Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayırlı kandiller arkadaşlar..

Asucum,komşumun oğlu da sınava girecek. bugün hatim indiridği için onun duası yapıldı tüm öğrencilere dua ettik..İçimden senin kızını da geçirdim...Allah zihin açıklığı versin,emekleri boşa çıkmasın inş...

MEyracım,eşinle aranızın düzelmesine sevindim...Aksi olmazdı zaten

Cecocum,geçmiş olsun başağrısı çok zor..

İlknurcuğum,geçmiş olsun..

Son düzenleme:
canlarım ben geldimm

bikaç gündür giremedim , farklı bir heyecan ,duygu içindeyim

size bir haberim var ; Ramazan ayında annemle babamla 36 günlük Ramazan umresine gidiyoruz Allahın izniyle , pasaport işlerimi bugün hallettim , geri dönmesini bekliyoruz, inşAllah yetişir ...

bende durumlar bu anlayacağınız karmaşık oldum , çözülmeyi bekliyoruummm

okumaya ilk başladığımda bebiş haberi sandım ama bunada çok sevindim...Rabbim şimdiden kabul etsin....ramazanda başka güzel

olduğunu söylüyolar gidenler...ben bile heyecanlandım seni düşünemiyorum bilee...ay çok sevindim valla...bende çok istiyorum ama

bakalım hayırlısı...eşim geçen sene hacca gitti...borçları bitirince beraber umreye gidicez diye söz verdi...bekliyom işte o günü dört

gözle...

Allah kabul etsin canım...

Aynurum kuzum bende aynı zeynep gibi aha bebiş geliyo didim ama inan bunun içinde senin adına çok sevindim darısı bizlere olur inşallah çok isterdim gençken oraları gidip görmeyi hadi bakalım güle güle gidip gelirsin inşallah hayırlısıyla

Zeynomm yazacaktım aslında bebiş haberi zannetmeyin diye :)))

çokk teşekkür ederim balım, Rabbim en kısa zamanda isteen herkeslere nasip etsin ve tabiki sanada cücüşümm

bende eşimle gitmek istiyordum ama o annem babam gitmeden ben gidemem diyor , hatta babam onada teklif etti götürmeyi , beni babam götürüyo bu arada,kazık kadar oldum ama halen ana baba cücüsüyümmm

Zehram sağol kuzumm , darısı başına olsun )

merak etme döneyim ondan sonra bebiş haberide veririz Allahın izniylee

bende gençken bu işin daha tatlı olacağını düşündüm ,bir süredir kafamda vardı ama bi anda çıktı ortaya, sorumluluğu çok büyük , kendimi hazırlamaya çalışıyorumm ....

1saat önce üst komşu apartmandakileri çağırdı, hadi gelin hem kahveye hemde yarın nasıl gitcez etcez program yapalım diye.
pat oraya gittim bende, ordaydım yeni geldim işte.
bugün koşturmalı bigüüüüün....
daha yemek yapcam, yarının hazırlıklarını yapcaaaaam......
1fasılda çamaşır atmam lazım daha makineyeeeeee

çok geçmiş olsun canım sanada, oğluşunada.......

anaaaa umremiiiii......
çok sevindim canım yaaaa sizin adınıza.....
ne güzel, inşaallah oraları görceksiniz yaaa.......
çok çok öpüyorum seni canım
hayırlısı ile birgün bizede nasip olur inşaallah canım oraları görmek......
AMİN

darısı başına olsun kuzummm

çok geçmiş olsun canım

çok sevindim yaa bende çok istiyorum bu sene sağlık personeli hac görevi için müracat ettim ama 2 soru ile kaybettim seneye inşallah tekrar deneyecğim olmazsa emekli olunca inşallah

yarın perşembe çok kaçırma lbakalım piknikte cuma tartı günü
darısı başına olsun kuzummm

bizden de çok selam götür canım.kabeyi ilk görünce ettiğin dua kabul olurmuş sen de dilersin hayırlı bebiş artık

tsk ederım hosbulduk. ınsaallah hepımızın azmı de basarısı da daım olsun katlansın ınsaallah

cok tskler. hepınız cok sıcak karsıladınız ınsaallah hepımız bırbırımıze faydalı olur daha cok azım ve basarı goruruz herkese basarılar kolaylıklar dılıyorum hosbuldummmmmmm

menümü yazayım
kah:1 yumurta
5 etiform
salatalık domates
1 kk peynir

ara 1 kayısı

öğle(14):10 adet parmak grissini
1 dilim ekmek
1 y.k. tahin pekmez
1 kase cacık

ara:1 fincan sütlü şekersiz nescafe

akşama:8 y.k. yeşil mercimek
1kase cacık

marul maydonoz ve domates söğüş(artık salata yapmıyorum yıkayıp marul ve maydonozu tabakta koyuyorm üzerine tuz ve limon)
ekmek yemiyeceğim öğleyin çok kaçırdım çünkü

sporum 60 dakika.bu arada çayı zaten yıllardır şekersiz içerim ben..su 10 bardak ama 3-4 bardakta akşama içerim

tsk ederım hosbuldum.

