meyracım sende hoşgeldinn...bugünde aklımdaydın c.tesi gelcem demişti niye hala yok ortalarda deyinee...
kızlarrr şükür gelebildim bugün de iş başı yaptım ama sizleri özledimbeni kimsecikler özlemedi mi tatil diyelim bitti geldik geldiğimiz ilk gün kuzu yine hastalandı anlamıyom ki zati öyle bi koşturmaca içinde gidiyom ev desem b.k götürüyo kilo desen almış başını tey tey yapıyordur daha tartılamadım bile yarın sabah bi tartılayım bakalım o zaman yazarım size sizler nasılsınız iyisiniz inşallah
hoşbuldum canım benim:) çok sağolasın....
bende şimdi geçmişe bi göz atıyordum, piknik sonrası alerjinin arttığını okudum yeni, çok geçmiş olsun canım, şuan daha iyisin değilmi???
geçen görüştüğüm kadın aradı ikinci görüşme için, kabul etmediğimi söyledim. inşallah hayırlısı böyledir.
bu arada telefonum geldi, çok sevdim :) fotoları artık ondan çekip eklerim :)
İyi yolculuklar şimdiden meyracığım...
Annenler yazın tatil de dönerler ama değilmi Konya ya..?
Çok kaldımı kardeşinin okulu.?
selamun aleyküm kızlaarr
size bir selam veremedim.
benim kp. camiye gidince cami önünde otururken aniden fenalaşmış düşmüş bayılmış. hemen ambulans çağırmışlar. ceplerine bakmışlar cebinden eşimin numarası çıkmış eşimi aramışlar. ambulans gelene kadar eşimde oraya ulaşmış. beni arada hemen hastahaneye gel diye. bende koştura koştura gittim. gözlem odasına aldılar. serumları bitti. tahlilleri çıktı taburcu ettiler.alıp bizim eve getirdik. iki gündür ev full doluydu. çocukları torunları hep bizdeydi.sabah iyiyim canım sıkıldı dedi. eşimle bir çıktı evden.bende başka bir hasta ziyaretine gittim. hem ziyaret yaptım hem yürüyüş yapmış oldum.
beni merak etmişsiniz çok sağolun çoookk teşekkür ederim
esracım telefonunu güle güle kullan canım.
yenacım sonuçların iyi çıkar inşallah.
Hoşgeldin kuzumselam kızlar:)
nabersiniz bakem:)
iyiliktir herkesten inşaallah.....
bende iyiyim şükür, cumrtesi akşamı evime geldim.
daha yeni yazabildim işte size.
bir iki foto ekledim albüme tatilime ait olarak:)
bakmak isterseniz bi tıklayın, anneciğimle bende varız:)
canım annem benim......
albümde pek paspalım ama işte idare edin gari:)))
herkesleri öpüyoruuuuuum
aa zehracımda gelmişşş....işlerin çok yoğun galiba pek uğramıyosun bugünn...
evet canım öyle oldu malesef...doktor alerji ilacımı değiştirdi....şimdi çok çok daha iyiyim elhamdülillah...tabi kullandığım 5 ayrı ilaç
sonucu olaraktann tartım isyanlardaa...ama yapıcak bişeyim yok ilaçları bırakamam(en azından yaz dönemini atlatana kadar)
dolayısıyla bir süre yerimde sayıcam sanırım ama
pes etmek yok ısrarla devam edicem yediklerime dikkat etmeyee....
Hoşgeldin kuzum
Merhabalar
Meyracım ve pınarcım hoşgeldiniz
Ben de az önce tost yaptım yedim öğle yemeğimi olur artık akşamüstü yemesimi bilemedim
Dafiyle konuştum bacağını kıran akrabası ameliyat olacakmış hastanedeymiş merak etmeyin beni dedi
Hoşgeldin kuzum
Aynen öle bacımmmm valla bazen öle bi daralıyom kağıdı kalemi atıp atıyorum kendimi camın önüne sen nasılsın kuzum
çok geçmiş olsun tekrardan canım benim.....
evet pes etmek yok canım hiç........
benimde öyle işte, panik atak ilacımı bırakmadığım sürece o deli gibi iştahım hiç azalmıyo bi nebzede olsa malesef.
dünya imtihanları işte canım her biri, rabbim hepimizi kazananlardan eylesin inşaallah......
Zeynepçim dafi ablacım çok geçmiş olsunn.
esracım telefonun hayırlı olsun güle güle kullan.
nurgulcüm bebişin gelmiş sağlıcakla büyüt inşallahhhh
bu akşam bende alanlardayım:) e bize her yer taksim demi. alahtan burdur olaysız geçiyor polislerimiz de aklı baında insanlar provake edecek insan da olmadığı için güzel geçer inşallah.
slm kızlar çok keyifsizin neden bilmiyorum sıcaklar beni bunalttı eşimde evde bugün köşe yastığı gibi yayıldı koltuğa onu getir bunu götürr pöfff oldum yane
kaynanalar perşembeye sanırım gelecekler ne kadan üzüldüm anatamam
diyet eh idare eder
tartı -100 gr da olsa güldü bakalım
harala gürele kırk yamayla uğraşıyomm yatak örtüsü yapıyorum kendime inşallah bitirirsem resmederim
sabah yağsız tost 1 domtes yeşilçay
öğlen 1 tabak kıyma kavurması ( çocuklar anne döneri diyolar çok seviyolar soğan biber 1 domatesle kavruyorum)
2 dlm ekmek
1 dlm karpuz
akşama mercimek çorba 1 kepçe öğlen çünki çok yedimi düşünüyorum
işte öyle bi gü n
birazdan dolaşırız yada kızları parka götürürüm sıkıldım
hoşgeldin meya resimler çok güzel kilon nası almışındır anne yanundaa
ahh bu annelerr
kızlarrr şükür gelebildim bugün de iş başı yaptım ama sizleri özledimbeni kimsecikler özlemedi mi tatil diyelim bitti geldik geldiğimiz ilk gün kuzu yine hastalandı anlamıyom ki zati öyle bi koşturmaca içinde gidiyom ev desem b.k götürüyo kilo desen almış başını tey tey yapıyordur daha tartılamadım bile yarın sabah bi tartılayım bakalım o zaman yazarım size sizler nasılsınız iyisiniz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?