Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gokce_Iremim smileyleri yukardaki A HARFİNİN YANINDAKİ GÜLÜCÜKTEN YAPIYORUZ
yada aşagıda listedekilerden tıklıyorsun

Son düzenleme:
Kızlar bana müsaade küçük cadı bu gece pek rahat vermiyor :26:

Hepinize hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Yarın görüşene kadar kendinize iyi bakın

ben uyuttum kızları...ortalığı topladım yatmadan size bakam dedim ama bu akşam herkesin ya çok işi var ya hiç keyfi yok kiii bu çok normal şu içinde bulunduğumuz şartlarda....neyse Allaha emanet olun hayırlı geceler...

Hayırlı sabahlar güzeller
Bu haftam heba oldu cumartesiden sonra toparlayamadım gitti ama bugünü de atlayayım artık sıkacam yeniden
Güne hamur mayalayarak başlayınca sonu nasıl gelir bilmem uykum da çok var ama uyursam işlerim yetişmez dayanacağım mecburen

günayydınnnn hakkımızda hayırlı bi gün olmasını diliyorummm tüm türkiye için
çocuklarımıza inşallah anlatacak güzel şeylerimiz olur içim acıyo yaşananları gördükçe

diyet adetimin son gün olması vesilesiyle şişlikte indi hafif eksi gördüm şükürr an itibariyle 84.400 inşallah cumaya 84 olurum kaynanalar geldimi almam inşallah

yemek konusunda ilk evlendimde ad kulp takıyolardı aman annecim eşim 1 yıl senin yemeklerine hasret sen yap yemekleri dedim odur budur kadın yemeklerimizi yapar görümceyede salata yap sen güzel yapıyon bekar kız salatası yiyelim diyorum:))
bana sofra toplama bulaşık kalıyo bitekk ee yemeği ben yapmayıncada az kaçırıyom sanırım
pasta börek işleri bana kalır dışarı çok çıkılıyo burrda sahile falan mecbur bişeyler alınıyo yanımıza öle oluncada puaça kek işi ihaleside bana kalıyo

asuu kolay gelsin yaw güne sıcak su yada yeşil çay içmeden başladımmı çok yiyorumm hakkaten puaçada sabah sabah ne kokar bee koly gelsinn

KIZLAR GÜNAYDIN
Herkese hayırlı bi gün diliyorum rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah

hoşbuldum canımcım:) sağolasın....

sen gittinmi tatiline? daha gitmedin ama galiba canım??
Yok kuzum daha gitmedim eylülde gidicem Allah izin verirse şimdilik bekliyoz
Selam hatunlar islerimi halletttim o arada extradan birde babamin kullanmafigi buluzundan deniz cantasi yaptim kendime nasil olmus bakin bakim Eki Görüntüle 727414

Canım eline sağlık çok hoş olmuş gerçekten linki verirsen bi denemek isterim bende

Kaç gündür yeşil çay içmedim hiç canım da istemiyor valla
Nursena iyi inmişsin sen maşallah ben de sana doğru çıktım nasıl oldu anlamadım valla dün 84 düm bugün tartılamadım

Nursenacim dikkat et kv gelince kilo alma! Fazla kacirma! Rejime devam et bence zor olur tabikisi ama yinede dikkat etmeye calis canim.

Gokce_Iremim smileyleri yukardaki A HARFİNİN YANINDAKİ GÜLÜCÜKTEN YAPIYORUZ
yada aşagıda listedekilerden tıklıyorsun
yazı yazdığımız yerin hemen altındaa.... sende görünmüyolarmı...:44:

Yok ya bende smiley ler gorunmuyor... Neyse bende smileysiz yazarim napayim... Google chrome'dan giriyorum, birde benim pc xp pro... (milattan kalma oldu biraz gerci pc yeni ama xp cdsini yukledim ustune. cunku diger programlardan nefret ediyorum)

begenmenize cok sevindim kizlar sagolun isitiosan linki veriim canm izle fikir edin daha kolay olur yapman

Bu arada ellerine saglik cok guzel olmus canta! Bende istiyorum yapmak. Linki paylasirsan cok sevinirim.

yeşil çay iç asuu en azından puçanın yanınada güzel gider heee:)))))))))))))))

Poğaçam haşhaşlım pişti daha ben su bile içmedim azcık peynir attım ağzıma sadece
Böyle zamanlarda aç kalıyorum ben yesen öyle yemesen öyle öğlen yerim diyorum ama çok da acıktım

Eşimle kızım uyuyor hala bana da bir uyku bastırdı ki fena halde azcık uzansam yarım saatcik de olsa :)

Selamün aleykümm...

hayırlı sabahlarr...hepimize bol eksili günler....

asucum kolay gelsin...

nursena iyi etmişsin kız ama genede iş hiç bitmez Allah kolaylık versin vede kaldıkları süre boyunca bol sabır...

