Hoşgeldin emine ben de asuman yaşım 39
14 ve 16 yaşlarında iki kızım var
ben kaçayım canlarımm , bi çimeyim temiz , cici kız olayımmm))
öperim herkesi ,Allaha emanet olunnn
iyi olmuş Aslında ara ara kendimizi tanıtsak iyi olur yeni gelenler için yani
Yok benim adım meryem değil hani meryem arkadaşımız gibi bende nikini hatırlıyorum anlamında dedim
Adım banu
Ya ilk bir iki sene ben istemedim eşim istedi sonra işe girip çalışma durumlarım oldu ara ara da olsaRahatımızıda bozmak istemedik ama sonradan kendi bencilliğimiz için çocuğu tek bırakmaya gönlümüz razı olmadı
Aslında ben bile kendime hayret ediyorum çünkü çocuk delisi biriyimdir
Şimdi kilo vermeyi kafaya koydum ama ara ara hazır kiloluyken bir dene daha aradan çıkarsammı diyorumama ablamız kesinlikle istemiyorum diyor Bakalım ben bir sene daha sabredip kilo vereyimde ondan sonra bir kız daha gelir belki
saygılar
ne demek haddimemi benimkisi küçük bi latife
olsun cücüüüşümm gidecek o içindeki extra kişi , sen bu kadar genç yaşında işin bilincine varmışsın ya , bu zaten yolun yarısı demek
benimde yeğenim var , 10.sınıf malesef çok kilolu , ben kilo verince bi gaza geldi biraz verdi sonra tekrar geri aldı , şuan 100 kilo boyu 1.65 ama hiç şikayetçi değil bu durumdan , aahh aahhh
canım yaa ben zorlukla veriyom ,bir daha bu sıkıntıya girmek istemiyorum , vereceğim ve bir daha almayacağımsende kendini o şekilde şartla , vereceğim almayacağım diyerek
ben bunu hep söylüyorum ama HİÇ BİR YİYECEĞİN TADI ZAYIF OLMANIN VERDİĞİ HAZDAN DAHA TATLI DEĞİLDİR !!!!
Nursenaaaaaammmm
bende öğle yedim 2 dilim karılşık tahıllı içine 1 kk köy peyniri(suda bekletilmiş)içine 3 yaprak marul koydum süper oldu...Babam çorbayı bitirmiş(
Ben de kendime şunları yaptım :
Salata (1 domates, 1 salatalık, 2 yaprak marul, 1çk tuz)
Tost (2 dilim tam bug ekmeği, 1 dilim kaşar )
annem yağsız tost mu olur dedi ama kanmaaam
çok güzel olmuş ya bende böyle istiyorum offffMenüm
kahvalti: 1meyveli yogurt
ara: Dünden kalan yesil mercimek (1ufak kase)
öglen: peynirli tost
ara: 1yogurt
9u bir arada çay
aksam: 2dilim pizza (ay sonu oldugundan evde hic birsey kalmadi, annemlere gittik ordada bu vardi)
ara: 1portakal
ha birde yaklasik 3litre su
İyi geceler
Aynurum sıhhatler olsun iyi geceler
Esra da gidiyor sanki sana da iyi geceler kuzu
Yena biz de 18. Senedeyiz daha yeni oturttuk bazı şeyleri 20 de başlayamam didişmeye neyim ben
Bizim enişte de Tokatlı annesi ablası koca tencerelerle sarıyorlar sarmayı hiç üşenmden kalem gibi hem de
Daha diyeceğim varmıydı ki acaba alıntı yapmazsam unuturum işte böyle
İyi geceler arkadaşlar...
Allah rahatlık versin...
anam benim oca acıkmış tatlı olsada yesek diyo açtıı şimdi layt limonlu biskevit yiyo banada ye ya diyet bisküvi nasıl olsa diyee
erkekler gibi metobolizmamız hızlı çalışsada yesek yesek kilo almasak ne güzel olurr
samanyolunda şeker pare yapılışını izliyoo tey allahımm hemen yatmak lazım adam yldan çıkaracak
valla 1 akşamda bu kadar çok isim agır geldi kusura kalmayın ögrenmek biraz zaman alacak...evet tek çocuk olmamalı bence.benimde eşim çok istiyor ben 4 kardeşim aslında isterdim ama yaşta gitti birde imkansızlıklar zor hayat
İlk yıllar hakikaten tartışmalar çok oluyordu biz de...Sonrasında kızımın bebekliğin de çok tartışırdık..
Yıllar geçtikçe o kadar kanıksıyor ki insan birbirini neye kızacağını neye sevineceğini biliyoruz artık..
hatta ben abartıp yapacağı veya söyleyeceği şeyi bile önceden tahmin edebiliyorum ara ara..
seksenler izlerkemnn uyudum kaldım büyük oglum üzerime uzandı uyumuş kalmış.eşim onu kaldırdı bu sefre küçük oglum uzandı uyudu..artık ne kadar rahatsamm yatan uyuyor..çok konforlu yatagım haa
allah kolaylık versin sana canım...
ben yatar kızlar yarın bugünden güzel olsun
rüyanızda kalori yakın inşallah
bende kaçıyorum iyi geceler karnım zil çalıyoo uyumak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?