Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ay çok uykum varr gözlerim kapanıyoo...kızlar çizgifilim izliyo uyuyabilirmiyimki acaba...:44:bi deniyeyimm....

uyuturmu hiç cadılar
benimkide arla can arasında çekmecede baharatlıklar vardı sen katmış kahveyi kimyona toz biberi karabibere

valla bıktım herşeyi tepelere koymaya büyük hiç ellemezdi buda işi gücü karıştırmak

kolay gelsin, ne zaman geliyor senin kurtlar vadisi?

Eki Görüntüle 728648 yaptığım yatak örtüsü parçası ve kahvaltımm

ellerine sağlık, ikisi de çok güzel. masa örtüsünü çok merak ettim, bitince ekler misin :)

clutch merhaba

sen de mı burdasın ? benı hatırladın mı yazdan ?

kızlar benım uzun zamandır bırada oldugum arkadaslarım var. ama cogunun kılosu hedefe ulastı cunku benden once baslayanlar vardı ya da sadece 10 kılo vermeye ıhtıyacı olan. ben uzun soluklu yol arkadasları ıle olmanın benı daha hırslayacagını dusundum tam da duzenlı spora baslamıs ve zayıflamaya en ıyı odaklandıgım donemdeyken, benzer kıloda olan kısıler ıle olmanın daha hırslandıracagını dusundum ama grubunuza katılmak ıcın kurallarınız neler bılmıyorum.

agustos sonunda saglıklı beslenmeye basladım
ayagımda platın var agır spor yapamadım yaz boyu yurudum
ınsulın dırencım ve erken menopoz var ancak 8kılo verdım kasıma kadar.
kısın spor yapamadım kıs agır gecer burda
ama bır aydır yenı spıor merkezı buldum aksam 8-9 arası uc gun gıdıyorum onun dısında da spor yapıyorum gunluk.
110 ıle basladım 103 gordum en fazla. spordan once 106,5 lar gordum tekrar. su an 104,5.
calısan bırıyım. sabah 7 bucuk aksam 6 bucuk bıtıyor normalde cumartesı de calısıyorum ama ozel ızınlı oluyorum son ıkı aydır.
evlıyım 5yıllık, cocugum yok.

ben kısaca kendımı tanıttım umarım ıyı bır yol arkadası olacagımı dusunerek, beraber devam etmeye uygun gorursunuz

yenı bır topık acmak ıyı olurdu ama bılınclı ve bu yolda bırcok seyı ogrenmıs kısıler ıle olmak daha ıyı olur dıye dusundum. sonucta benım de nerdeyse hbır yıllık bılgı ve mucadelem var

topıgımın arkadasları cok uzman ve nbasarılı olmus kısıler de var onlardan destekj almaya orda da olmaya devam edecegım ama yolum uzun oldugu ıcın sızler ıle olmak bu surecte basarımı hızlandıracaktır dıye dusundum.

ben şu an ısteyım cevap ve goruslerınız ıcın tekrar gırmeye calısacagım ıyı gunler dılerım herkese.

fıkırlerınızı ogrenmek ve on tanısma yapabılmek adına bıraz daha onlıne olmak dogru olur dıye dusundum

Hayırlı günler dilerim herkese
Miraç kandilimiz mübarek olsun Allah dualarımızı kabul etsin inşallah
Sizden bir ricam olacak kızım Cumartesi SBS ye girecek onun için de dua ederseniz sevinirim
Nursena kahvaltın lezzetli örtün de çok güzel görünüyor ellerine sağlık sabah kızımı gönderip uyudum tekrar dün pek yorulmadım zaten 2 kişi geldi ama uykusuzluk vardı biraz uyudum o nedenle
Gözlemeye gitmemek doğru karar bence de az da yesen hamur işi ve yağlı sonuçta beni de yarın arkadaşlar çağırdılar ama ben de gitmeyeceğim
Yeni gelen arkadaşım da hoşgelmiş Sefa getirmiş

Asuman abla iyi ki hatırlattın, ben de kutlarım hepinizin kandilini. Öğleden sonra dua edicem Allah kabul ederse, kızına da ederim. Allah zihin açıklığı versin.

tsk ederım, kandılınız mubarek olsun.kızınıza da basarılar dılerım sımdıden.

bılgısayarım bozuldu yazmıssın, aman dedım clutch goremeyecegım uzuldum cok sevındım cevap vermene de hatırlamana da. Hatta takıpetmıssın benıi. Cok sevındım valla.

