olmaz mı canım yaaa ben 13 yıllık evliyim bir bilsen neler yaşadımmm oooooooooooooo boşanmalardan döndük valla..ama önemli olan karar vermek evliliği ne olursa olsun devam ettirmeye karar verirsen o zaman herşeyi unutupçok ama çoooooooookkkkkkkkkkkkk fedakarlık yapacaksın başka çare yok
kızlar kaç gündür uğrayamadım...hafta sonu misafirlerim vardı görümceler bendeydi...dün valizimi hazırladım az bişeyim kaldı...bugün çok yoğun geçti yarında kandil simidine başlancak ve ben yine koşturmaca çarşamba Allah nasib ederse anacımın yanında olucam.içim kıpır kıpır...şuan hala işyerindeyim şimdi çıkıcam...
son günlerde olan olaylar gerçekten çok üzücü Allahım kötü niyetli insanlara fırsat vermesin...cümlemizi korusun..hepinizi öpüyorum...
Selamlar herkese ben yorgunluktan fena durumdayim annem hala yatiyor malesef teyzem geldi ist.dan o kaliyor yaninda bende is cikisi gelip gece gidiyorum eve basimda cok agriyo dinlenmek uyumak istiyorum
menum
9:00 2tost
gazoz
11:00 cıkolata
13:00 döner
ayran
17:00 erık
19:30 tavuk salata
ayran
bugun tartıda 101.9ugorunce sımardım
Hoş geldin canımcım gezdiğin gördüğün senin olsun yediğinden içtiğinden haber ver dermişim ailen iyidir umarım
görümceyede salata yap sen güzel yapıyon bekar kız salatası yiyelim diyorum:))
KIZLAR GÜNAYDIN
Herkese hayırlı bi gün diliyorum rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah
Yok kuzum daha gitmedim eylülde gidicem Allah izin verirse şimdilik bekliyoz
kızlar günaydınnnn nassınızzz valla ne yalan söyleyeyim bugün iyi değilim Türkiye min durumundan dolayı. Dün Antakyada bi genç arkadaşımız öldürüldü. tanımıyordum ama içim sızladı o da bir anne baba evladı onunda ablası abisi kardeşleri var. Ben bir anneyim ve 22 yaşında bir kardeşim var aklıma geldikçe ağlayasım geliyor. Sadece bu arkadaşımız için değil herkes için geçerli bu huyumama pisi pisine gidine işler değişiyor. o arkadaşımızın tek suçu neydi özgürlüğünü savunmak off off içim sıkıldı bugün kahvaltımı da doğru düzgün yapamadım iştahım yoktu. dün akşam tartıldım 93.7 ydi en son bakalım cuma günü ne olcek
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr
Bugün inanılmaz çok işim var ama yinede sizlerede bakayım dedim
Kahvaltı faslı tamamşimdi birde çayımı içeyim ondan sonrada işlerime girişeyim
Çok az günüm kaldı ama benim bir sürü işim var dahaaaa
İnşallah hepsini yetiştireceğimAminnnnnn
Canım sorma kaç gündür benimde doğru düzgün gözüme uyku girmiyorÇocuklarımın gelecekleri içinde endişeleniyorum ister istemez sonuçta evlatlarımın özgür ve güvenli bir ülkede yaşamalarını istiyorum
Dediğin gibi pisi pisine canlara kıyılıyor. Masumane bir protestoyu bir takım provokatörleri içlerine salarak iç savaşa çevireceklerBende senin gibi haberleri izledikçe ağlıyorum resmen. Kardeşi kardeşe düşman etmek bana göre çok yanlış ve inşallah bu olayları tatlıya bağlamayı becerir birileri
Her gece dua ediyorum Rabbime ne olur artık huzur içinde, özgür ve güzel bir Ortam olsun diye
Merhabalar..
Ben sizden biraz daha hatta çook fazla kilodayım. Evlenirken de kiloluydum. Bir de çocuk olunca hepten kaldı. Oğlum şimdi 2.5 yaşında. Hayatımda hiç diyet yapmadım. Yapsam da bu en fazla bir hafta sürdü. Ama artık kesin kararlıyım. ! aydır diyetteyim ve 8 kilo verdim. Umarım daha da vereceğim. Uyguladığım diyeti şöyle yazabilirim:
Sabah_ 1 dilim ekmek veya sabahları 1 kase süt ile corn flakes yiyorum bazen.
Az peynir veya 1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
Domates ve salatalık
Öğle_ 2 kase çorba veya 1 tabak yağsız sebze yemeği veya 2 parça et veya tavuk ızgara
1 tabak yağsız salata
1 dilim ekmek
Akşam da öğle gibi yanlız birini seçip salatamla birlikte yiyorum. Böyle seçim yapmak daha iyi en azından sıkılmıyorum diyetten. Ekmek dilimim bazen 2 dilim oluyor.Ara öğün 2 defa yapıyorum. O da meyve oluyor 1er adet. Kiraz filansa 1 kaseye yakın yiyorum. Yoğurdu sebze yemeği yediğimde yarım kase olarak tüketiyorum. Akşam yemeğinden sonra hiçbir şey yemek yok. Bu arada sade soda içiyorum günde 1 2 defa. Su çok içiyorum ve en önemlisi şekeri hayatımdan çıkardım.. Yağı sadece çorbamda az kullanıyorum.
Yürüyüş ve sonrasında karın hareketi yapıyorum.
Şimdilik süper gidiyor.
