Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

gunaydin hatunlaaar gune hep erken basliyorum ama bu gunlerde vakit hic bisey icin yetmiyor sevgilim yalniz gelicek diye biseyler yapip buzluga atiyorum sabah isitir yer diye pogaca borek falan yaptim bir suru yaprak sarmasida yaptim onlarida attm buzluga vaktim olmaz gezmelerden diye pisirmeye hazir olsun varmi akliniza gelen baska yapilabilcek bisiler bu gunde arabayi temizlicem dun temizlicektim bizde cok yagmur vardi bu gune kaldi sonraki gunler yine yagmur soyleniyor... o arada diyetimede devam etmeye calisiyorum ama su icememeye basladim yine ne guzel iciyordum bu arada diyete baslamisti o da benden cok kilo vermis son fotografini gondermis ama sanki ben onun kilolu halini daha cok seviomusum gibi ayni kilodaydik 117.50 simdi 91 olmus annem elleme cocugu bu hal ne boyle ne yapmis diye kizdi

KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeşlere mutlu huzurlu sağlıklı ve az kaçamkalı bi gün diliyorum dün akşam pikniğe gittik ve çok eğlenceli geçti ve asla fazla kaçırmadım hepinizi öpüyorum ülkemiz içinde hayırlısını diliyorum

Zeynep kuzum sakın sıkma canını ilaçlar ve stresin etkisi çok bu aralar canın sıkkın ondanda olur halledersin sen inanıyorum ben sana

Herkese günaydınnnn

İnşallah bol eksili az kalorili bir hafta geçiririz

Selamün aleykümm...günaydınn..herkese hayırlı ve bol eksili günler diliyorumm....

sağol canım evet haklısın inşallah cumaya kadar biraz eksi görürümm....görmesem bile en azından ben uğraşıyorum keyfi bilir vucudumun hıhhh....

Canım ben senin eksi göreceğine inanıyorum
Bol bol su ve bitkisel çay içmeyi ihmal etme

Günaydin canlarrrr!!
Bol sporlu ve bol eksili bir hafta diliyorum herkese...

Bakiyorumda ben gibi regl dönemi yaklasan cok Benimde her an gelebilir... o yuzden bu sabah cumaya bakarak 1kilo fazla ciktim... Cunku hafta sonu hic bir kacamak yapmadim bile ya

Neyse diyete devam elbette faydasini görecegim :)

Canım ben senin eksi göreceğine inanıyorum
Bol bol su ve bitkisel çay içmeyi ihmal etme

sağol canımm...aynen dediğin gibi yapıyorumm....

banucum pilates nasıl gidiyo etkisini görmeye başladınmı....

bende tekrar başlamak istiyorummm....şu reglı bi atlatayım başlıcam inşallah...şimdi başlayım iki gün sonra bırakmak istemiyorumda...

günaydınn canım....inan aynı durumdayım güzel eksiler görmüşken tekrar artı olmak sinir bozucu ama pes etmek yokkk hep beraber kurtulcaz onlardannnn....

asucum durgunsun bi sıkıntın yoktur inşallah..

İyiyim şükür canım
Eşimi ve kızımı gönderip az daha uyudum yeni kalktım sayılır hafiften başım ağrıyor gece bölük pörçük uyudum nedense
Yarın da misafirim var ne yapsam diye düşünüyorum işe başlamam lazım
Cumartesiden sonra dün epeyce artım vardı şimdi tartılmaya korkuyorum sanki daha gitmediler gibi

Rabbim şifa versin ablacım...nedir bu artılardan çektiğimiz....bende korkuyorum tartılmaya....misafirlerin kalabalıkmı...yemek faslımı

yoksa çaymı olcek....cumarteside benim misafirlerim var bu ay apartımandaki gün bende...hafta sonu biraz temizlik yaptım ama daha

çok var ozamana kadar tekrar bi dip köşe girerim gene...

