Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam dostlar.

Malesef sizden uzak kaldım, çok yoğun geçiyor günlerim ve de çok sıkıntılı. Kafam o kadar doluki 2 haftadır kilo bildirimi de yapamadım, umarım beni anlayışla karşılarsınız

Cuma günü taksime gidemedik ama cumartesi feriköydeki arkadaşlarımıza gittik ve destek verdik. Taksimde olanları onlardan dinledik. Malesef basın gerçekleri yansıtmadı, gerçi ben yandaş medyayı zaten izlemiyorum da sonuçta insanlar belli haber kanallarından haberdar oluyor olaylardan. Bu halk bunu hakedecek ne yaptı bilmiyorum, insanların çevres,ne duyarlı olması, ağaçların kesilmesine, avm yapılmasına karşı çıkması bu muameleyi haketmesi mi demek, orda kimse olay çıkarmadı, sadece tepki göstermek için gösteri yapmak istedi, lütfen ama lütfen kimse oturduğu yerden ahkam kesmesin, orda olmadan orada yaşanılanlar hakkında fikir yürütmesin,feriköyde bile cuma akşamı polisin sert müdahelesine karşın insanlar evlerinden tencerelere vurarak tepki gösterdi, pol,s buna bile katlanamadı ve sokaklara gaz bombası attı, düşünsenize pencerenizden tepki göstermeniz de yasak. Bu konu hakkında sadece bunları yazmak istedim, amacım kimseye sataşmak değil

Geçmişi okuyup geri dönecem. Ben yokken neler olmuş bilmiyorum

Hayırlı olsun canım, zorlu bir doğum olmuş ama senden mutlusu yoktur şimdi, umarım en yakın zamanda sağlığına kavuşursun,

off esracım kaçgündür bu durum canımı çok sıkıyor.
benimde orada çok arkadaşım var ve irtibat halindeyim.
gazetelerde nette okuyamadığım şeyler duyuyorum.
ve sadece bir tanesi değil konuştuğum hepsi aynı şeyi söylüyor.
ben bu hükümete ne seçimde ne referandumda oy vermedim vermem de.
karsısındaki en güçlüye veririm her zaman çünkü çoğunluğu tek basına ele geçirmelerini istemiyorum.
sonra böyle padişah sanıyorlar kendilerini ve de bu iktidarın ne yaptıkları,ne söylemleri hiç bir sekilde beni yansıtmıyor.
hele de o polisler benim polisim değil.iktidarın yalakaları(aslında yalaka değildi kullanmak istediğim bir hayvan adı verecektim ama o hayvanlar bile cok duyarlı bunların yanında die diyemedim.)

Cumhuriyete olan kinleri,Atamızın mirasına olan tavırlarına katlanamıyorum.
adamın amacı,niyeti,ne için bu ülkenin başında olduğu o kadar belli ki..

gördüğüm resimler içimi acıtıyor ama belkide bunların yaşanması gerekti.
bu insanların koyun olmadığını anlamalı artık..korku imparotorluğundan kurtulmalıyız.

bence de tek ve yanlı bir kaynaktan okunmamalı haber.
oraya gitmeli gerekirse biraz elini taşın altına koymalı..anlamaya calısmalı.

o insanlar yaşam biçimlerine karışıldığı için dayanamıyorlar bence artık.
bardak doldu üzerine gelen birsey taşırıyor işte böyle.

O adamın istediklerine kimse karsı çıkmamalı demek...yapılan muamele bunu gösteriyor.
hala daha inatla yapacağım diyor.ne hoşgörü ne saygısı var onu seçen insanlara...

biz de dün aksam eşimin kuzenleriyle 3 araba izmitten destek verdik.
burada Cumhuriyet parkında toplandık...
13 kişiydik ve bizlerle birlikte binlerce kişiydik...
o kadar haber kanalı çekim yaptı ama hiçbir yerde gösterilmedi nedeni bence biz hiçbir yeri yakıp yıkmadık sadece yaşam biçimimize saygı duyulmasını,biraz da bizim isteklerimize önem verilmesini istediğimiz için işlerine gelmedi sanırım.