zaman zaman grubunuza bakıyordum zaten. en cok sızın ısmınızı hatırlıyorum. arkadaslarım yanlıs anlar dıye baska bır gruba da uye olmak ıstememıstım ama benzer kılo ve hıkayesı olan kısıler ıle olmanın da cok sey kazandıracagını dusundum.hırs ve basarı anlamında.

spor olarak sadece yuruyus yaptım elıptık kullandım bır ıkı hafta. eve aldım. ılk yazımda da sebeplerımı anlattım hem mesaı saatlerım hem saglık kosullarım ( ayak ozellıkle ) yogun spor yapabılecek durumda degıldım once yuruyuslere alıstım gunluk ıkı saat yurudugum oldu ısten sonra dırekt.

sımdı step ve aerobık yapıuyorum kursta uc gun. bu hafta yok, hocamız sakatlanmıs. bunlar dısında yuruyuslere ve evde spor yapmaya da ozen gosterıyorum.

ınsaallah bundan sonra tam anlamıyla kesın ve uzun soluklu bır basarı yakalarım tsk ederım guzel dıleklerınız ve motıvasyonunuz ıcın. uzun uzun yazmıssınız cok memnun oldum.

benım gıttıhım yer de ramazan da kapalı olabılır kesın degıl

tatıldeyken onlıne olabıulecekmısınız pekı ?

sız de spora sıkı baslamıssınız dıyete de sıkı gerı donus olmus benzer zamanda hareketlenmısız ıkımız de yenıden. ınsaallah cok basarılı oluruz.

geldım bıle. tsk ettım , benzer rakamlarda olmak hosuma gıttı hem bırbırımızı daha ıyı anlarız hem de daha ıyı rekabet olur dıye dusunuyorum

MENUM.

sabah 07:00

ac karnına ıkı bardak su
bır kapsul balık yagı

07:30 ıse gelınce kahvaltı
4 adet marul
bır bardak süt
ıkı avuc buyukluıgunde yufka ekmek ( durum gıbı yaptım ıcıne cok bol nerdeyse ıkı kk koy peynırı koydum, domates koydum, cok az bır yag ıle tavada dısını kızartım )

500 ml ılık su

ara: ıkı tatlıkayısı, bır buyuk kırmızı erık, 4 kıraz, 500 ml ılık su

oglen: ıkı kasık bulgur pılavı, bır dılım normal ekmek, 3 kasık domates salatası, 5 kasık taze fasulye.

fasulyeye doyamadım ama gıcık ahcı fazla vermıyor ben de gıdıp ıstemedım gurur yaptım :))))))

ogleden sonrakı ara: 1 adet nektarın, uc adet kuru hurma, 500 ml ılık su, 1 buyuk kupa 5 ı bıryerde cay kendım demledım ( yesılcay, bıberıye, mate falan koydum ) , 1 kupa baska cay ıctım ( lıptın form plus karısık, sınamekı mate funda yapragı kıraz sapı bogurtlen sapı bıberıye ve maydonoız varmıs ıcınde. ınanılmaz anason kokuyor dıye ahududulu cıleklı normal lıptın bıtkı cayından da attım ıcıne. guzel bır aroması oldu zevkle ıctım.

sımdı 500ml su ıctım.

yemegım hazırdı ama unutmusum bugun. oyuzden ısyerınde ısıtıp yıyemeyecegım bugun 6da. eve gıder gıtmez ısıtır yerım 7 yı gecerken. 4-5catal kusbası tavuk ve patates olur yemegım fırında yapmıstım yogurt yerım salata yerım.

aksama da spor yaparım leslie 3 ve yarım saat elıptık dusunuyorum

suyu enaz 4 ıle kapatırım zaten.

arkadaslar mesaı bıtmek uzere ben cıkıyorum ama aksam hem daha ıyı kaynasmak hem sızlerı tamıyabılmek adına tekrar gırerım

menumu de guncellerım

herkese ıyı aksamlar kandılınız mubarek olsun tekrarrrrrrrrr

Samimi dualarınız için çok teşekkür ederim canlarım
Hepiniz öyle tatlı öyle candansınız ki çok seviyorum sizi

Meyracım sanırım ana kartı yanmış pcnin. Eşim uyansın da diğer pcden girmeye çalışırım. Tablet de çalışmıyor şansa.

Pomocum menülerin iyi sanki şimdilik. Zamanla daha da alışırız birbirimize.

Aynurum cücüşüm çok sevindim sizin adınıza. Annenlere de iyi gelecektir kutsal topraklar olanlardan sonra. Allah kabul etsin ve bize de nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…