Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yasemin abla beyaz eşyanın çok kullanılanında düşük programlı almak daha mantıklı çünkü, son teknoloji olanların beyni çok çabuk bozuluyor. o yüzden bulaşık makinasında taş çatlasın 3 programlısı yetiyor. benimki de boschun 3 programlısı, gayet memnunum şimdilik.

----

Ay Nursena ben okuduğumun yarısını anlamışım yarını anlamamışım. parmağın için geçmiş olsun canım, doğum günün de kutlu olsun. nice mutlu, zayıf yıllara

tableti de yazmayı unuttum, güle güle kullan. hep bizimle ol 7/24 online

Son düzenleme:
Günün ilk menüsü benden olsun;

sabah
2 dilim kepekli ekmekle yağsız tost
2 tane salatalık
beyaz çay

öğle
6 kaşık zeytinyağlı yeşil fasulye
1 bardak ayran
1 dilim ekmek

ara
1 tane şeftali
1 fincan sütle kahve
20 gr siirt fıstığı

akşam
2 kaşık yoğurt
4 kaşık zeytinyağlı yeşil fasulye
6 kaşık bulgur pilavı
15 tane üzüm
1 kutu lipton ice tea light

ara
yeşil çay

bu saat itibariyle yeme faslını kapadım. 3 litreden fazla da su içerim sanırım toplamda. akşam bulgur pilavı biraz fazla oldu ama erken yiyorum diye kendimi teselli ediyorum. bu hafta kurtulalım son gelenlerden inşallah.

Son düzenleme:

Ben mecbur alacağım canım yetişemiyorum bulaşığa valla
Bir arkadaş da Beko tavsiye etti tanıdığı da varmış işime gelirde ordan da alabilirim aman umulmadık masraf çıktı işte

Kizlar selam diyetisyenden geliorum onun tartisina gore 400 gr almisim sadece buda ii bisey cunku 2 gundur kabizdim yrn kldigim yerden dvm gerci 1 haftalik tatile cikiorum ama dikkat etcem soz😄
yanliz kan tahlili yaptirmisdim onu diyetisyene goturdum oda endokrinciyle gorustu mmtt die 5 saatlik seker yukleme testi verdiler bide o cikti poffff

geçmiş olsun Burcu, inşallah tatilden sonra diyete döner, sağlığına da kavuşursun.

3 eylül eşimle evlilik yıldönümümüz. sanırım o hafta izin alacak eşim, tatile gideceğiz. bu hafta izin işi belli olacakmış, ayvalığa gitmeyi planlıyoruz. Nursena sen orada mıydın? ayvalığa giden var mı daha önce, tavsiyeleriniz :))

selam kızlar;

işten geldim felaket yorgunum

menüm;

sabah 1 katı yumurta maydonoz 1 dilim ekmek açık şekersiz çay(işyerinde bulunanlar bunlar)

ara 1 yeşil ekşi elma, 1 erik
öğle 1 kase mercimek çorbası ,1 kase karışık çoban salata, yarım dilim beyaz ekmek

ara 1 nescafe 1 elma

akşam bir bardak ayran 4 baget but haşlama( küççüktü)

spora gidicem gelince meyve ve yoğurt yerim 2 litre su içtim alkali yaptım

azcık oldu azcık olmadı gibide ramazan çıkışı bugünlük bu kadar

bence harika olmuş, hele spor önü protein süper olmuş ablammm

sağol ablacım...

canım benim eşin hasta galiba, geçmiş olsun. ben onu kaçırmışım gözden. inşallah düzelir bi an önce. sen de annenlerdesin sanırım, özlettin kendini. sık sık yazabilsen keşke eskisi gibi.

evet canım eşim belinden rahatsız...çok sağoll....bende annemdeyim....bende özledim sizi...aranızda olmak çok iyi geliyodu bana eşime diyorum bak net bağlatalım yoksa benim gidişat kötü ama bakalım hayırlısı...her zaman her istediğimiz olmuyo işte...

oyy nursenammm çok geçmiş olsunn...valla okuyunca parmağım acıyomuş gibi hissettim...ben olsam hemen bayılırdım...Rabbim hayırlı sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin...tabletinde hayırlı olsun uyanık gelin....senin kaynana bende tablet istiyom demedimi banununki gibi...

he sahi banu nerelerdee....:44:

mrb hosgeldın epeydır yoktun yoklugun bellı oluyor ınsaallah daha sık gorusuruz artık.

esıne cok uzuldum hem agrı sızı ıcınde hem bayramda sızden ayrı hem araba surmus o halde. ALLAH yardımcısı olsun ınsaallah ıyılesır sen de o da huzura erersınız canım. hastalık gbısı yok valla. ALLAH herkesten uzak tutsun

tsk ederım ramazanda da spora devam ettım ıftardan once. cok zor kılo verıyorum normalde ama ramazan resmen yaradı bana ben de anlamadım devamı gelsın ınsaallah sımdı tum dualarım bu yonde.

nursena cok cok gecmıs olsun kesık baya derın olmus yaaaaa. sımdı nasılsın ? dıkısler nezaman alınacakmıs ? tuh ya tam aksılık olmus valla. sen o halde ev mı supurdun -parmagın acımadı mı nursenacıgım yaaaa

+4 ya odemdır ya da tartıda hata vardır bence. 4 kılo alınması mumkun degıl be canım yaaaaa

merhaba sızın gıbı basarılı ve ıstıkrarlı bırının burada olması cok guzel olacak bence hepımız ıcın.

hosgeldınızzzzzzzz basarılar ve kolaylıklar dılıyorum

hımmmmm anladım yasemıncıgım. ben de zamanında calıstım aynı tur ıste. otelde mudur yardımcısıydım turızmın bayramı, tatılı olmaz maalesef. kolaylıklar dılıyorum senı en ıyı anlayan ınsanlardan bırı olarak.

nursena gozumden kacmıs kusura bakma hedıyenı gule gule kullan yenı yasın da kutlu olsun nıce mutlu saglıklı yıllaraaaaaaaaaaa

efem oglusunun sunnet dugunu mu olacak bu hafta ? oyle hatırlıyorum da.

Ben mecbur alacağım canım yetişemiyorum bulaşığa valla
Bir arkadaş da Beko tavsiye etti tanıdığı da varmış işime gelirde ordan da alabilirim aman umulmadık masraf çıktı işte

asuman herkes arcelık beko der vestel almaz ama ben buzdolabımdan da bulasık makınamdan da cok memnunum kesınlıkle tavsıye ederım hatta derın dondurucu alacagım bu hafta. onu da vestel alacagım

cok az kalmıs canım kacıncı yıl olacak bakem ?????? plan da super olmus valla. ayvalık ben hıc gıtmedım valla canım ınsaallah cok guzel bır tatıl olur senın ve esın ıcın. sımdıden tebrık edıyorum mutlulugun daım olsun katlansın cogalsın seneye bebısın gobusun de olsun ınsaallah 3 eylul de

ayyyy cok kıskandım bak ben ılk olacaktımmm menu cok guzel olmus canım afıyet olsun şifa olsun bol --- getırsın ınsaallah

bulguır pılavı evet azıcık fazla olmus ama erken yıyerek telafı etmıssın durumu azucukkkk. spor yaptın mı tatlımmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…