Asum benim bulaşık makinemde bozukArçelikdi ama memnundum tamir ettireyim dedim beyni yanmış nasıl olduysa 160 tl dediler Eşimde kalsın deyip adamları hemen gönderdi benle dalga geçiyor elde yıka spor olur diye.bende her bulaşıktan sonra akşam sporumu yaptım diyorum.işin şakası sen araştır kuzumda bende düşünüyorum gerçi şu aralar zorda kışın çok zor oluyor elde yıkamak.
Asum benim bulaşık makinemde bozukArçelikdi ama memnundum tamir ettireyim dedim beyni yanmış nasıl olduysa 160 tl dediler Eşimde kalsın deyip adamları hemen gönderdi benle dalga geçiyor elde yıka spor olur diye.bende her bulaşıktan sonra akşam sporumu yaptım diyorum.işin şakası sen araştır kuzumda bende düşünüyorum gerçi şu aralar zorda kışın çok zor oluyor elde yıkamak.
Kizlar selam diyetisyenden geliorum onun tartisina gore 400 gr almisim sadece buda ii bisey cunku 2 gundur kabizdim yrn kldigim yerden dvm gerci 1 haftalik tatile cikiorum ama dikkat etcem soz
yanliz kan tahlili yaptirmisdim onu diyetisyene goturdum oda endokrinciyle gorustu mmtt die 5 saatlik seker yukleme testi verdiler bide o cikti poffff
selam kızlar;
işten geldim felaket yorgunum
menüm;
sabah1 katı yumurta maydonoz 1 dilim ekmek açık şekersiz çay(işyerinde bulunanlar bunlar)
ara1 yeşil ekşi elma, 1 erik
öğle1 kase mercimek çorbası ,1 kase karışık çoban salata, yarım dilim beyaz ekmek
ara 1 nescafe 1 elma
akşam bir bardak ayran 4 baget but haşlama( küççüktü)
spora gidicem gelince meyve ve yoğurt yerim 2 litre su içtim alkali yaptım
azcık oldu azcık olmadı gibide ramazan çıkışı bugünlük bu kadar
Akşam yememek güzel bir yöntem başarabilene tabii biz geç yatıyoruz zor oluyor ama tutacağız boğazımızı başka çaresi yok ben de bu akşam hafif geçiştirip aç yatmayı başarabilirsem ne mutlu
Senin de net problemin kısa zamanda çözülür inşallah canım sen de iyi ki varsın
canım benim eşin hasta galiba, geçmiş olsun. ben onu kaçırmışım gözden. inşallah düzelir bi an önce. sen de annenlerdesin sanırım, özlettin kendini. sık sık yazabilsen keşke eskisi gibi.
Nasilsiniz kizlar yogun bi hfta byrm gecirdik arife gunu ankaraya geldik iftardan sonra esimin koye bayramd cok fenaev baklavasi kcirdim biraz
2.gun adakimiz vardi ben rsmazan bsyraminda radikaligimi konusturdum parmagimi dogrsyip hastanelik oldum
2dikis atildi kemige kadar dayamisim bicagi sonrasi gelin olark ben yattim millet hizmet etti adimda uynik gelin kaldi:))))
3.gun dogum gunumdu esim sizlerle daha rahat konusam diye tablet almis bana:))
Simdide bi ev supurup kendimi alisveris merkezlerine aticam
Tartiya gelince durumum cok vahim kendi tartim olmadigi icin +4gosteriyo umarim yanlistir cok moralim bozuldu insallah kurbana baya vermis olarak girmek istiyorum
Kabizlik ceken arkadaslara aci cehre diye bi tohum var siddetle tavsiye ediyorrum gorumceme biri verdi wc den cikamiyo zayiflatiyomusta arastirmk lazim ayda 4 kilo vermislerr esram. Kiralicem artik arastirmacim aydinlatirsin bizi deilmi
hoşbuldum canımm.....çok sağol canım....sen nasılsın....oğluşun nasıl....eşime gelince hala hiç bir düzelme olmamış malesef...iğne yiyo sabah akşam sadece ağrısı biraz hafifliyomuş ilacın etkisi geçmeye başlayınca gene aynı....çarşamba gelicek perşembe doktora gidip bi filim falan çektiricez bakalım...
bende sizi çok özledim...hepiniz iyisinizdir inşallah geçmiş okumaya vaktim olmuyo...öğleden sonra dışarda işlerim var...kuzularımla beraber çıkıcam...parka falanda uğrarız onlarda biraz hava alsınlar...
bu arada filizcim anladığım kadarıyla ramazanı çok başarılı bir şekilde atlatmışsın tebrik ediyorum seni....(geçmiş okuyamadığım için teferruatları bilmiyorum....)
esracım sende üzülme canım hakkından gelirsin sen o fazlalıkların....
esrammmm sende rahatsızmışsın sanırım çok geçmiş olsun...
