- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
Selamlar,
herkese güzel bir hafta diliyorum. Bayramı da yolcu ettik şükür. ben de çok yoğun geçirdim tüm bayramı. bugünden itibaren normal düzene dönüyorum. bu hafta metabolizmayı hızlandırma haftası. inşallah güzel kilolar vereceğiz bundan sonra.
hafta sonu üniversiteden en yakın arkadaşım gelecek İstanbula eşiyle. onları gezdiririz, bi akşam da yemeğe alırım. o yüzden hafta içi azami dikkati göstermeliyim.
Filizcim kiloları sormuşsun, üzülmüşsün canım. üzülme, sanırım fazlaca ödemim var. son ramazan haftası dikkat edemedim, içimden gelmedi. bayram günü de fazla kaçırdık, 85 çıkmıştım. aslında haftasonu da dikkat etmedim ama 84,5e inmişim bugün. cumaya büyük kısmından kurtulurum inşallah. sağol desteğin için.
bu arada sen de çok dikkat etmişsin bayramda, tebrikler. yemek düzenin de eskiye dönüyormuş, harikasın. akşam 6 gibi yemeğini yeyip sporunu yapınca 9 gibi 1 fincan sütle ara öğün yap istersen. hem kaslara iyi gelir, hem de metabolizman hızlanır.
Yasemin abla sen de çalışmışsın cuma günü, üzüldüm doğrusu. bu patronlar çok gıcık...
cok az kalmıs canımkacıncı yıl olacak bakem ?????? plan da super olmus valla. ayvalık ben hıc gıtmedım valla canım ınsaallah cok guzel bır tatıl olur senın ve esın ıcın. sımdıden tebrık edıyorum mutlulugun daım olsun katlansın cogalsın seneye bebısın gobusun de olsun ınsaallah 3 eylul de
Filizcim çok teşekkürler, 2. yılı dolduracağız kısmetse. inşallah seneye bu zamanlar dediğin gibi olur bebeklerimiz :) Allah razı olsun
bütün mesajlarına cevapları bu mesajda yazayım :) öncelikle ben de senin menünü çok beğendim, sporun da harika ama sanki biraz fazla. akşam yemeklerimiz neredeyse aynıymış :)
akşam ara öğündeki süt, yoğurt gibi kalsiyum kaynakları gerçekten çok yararlı vücuda. hem metabolizmayı hızlandırıyor, hem de tokluk sağlıyor. senin de zaten ihtiyacın varmış, afiyet olsun canım.
valla motive oldum fazlasıyla, inşallah artık kurtulmak istiyorum kilolardan. eşim de baskı yapıyor kilo ver de çocuk yapalım diye. kurban bayramına eşimin memleketinde olacağız, 75in altında gitmek istiyorum oraya. 20 kgma yakın vermiş olacağım için son gördüklerinden sonra iyi gelecek şaşırmaları bana :)) inşallah yavaş yavaş tüm topik olarak toparlanacağız ağustosta, ben eminim. sen de gayet iyi gidiyorsun, bugün tartıldın sanırım. 98,2 yazıyor çizelgende, çok seviniyorum senin için
iyi akşamlar kızlar. resmen hamlamışım filiz gibi çok yorgunum spordan kan ter içinde geldim duş v.s abarttım 2 adet limonlu soda içtim hararet bitmiyor
Bugünkü menümü iftiharla sunarım
Sabah
bir kase special K
ara
yeşil çay
öğlen
bir servis kaşığı semiz otu yemeği
bir kase yoğurt
domates salatalık
ara
15 fındık
akşam
3 çiğ köfte
bir tabak salata ( içine iki lokma olacak kadar tavuk koydum )
ara
bir incir
15 adet kadar üzüm
suyum 2,5 lt sporum 30 dk leslie
kızlar çok yoğundu bugün giremedim 3 saatlik uykuyla günü bitirmeye çalışıyorum hatta şunları bile zor yazıyorum yarın görüşürüz
Canım geçmiş olsun inşallah biran önce şu kilolardan kurtuluruz hastalıklarda peşimizi bırakırKizlar selam diyetisyenden geliorum onun tartisina gore 400 gr almisim sadece buda ii bisey cunku 2 gundur kabizdim yrn kldigim yerden dvm gerci 1 haftalik tatile cikiorum ama dikkat etcem soz😄
yanliz kan tahlili yaptirmisdim onu diyetisyene goturdum oda endokrinciyle gorustu mmtt die 5 saatlik seker yukleme testi verdiler bide o cikti poffff
Esram kuzum şimdiden evlilik yıldönümünüz kutlu rabbim sağlıklı mutlu nice seneler nasip etsin inşallah bidahaki sene kutlamanızı bebişinle yaparsınız3 eylül eşimle evlilik yıldönümümüz. sanırım o hafta izin alacak eşim, tatile gideceğiz. bu hafta izin işi belli olacakmış, ayvalığa gitmeyi planlıyoruz. Nursena sen orada mıydın? ayvalığa giden var mı daha önce, tavsiyeleriniz :))
Evet canım bu pazar düğünümüz var kısmetse hayırlısı bakalımefem oglusunun sunnet dugunu mu olacak bu hafta ? oyle hatırlıyorum da.