kızlar günaydınnnn nassınızzz valla ne yalan söyleyeyim bugün iyi değilim Türkiye min durumundan dolayı. Dün Antakyada bi genç arkadaşımız öldürüldü. tanımıyordum ama içim sızladı o da bir anne baba evladı onunda ablası abisi kardeşleri var. Ben bir anneyim ve 22 yaşında bir kardeşim var aklıma geldikçe ağlayasım geliyor. Sadece bu arkadaşımız için değil herkes için geçerli bu huyum ama pisi pisine gidine işler değişiyor. o arkadaşımızın tek suçu neydi özgürlüğünü savunmak off off içim sıkıldı bugün kahvaltımı da doğru düzgün yapamadım iştahım yoktu. dün akşam tartıldım 93.7 ydi en son bakalım cuma günü ne olcek

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr

Bugün inanılmaz çok işim var ama yinede sizlerede bakayım dedim
Kahvaltı faslı tamam şimdi birde çayımı içeyim ondan sonrada işlerime girişeyim
Çok az günüm kaldı ama benim bir sürü işim var dahaaaa
İnşallah hepsini yetiştireceğim Aminnnnnn

Canım sorma kaç gündür benimde doğru düzgün gözüme uyku girmiyor Çocuklarımın gelecekleri içinde endişeleniyorum ister istemez sonuçta evlatlarımın özgür ve güvenli bir ülkede yaşamalarını istiyorum
Dediğin gibi pisi pisine canlara kıyılıyor. Masumane bir protestoyu bir takım provokatörleri içlerine salarak iç savaşa çevirecekler Bende senin gibi haberleri izledikçe ağlıyorum resmen. Kardeşi kardeşe düşman etmek bana göre çok yanlış ve inşallah bu olayları tatlıya bağlamayı becerir birileri
Her gece dua ediyorum Rabbime ne olur artık huzur içinde, özgür ve güzel bir Ortam olsun diye

selam kızlar.....

daha kahvaltımı yapmadım, birazdan yapıcam, aslında ben bugün güne başlayalı baya oluyo ama canım bişey yemek istemediği için yemedim henüz bişeyler.
geçmişide az önce okudum, alıntılarıma da yazarım bi ara canlar.

dün akşam eşimle baya tartıştık, olayın özüde tamamen eşimin kendi siniri, anlayışsızlığı ve inadı.......
başka bişey değil, ortada bi konu yok yani başka, sinir küpüne çevirdi yine beni, durup durup arada bi yaptığı gibi.
dün akşamdan beri keyfim yok hiç, tadımda yok, ö..z işte ne olacak..............
hala aramız limoni, inşaallah akşam düzeliriz devam ettirmezde........
dünden beri üzülüp sinirlenecem diye tansiyonum çıktı heralde ki şuan başım ağrıyo, başımın ağrısı devam ederse bi sarımsak yutarım belki yine.
keyfimi kaçırdı adam durduk yere yaaa..... hayret bişey.
her evlilikte oluyomu böyle şeyler acaba........

neyse ben gidiyimde zorlada olsa bir-iki bişey yiyim.

evde yapılınca mutlaka yeniyor annemin getirdigi sarmalar var dondurucuya koymuştum onları çıkarttım enazından ben akşama nöbete gidince yesinler diye.yoksa benden çok yiyen olmuyor
bende çok üzülüyorum tamam bende anlıyorum mesela ağaç meselesi degil ama ülkemiz çok gerileyecek çooookkkk maddi açıdan çok zarar olacak turizm gideceksokaklaradki zararlar gençlerimiz dünyadaki imajımız.tamam tepki verilmeliydi ama böyle olmamalıydı .ben bu şekilde yorum yapınca faceden hemen yorum atıyo aradaşlar senden beklemezdik diye neden ya ben o yada bu taraf degil ülkem için üzülüyorum
olmaz mı canım yaaa ben 13 yıllık evliyim bir bilsen neler yaşadımmm oooooooooooooo boşanmalardan döndük valla..ama önemli olan karar vermek evliliği ne olursa olsun devam ettirmeye karar verirsen o zaman herşeyi unutupçok ama çoooooooookkkkkkkkkkkkk fedakarlık yapacaksın başka çare yok

kahvaltı:1 yumurta
5 adet etiform bisküvi
1 kk peynir
sögüş

ara:1 az şekerli türk kahvesi
1 ç.b.süt

öğle:1 kase yogurt
2y.k. Kısır

ara 1 elma

1 ç.b. Süt

akşam bakalım hastanede nöbet var nolacak kader

sabah 70 dakika sporumu yaptım

Yarına görüşürüz kızlar ben çıkıyorum 16 da nöbete gidecegim ..şimdi ütü yapayım işlerimi bitireyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…