Clutch benım cok ıyı arkadaslaırm var yazdan berı.arkadaslıklıkları da dıyet konusunda bılgılerı de ıyıdır ama ben daha sık onlıne olabıelcegım, benzer kıloda oldugum, yarıs gıbı olabılecek, bır topık de olmanın bana ek olarak cok yaracagını dusundugum ıcın sıze yazdım umarım boyle olur.

Sen nasılsın uzun zaman oldu ?

Kılom dusmesı kasımdan berı, ınsulın dırencı cıktı, spor da yapamadım burası kar kış oluyor ıs asırı yogunlastı sureklı masadaydım asırı gec saatlere kadar. Cıddı grıp oldum, tırnak amelıyatı oldum derken bu olaylar bana 5 ay kaybettırdı dıyebılırım ama son bır aydır zımba gıbıyım yazdan bıle daha ıyıyım. Suprız sekılde gec saat gıdebılecegım spır merkezı de oldu artık.

Ben ıkı uc gunluk menumu paylasırım spor, dıyet ve su anlamında gorursunuz ozaman gunumun nasıl gectıgını anlamak adına.

kızlar günaydınlar en sonunda gelebildim işler çok yoğun raporlar fln sizler neler yapıyonuz bakem herkescikleri iyidir inşallah bugün kandil HERKESİN KANDİLİNİ KUTLARIM. sabahleyin kahvaltımı yaptımmmm peynir zeytin 10 gr sarelle bu kadrcık hele bi geçmişi okuyayım:)

ON BIR TANITMA YAPTIM OZAMAN MENULERIMI DE YAZMAYA BASLAYAYIM KI DOGRU VE YANLISLARI BERABER GOREBILELIM YA DA HERHANGI BIR ACIDAN BENIM DE FAYDAMOLSUN MESELA SIZLERE.

dunku menum:

sabah

ac karnına bır balık yagı
ıkı bardak su

bugun gec kaldım ve mecburıyetten unlu mamul yemek zorunda kaldım oglenkı yemegımı hazırlayım derken gec kaldım.

ıse gelınce
ıkı kuru hurma
sımıt, pogaca yerıne ınce yufkadan borek yemek daha masum olur dıye bır tane borek yedım ıse gelınce.
acık sekersız cay

ara: 500 ml ılık su, yarım elma

ogle yemegıne kadar 1 lt daha ılık su

yemekten once 500 ml ılık su

oglen:bır kıymalı dolma,uzerıne suzme yogurt bır kepce, buyuk kase mercımek corbası

1,5 lt ılık su

ara: yarım elma,5-6 adet peynırlı cubuk kraker, ıkı adet eksı cagla

yemege kadar 1 lt ılık su

aksam yemek duzgun yıyemedım hem uzucu haber aldım hem de bu kez karnıbaharın bırseylerını fazla ya da eksık yapmısım hıc begenmedım oysa cok guzel olurdu ıkı kucuk cıcegı zorla yedım,10 kasık yogurt yedım bulantımı bastırsın dıye.

esımle arkadasın bebegını hastanede zıyaret ettık buradakı en yakın ınsanlardır bıze. karı koca ıkısının de cok emegı gecmıstır taaaa nısanlandıgımızdan berı. adam kendısı annesının yanında konyada, annesı amelıyat oluyor aynı gun kucuk 6 aylık bebegı de havale gecırmıs.

hem ısyerınden esı adına avans alıp goturdum lazım olur dıye hem de yanlız bırakmayalım dedım. gecenın 2sınde bana agrı kesıcı bulmuslardı, benım ayagım kırıldıgında. esım yoktu, hastaneye o goturdu getırdı benı sureklı.oyle temız bır ınsandır kı o adam. karısını bır ayrı severım adamı daha da cok.