Kuzum şimdiden hayırlı uğurlu olsun rabbim damatlığınıda göstersin inşallahslm kızlar ben geldiiim
yogun bir bayram haftasından sonra burdayım amma velakin bu c.tesi de afacanı sünnet ettiriyoruz :18:
cuma gunu annem babam felen gelcek yine bende bi yogunluk olcak az girersem beni affedin emi
şimdi sünnet için gelen giden olcak temizlik vs beni bekler
bayramda biraz kaçırmıstım ama dün baya sıkıladıgım için aynı kiloma döndüm
diyetimi elden bırakmıyorum inş bu sunnet olayında da almam kilo
efeeem seni gördüm aşağıda bizim oğlan genel anestezi olcak seninkide öyleydi dimi
bide sünnet sonrası nasıl geçti sünnet külodu alayımmı az bi bilgi ver hele kuzumm :18:
bu arada hepinizi çok özledim gerçekten meyramm iki esramm yena dafi nothing elizz sayamadıgım herkesi çok özledim
sizi çok seviyorum ben yahu
Kuzum şimdiden hayırlı uğurlu olsun rabbim damatlığınıda göstersin inşallah
Benim sıpada genel anestezi oldu kuzum inşallah kolay atlatırsınız ilk 2 gün biraz zorlanırsın oda idrar yaparken yanma oluyo o yüzden sonra daha rahat geçer ben sünnet külotu almadım bezliydi çünkü seninkide öle bu karton bardaklar varya onlardan al tam pipisi bardağın ortasında kalacak şekilde koy bezini öle bağla o şekilde beze temas etmiyo ve acı duymuyo bide ameliyattan çıkınca bi yarım saat hiç susmadan ağlayacak korkma aneztezinin etkisiymiş benim bildiklerim bunlar kuzum inşallah yardımcı olmuşumdur Allah yardımcın olsun
teşekkürederim cnm. inşallah birlikte verebiliriz.merhaba sızın gıbı basarılı ve ıstıkrarlı bırının burada olması cok guzel olacak bence hepımız ıcın. hosgeldınızzzzzzzz basarılar ve kolaylıklar dılıyorum
sağol canım tüm iyi dileklerin için, sen de çok kıymetlisin. inşallah güzel günler göreceğiz hep beraber.bu hafta tartı böyle davranacak çoğumuza çünkü ramazanda yavaşlayan metabolizma yavaş yavaş kendine gelecek. bi de şu ara ay büyüdüğü için dolunaya kadar yavaş gitmesi çok normal :)) (Dafi ablanın kulakları çınlasın)bu cuma az toparlansın topik de olmadı 8 kg yarışması yapalım kurban bayramına kadar, 8 hafta var çünkü. ne güzel olur hepimiz 8 kg atsak o zamana kadar :) inşallah şaşırtırız herkesi bayramda, böyle olurlarrıca ederım canım benım. pamuk gıbı o guzel yuzunden hıssedıyorum herseyı. mutlulugu en cok hakeden ınsanlardan bırısısın oyuzden ınsaallah daıma mutlu olursun. bır de bebıs geldı mı hatta bebıslerrrrrrrr ohhhhhhh maasallah ıste mutluluk bu ıste canımevet yemeklerımız nerdeyse aynıymıs yemeklere gelınce dun evet bıraz fazla geldı bana da daha dogrusu oglene kadar fazla oldu bence. oyuzden bugun dengeleyecegımspora gelınce 5 gundur yuruyus dısında spor yapmamıstım aslında evde dınlenmek de ıstedım cunku ne bayramda ne haftasonu donunce dınlenemedım ev temızlıgı, kıslık hazırlıgı derken. ama dedım kı bugun gıtmezsem yarın da usengeclık olur oyle oyle spor zporuma gıder keyıf alamam sıkılırım belkı uzaklasırım dedım ıyıkı de gıtmısım terlemek vucudumdakı odemı attırmıs hemen. cok faydasını gordum. evet tartıldım haftasonundan berı kılom degıskenlık gosterıyor bır bakıyorum tok karnına 98, 2 bır bakıyorum tok karnına 99, bır bakıyorum ac karnına 99. anlamadım. oructan sonra vucut kendını toparlayamadı sanırım cunku ac karnına ve tok karnına aynı kılo bır gun ara ıle nasıl cıkıyor anlamadım ben de ınsaallah kurban bayramına 20 kılo ıle gırmek ıstıyorum aıleme gıtmeyecegız ama karadenız turu yapacagız esımle ılk kez tatıl yapmıs olacagız gezı de daha rahat olmak ıstıyorum bol bol hareket edecegımız ıcın. kurban bayramından once ya da sonra hem esımın aılesını hem kendı aılemını goruruz ozaman herkesı de bırazcık daha sasırtmıs olurum ınsaallah sen, ben ve hepımız kurban bayramına guzel hedefler ıle gırmıs oluruz canımmmm