Son düzenleme:
kızlarrrrr herkes iyidir umarım ben iyi sayılırım bedenen.

evde kabağım var mücver yapmak istiyorum ama cıss olmaktan korkuyorummm..

NURGUUU doğumunu yapmışsın demek kutlarım...
Sen bebeğinle biraz dinlen kendini toparla sonra bekleriz aramıza:)

Son düzenleme:

Meryemciğim iyi pazarlar canım. Mücveri ben de severim, fırında da oluyor, hatta ben ıcıne lor peynırı de katarak fırın tepsısınde yapmıstım cok guzel olmustu, ama kızartması ayrı guzeş tabıı, sızma zeytınyagında az ama cok kızmıs yagla ınce tabakalar halınde yaparsan cok yaglı olmaz

bunu deneyeceğim teşekkürler:)

nasılsın Özlemcim görüşemiyoruz özlüyoruz

slmlar...geçmişi okudum gündemle ilgili olan düşünceleri de...sanırım bazı gruplar haricinde halkın uzuuuuun zamandır olanlara tepkisi diye düşünüyorum yaşananların fakat üzüldüğüm şu hala gerçek demokratik tepkimizi gösteremediğimiz mevzulardır.ülkemizin geleceği hepimiz için önemli...belediye meclislerinde kararlar alınırken tüm partiler kabul ya da red ederler yapılacak projeleri ve taksim projesinde chpnin onay vermesi üzücü çünkü sonradan tepki vermeside ikilem..hükümete gelince yorumsuz kalıyorum çünkü iş para mevzusu gibi geliyor..açıkcası hiçbir siyasi kimliğe güvenim yok ...ülkemizde huzur ve halkının yanında olna sadece halkı için var olan kişilerin mecliste olmasını diliyorum fakat üretken kendine yeten Türkiye olamadıktan sonra biryerlere güdümlü olarak daima yaşayacağız...bu konuda banu avar ın yazılarını şiddetle tavsiye ediyorum....

nasıl olsun canım sıkıntılı gunler yasıyorum, umarım atlatırım ne dıyeyım, sen nasılsın, dıyet nasıl gıdıyor

işle ilgili sıkıntılar sanırım..umarım düzelir yada sen kendine daha uyacak biyer bulursun..

ben iyi sayılırım..diyetle aram iyi ama tartı bana gülmüyor ve motivemi düşürüyor..
okadar spora diyete ayda 2 kg verince isyeeeaaaağğğnnnn

ortadakı resımdekı köpek benım hastamdı cok uysaldır sahıbıde cok ıı bırı sondakı resımde turkıyeden deılmıs ole duydum bende ılk gunden berı olayları takıp edıyorum aslen ıst oldugum ıcın bır cok es dost taksımde onlara sosyal medyadan yardımcı olmaya calısdım

yaşananları esefle kınıyorum egerkı hukumet polıslerını gerı cekseydı hıc bır kayıp yasanmayacakdı aklı sıra goz dagı verıyor yada halk gezı parkındayken petrol yasası resmılesssın dıe yıne halkı kandırıyor....

canım bence de tabiki önce destek verilmesi kabul edilir birsey değil
ama chp simdi halkın bunu istemediği için kararından vazgeçip,halka destek vermeye başladı..
yanlışlarından döndüler bana göre..ama bütün bunları görüp siz okadar toplamışsınız ben istesem oraya bir milyon kişi toplarım diyebilen bir hükümet var çünkü yanlısından dönmeyi bile kendine yediremiyor.
Banu Avar çok doğru tespitleri olan bir yazar,takip ederim bu konuyla ilgili olanlara da bakacağım teşekkürler:)

Son düzenleme:
Eşimle yürüdük 1 saat civarı birazdan da akşam yemeğimizi yeriz sonrasında bol su çay kahve yeşilçay:))

mücveri fırında yaparım ben yağlı kağıt üzerinde.sarmısaklı yogurt dök üstüne ohh mis gibi

http://......./c25MCx]

Arkadaşlar sizi eşimle tanıştırayım.