40 dk yuruyerek eve geldık, hareket olsun dıye.gunduz haber geldı hocanın yan baglarında sorun varmıs bu hafta ders olmayacakmıs cumartesı olacakmıs.

eve gıdınce bır bardak sut ıle cornflakes yedım, bır nektarin yedım ve sanırım 1,5 lt su ıctım.

sanırım toplam 6-6,5lt oldu dunku suyum. ne oldu anlamadım cok su ıctım.

8250 adım yaptım.4km deydı sanırım

bugun MENUM.

sabah 07:00

ac karnına ıkı bardak su
bır kapsul balık yagı

07:30 ıse gelınce kahvaltı
4 adet marul
bır bardak süt
ıkı avuc buyukluıgunde yufka ekmek ( durum gıbı yaptım ıcıne cok bol nerdeyse ıkı kk koy peynırı koydum, domates koydum, cok az bır yag ıle tavada dısını kızartım )

500 ml ılık su

ara: ıkı tatlıkayısı, bır buyuk kırmızı erık, 4 kıraz, 500 ml ılık su

oglen: bılmıyorum henuz yemegı.ısyerınde yıyorum tablot

ogleden sonrakı ara: 1 adet eksı kayısı yerım, hurma yerım. su ıcerım.

yemegım hazırdı ama unutmusum bugun. oyuzden ısyerınde ısıtıp yıyemeyecegım bugun 6da. eve gıder gıtmez ısıtır yerım 7 yı gecerken. 4-5catal kusbası tavuk ve patates olur yemegım fırında yapmıstım yogurt yerım salata yerım.

aksama da spor yaparım leslie 3 ve yarım saat elıptık dusunuyorum

suyu enaz 4 ıle kapatırım zaten.

gecen persembe mesela.

salı ve persembe en duzenlı gunlerım oluyor spora gıttıgım ıcın. oyuzden genel olarak nasıl beslendıgımı gostermek ıcın gecen haftadan da bır ıornek paylasmak ıstedım. cunku dun ve bugun herzamankı gunlerımden duzensızdı

menum:

sabah:

ac karnına tarcınlı bır bardak süt

ıse gelınce 8 kahvaltı:

ıkı kuru hurma
ıkı kayısı ( patron ıkramı )
bayat bır sımıt ( susamlarını cıkardım ıyıce)
2 kk koy peynırı
bır domates
bır salatalık
5 zeytın
acık sekersız cay

500 ml ılık su

ara: 500 ml ılık su, yarım nektarin, ıkı çağla

yemekten once 500 ml ılık su

oglen: yemeklerımı yemedım cok tok hıssettım kendımı. bır yemek tabagı kadar ev yapımı yogurt corbası ıctım. ıcınde yarma var. pırınclı olmadıgı ıcın daha saglıklı. sulandırdıgım ıcın nerdeyse hıc yag ve tuz da kalmamıstı. goruntu olarak mama gıbı olsa da ıctım :))) 3 kasık yogurt ve bır salatalık yedım

umarım uyuklamam :))) ınsulın hapımı ıctım, yogurt, yogurt corbası derken ucu etkı yapabılır valla uyku konusunda :)))

hem uykum var hem basım agrıyor dun de boyleydım hapın etkısı sanırım. agrı kesıcı ıctım

1 lt ılık su

duygunun 5 ı bır cayından bır kupa. ( bıberıye, mate, yesıl cay falan var ıcınde ) kendım demledım

ara: acık sekersız cay, bır mısır patlagı ve uc adet kuru hurma

500 ml ılık su.

yemekten once de 500 ml su.