Sağol canım fazla bir ağrım yok şükür hafiften yokluyor
Artılarım duruyor valla +1 im malesef cumaya kadar bunları atsam şükür derim
Çaya gelecek misafirim bir kişi ilk defa gelecek bana belki kardeşimi de çağırırım o da bebekle evde sıkılıyor çünkü uygun olursa gelir
Benim de biraz temizlik yapmam lazım hallederim saat 1 e kadar yapayım bişeyler sonra dışarda işim olabilir

Annemin bana aldığı 46 / 48 beden pantalon eskiden düdük gibiydi zor nefes alıyordum ama şu an çok rahat oluyor hatta ufak ufak bol geliyor sanki ( Tabi almanyanın bedeni buranınkilerden biraz daha bol ama ben üzerime olmasıyla ilgili yinede mutluyum )
İnşallah birazdan yine yapacağım Yarından itibarende yine spor salonuna gidiceğim artık 10 günde olsa iki günde bir spor salonu diğer günlerdede plates

Valla canım bende senin dediğin gibi oluyorum bazen şeytan diyor nasılsa veremiyorsun çok fazla salla gitsin diye ama uymuyorum şükür ona bir iki saatlik bir düşünce oluyor sonra hemen silkelenip sil baştan sayıyorum kendimi
Eskisi kadar zor gelmiyor ama artık dışarda bile yemek yiyeceğimiz zaman çok dikkatli davranıyorum ki normalde amannn haftada yada 10 günde bir yiyoruz dışarda alt tarafı diyip canımın istediğini yiyordum ama artık yemiyorum hatta eşimde hep sağlıklı şeyler yiyelim moduna girdi
İnşallah bayrama kadar güzel farklar göreceğiz

canımm çok sevindim senin adına...önceki ay lwcden 44 beden bi pantolon almıştım bol gibi oluyo ama eskiden kalma 46 beden

eteklerime hala giremiyorum sanki 46 değilde ençok 40 beden gibiler....

boşverelim şeytanı o boş boş konuşsun dursun...onunda bu fazlalıklarımızındaa hakkından gelicezzz...

ozaman ablacım Allah işlerini rast getirsin diyorumm....

esra yok bugün nerelerdeki acepp....

nursenadan sabahtan bi uğramış daha kayıp uyuyamı kaldı yoksam k.valide için hazırlıkmı yapıyoo...

neyse benimde makinem durmak üzre gidip balkonu yıkayayım sonrada asayım çamaşırlarımı...üşenmessem bide mutfak camımı silicemm....

Sana da kolay gelsin Zeynepcim
Ben de balkonları yıkasam iyi olur ama bakalım artık:)
Esra da gelmiş
Nursena da dediğin gibi kayınvalideye hazırlanıyor herhalde

ayyyy yoruldum :) 2mile leslie yaptim guya 3mile yapcaktim :) ama 2mile n sonunda pes dedim :)
Türkiye'den geldigimden beri ilk defa yaptim leslie yi ne kadar yordugunu unutmusum :)
Olsun kaloricikler gitti :) ögleden sonrada havuza giderim.

geldim canım, aklım başka şeylerde ama size bakmadan duramadım. hepinizi çok seviyorum. bu aralar pek vakit bulamasam da yazmaya okuduğum çok oluyor. öperim

Sana da kolay gelsin Zeynepcim
Ben de balkonları yıkasam iyi olur ama bakalım artık:)
Esra da gelmiş
Nursena da dediğin gibi kayınvalideye hazırlanıyor herhalde

ablacım geldim

iyisinizdir inşallah?

ben geldim fıstıklarr

öğleden sonra diğer okula gidecem , ooyyhh bitsinn artık bu çilleeeee
okul bir yığın abuk sabuk döküman vardı ,ancak belge dolduruyoz , yok hayır 7 yıldır böyle bişey görmedim , diğer okulda böyle bişey yok ama bunlar resmen belge manyağı ettiler beni , kafam olmuş 1.000.000 :111::111::111::111::111::111::111:

tartı resmen sabitledi kendini ,bi atak bekliyorum ama ne zaman onu bilemiyorumm :44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…