aralar falan var ama tam yapamıyorum ...
spor 30 dak yürüyüş

allah kolaylık versin sana canım...
ben yatar kızlar yarın bugünden güzel olsun
rüyanızda kalori yakın inşallah

Bizde 3 kardeşiz iki kız ( aramız 11 ay ) en ufağımızda erkek ( benden 5 yaş ufak )
Dediğin gibi insan hayat şartlarını düşünmek zorunda sonuçta doğurup beslemek sorun değil ama onlara sağlam bir gelecek sunabilmek önemli olan yoksa Rabbim rıskını veriyor vermesine
Annem hep der hiç bir torunumu ben büyütemedim bari ben emekli olup türkiyeye dönünce ( Almanyadalar ) bir tane daha doğur diye sağ olsun zaten kadıncağız Sponsorum oluyor çoğu zaman yine hamile kalırsanda bütün masraflar benden diyor da işte hem kilo sorunsalı hemde anneme güvenipte çocuk doğurmak bana yanlış geliyor
Hadi doğurdum diyelim büyüdükçe masrafları artıyor nereye kadar annemden beklenti içinde olabilirim ki Bunları çeyizi var, nişanı var düğünü var atıyorum 3cü erkek olsa birde sünnetle askerlikk var var oğlu var yani
Anam ay sonunu bazen biraz fazla açılınca getiremediğimiz oluyor 3 çocukta ağır gelirmi diye düşünüyorum bazen ama hamile görünce yada bebek görünce yine damarım kabarıyor herşeye rağmen

Bizde aynıyız
Anam hele ilk bir aylık evliken ilk kavgamızı ettiğimizde ( daha doğrusu eşim bana evdeki musluk tamircisine kızıp bağırmıştı ) oturup yok yok ben hata ettim senle evlenmekle acaba boşansakmı diye ağlamıştım
Adamcağız nasıl ödü koptuysa oda başlamıştı ağlamaya yok işte ben adama sinirlendim babamın arkadaşı diye ses edemedim sana patladım ne olur af et diye
Şimdi hatırladıkca nasıl gülüyoruz o günlere hee ama o günden sonra o tamirciye ambargo koydum kimsenin yapamıyacağını bilsem o adam benim evime bir daha giremez hala gördüğümde eşime bile diyorum şu adama çok gıcık oluyorum diye

Dengesiz adam evime tamire gelmiş bana kalkıp sen gavurmusun evin içinde banyo terliği ile geziyorsun çabuk çıkar onu diye fırça atmıştı küçük tuvaletimizi o güne kadar hiç kullanmamıştık ve terlikleride yeni alıp tuvalete yeni koymuştum temizledikten sonra tabi ayağımdan çıkarmayı unutmasaydım iyidi ama evde daha o dönem halilarımı bile yaymamıştım nasılsa evde daha su yok tadilat olursa kirlenir diye
Sanki kendi evladına kızıyormuş gibi haşlamıştı adam beni ( tabi ondan evvel defalarca eşimi haşladı oda babasının arkadaşı diye ses edemedi sonra adamı gönderip ilk kavgamızı etmiştik vay sen nasıl adama bana bağırmasına ses etmezsin o sinirle nasıl beni istemediğim halde kendi işin için zorla bir yere yollarsın diye )

Şimdi birşey dememize bile gerek kalmıyor bir bakışımızdan bile ne olduğunu anlıyoruz yada telefonda ses tonundan bile iyi olup olmadığımızı anlıyoruz

seksenler izlerkemnn uyudum kaldım büyük oglum üzerime uzandı uyumuş kalmış.eşim onu kaldırdı bu sefre küçük oglum uzandı uyudu..artık ne kadar rahatsamm yatan uyuyor..çok konforlu yatagım haa

çocuklar bayılır annelerini yastık niyetine kullanmaktan
Benimde ufak kız bu ara bana fena taktı mutfakta bile peşimde tuvalete zaten beraber gidiyoruz
Koltukta oturmaz hayatta hep kuçağımda
Büyük kız boyada gittiğinden artık sığışamıyoruz tek koltuğa ama yere uzandığım an anında oda biter dibimde

allah kolaylık versin sana canım...
ben yatar kızlar yarın bugünden güzel olsun
rüyanızda kalori yakın inşallah

İyi geceler eminecim sana da
Nursena benim koca da diyette herşey kolay bana o nedenle bu sıra misafirliği de gitmiyorum kimseyi de çağırmıyorum o da iyi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…