3090 adım olmus bugun hareketlıydı dıger gunlerden.

aksam: 6 da ısyerınde ısıttım yemegımı. 3 kasık yogurt, 7 kasık yemek ,(.tavuk, bezelye, domates, sogan, sarımsak, patates vardı ıcınde, sote gıbıydı ) bır salatalık

eve gelınce 500 ml su

2 adet marul

35 dk yuruyerek spora gıttım, 1 saat sporumu yaptım, 1 saat yuruyerek yavas tempoda eve geldım.

eve gelınce 500 ml su ıctım, sporda da 500 ml su ıctım.

spora gıderken cok yorgundum bugun yorgunluk var ınsulın hapının etkısını yasıyorum uyku basıyor, yorgunluk da var ustumde. yuruyerek gıderken okadar zorlandım kı spor yapamam sanıyordum ama spor ıyı gectı.

toplam su aksam yemegıne kadar 4 lt, yatıncaya kadarn 1,5 lt ve toplam 5,5 lt olmus. halen de ıcesım var valla. ne oluyor bana ya. ben gunde bır bardak su ıcen bırıydım, gecen yaz.

aktıvıtenın degerı: 16590 adım / 8.65 km / 515 kalorı /

herkese ıyı geceler kızlar. dusumu aldım ve yatıyorum hemennnnnnnnnnnnnnn. sabah gorusuruzzzz

kızlar ınsaallah aksam ıs cıkısı daha rahat vaktım olur. daha fazla konusabılırız

kendınıze ıyı bakın gorusmek uzere

umarım beraber daha basarılı olurum, oluruz.

Hosgeldin canim! Hem bu topikte hem muzaffer kushan diyeti topiginde birbirimize destek verebiliriz bu sayede :)
Sigarayi birakmissin cokta iyi yapmissin :) Bende gecen sene 10uncu ayda biraktim :)

Link icin cok sagol

günayyydınnn kızlarrr nasılsınız geçmişi okucam baya birirkmişş sıcak suyumu alayımda geleyimm
kandiliniz mübarek olsunn

Gunaydin kizlarrrrr.

Herkesin kandili mubarek olsun

Bugün tartıda cuma günkü kilomu gördüm çok mutlu oldum cumaya kadar azcık eksiye de geçebilirim inşallah

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr

Hele şükür gelebildimmmmmmm :122: :122: :122:

Anam dünden beri ancak girmeye fırsat buldum
Dün öğlen kızım okuldan geldiğinde başım ağrıyor diye tutturdu hadi kızı bir okuyayım belki nazara geldi dedim Ay tam duam bitti bende bir baş ağrısı tuttu öğle böyle değil Resmen başım çatlıyacak sandım ve ne yaptıysam geçmedi
Akşam üzere eşim gelince gel bir hava alalım belki biraz iyi gelir dedi ki o arada baya bir mide bulantısıda başladı :26:
Hesapta bir yerlerde kahve içecektik ama ben trafikte daha beter olunca hemen yolda müsait bir yere çektik ve ben resmen istifrağ ettim İyice elim ayağım boşaldı dışarda ve eşim hastaneye götüreyim diye tutturdu.
Nöbetci eczane bulup tansiyonumu ölçtürdüm ve BÜyük 9 küçük 5 di resmen
Biraz tuzlu birşeyler yerim geçer diye eve attım kendimi ( hastaneye gitsem nasılsa baş ağrısı değip saatlerce bekleteceklerdi nasılsa diye gitmek istemedim )

Evde hıç hareket etmeden oturdum tam biraz hafifledi yatayım dedim yine çatlayacak gibi oldum :26:
Ne yaptıysam geçmedi hatta en son eşimde yataktan kalktı saat 1i geçe ve Allah razı olsun Fön makinesini akıl etti
O saate biraz enseme biraz başıma fönü tuttu da sıcaklık iyi geldi
En son ayaklarımada tuttu ve herhalde sen ayaklarını üşüttün dedi sonra anında uyumuşum şükürler olsun

