- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
iyi dileklerinize tskler kizlar hala kotuyum cikartmakdan öldüm ...
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
İnanılmaz ama gerçek ; Bugün sabah 6da uyandımmmmmmmmmm
Kızım benim telefonu sabah uyanmak için alarm olarak kurup yanına alırdı ama dün ne ara yaptıysa babasının cebinide kurmuş
Tam rüya görürken baktım fondan bir müzik sesi meğer alarm sesine uyanıyormuşum
Hemen kalktım önce bir koca bardak su içtim sonrada kendime su kaynattım ılık limonlu suyum için
Tabi su ılınana kadar dün gece dağınık bıraktığımız salonumuda topladım
Sizlere bir selam vereyim dedim
İnşallah yarın hepimiz eksileri görürüz
Biraz kendime geleyimde kahvaltımı yapacağım
Oyyyy ya çıkarmak gerçekten benim içinde ölüm :26:
Eskiden sinirseldi en ufak sıkıntıda kusardım ( ilk hamileliğimden bir müddet alışkanlık kalmıştı herhalde ) ondan sonra daha beter elim ayağım boşalır ağlardım
Çok şükür sinirsel kısmını kendimi kasa kasa atlattıkartık sinirlensemde kusma durumum olmuyor şükür.
Ya canım eminim yapmışsındır ama migrende tamamen karanlık ve sessiz bir ortamda dinlenmek gerekiyor diye biliyorum ben ( tvde duymuştum )
İnşallah bir an önce geçer be güzelim valla çekilecek dert değil diyor etrafımda migreni olanlar
Rabbim acil şifalar versin ....Aminnnnnnnnn
jienekoloğa gideceğini biliyordum canım o yüzden sormuştum doktor ne dedi diye. daha belli olmamış bugün kan verecekmişsin şimdiden geçmiş olsun.Yarın aç karnına gidip kan vereceğim hormon tahlili için...
Sonrasını bilemiyorum artık..
Esracığım telefonla da arayıp sordun sağolsun canım..
Nevinciğim,geciken ve düzensiz muayyen dönemlerimden dolayı gittim..
iyi dileklerinize tskler kizlar hala kotuyum cikartmakdan öldüm ...
harbi öle cekmeyen bilmez ense kokume balyoz yemis gibiyim sag gozumde yerinden cikicakmis gibi davranio allah dusmanima vermesin kafami duvarlara vurup kirik yerinden sökmek istiorum
Esracım bebek işleri sıraya bakmaz canım Allah aratmasın hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin isteyen herkese...
günaydın kızlar...güzel bir gün olsun inşallah...akaşam düğün var ve ben hala karar veremedim eşim evde yoktu yoksa foto çekinip size fikir danışacaktım tek başıma beceremedim....
Günaydın kızlar :)))
Ben çok mutluyum sonunda düz 80i gördüm bugün :) en son 15 martta görmüştüm, sonra ibre yukarı çıkmıştı sürekli. yarın inşallah kurtulucam şu lanetli 80lerden. bu arada dolunaya kesinllikle inanamaya başladım. teste devam
Eki Görüntüle 724188
Günaydın kızlar :)))
Ben çok mutluyum sonunda düz 80i gördüm bugün :) en son 15 martta görmüştüm, sonra ibre yukarı çıkmıştı sürekli. yarın inşallah kurtulucam şu lanetli 80lerden. bu arada dolunaya kesinllikle inanamaya başladım. teste devam
Eki Görüntüle 724188
Kuzum sana kızına geçmiş olsunslm kizlarrr
bir misafir faciasindan sonra bi bakayim dedimmm
hersey üst üste bu aralarrr
dün en sonunda kizimin kulagini deldirdikkk
amma velakin havaya aldanip kisa kollu giydigi icin bugün ara ara ateslendi hep
benimde terleyip soyunmaktan sirtim tutulmusss
insallah sizlerden iyi haberler vardir lakin benim bu haftam cooook kötüüüüüüüü tartiyada cikmaya korkuyorum :26::26::26:
Yenam kuzum geçmiş olsun inşallah temiz çıkar sonuçlarınYarın aç karnına gidip kan vereceğim hormon tahlili için...
Sonrasını bilemiyorum artık..
Esracığım telefonla da arayıp sordun sağolsun canım..
Listen kaç kalorilik.? Geçen yaz verilen listem 2000 kaloriydi.Ben uygulamıyorum pek kendi kafama göre takılıyorum..
Ama uymak gerekiyor aslında netice için...
Hiç birşey için geç değil..birlikte güzel günler göreceğiz,yeterki isteyelim...
Çocuklarını Allah bağışlasın..
Nevinciğim,geciken ve düzensiz muayyen dönemlerimden dolayı gittim..
canım aç olmaman gerek...Sürekli açlık hissetmek bıktırır bir süre sonra..
kadınsal durum yaseminciğim...
Sen nasıl oldun alıştınmı ana baba hasretine.?
Bence sen ,esra ve meryem çalışmalara başlayın artık...
Zamanı geldi geçiyo bile :)
Ha deyince olmuyor zaten :)
Geçmiş olsun...
Çok leziz bişi diimi enginar dolması..
ay yerim ben onun küpelerini maşallah
canım geçmiş olsuniyi dileklerinize tskler kizlar hala kotuyum cikartmakdan öldüm ...
darısıda bana 17 kilo var 80 görmem için
Çok sevindim esracım
KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı ve az kaçamaklı bi gün olsun inşallah
Kızlar 2 gündür fazla giremiyorum alıntı yapamıyorum kusura bakmayın olurmu çok yogunum 2 gündür sizleri seviyorum
Esram 80leri görmüşsün maşallah kuzum darısı bize inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?