Bakalım. Zayıfladıkça yazarım. Tabi kaç ay sürer zayıflamam bilmiyorum ama:)
Kendinize iyi bakın...
Tuğçe
esracım hoşgeldinn...nerelerdesin kız özledik..
Misafirim1 gibi gelirim demişti hala gelmedi
geldim canım, ben de sizi çok özledim :)
çizelgem gitmiş benim ya, nasıl oldu anlamadım. onu düzelteyim bari.
bende farkettim hiç birimizn çizelgesi yok niye öyle oldukii.sabah vardıı....:44:
merhaba canlar,
hayat devam ediyor. ben de sizlere bakayım dedim. özledim sizi birkaç gündür. yediklerime içtiklerime de dikkat edemiyorum zararlı bir şey yemesem de. bu sabah tartılabildim ancak ve 80.00 dı tartı. hayır o kadar da söz verdiydim 8leri görmücem diye. bari ara öğünlerime dikkat edeyim artık. yemeden geçince kilo inmiyor demek ki az yediğinde bile.
Asuman ablam, Nursena sizler aşağıda gözüküyorsunuz. nasılsınız?
gidip elbise bakacağım haftasonu düğün için. bi de o var. öyle keyifsizim ki hiç gidesim yok antepe. biletleri de aldık. Allah'tan kuzenimde kalacağız da onun ikizlerini seveceğim diye seviniyorum.
Bu arada Meyracım resimlerini gördüm canım da yprumlamaya gücüm yoktu. her şey çok güzel görünüyor hele de anneciğinle sen. Allah ayırmasın bi ömür. Kavga konusuna gelince eşimle biz o kadar çok kavga ediyoruz ki. dönem dönem oluyor bu. eşini ne kadar sevdiğini hatırlayınca geçiyor ama. kavga ederken ölmek ve ayrılmak isteyecek kadar çok uzaklaşıyorum ondan. yani hepimize olan şeyler bunlar canım. eşini, yuvanı çok seviyorsun unutma. eminim zamanla bizler de ortak bir dil geliştireceğiz eşlerimizle inşallah.
Misafirim1 gibi gelirim demişti hala gelmedi
çok sağol canım benim duyarlı yorumların için.........
topiğimizin avukat psikoloğusun sen:))
inşaallah bizlerde eşlerimizle ortak dili biran önce geliştiririz canım hayırlısı ile.....
zaten tanıma alışma süresi için en az 5sene geçmeliymiş evlilikte canımcım.....
işte o 5senede geçicek birgün, ama delerek geçiyo işte
sende düğüne güle güle git gel inşaallah canım.....
seyahat gerçekten insana iyi geliyo......
sanada iyi gelicek inşaallah.....
sen bu aralar neden çok yoğunsun canım?? merak ettimde???
ah 'o misafire asuman ablacım' ah
Arkadaslar ben yrn 2 ayligina bodruma calismaya gidiyorum cok yogun gecio orda gunler firsat bulursam ara ara cepten girerim bu 2 ay boyunca sizden izin istiorum 2 ay sonra listelerde yeniden gorusmek uzere selametle kalin
indirime girdiyse şu elbiseden alacağım. sanırım büyük beden alacağım için boyu dizlerime iner.
yoğunluk çok yok da girecek enerjim yok canım. birkaç gündür üsküdardaki eylemelere katılıyoruz. malum can sıkıcı şeyler oluyor. sizleri de germeyeyim diye yazmıyorum pek. neyse zamanla toparlanacak inşallah her şey.
hepinizi öperim, gideyim ben şimdi. yolda okurum yazdıklarınızı sanırım :)
güle güle git gel canım, sende kendine iyi bak.....
yediklerinede dikkat et......
dizlerine inmesine sevindim açıkçası canımcım
modelide çok güzel, inşaallah indirime girmiştir canım.
inşaallah canım..........
bende seni öpüyorum canım
görüşürüz.
Olurmu hepimiz güllük gülistanlık yaşıyozselam kızlar.....
daha kahvaltımı yapmadım, birazdan yapıcam, aslında ben bugün güne başlayalı baya oluyo ama canım bişey yemek istemediği için yemedim henüz bişeyler.
geçmişide az önce okudum, alıntılarıma da yazarım bi ara canlar.
dün akşam eşimle baya tartıştık, olayın özüde tamamen eşimin kendi siniri, anlayışsızlığı ve inadı.......
başka bişey değil, ortada bi konu yok yani başka, sinir küpüne çevirdi yine beni, durup durup arada bi yaptığı gibi.
dün akşamdan beri keyfim yok hiç, tadımda yok, ö..z işte ne olacak..............
hala aramız limoni, inşaallah akşam düzeliriz devam ettirmezde........
dünden beri üzülüp sinirlenecem diye tansiyonum çıktı heralde ki şuan başım ağrıyo, başımın ağrısı devam ederse bi sarımsak yutarım belki yine.
keyfimi kaçırdı adam durduk yere yaaa..... hayret bişey.
her evlilikte oluyomu böyle şeyler acaba........
neyse ben gidiyimde zorlada olsa bir-iki bişey yiyim.
canım güle güle git gel biz hep burdayız beklerizArkadaslar ben yrn 2 ayligina bodruma calismaya gidiyorum cok yogun gecio orda gunler firsat bulursam ara ara cepten girerim bu 2 ay boyunca sizden izin istiorum 2 ay sonra listelerde yeniden gorusmek uzere selametle kalin
indirime girdiyse şu elbiseden alacağım. sanırım büyük beden alacağım için boyu dizlerime iner.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?