tatlım şimdiden hayırlı olsun sünnetiniz, Allah büyük düğününü de göstersin. bu hafta topiğimizin paşaları damat oluyor desene, çifter çifterslm kızlar ben geldiiimyogun bir bayram haftasından sonra burdayım amma velakin bu c.tesi de afacanı sünnet ettiriyoruz :18:cuma gunu annem babam felen gelcek yine bende bi yogunluk olcak az girersem beni affedin emişimdi sünnet için gelen giden olcak temizlik vs beni bekler bayramda biraz kaçırmıstım ama dün baya sıkıladıgım için aynı kiloma döndümdiyetimi elden bırakmıyorum inş bu sunnet olayında da almam kilo efeeem seni gördüm aşağıda bizim oğlan genel anestezi olcak seninkide öyleydi dimibide sünnet sonrası nasıl geçti sünnet külodu alayımmı az bi bilgi ver hele kuzumm :18:bu arada hepinizi çok özledim gerçekten meyramm iki esramm yena dafi nothing elizz sayamadıgım herkesi çok özledimsizi çok seviyorum ben yahu
Zehracım düğününüz çok güzel geçer inşallah. çok eğlen, çok mutlu ol telaştan fırsat bulamasan da :)bol bol foto isterizKIZLAR GÜNAYDIN Ben geldim ama hemen gidicem bayram dönüşü işler yogun size vakit ayıramıyorum kusura bakmayın lütfen hepinizi seviyorum ve kocaman öpüyorum Canım geçmiş olsun inşallah biran önce şu kilolardan kurtuluruz hastalıklarda peşimizi bırakır Esram kuzum şimdiden evlilik yıldönümünüz kutlu rabbim sağlıklı mutlu nice seneler nasip etsin inşallah bidahaki sene kutlamanızı bebişinle yaparsınız Ayvalık konusunda benimde pek bilgim yok ama duyduğum kadarıyla güzel bi yermiş Evet canım bu pazar düğünümüz var kısmetse hayırlısı bakalım Kuzum şimdiden hayırlı uğurlu olsun rabbim damatlığınıda göstersin inşallah Benim sıpada genel anestezi oldu kuzum inşallah kolay atlatırsınız ilk 2 gün biraz zorlanırsın oda idrar yaparken yanma oluyo o yüzden sonra daha rahat geçer ben sünnet külotu almadım bezliydi çünkü seninkide öle bu karton bardaklar varya onlardan al tam pipisi bardağın ortasında kalacak şekilde koy bezini öle bağla o şekilde beze temas etmiyo ve acı duymuyo bide ameliyattan çıkınca bi yarım saat hiç susmadan ağlayacak korkma aneztezinin etkisiymiş benim bildiklerim bunlar kuzum inşallah yardımcı olmuşumdur Allah yardımcın olsun
canım hayırlı lsunslm kızlar ben geldiiim
yogun bir bayram haftasından sonra burdayım amma velakin bu c.tesi de afacanı sünnet ettiriyoruz :18:
cuma gunu annem babam felen gelcek yine bende bi yogunluk olcak az girersem beni affedin emi
şimdi sünnet için gelen giden olcak temizlik vs beni bekler
bayramda biraz kaçırmıstım ama dün baya sıkıladıgım için aynı kiloma döndüm
diyetimi elden bırakmıyorum inş bu sunnet olayında da almam kilo
efeeem seni gördüm aşağıda bizim oğlan genel anestezi olcak seninkide öyleydi dimi
bide sünnet sonrası nasıl geçti sünnet külodu alayımmı az bi bilgi ver hele kuzumm :18:
bu arada hepinizi çok özledim gerçekten meyramm iki esramm yena dafi nothing elizz sayamadıgım herkesi çok özledim
sizi çok seviyorum ben yahu
sağol canım tüm iyi dileklerin için, sen de çok kıymetlisin. inşallah güzel günler göreceğiz hep beraber.bu hafta tartı böyle davranacak çoğumuza çünkü ramazanda yavaşlayan metabolizma yavaş yavaş kendine gelecek. bi de şu ara ay büyüdüğü için dolunaya kadar yavaş gitmesi çok normal :)) (Dafi ablanın kulakları çınlasın)bu cuma az toparlansın topik de olmadı 8 kg yarışması yapalım kurban bayramına kadar, 8 hafta var çünkü. ne güzel olur hepimiz 8 kg atsak o zamana kadar :) inşallah şaşırtırız herkesi bayramda, böyle olurlartatlım şimdiden hayırlı olsun sünnetiniz, Allah büyük düğününü de göstersin. bu hafta topiğimizin paşaları damat oluyor desene, çifter çifter biz de seni özledik, süper kilolar verdin geçen ay kutlayamadın bile. telaşın bitsin de dön Zehracım düğününüz çok güzel geçer inşallah. çok eğlen, çok mutlu ol telaştan fırsat bulamasan da :)bol bol foto isteriz
selamun aleyküm kızlaarr
esracım seni gördüm aşağılarda nasılsın canım
canım hayırlı lsun
Allah hep en güzel ( diploma, askerlik. evlilk vs. )mürvetlerini göstersin şimdiden geçmiş olsun
kızlar butonlar nereye gittiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?