Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

meyracım sende hoşgeldinn...bugünde aklımdaydın c.tesi gelcem demişti niye hala yok ortalarda deyinee...

hoşbuldum canım benim:) çok sağolasın....

bende şimdi geçmişe bi göz atıyordum, piknik sonrası alerjinin arttığını okudum yeni, çok geçmiş olsun canım, şuan daha iyisin değilmi???

sende hoşgeldin kuzum benim gibi:)

kuzunada çok geçmiş olsun.....

hoşbuldum canım benim:) çok sağolasın....

bende şimdi geçmişe bi göz atıyordum, piknik sonrası alerjinin arttığını okudum yeni, çok geçmiş olsun canım, şuan daha iyisin değilmi???

evet canım öyle oldu malesef...doktor alerji ilacımı değiştirdi....şimdi çok çok daha iyiyim elhamdülillah...tabi kullandığım 5 ayrı ilaç

sonucu olaraktann tartım isyanlardaa...ama yapıcak bişeyim yok ilaçları bırakamam(en azından yaz dönemini atlatana kadar)

dolayısıyla bir süre yerimde sayıcam sanırım ama

pes etmek yok ısrarla devam edicem yediklerime dikkat etmeyee....

Son düzenleme:

telefonunu güle güle kullan canım:)

İyi yolculuklar şimdiden meyracığım...

Annenler yazın tatil de dönerler ama değilmi Konya ya..?
Çok kaldımı kardeşinin okulu.?

çok sağol yenam benim..... I-LOVE-YOU.......

annemler bu yaz yine gelcekler tabiki yenam inşaallah.
aslında kardeşimin bu sene son senesiydi ama babamın vefatı onu çok etkiledi, kolay değil içinde bulunduğu durum gerçekten((
maddi olaraktan ziyade manevi olarak çok etkilendi.....
oyüzden 1sene uzicakmış bu sene okulu, inşallah 2seneyide bulmaz diyorum bende kendi kendime, çünkü kardeşim gizler bazen bazı şeyleri.....
ve elimden geldiğince ona destek olmaya çalışcam bundan sonra inşaallah artık, kendi kendime öyle bi düşünce içine girdim bu okul uzamasını duyduktan sonra........
rabbim hayırlısıyla; okulunu bitirip işini eline almasını nasip eder inşaallah kardeşime....
ve tüm öğrencilerede inşaallah.....
AMİN.

çok geçmiş olsun ablacım....

Hoşgeldin kuzum
aa zehracımda gelmişşş....işlerin çok yoğun galiba pek uğramıyosun bugünn...

Aynen öle bacımmmm valla bazen öle bi daralıyom kağıdı kalemi atıp atıyorum kendimi camın önüne sen nasılsın kuzum

çok geçmiş olsun tekrardan canım benim.....
evet pes etmek yok canım hiç........
benimde öyle işte, panik atak ilacımı bırakmadığım sürece o deli gibi iştahım hiç azalmıyo bi nebzede olsa malesef.

dünya imtihanları işte canım her biri, rabbim hepimizi kazananlardan eylesin inşaallah......

Zeynepçim dafi ablacım çok geçmiş olsunn.
esracım telefonun hayırlı olsun güle güle kullan.
nurgulcüm bebişin gelmiş sağlıcakla büyüt inşallahhhh

bu akşam bende alanlardayım:) e bize her yer taksim demi. alahtan burdur olaysız geçiyor polislerimiz de aklı baında insanlar provake edecek insan da olmadığı için güzel geçer inşallah.

Merhabalar
Meyracım ve pınarcım hoşgeldiniz
Ben de az önce tost yaptım yedim öğle yemeğimi olur artık akşamüstü yemesimi bilemedim
Dafiyle konuştum bacağını kıran akrabası ameliyat olacakmış hastanedeymiş merak etmeyin beni dedi

slm kızlar çok keyifsizin neden bilmiyorum sıcaklar beni bunalttı eşimde evde bugün köşe yastığı gibi yayıldı koltuğa onu getir bunu götürr pöfff oldum yane

kaynanalar perşembeye sanırım gelecekler ne kadan üzüldüm anatamam

diyet eh idare eder
tartı -100 gr da olsa güldü bakalım

harala gürele kırk yamayla uğraşıyomm yatak örtüsü yapıyorum kendime inşallah bitirirsem resmederim

sabah yağsız tost 1 domtes yeşilçay
öğlen 1 tabak kıyma kavurması ( çocuklar anne döneri diyolar çok seviyolar soğan biber 1 domatesle kavruyorum)
2 dlm ekmek
1 dlm karpuz
akşama mercimek çorba 1 kepçe öğlen çünki çok yedimi düşünüyorum
işte öyle bi gü n
birazdan dolaşırız yada kızları parka götürürüm sıkıldım

hoşbuldum ablacım:) sağolasın....

Hoşgeldin kuzum

Aynen öle bacımmmm valla bazen öle bi daralıyom kağıdı kalemi atıp atıyorum kendimi camın önüne sen nasılsın kuzum

Allah kolaylık versin canım...

bende iyiyim çok şükür...

Aminnnn...inşallah hepisinden alnımızın akıylan çıkarız...

sağol canım..Allah razı olsun....

canım yaa evet bi çık temiz hava iyi gelir...için açılır biraz...tartı içinde gözün aydınn..inş yarın sabah banada güler biraz...

hoşgeldin meya resimler çok güzel kilon nası almışındır anne yanundaa
ahh bu annelerr

hoşbuldum canım, sağol:)

daha tartılmadım, oyüzden hiç bilmiyorum ne alemdeyim:)
yalnız orada sabah akşam yeşilçayımı hiç aksatmadım sayılır, oyüzden sanki toplam 1-2kilo verdim gibime geliyo bana ama hiçde belli olmaz yedim çünkü oldukça orada

ayyy bu mesajı ancak şimdi yazabildim çünkü halam geldi ve gitti az önce......

Birazdan eşim gelicek yemek yiyeceğiz ama iki dakika da olsa bakayım dedim

Canım kuzucuğuna çok çok geçmiş olsun
İnşallah bir an önce toparlanırda sende rahatlarsın

Selam hatunlar islerimi halletttim o arada extradan birde babamin kullanmafigi buluzundan deniz cantasi yaptim kendime nasil olmus bakin bakim

kızlar kaç gündür uğrayamadım...hafta sonu misafirlerim vardı görümceler bendeydi...dün valizimi hazırladım az bişeyim kaldı...bugün çok yoğun geçti yarında kandil simidine başlancak ve ben yine koşturmaca çarşamba Allah nasib ederse anacımın yanında olucam.içim kıpır kıpır...şuan hala işyerindeyim şimdi çıkıcam...
son günlerde olan olaylar gerçekten çok üzücü Allahım kötü niyetli insanlara fırsat vermesin...cümlemizi korusun..hepinizi öpüyorum...

Selamlar herkese ben yorgunluktan fena durumdayim annem hala yatiyor malesef teyzem geldi ist.dan o kaliyor yaninda bende is cikisi gelip gece gidiyorum eve basimda cok agriyo dinlenmek uyumak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…