- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Geçmiş olsun canım çok sevindim canının yanmamasınaSelam,
Kızlar iyi niyet enerjiniz,dualarınz çok işe yaradı.
İlk defa tek sefer de işlem tamamlandı,canım hiç yanmadı..
hepinizden Allah razı olsun,iyi ki varsınız...
Sonuç 3 haziran da belli olacak..
Yeni geldik çok açım hemen mutfağa koşuyorum...
--
Esracım inş..yarın 78 li birşey görürsün..ben de bu sabah artı gördüm..Şaka gibi..
cok gecmis olsun canimmmiyi dileklerinize tskler kizlar hala kotuyum cikartmakdan öldüm ...
kolay gelsin nurdasimgünayyydınnn kızlarrr hastalarımıza geçmiş olsunnn yena sanada kolay gelsin dr işi zorr,
iş çok kalkayımda mamalarımı yapmaya koyulayımm aman iş çokk
sabah kahvaltıya kurabiyelerden 1 er tane yicem yeşil çayla
şimdilik hoşçakalın
cok tesekkürler cücüsümmmmgünaydın canlarımmm
bugün diğer okula gidecem , o yüzden biraz geç gidiyorum , uyandım, giyindim , 1 bardak süt içtim , şimdide tostumu yiyip yola koyulacam
İlknurum geçmiş olsun kızına canım
öpüyorum herkesi , Allaha emanet olunn
Günaydın kızlar :)))
Ben çok mutluyum sonunda düz 80i gördüm bugün :) en son 15 martta görmüştüm, sonra ibre yukarı çıkmıştı sürekli. yarın inşallah kurtulucam şu lanetli 80lerden. bu arada dolunaya kesinllikle inanamaya başladım. teste devam
Eki Görüntüle 724188
KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı ve az kaçamaklı bi gün olsun inşallah
Kızlar 2 gündür fazla giremiyorum alıntı yapamıyorum kusura bakmayın olurmu çok yogunum 2 gündür sizleri seviyorum
Kuzum sana kızına geçmiş olsun
Yenam kuzum geçmiş olsun inşallah temiz çıkar sonuçların
ay yerim ben onun küpelerini maşallah
canım geçmiş olsun
Esram 80leri görmüşsün maşallah kuzum darısı bize inşallah
aaa bilmeden şimdi şekersiz ama yarısı süt yarısı su koyarak hazırladığım nescafeyi içiyordum :126:Geçen TRT de kadın programın birin de Ayça Kaya sütlü kahve içmenin tokluk verdiğini söylemişti...
yemekten önce içilen sütlü kahve daha az yemek yemeyi sağlıyormuş...
bende aci biberi duymustum kizlar ama ben asla aci yiyemiyorum
bugün arkadasimla mutfakta bisiler hazirlarken kiz ilknur sen baya zayifladin heee cok farkediliyo sirtlarinda falan bise kamamis incecik olmussun dedi ama tabisi utangac ben pek bisi diyemedim :26::26::26:
iyi dileklerinize tskler kizlar hala kotuyum cikartmakdan öldüm ...
harbi öle cekmeyen bilmez ense kokume balyoz yemis gibiyim sag gozumde yerinden cikicakmis gibi davranio allah dusmanima vermesin kafami duvarlara vurup kirik yerinden sökmek istiorum
bazen bende aceleden yanlış okuyorum....olabiliyor birde maşşallah sayfalar çok güzel akıyor paylaşımşlar çooookGünaydin canlarrrr! 2saattir ayaktayim ama anca girebildim :) okulda her derste bilgisayarda olmuyoruz. (Suan tenefus gerci 15dk)
Kusura bakmayin kizlar dün aksam iyi geceler demeden cikmisim... Kiz uyandi gece gece niyeyse... Hic yapmadigi seydi. Her halde kötü rüya falan gördü. Neyseki sonra hemen uyudu tekrar :) Hazir bilgisayardan kalkmisken bende yatiyim dedim :)
Yarin büyük gün insallah eksilerde olucagim :)
Tabii insallah hepimiz eksilerde oluruz!
Günaydın kızlar :)))
Ben çok mutluyum sonunda düz 80i gördüm bugün :) en son 15 martta görmüştüm, sonra ibre yukarı çıkmıştı sürekli. yarın inşallah kurtulucam şu lanetli 80lerden. bu arada dolunaya kesinllikle inanamaya başladım. teste devam
Eki Görüntüle 724188
ooooo ben belki lisedeydim 80 kiloda hiçççç görnmedim.diyetisyenim 1 yıl sonra ideal kilon 77 dedi ancak varırızdarısıda bana 17 kilo var 80 görmem için
sorma heryerde aynı el kadar kıyafetler 10-20 bana uygunlar 80-100inşallah ben size baktıkça azmim artıyo inanın çok istiyorum eski zayıf günlerime dönmek yaşıma uygun güzel ve ucuz giyinmek çünkü burda büyük beden güzel bir şey bulmak çok zor yada çok pahalı
çok geçmiş olsun canım umarım sonucun güzel çıkar allahım çaresiz dert vermesin kimseyeSelam,
--
Esracım inş..yarın 78 li birşey görürsün..ben de bu sabah artı gördüm..Şaka gibi..
Meyracığım ne zaman dönüyorsun evine.?
