Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Geçmiş olsun canım çok sevindim canının yanmamasına
Artıya da kafanı takma bence bu muayyen durumla ilgilidir canım
Afiyet olsun sana

iyi dileklerinize tskler kizlar hala kotuyum cikartmakdan öldüm ...
cok gecmis olsun canimmm
kolay gelsin nurdasim yardima gelem mi ???
cok tesekkürler cücüsümmmm

masallah masallah masallahhhh bende görürüm insallah birgün 80leri ama bu gidisle cok zor önümde daha 13 kilo var oraya inmeme :26::26::26:

efemmm cok tesekkürler tatlisimmmmmm :16:

Geçen TRT de kadın programın birin de Ayça Kaya sütlü kahve içmenin tokluk verdiğini söylemişti...
yemekten önce içilen sütlü kahve daha az yemek yemeyi sağlıyormuş...
aaa bilmeden şimdi şekersiz ama yarısı süt yarısı su koyarak hazırladığım nescafeyi içiyordum :126:

bende aci biberi duymustum kizlar ama ben asla aci yiyemiyorum

evet acı hem barsakları süper çalıştırıyor....:18:

bugün arkadasimla mutfakta bisiler hazirlarken kiz ilknur sen baya zayifladin heee cok farkediliyo sirtlarinda falan bise kamamis incecik olmussun dedi ama tabisi utangac ben pek bisi diyemedim :26::26::26:
ne güzel sonuçlarını alabilmek .tebrik ederim allah banada hepimizede göstersin inşallah

iyi dileklerinize tskler kizlar hala kotuyum cikartmakdan öldüm ...

harbi öle cekmeyen bilmez ense kokume balyoz yemis gibiyim sag gozumde yerinden cikicakmis gibi davranio allah dusmanima vermesin kafami duvarlara vurup kirik yerinden sökmek istiorum

çok geçmiş olsun bilirim igne yaptırıp karanlık sesiz serin yerde yatıp uyumayınca geçmez

bazen bende aceleden yanlış okuyorum....olabiliyor birde maşşallah sayfalar çok güzel akıyor paylaşımşlar çooook
inşallah yarın herkes mutlu olur tartı başında

dahada eksilerde olursun inşşallah

darısıda bana 17 kilo var 80 görmem için
ooooo ben belki lisedeydim 80 kiloda hiçççç görnmedim.diyetisyenim 1 yıl sonra ideal kilon 77 dedi ancak varırız yol uzun

sorma heryerde aynı el kadar kıyafetler 10-20 bana uygunlar 80-100
pahalı kadınım vesselam

çok geçmiş olsun canım umarım sonucun güzel çıkar allahım çaresiz dert vermesin kimseye

selamlar kızlar.....

kaç seferdir girip girip yazamadan çıktım hep yoğunlugumdan.
bugunde yine hemen çıkcam mecbur yine.

artık eve dönmeme az kaldı, annemleri bırakmak çok zor ama evimide özledim artık.

bir-iki alıntımada cevap yazıp ben kaçayım artık, herkesleri öpuyorum, göruşuruz.

Meyracığım ne zaman dönüyorsun evine.?

cumartesi yolcuyum artık yenacım.....

canım hakkında hayırlısı neyse o olsun inşaallah.....

çok geçmiş olsun yenam benim.....

ne güzel sonuçlarını alabilmek .tebrik ederim allah banada hepimizede göstersin inşallah

çok geçmiş olsun bilirim igne yaptırıp karanlık sesiz serin yerde yatıp uyumayınca geçmez

tesekkürler cnm amin insallahhh
ben bu ara sapittim ama toparliycam insallahhh:26::26::26:

ben kaçar kızlar biraz evi toparlayayım...akşam üzeri halk egitimde sınavımız var 1 aydır egitim alıyorduk müşteri asistanlığı diye ....
kahvaltı yaptım 1 saat spor yaptım 1 bardak şekersiz nescafe içtim şimdi temizlik zamanı

Son düzenleme:

çok sevindim canım, inşallah sonuçlar da çok iyi çıkar :)

yarın 78 görmem imkansız ama 79 görürüm inşallah

senin de irmik yüzündendir dicem ama çok yememişsin, yarına geçer bence o canım. bol bol yeşil çay iç canım.

