ay çok uykum varr gözlerim kapanıyoo...kızlar çizgifilim izliyo uyuyabilirmiyimki acaba...:44:bi deniyeyimm....
tartı gün gün deişiyo benimden düne göre artı çıktı dkkat etimdecumaya ne olcek şu hergün tartılma piskolojisinden ne zaman kurtulcam ecep ben
dün bütün gün evdeydim sıcakta sil dim süpürdüm evi süpürdünde ne oldu dicen bu sabah gene aynı ev küçük çocuk olunca evde
bide sıcak diye kapı pencere açıyoruz olan toz evde her gün temizlik
bence basenli insanlara çan tarzı elbiseler çok yakışıyo
http://www.dolabimiseviyorum.com/firsatlar/firsatlar-elbise
buraya bi bak istersen fikir olur
Eki Görüntüle 728648 yaptığım yatak örtüsü parçası ve kahvaltımm
Canım hoşgeldin, ben seni ara sıra takip ediyordum. Uzun zamandır kilonun düşmediğinin de farkındayım. Beslenmen falan gayet güzeldi. Arada turşular görüyordum o kadar :)
hayırlı günler dilerim herkese
miraç kandilimiz mübarek olsun allah dualarımızı kabul etsin inşallah
sizden bir ricam olacak kızım cumartesi sbs ye girecek onun için de dua ederseniz sevinirim
nursena kahvaltın lezzetli örtün de çok güzel görünüyor ellerine sağlık sabah kızımı gönderip uyudum tekrar dün pek yorulmadım zaten 2 kişi geldi ama uykusuzluk vardı biraz uyudum o nedenle
gözlemeye gitmemek doğru karar bence de az da yesen hamur işi ve yağlı sonuçta beni de yarın arkadaşlar çağırdılar ama ben de gitmeyeceğim
yeni gelen arkadaşım da hoşgelmiş sefa getirmiş
canım hoşgeldin, ben seni ara sıra takip ediyordum. Uzun zamandır kilonun düşmediğinin de farkındayım. Beslenmen falan gayet güzeldi. Arada turşular görüyordum o kadar :)
hoşgeldın aramıza. ınşallah çok güzel yol alırsın. Sen beslenmeni paylaş biz yorumlarız zamanla.
Sağol esracım duan içinAsuman abla iyi ki hatırlattın, ben de kutlarım hepinizin kandilini. Öğleden sonra dua edicem Allah kabul ederse, kızına da ederim. Allah zihin açıklığı versin.
tsk ederım, kandılınız mubarek olsun.kızınıza da basarılar dılerım sımdıden.
Ben de geldiiim merhabaaalaaarrrr :) 3 gün önce 95.8 idim,yarın sabahı halatla çekiyorum kaç kilo verdim 3 günde diye çok merak ettimiiiinşalaaaaaah 70e düştüğümüz günleri de görürüüüzzzz..destek olalım birbirimize,öpüyorum sizleri
selam hatunlar linki burdan yazsam sorun olmaz ins Quick grocery bag from an old t-shirt - YouTube ben babamin buluzundan yapmistim haliyle biraz daha buyuk oldubu gunlerde boyle seylere merak sardim kizlarida manyak ettim diyetimede devam edip asiriya kacmamaya calisiym ama bakalim ne olucak sevgilimin gelmesinede gunler kaldi cumartesi geldi sayilir
günayyydınnn kızlarrr nasılsınız geçmişi okucam baya birirkmişş sıcak suyumu alayımda geleyimm
kandiliniz mübarek olsunn
Merhabalar..
Ben sizden biraz daha hatta çook fazla kilodayım. Evlenirken de kiloluydum. Bir de çocuk olunca hepten kaldı. Oğlum şimdi 2.5 yaşında. Hayatımda hiç diyet yapmadım. Yapsam da bu en fazla bir hafta sürdü. Ama artık kesin kararlıyım. ! aydır diyetteyim ve 8 kilo verdim. Umarım daha da vereceğim. Uyguladığım diyeti şöyle yazabilirim:
Sabah_ 1 dilim ekmek veya sabahları 1 kase süt ile corn flakes yiyorum bazen.
