Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere güzel bi hafta diliyorum
Ben biraz yogunum malum bayram dönüşü yine ugramaya çalışırım öpüyorum hepinizi

Kuzum hoşgeldin özledik seni eşinede çok geçmiş olun umarım şimdi daha iyidir

Selamlar,

herkese güzel bir hafta diliyorum. Bayramı da yolcu ettik şükür. ben de çok yoğun geçirdim tüm bayramı. bugünden itibaren normal düzene dönüyorum. bu hafta metabolizmayı hızlandırma haftası. inşallah güzel kilolar vereceğiz bundan sonra.

hafta sonu üniversiteden en yakın arkadaşım gelecek İstanbula eşiyle. onları gezdiririz, bi akşam da yemeğe alırım. o yüzden hafta içi azami dikkati göstermeliyim.

Filizcim kiloları sormuşsun, üzülmüşsün canım. üzülme, sanırım fazlaca ödemim var. son ramazan haftası dikkat edemedim, içimden gelmedi. bayram günü de fazla kaçırdık, 85 çıkmıştım. aslında haftasonu da dikkat etmedim ama 84,5e inmişim bugün. cumaya büyük kısmından kurtulurum inşallah. sağol desteğin için.
bu arada sen de çok dikkat etmişsin bayramda, tebrikler. yemek düzenin de eskiye dönüyormuş, harikasın. akşam 6 gibi yemeğini yeyip sporunu yapınca 9 gibi 1 fincan sütle ara öğün yap istersen. hem kaslara iyi gelir, hem de metabolizman hızlanır.

Yasemin abla sen de çalışmışsın cuma günü, üzüldüm doğrusu. bu patronlar çok gıcık...

hoşbuldum canımm.....çok sağol canım....sen nasılsın....oğluşun nasıl....eşime gelince hala hiç bir düzelme olmamış malesef...iğne yiyo sabah akşam sadece ağrısı biraz hafifliyomuş ilacın etkisi geçmeye başlayınca gene aynı....çarşamba gelicek perşembe doktora gidip bi filim falan çektiricez bakalım...

bende sizi çok özledim...hepiniz iyisinizdir inşallah geçmiş okumaya vaktim olmuyo...öğleden sonra dışarda işlerim var...kuzularımla beraber çıkıcam...parka falanda uğrarız onlarda biraz hava alsınlar...

bu arada filizcim anladığım kadarıyla ramazanı çok başarılı bir şekilde atlatmışsın tebrik ediyorum seni....(geçmiş okuyamadığım için teferruatları bilmiyorum....)

esracım sende üzülme canım hakkından gelirsin sen o fazlalıkların....

esrammmm sende rahatsızmışsın sanırım çok geçmiş olsun...

merhaba kızlar!
hayırlı hafalar olsun inşallah.
daha önce de girmiştim grubunuza hatta motivasyon için hikayemi anlatmıştım fotolarımı paylaşmıştım hatırlarsanız.
geçmiş bayramanız mübarek olsun.
nasılsınız iyi misiniz? umarım bayramınız güzel geçmiştir.
ben aslında 1. gruptaydım ama grub arkaaşlarım eylül ayına kadar izinlilermiş.
ee benim de vermem gereken bi 10 kg fazlam var. listenize giremiceğimi biliyorum ama sizleri takip etmk istiyorum çünkü bu dönemde benim de sizler gibi biraz motivasyona ihtiyacım var. çünkü herkes kilon iyi verme falan diyor benim motivasyonumu yerle bir ediyorlar istemeden tabiki. Ama ben taktım bi 10 kg vermek istiyorum. sizi takip etmek istiyorum sorun olmazsa. kolaylıklar diliyorum.

Nasilsiniz kizlar yogun bi hfta byrm gecirdik arife gunu ankaraya geldik iftardan sonra esimin koye bayramd cok fenaev baklavasi kcirdim biraz
2.gun adakimiz vardi ben rsmazan bsyraminda radikaligimi konusturdum parmagimi dogrsyip hastanelik oldum
2dikis atildi kemige kadar dayamisim bicagi sonrasi gelin olark ben yattim millet hizmet etti adimda uynik gelin kaldi:))))
3.gun dogum gunumdu esim sizlerle daha rahat konusam diye tablet almis bana:))
Simdide bi ev supurup kendimi alisveris merkezlerine aticam
Tartiya gelince durumum cok vahim kendi tartim olmadigi icin +4gosteriyo umarim yanlistir cok moralim bozuldu insallah kurbana baya vermis olarak girmek istiyorum
Kabizlik ceken arkadaslara aci cehre diye bi tohum var siddetle tavsiye ediyorrum gorumceme biri verdi wc den cikamiyo zayiflatiyomusta arastirmk lazim ayda 4 kilo vermislerr esram. Kiralicem artik arastirmacim aydinlatirsin bizi deilmi

canım benim eşin hasta galiba, geçmiş olsun. ben onu kaçırmışım gözden. inşallah düzelir bi an önce. sen de annenlerdesin sanırım, özlettin kendini. sık sık yazabilsen keşke eskisi gibi.