Sabah çok dinç ve ağrısız uyandım RAbbime şükürler olsun
Hazır erkende uyanmışken gidip sağlık ocağından kızıma, kendime ve eşime ilaç yazdırayım bari dedim ( eşim düzenli olarak tansiyonu ara ara yükseliyor diye hap kullanıyor 3 ayda bir 3 paket almam gerekiyor, banada glukofen yazdırdım
Küçük kuzunun Almanyada sağlık sigortası yok diye de ona ateş düşürücü, öksürük şurubu ve ağrı kesici yazdırdım
Sabah sabah eczaneyi zengin ettim geldim
Hazır o taraflarada gitmişken saç boyamıda aldım Anam hastalandığımda bile saçımı düşünüyorum

İşte böyle kızlar gelemememin sebebi buydu
Birazdanda büyük kız okuldan gelince göz doktoruna muayeneye gitcem kızçelerimle Benim gözlüğüm varda takmıyorum büyük kızında camı çizilmiş ufaklığıda normal kontrole götüreceğim ( ilk gittiğimizde bir 6 ay sonra yine getir bir daha bakalım demişti ) Almanyaya gitmeden oda aradan çıksın dedim

Bugün malum Kandil o yüzdende oradan işlerim bitince eşimin Anannesine ( kvde orda ) gidiceğim akşam yemeğinede eşimin amcasına geçeceğim yemeğe davetli olduğumuzdan
Artık gece eve gelince ancak gelirim ama yinede sizlere bir haber vereyim dedim

Biraz destan oldu ama kusura bakmayın kısa yazmayı bir türlü beceremiyorum

Hepinizin Kandili mübarek olsun
Rabbim bu güzel gecenin yüzü suyu hürmetine gönlünüzden geçenleri sizlere hayırlı olarak nasip etsin ....Aminnnnnnnnn
Arzu eden herkese en kısa zamanda mucizesini versin ve sağlıklı hayırlı evlat olarak kucağına almayı nasip etsin ....Aminnnnnnnnnnn

Dualarınızda benide unutmayın kızlarrrrrr

Öpüyorum kocaman

Aramıza hoşgeldin Tuğçeciğim
İnşallah hepbirlikte çok çok güzel kilolar verip fıstık gibi hatunlar olacağız
Bu arada listen gayet güzel ama hayatından yağı tamamen çıkarma bence canım hakiki zeytinyağ kullanmaya çalış ki en azından kabızlık sorunu yaşamayasın

Arkadaslar ben yrn 2 ayligina bodruma calismaya gidiyorum cok yogun gecio orda gunler firsat bulursam ara ara cepten girerim bu 2 ay boyunca sizden izin istiorum 2 ay sonra listelerde yeniden gorusmek uzere selametle kalin

Canım sana şimdiden hayırlı yolculuklar ve hayırlı işler
İnşallah dönüşte daha bir fıstık karşılarız seni ( yani sende bizde bol bol kilo veririz inşallah...Aminnnnnnnn )

Aramıza hoşgeldin sende
Emin ol o günleride çok kısa zamanda azimle sağlıklı beslenmemize devam edersek görüşeceğiz

Sende aramıza hoşgeldin
Sporada başladığına göre artık kilo verememek mimkin deel
Bende son 6 aydır spor salonuna gidiyorum ve başladığımda 110 kiloydum Son iki aydır beslenme ara ara sekteye uğradığından çok az veriyorum ama inşallah RAmazandan sonra bende yine asılacağım ( Haftaya cuma 14 günlüğüne annemlerin yanına gidiyorum dönüştede zaten Ramazan ve benim gittiğim yer Ramazanda kapalıymış ) ARtık o arada da kendi kendime spor yapmaya çalışacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…