Az peynir veya 1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
Domates ve salatalık
Öğle_ 2 kase çorba veya 1 tabak yağsız sebze yemeği veya 2 parça et veya tavuk ızgara
1 tabak yağsız salata
1 dilim ekmek
Akşam da öğle gibi yanlız birini seçip salatamla birlikte yiyorum. Böyle seçim yapmak daha iyi en azından sıkılmıyorum diyetten. Ekmek dilimim bazen 2 dilim oluyor.Ara öğün 2 defa yapıyorum. O da meyve oluyor 1er adet. Kiraz filansa 1 kaseye yakın yiyorum. Yoğurdu sebze yemeği yediğimde yarım kase olarak tüketiyorum. Akşam yemeğinden sonra hiçbir şey yemek yok. Bu arada sade soda içiyorum günde 1 2 defa. Su çok içiyorum ve en önemlisi şekeri hayatımdan çıkardım.. Yağı sadece çorbamda az kullanıyorum.
Yürüyüş ve sonrasında karın hareketi yapıyorum.
Şimdilik süper gidiyor.
Bakalım. Zayıfladıkça yazarım. Tabi kaç ay sürer zayıflamam bilmiyorum ama:)
Kendinize iyi bakın...
Tuğçe
Arkadaslar ben yrn 2 ayligina bodruma calismaya gidiyorum cok yogun gecio orda gunler firsat bulursam ara ara cepten girerim bu 2 ay boyunca sizden izin istiorum 2 ay sonra listelerde yeniden gorusmek uzere selametle kalin
Ben de geldiiim merhabaaalaaarrrr :) 3 gün önce 95.8 idim,yarın sabahı halatla çekiyorum kaç kilo verdim 3 günde diye çok merak ettimiiiinşalaaaaaah 70e düştüğümüz günleri de görürüüüzzzz..destek olalım birbirimize,öpüyorum sizleri
clutch merhaba
sen de mı burdasın ? benı hatırladın mı yazdan ?
kızlar benım uzun zamandır bırada oldugum arkadaslarım var. ama cogunun kılosu hedefe ulastı cunku benden once baslayanlar vardı ya da sadece 10 kılo vermeye ıhtıyacı olan. ben uzun soluklu yol arkadasları ıle olmanın benı daha hırslayacagını dusundum tam da duzenlı spora baslamıs ve zayıflamaya en ıyı odaklandıgım donemdeyken, benzer kıloda olan kısıler ıle olmanın daha hırslandıracagını dusundum ama grubunuza katılmak ıcın kurallarınız neler bılmıyorum.
agustos sonunda saglıklı beslenmeye basladım
ayagımda platın var agır spor yapamadım yaz boyu yurudum
ınsulın dırencım ve erken menopoz var ancak 8kılo verdım kasıma kadar.
kısın spor yapamadım kıs agır gecer burda
ama bır aydır yenı spıor merkezı buldum aksam 8-9 arası uc gun gıdıyorum onun dısında da spor yapıyorum gunluk.
110 ıle basladım 103 gordum en fazla. spordan once 106,5 lar gordum tekrar. su an 104,5.
calısan bırıyım. sabah 7 bucuk aksam 6 bucuk bıtıyor normalde cumartesı de calısıyorum ama ozel ızınlı oluyorum son ıkı aydır.
evlıyım 5yıllık, cocugum yok.
ben kısaca kendımı tanıttım umarım ıyı bır yol arkadası olacagımı dusunerek, beraber devam etmeye uygun gorursunuz
yenı bır topık acmak ıyı olurdu ama bılınclı ve bu yolda bırcok seyı ogrenmıs kısıler ıle olmak daha ıyı olur dıye dusundum. sonucta benım de nerdeyse hbır yıllık bılgı ve mucadelem var
topıgımın arkadasları cok uzman ve nbasarılı olmus kısıler de var onlardan destekj almaya orda da olmaya devam edecegım ama yolum uzun oldugu ıcın sızler ıle olmak bu surecte basarımı hızlandıracaktır dıye dusundum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?