Merhaba kızlar,
nasılsınız? umarım herkes çok iyidir. geçmişe bakıyorum sabahtan beri ama yazacaklarım kalmadı aklımda.
ben çok yorgunum. görüşmem vardı bugün. benim açımdan iyi geçmedi, pek tatmin olmadım. üstüm olacak kişiyle değil de beraber çalışacağım avukatla görüştüm. bu bi de öngörüşmeymiş. elle tutulur hiçbir bilgi vermediler maaş ve yan haklarla ilgili. iş istanbulun bilimum adliyelerinde ve ayda birkaç kez şehir dışında. moralim bozuldu ve umutlarım tükendi sanırım artık. Allahtan ümit kesilmez deyip modumu yüksek tutmaya çalışıyorum.
bütün vücudum ve başım ağrıyor. sizinle de ilgilenemiyorum, kusura bakmayın. herkesi öper ve kaçarım. biraz dinlensem iyi olacak.
Yarın aç karnına gidip kan vereceğim hormon tahlili için...
Sonrasını bilemiyorum artık..
Esracığım telefonla da arayıp sordun sağolsun canım..
Listen kaç kalorilik.? Geçen yaz verilen listem 2000 kaloriydi.Ben uygulamıyorum pek kendi kafama göre takılıyorum..
Ama uymak gerekiyor aslında netice için...
Hiç birşey için geç değil..birlikte güzel günler göreceğiz,yeterki isteyelim...
Çocuklarını Allah bağışlasın..
Nevinciğim,geciken ve düzensiz muayyen dönemlerimden dolayı gittim..
canım aç olmaman gerek...Sürekli açlık hissetmek bıktırır bir süre sonra..
kadınsal durum yaseminciğim...
Sen nasıl oldun alıştınmı ana baba hasretine.?
Bence sen ,esra ve meryem çalışmalara başlayın artık...
Zamanı geldi geçiyo bile :)
Ha deyince olmuyor zaten :)
Geçmiş olsun...
Çok leziz bişi diimi enginar dolması..
ne güzel sonuçlarını alabilmek .tebrik ederim allah banada hepimizede göstersin inşallah
çok geçmiş olsun bilirim igne yaptırıp karanlık sesiz serin yerde yatıp uyumayınca geçmez
Selam,
--
masallah masallah masallahhhh bende görürüm insallah birgün 80leri ama bu gidisle cok zor önümde daha 13 kilo var oraya inmeme :26::26::26:
çok sevindim canım, inşallah sonuçlar da çok iyi çıkar :)
yarın 78 görmem imkansız ama 79 görürüm inşallah
senin de irmik yüzündendir dicem ama çok yememişsin, yarına geçer bence o canım. bol bol yeşil çay iç canım.
görürsün İlknurcum, 13 kg nedir ki :)
Allah sağlık versin yeter ki. Ben 15 martta en son 80i gördüğümde boğazım kulağım çok ağrıyordu. antibiyotikle bi başladım almaya sonra moral bozulunca devam etti. inşallah sıhhatimiz yerinde olur da veririz yavaş yavaş.
bazen bende aceleden yanlış okuyorum....olabiliyor birde maşşallah sayfalar çok güzel akıyor paylaşımşlar çooook
inşallah yarın herkes mutlu olur tartı başında
dahada eksilerde olursun inşşallah
ooooo ben belki lisedeydim 80 kiloda hiçççç görnmedim.diyetisyenim 1 yıl sonra ideal kilon 77 dedi ancak varırızyol uzun
selamlar kızlar.....
kaç seferdir girip girip yazamadan çıktım hep yoğunlugumdan.
bugunde yine hemen çıkcam mecbur yine.
artık eve dönmeme az kaldı, annemleri bırakmak çok zor ama evimide özledim artık.
bir-iki alıntımada cevap yazıp ben kaçayım artık, herkesleri öpuyorum, göruşuruz.
canım hakkında hayırlısı neyse o olsun inşaallah.....
geçen görüştüğüm kadın aradı ikinci görüşme için, kabul etmediğimi söyledim. inşallah hayırlısı böyledir.
bu arada telefonum geldi, çok sevdim :) fotoları artık ondan çekip eklerim :)
geçen görüştüğüm kadın aradı ikinci görüşme için, kabul etmediğimi söyledim. inşallah hayırlısı böyledir.
inşallah sen de görürsün en kısa zamanda
çok sağol Asuman ablam, inşallah sen de göreceksin en kısa zamanda :)
kolay gelsin Zehracım, inşallah sen de görürürsün en kısa zamanda
Selam,
--
aaa bilmeden şimdi şekersiz ama yarısı süt yarısı su koyarak hazırladığım nescafeyi içiyordum :126:
cumartesi yolcuyum artık yenacım.....
çok sevindim canım, inşallah sonuçlar da çok iyi çıkar :)
yarın 78 görmem imkansız ama 79 görürüm inşallah
senin de irmik yüzündendir dicem ama çok yememişsin, yarına geçer bence o canım. bol bol yeşil çay iç canım.
insallah cnm insallahhhhhhhhhh
haklisin esracim önce saglik
gece bende uyuyamadim kizim cok ateslendi yanima yatirdim nolur nolmaz diyecoktandir böyle ateslenmemisti az önce yine surup verdimde düstü biraz
Bu arada ZEYNEP NERDESİİİİİNNNN ?
Ay coook sevindim ilk seferde islemin bitmesinden!!!
Sende iyiki varsin canim
ben cikiyorum kizlarrr
gideyimde kizimla ilgileneyim biraz
sirtimin agrisida gecmiyo ya acaba regliminde etkisi varmidiyorum inanin ara ara ayaga kalkmazsam iyice kazik gibi oluyorum
öptüm hepinizi canlarrrr hoscakalinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?