Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ayşecim emire çok geçmiş olsun sana da Allah kolaylıklar versin
Nursena ve Zehra siz naptınız acaba bana da söyleyinben de istiyom

Meyracığım bende biraz kilo konusunda karamsar bir hafta geçirdim hadi birlikte yarından tekrar başlayalım tazelenmiş bir mitle

Ellerinize kollarınıza harcadığınız zamana teşekkürler
Kilo verenleri spor yapanları özelliklede ilk üç sıradaki arkadaşları tebrik ediyorum

Hiç canını sıkma böyle böyle bağışıklığı güçlenecek annesi Emir kuzucuğuma çok çok geçmiş olsun

Son düzenleme:

Canım çok çok geçmiş olsun
Rabbim acil şifalar verir inşallah....Aminnnnnnnn

geçmiş olsun canım..şu sıralar hastanede çocuk servisive dahiliye yığın yığın

kahvaltı:1 yumurta sahanda
3 dilim kepek ekmeği
1 kk peynir
marul maydonoz domates

ara:1 kare çikolata minicik tırnak üstü kadar
türk kahvesi

öğle1/2 lokma tatlısı
5 adet sigara böreği fırında börek

akşam 1/2 kek
1 poğaça
1 s.b. ayran

aslında yediklerim miktarda az ama hepsi cısss gıdalar
olmamalıydı yapmamalıydım uymamalıydım cazibelerine

bugün kötüydü ama spor 1 saat yapıldı şimdi 1 saat daha yapacağım bari sporla toparlayayım

Selam canlar,

Hepinize iyi geceler diliyorum öncelikle. Benim pestilim çıktı. Sabahtan beri ancak toparladım işleri. Bilgisayarları tamire götürdük, yemek yedik, kıyafet baktık. Bi tane üst aldım kotondan. Eve gel valiz hazırla derken bu saat oldu. Sol kasığımda bi ağrı var, hemen uyuyacağım. Sizlere rapor verip öyle yatarım dedim

Asuman ablam, Yenam ellerinize sağlık listeler için. Listeleri sallayan Zehra, Nursena ve Zeynepe de teessüflerimi sunuyorum. Şaka bi yana harikasınız kızlar :*

Antepte hepinizin yerine eğlenip yiyeceğim, sağolun canlar :)

Nursena sensin şirine, ben de seni çok seviyorum Asuman ablamla Yenayı hiç seviyorum ama :)

Çenem düştü sizi görünce. Hepinizi çok öperim, Allaha emanet olun.

KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı ve az kaçamaklı bi hafta sonu diliyorum

Öncelikle bugün çalışmayıp evde olan herkesin ne kadar şanslı olduklarını belirtmek isterim ben işteyim ama malesef
Yarına misafirim var eve gidip temizlik yapıcam ve yarına hazırlık ne yapayım Allah yardımcım olsun öpüyorum hepiciğinizi

BIRINCI OLMUSSUNUZ COK TEBRIK EDERIM CANI GONULDEN.

30 KILOYA YAKIN VERMISSINIZ TOPLAMDA. DOGRU MU GORUYORUM ?

NEKADAR SUREDE VERDINIZ ACABA ?
Canım ben 95 kiloyla hamile kaldım doğumdan çıktığımda 103 kiloydum ama benim boğazım durmadığı için malesef 120 kiloya kadar çıktım 2012 yazından bu yana dikkat etmeye çalışıyorum ve şu son 2 haftadır gerçekten tam anlamıyla hiç kaçamaksız devam ediyorum daha gidecek çok kilom var darısı sana olur inşallah bu ara isim neydi söylemek zorunda değilsin tabi merak sadece yada söledin ben kaçırdım
Canım Emir kuzucuğa çok geçmiş olsun seninde Allah yardımcın olsun kolay gelsin
Ayşecim emire çok geçmiş olsun sana da Allah kolaylıklar versin
Nursena ve Zehra siz naptınız acaba bana da söyleyinben de istiyom
Nursena ablacım sırrımızı vermek istememiş ama neyse
Asuman ablacım 2 haftadır gerçekten hiç kaçamak yapmıyorum akşamları salata ile besleniyorum kahvaltımı ve ara ögünleri aksatmıyorum asla ve yürüyüş tabiki sonuç güzel darısı diğer gidecek kilolara ablacım

Esram kuzum güle güle git gel hayırlısıyla hatta belki şuan yoldasındır bol bol eğlen bizim adımızada canım çok öpüyorum

günayyy dınnnn kızlarrr bol kalorisiz hafta sonları olur inşallah
esra güle güle git
ay senin için bol kalorisiz diyemicem antep ayy hangibirine dayanabilcen bilmem
ben urfada görev yaparken 3 yılda aldım kilolarımın çoğunu keyfine bak şekerim gelince hallederiz artık
bu arada hamile falan olmayasın benim hamileliğimin ilk başlarında nası ağrıyodu kasıklarım

Canlarım Günaydın,

Yoldayız havaalanına doğru. Okurken Nursena hamile misin yazınca yazayım dedim. Enem yoktur öyle bi şey canım ya, kistler var ya pko ondan ağrıyordum sanırım. Doğum kontrol haplarını bırakınca ağrı olurmuş.

Yeme konusuna gelince daha gitmeden artıyım ben ya, dün dışarda yedik ya. Bugün ve yarın düğünden önce gelin damatla olacakmışız, artık neler yediriler hiçbir fikrim yok ama dikkat etmem lazım.

Hepinizi öpüyorum, görüşürüz daha sonra :*

Esram güle güle git güle güle gel cnm bizim yerimizede eglennn cok öptümmm seni iyi yolculuklarrr

günaydin kizlarrrrrrrrrr
insallah herkesler cok iyidir cünkü biz geberik olduk
dün gece yine bogazlarim cok agridi tülbentle sardim gece belki yumusar diye ama yine ayni yine ayni resmen bicakla keser gibi aciyo yutkunurken sanki bogazimda bisi kalmis yutkunuyorum yutkunuyorum gitmiyo sabah kalktim bide baktim dis etimde sismis sanirim iltihap dis etlerimede vurmaya basladi dünde oglusum anne kulagim zinnnn ediyo dedi agriyo dedi yakisikli pasam babasi namazdan sonra doktora götürdü orta kulak iltihabi baslangici demis damla vermis gece mizmizlandi durdu koca kis böyle hasta olmadik nasil bir mikroptur bu böyle Allahim delircem az kaldiiiiiiiii :27
:

Son düzenleme:

geçmiş olsunnnn canım ya

allah ifa versin
sende git bi dr a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…