Asuman abla hayırlı olsun hem yeni okulunuz, hem bulaşık makinanız şimdiden.
inşallah bu hafta hepimiz toparlanacağız. ben de güne iyi başladım, böyle devam eder inşallah.
Nasilsiniz kizlar yogun bi hfta byrm gecirdik arife gunu ankaraya geldik iftardan sonra esimin koye bayramd cok fenaev baklavasi kcirdim biraz
2.gun adakimiz vardi ben rsmazan bsyraminda radikaligimi konusturdum parmagimi dogrsyip hastanelik oldum
2dikis atildi kemige kadar dayamisim bicagi sonrasi gelin olark ben yattim millet hizmet etti adimda uynik gelin kaldi:))))
3.gun dogum gunumdu esim sizlerle daha rahat konusam diye tablet almis bana:))
Simdide bi ev supurup kendimi alisveris merkezlerine aticam
Tartiya gelince durumum cok vahim kendi tartim olmadigi icin +4gosteriyo umarim yanlistir cok moralim bozuldu insallah kurbana baya vermis olarak girmek istiyorum
Kabizlik ceken arkadaslara aci cehre diye bi tohum var siddetle tavsiye ediyorrum gorumceme biri verdi wc den cikamiyo zayiflatiyomusta arastirmk lazim ayda 4 kilo vermislerr esram. Kiralicem artik arastirmacim aydinlatirsin bizi deilmi
merhaba kızlar!
hayırlı hafalar olsun inşallah.
daha önce de girmiştim grubunuza hatta motivasyon için hikayemi anlatmıştım fotolarımı paylaşmıştım hatırlarsanız.
geçmiş bayramanız mübarek olsun.
nasılsınız iyi misiniz? umarım bayramınız güzel geçmiştir.
ben aslında 1. gruptaydım ama grub arkaaşlarım eylül ayına kadar izinlilermiş.
ee benim de vermem gereken bi 10 kg fazlam var. listenize giremiceğimi biliyorum ama sizleri takip etmk istiyorum çünkü bu dönemde benim de sizler gibi biraz motivasyona ihtiyacım var. çünkü herkes kilon iyi verme falan diyor benim motivasyonumu yerle bir ediyorlar istemeden tabiki. Ama ben taktım bi 10 kg vermek istiyorum. sizi takip etmek istiyorum sorun olmazsa. kolaylıklar diliyorum.
Filizcim kendi işim değil özel sektör ama otellere çalıştığımız için adamlara oteli kapatın bayramda deme şansımız yok(
geçmiş olsunn nursenammm.doğum günüsünde kutlu mutlu olsun.şimdi nasılsın? elinn nasıl oldu??
Asum demi gece yememek lazım ama nasıl olcek o
Bende iyiyim kuzum çok şükür sıpamda iyi bu hafta düğünümüz var bakalım hayırlısıyla
Eşin için inşallah biran önce düzelir kuzum bilirim bel agrısını annemden rabbim kolaylıklar versin
Canım hoşgeldin
Esramın dediği gibi bizim senin gibi arkadaşlara ihtiyacımız var seni aramızda görmekten mutluluk duyarız
Nursena ablacım öncelikle geçmiş olsun Allah korumuş valla
Ayrıca yeni yaşın kutlu mutlu olsun inşallah hediyenide güle güle kullan artık daha çok bekliyoruz seni
Ben mecbur alacağım canım yetişemiyorum bulaşığa valla
Bir arkadaş da Beko tavsiye etti tanıdığı da varmış işime gelirde ordan da alabilirim aman umulmadık masraf çıktı işte
3 eylül eşimle evlilik yıldönümümüz. sanırım o hafta izin alacak eşim, tatile gideceğiz. bu hafta izin işi belli olacakmış, ayvalığa gitmeyi planlıyoruz. Nursena sen orada mıydın? ayvalığa giden var mı daha önce, tavsiyeleriniz :))
Günün ilk menüsü benden olsun;
sabah
2 dilim kepekli ekmekle yağsız tost
2 tane salatalık
beyaz çay
öğle
6 kaşık zeytinyağlı yeşil fasulye
1 bardak ayran
1 dilim ekmek
ara
1 tane şeftali
1 fincan sütle kahve
20 gr siirt fıstığı
akşam
2 kaşık yoğurt
4 kaşık zeytinyağlı yeşil fasulye
6 kaşık bulgur pilavı
15 tane üzüm
1 kutu lipton ice tea light
ara
yeşil çay
bu saat itibariyle yeme faslını kapadım. 3 litreden fazla da su içerim sanırım toplamda. akşam bulgur pilavı biraz fazla oldu ama erken yiyorum diye kendimi teselli ediyorum. bu hafta kurtulalım son gelenlerden inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?