masallah masallah masallahhhh bende görürüm insallah birgün 80leri ama bu gidisle cok zor önümde daha 13 kilo var oraya inmeme :26::26::26:

görürsün İlknurcum, 13 kg nedir ki :)

Allah sağlık versin yeter ki. Ben 15 martta en son 80i gördüğümde boğazım kulağım çok ağrıyordu. antibiyotikle bi başladım almaya sonra moral bozulunca devam etti. inşallah sıhhatimiz yerinde olur da veririz yavaş yavaş.

insallah cnm insallahhhhhhhhhh
haklisin esracim önce saglik
gece bende uyuyamadim kizim cok ateslendi yanima yatirdim nolur nolmaz diye coktandir böyle ateslenmemisti az önce yine surup verdimde düstü biraz

inşallah görürüz canım daha da eksilerini hep beraber :)

sağol canım, hayırlısı inşallah. Senin de dönmene az kalmış, çok sevindim. gerçi annenden ayrılıyorsun ama özlüyoruz seni.

geçen görüştüğüm kadın aradı ikinci görüşme için, kabul etmediğimi söyledim. inşallah hayırlısı böyledir.

bu arada telefonum geldi, çok sevdim :) fotoları artık ondan çekip eklerim :)

aynen cnm herseyin hayirlisi iyi düsün iyi olsun
telefonunuda güle güle kullan bebisim merak ettim simdi nasi bisi aldin

inşallah sen de görürsün en kısa zamanda

çok sağol Asuman ablam, inşallah sen de göreceksin en kısa zamanda :)

kolay gelsin Zehracım, inşallah sen de görürürsün en kısa zamanda

Aminnnnn inşallah kuzum bende görürüm o günleri tekrardan
Bu arada telefonun gelmiş hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan zayıflamış fotolarını çek gönder bize

Ay coook sevindim ilk seferde islemin bitmesinden!!!
Sende iyiki varsin canim

ben cikiyorum kizlarrr
gideyimde kizimla ilgileneyim biraz
sirtimin agrisida gecmiyo ya acaba regliminde etkisi varmidiyorum inanin ara ara ayaga kalkmazsam iyice kazik gibi oluyorum
öptüm hepinizi canlarrrr hoscakalinnn

aaa bilmeden şimdi şekersiz ama yarısı süt yarısı su koyarak hazırladığım nescafeyi içiyordum :126:

Ben de sütlü şekersiz severim nesacefiyi ama türk kahvesini tek şekerli içiyorum,şekersiz denedim ııh olmadı...

Kolay gelsin işlerin de..

cumartesi yolcuyum artık yenacım.....

İyi yolculuklar şimdiden meyracığım...

Annenler yazın tatil de dönerler ama değilmi Konya ya..?
Çok kaldımı kardeşinin okulu.?

bilemiyorum ki esracım irmik olabilir belki..
Bakalım yarın ne olacak

insallah cnm insallahhhhhhhhhh
haklisin esracim önce saglik
gece bende uyuyamadim kizim cok ateslendi yanima yatirdim nolur nolmaz diye coktandir böyle ateslenmemisti az önce yine surup verdimde düstü biraz

Geçmiş olsun tatlım...Olmadı tekrar götür doktora..Orada varmı aile hekimi.?

Çok sevindim telefonuna iyi günler de zayıf günler de kullan canım...

İş için de hayırlısı olsun..İçine sinmesi lazım sonuçta..

Bu arada ZEYNEP NERDESİİİİİNNNN ?

Zeynep pikniğe bir pir gitti..
Sanırım annesin de yahut netle ilgili sorun olmuştur geçen sefer de öyle olmuştu...

Ay coook sevindim ilk seferde islemin bitmesinden!!!
Sende iyiki varsin canim

ben cikiyorum kizlarrr
gideyimde kizimla ilgileneyim biraz
sirtimin agrisida gecmiyo ya acaba regliminde etkisi varmidiyorum inanin ara ara ayaga kalkmazsam iyice kazik gibi oluyorum
öptüm hepinizi canlarrrr hoscakalinnn

İlknurcuğum kesinlikle onunla ilgilidir bir de çok yoruluyoruz.. Uzun süre ayakta işlerimiz oluyor dinlenemeyince sırt ve bel ağrısı başlıyor...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…