Melekcim hoşgeldin, en son mesajlaştığımızda cevap yazdım ama mesaj kutun doluydu. sonra araya bayram girdi, kaldı öyle.
listemize de istersen girebilirsin, senden ala idol bulamayız zaten listede 80lerde olan bi sürü arkadaşımız var. Aynurumuz vardı, şimdi umrede o da 70lerdeydi.

cuma sabahları kilo ve haftalık dakika bazlı spor bildirimlerimizi yapıyoruz. yeni gelenler için iki hafta bildirim şart ama senin gibi ustaya şart mart yok

toparlanmaya çalıştığımız bu haftalarda sen de katıl aramıza lütfen

Nursenaaa yokluğun o kadar belli ki, iyi ki uğradın. o tartı yanlıştır kuzum, en fazla +2dir o. sen iznin bitince gel, kurbana kadar kampa alıcaz seni kraliçem

Son düzenleme:

Akşam yememek güzel bir yöntem başarabilene tabii biz geç yatıyoruz zor oluyor ama tutacağız boğazımızı başka çaresi yok ben de bu akşam hafif geçiştirip aç yatmayı başarabilirsem ne mutlu
Senin de net problemin kısa zamanda çözülür inşallah canım sen de iyi ki varsın

Herkese hayırlı haftalar dilerim
Ben bugün kahvaltımı hafif yaptım galiba:) inşallah bana öyle gelmemiştir bundan sonra salmak yok yürüyüşlere de başlayacağım artık
Bugün küçük kızımın kayıt işleri var onları halledeceğiz
Bu arada meyracım sormuştu bulaşık makinem tamir olmadı malesef yenisini almamızı tavsiye etti tekrar bozulurmuş araya Bayram girince bakamadım bugün yarın alırım inşallah
Arçelik almam demiştim ama sanırım yine arçelik alacağım gibi yine de bikaç gün bakınayım
Masraf bitmiyor bir türlü

Asuman abla hayırlı olsun hem yeni okulunuz, hem bulaşık makinanız şimdiden.

inşallah bu hafta hepimiz toparlanacağız. ben de güne iyi başladım, böyle devam eder inşallah.

teşekkürler cnm. çok sevinirim valla . ok o zaman gireyim ben listenize uygunsa.

Geçmiş olsun uyanık gelin tarihe geçmişsin Ramazan bayramında parmak doğrayarak
Tabletin de yeni yaşında hayırlı olsun canım tartıya da takma bence artı 4 olamaz ödem de vardır zaten ama sen yine de dikkat et çok gez az ye olur mu

yasemın cuma gunu calıstın mı ? neden ? valla uzuldum. kendı ısın mı ozelde mısın bılmıyorum ama patronlarına pes dıyorum yanıııııı

Filizcim kendi işim değil özel sektör ama otellere çalıştığımız için adamlara oteli kapatın bayramda deme şansımız yok (

geçmiş olsunn nursenammm.doğum günüsünde kutlu mutlu olsun.şimdi nasılsın? elinn nasıl oldu??

Akşam yememek güzel bir yöntem başarabilene tabii biz geç yatıyoruz zor oluyor ama tutacağız boğazımızı başka çaresi yok ben de bu akşam hafif geçiştirip aç yatmayı başarabilirsem ne mutlu

Asum demi gece yememek lazım ama nasıl olcek o

Arçelik ya da Bosch düşünüyorum bakalım nasipse arçelik hemen alabilirim de diğeri için araştırma yapmam lazım artık nasip ne diyim
Yasemincim nasıl olacak bilmem ama boğaz tutulacak başka yolu yok

Son düzenleme:
Asum benim bulaşık makinemde bozuk Arçelikdi ama memnundum tamir ettireyim dedim beyni yanmış nasıl olduysa 160 tl dediler Eşimde kalsın deyip adamları hemen gönderdi benle dalga geçiyor elde yıka spor olur diye.bende her bulaşıktan sonra akşam sporumu yaptım diyorum.işin şakası sen araştır kuzumda bende düşünüyorum gerçi şu aralar zorda kışın çok zor oluyor elde yıkamak.

Hehe banada esim ağır çelik sen varken negerek var arçeliğe:)))

Asum yaa gözlemematik kaynanam vrken zor oluyo almamakiçin direniyoum diren nursena diren:)))))))

Bende iyiyim kuzum çok şükür sıpamda iyi bu hafta düğünümüz var bakalım hayırlısıyla
Eşin için inşallah biran önce düzelir kuzum bilirim bel agrısını annemden rabbim kolaylıklar versin
Canım hoşgeldin
Esramın dediği gibi bizim senin gibi arkadaşlara ihtiyacımız var seni aramızda görmekten mutluluk duyarız

Nursena ablacım öncelikle geçmiş olsun Allah korumuş valla
Ayrıca yeni yaşın kutlu mutlu olsun inşallah hediyenide güle güle kullan artık daha çok bekliyoruz seni

hoşbulduk çok teşekkür ederim. Inşallah birlikte güzel kilolar verilecek. Ben kilo çizelgelerinize baktım da ssizer de baya güzel kilolar vermişsiniz arkadaşlar. Bende 30 kg'dan fazla verdim. Vermem gerekn 10 kilom var. Inşallah onu da sporla destekleyerek kurban bayramına kadar vermek istiyorum.

Tesekur ederim tatil sonrasi fuul burdyim lasly e baslicam allahin izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…