Oğlumun kaleminden beşiktaş forması giymiş babasının resmi..

Topa ve kaleye dikkatt.
Bir de eller nasıl.? İnek memesi gibi..

Cok guzel bir resim olmus :) Esinle tanistigima memnun oldum yenacim :)

Guzel gecmis festival sevindim :)

mücveri fırında yaparım ben yağlı kağıt üzerinde.sarmısaklı yogurt dök üstüne ohh mis gibi

bnmkı cogunlukla kagıda yapısıo acaba cokmu ınce koyuyorum yoksa ıcınde un yok ve eser mıktarda yag oluo ama kagıdı yaglıorum ondanmı işin püf noktalarını anlatırmısınız

bugun temızlık yaptım aksamustude yuryus bıseyı fark ettım ekmek yemedıgım zmn bnm şekerım dusuo sabah uyanamıorum temızlık sebebıyle sacma sapan bır menu bugunkı menum

11:00 2tost

14:00 2top dondurma

17:00 tavuk salata
yogurt

20:00 dondurma

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Bugün kahvaltıdan sonra hemen sokağa attık kendimizi ailecek
Dışarda kız kardeşimle buluştuk ve bir saat yürüdük Sonra bir ara Forum istanbuldan eşime ayakkabı aldık birde yanındaki decathlona baktık
Çok güzel şeyler vardı ama inat ettim kilo vermeden almayacağım kendime hiç bir şey

Daha sonra kız kardeşimden ayrılık biraz da arabayla sahilde gezelim derken fikir değiştirip güzel bir yerde sahilde yemek yedik
Gittiğimiz yerde menüye kalori değerlerinide eklemelerine çok sevindim
Küçük kuzum okadar yoğunluğa yemekte bile uyuklayarak tepki verdi
Henüz iki saat oldu eve geleli ama tabi gelir gelmez kuzu uyumadan onuda bir yıkıyayım dedim
Kahvaltıyı geç yapınca öğle yemeğide biraz geç oldu o yüzden akşam yemeği yemedik şimdi biraz meyve yerim birde yeşil çay içerim yatmadanda bir bardak süt
Tabi bir yandan bol bol su

bnmkı cogunlukla kagıda yapısıo acaba cokmu ınce koyuyorum yoksa ıcınde un yok ve eser mıktarda yag oluo ama kagıdı yaglıorum ondanmı işin püf noktalarını anlatırmısınız
yağlı kağıdın üzerine un koyuyorum.içine kabak rendesi peynir veya lor.maydonoz baharat,yumurta,(kurumuş ekmeklerden galeta unu yapıyorum ben köfteye falan kullanıyorum un yerine bu ekmek kurusunu koyuyorum)bazen koyu olursa 1-2 kaşık yogurt 1 tatlı kaşığı kadar sirke koyuyorum..unladığım yağlı kağıdın üzerine kaşıkla koyuyorum yani çok katı olmuyor benimki haa 1 tanede kabartma tozu koyuyorum

dondurmalı birgün olmuş benimki de kısır dolu oldu

kahvaltı:1/2 yumurta
1 dilim ekmek tahıllı
1 kk peynir
sögüş+ yeşillik

ögle:1/2 tarçınlı kek
1 kase kısır
2 tane sarma
2 tane sosisli zeytinli muska börek

akşam:1/2 tarçınlı kek
1 kase kısır
2 tane sosisli zeytinli muska börek
çok kötü çooookkkkkkk:18::18::18::18::18::18:
ama haftasonu aile olunca böyle annem sarma kardeşim böörek getirmiş yemesem olmayacaktı

tek iyi yönü sabah 1 saat spor şimdi enaz 1 saat daha yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…