selamun aleyküm kızlaarr
esracım seni gördüm aşağılarda nasılsın canım
canım hayırlı lsun
Allah hep en güzel ( diploma, askerlik. evlilk vs. )mürvetlerini göstersin şimdiden geçmiş olsun
kızlar butonlar nereye gittiiiiiiii
slm kızlar ben geldiiim
bu arada hepinizi çok özledim gerçekten meyramm iki esramm yena dafi nothing elizz sayamadıgım herkesi çok özledim
sizi çok seviyorum ben yahu
teşekkürederim cnm. inşallah birlikte verebiliriz.
selamun aleyküm herkese merhaba...
özledim sizleri güzel bir tatilde bitti gitti darısı kurban bayramına artık...
herkesi öpüyorum işler yoğun..geçmişi okudum...
Elizcim Nursenacım çok geçmiş olsun...
Ne demek kuzum yardımcı olabildiysem ne mutlu bana inşallah sen daha kolay atlatırsın öpüyorum ikinizideAmiiiin cnm benim sağolasın yardımların için
ne zor işler bunlar yaa ama mecbur poff demek yarım saat aglıycak he eneeem
hımm tmm ozaman külot almıyım bardak alayım bezide bi no büyük alayım ozaman
Allah razı olsun kuzumm çok sağol
Esram inşallah öle dediğin gibi olur iyi geçer düğünümüz merak etme koyarım fotosağol canım tüm iyi dileklerin için, sen de çok kıymetlisin. inşallah güzel günler göreceğiz hep beraber.bu hafta tartı böyle davranacak çoğumuza çünkü ramazanda yavaşlayan metabolizma yavaş yavaş kendine gelecek. bi de şu ara ay büyüdüğü için dolunaya kadar yavaş gitmesi çok normal :)) (Dafi ablanın kulakları çınlasın)bu cuma az toparlansın topik de olmadı 8 kg yarışması yapalım kurban bayramına kadar, 8 hafta var çünkü. ne güzel olur hepimiz 8 kg atsak o zamana kadar :) inşallah şaşırtırız herkesi bayramda, böyle olurlartatlım şimdiden hayırlı olsun sünnetiniz, Allah büyük düğününü de göstersin. bu hafta topiğimizin paşaları damat oluyor desene, çifter çifter biz de seni özledik, süper kilolar verdin geçen ay kutlayamadın bile. telaşın bitsin de dön Zehracım düğününüz çok güzel geçer inşallah. çok eğlen, çok mutlu ol telaştan fırsat bulamasan da :)bol bol foto isteriz
Dafi ablacım benimde yoktu smiyle ama şimdi gelmişy.o.l.c.u zeynepcim eşine geçmiş olsun. Allah kavuştursun
nursena
gazi olmuşsun geçmiş olsun.
Allah hayırlı uzun ömürler versin. sevdiklerinle birlikte hep mutlu yaşa
aynur geliyormuş
cücüğüm özledik artık senii bekliyoruz
kızlar simileyde kullanamıyorum ben ne oldu böyle
Kuzum bizde seni özledik iyisindir inşallahselamun aleyküm herkese merhaba...
Tesekurederim insallah daha zayif oluruz yeni yasimizdaYasemin abla beyaz eşyanın çok kullanılanında düşük programlı almak daha mantıklı çünkü, son teknoloji olanların beyni çok çabuk bozuluyor. o yüzden bulaşık makinasında taş çatlasın 3 programlısı yetiyor. benimki de boschun 3 programlısı, gayet memnunum şimdilik.
----
Ay Nursena ben okuduğumun yarısını anlamışım yarını anlamamışım. parmağın için geçmiş olsun canım, doğum günün de kutlu olsun. nice mutlu, zayıf yıllara
tableti de yazmayı unuttum, güle güle kullan. hep bizimle ol 7/24 online
Simdi ankaradayiz haftaya ayvlik sarimsklidsyiz ben seviyorum tabi muglaya göre az denizi soğuk sizin icin ideal en azindan ist yakin denk gelsek gorusurduk ne guzel kimet3 eylül eşimle evlilik yıldönümümüz. sanırım o hafta izin alacak eşim, tatile gideceğiz. bu hafta izin işi belli olacakmış, ayvalığa gitmeyi planlıyoruz. Nursena sen orada mıydın? ayvalığa giden var mı daha önce, tavsiyeleriniz :))
Vall ben deilde esimi kAn tutu o bayidisağol ablacım...
evet canım eşim belinden rahatsız...çok sağoll....bende annemdeyim....bende özledim sizi...aranızda olmak çok iyi geliyodu bana eşime diyorum bak net bağlatalım yoksa benim gidişat kötü ama bakalım hayırlısı...her zaman her istediğimiz olmuyo işte...
oyy nursenammm çok geçmiş olsunn...valla okuyunca parmağım acıyomuş gibi hissettim...ben olsam hemen bayılırdım...Rabbim hayırlı sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin...tabletinde hayırlı olsun uyanık gelin....senin kaynana bende tablet istiyom demedimi banununki gibi...
he sahi banu nerelerdee....:44:
Valla acisada 2cocuk ban bakiyo npcsn mecccbuuuurrr yaninursena cok cok gecmıs olsun kesık baya derın olmus yaaaaa. sımdı nasılsın ? dıkısler nezaman alınacakmıs ? tuh ya tam aksılık olmus valla. sen o halde ev mı supurdun -parmagın acımadı mı nursenacıgım yaaaa
+4 ya odemdır ya da tartıda hata vardır bence. 4 kılo alınması mumkun degıl be canım yaaaaa
Tesekurederim daha iysi. Sana olsunnursena gozumden kacmıs kusura bakma hedıyenı gule gule kullan yenı yasın da kutlu olsun nıce mutlu saglıklı yıllaraaaaaaaaaaa
Tesekurederim dafi sen ne zaman tatile gidiyon yazliga gitcektiniz sanirimy.o.l.c.u zeynepcim eşine geçmiş olsun. Allah kavuştursun
nursena
aynur geliyormuş
Tesekurederimselamun aleyküm herkese merhaba...
y.o.l.c.u zeynepcim eşine geçmiş olsun. Allah kavuştursun
nursena
aynur geliyormuş
Tesekurederim insallah daha zayif oluruz yeni yasimizda
Simdi ankaradayiz haftaya ayvlik sarimsklidsyiz ben seviyorum tabi muglaya göre az denizi soğuk sizin icin ideal en azindan ist yakin denk gelsek gorusurduk ne guzel kimet
Vall ben deilde esimi kAn tutu o bayidi
Yok demedi o hala bilgisayara cok bakinca coccuğumuz olmzmis düsünceinde
Kisir yapiyomus
Bende diyom kisir deilde oglsn cocuğu olmuyo sanirim pc den
Valla acisada 2cocuk ban bakiyo npcsn mecccbuuuurrr yani
SUyla ugrasmiyom pek
Tesekurederim daha iysi. Sana olsun
Tesekurederim dafi sen ne zaman tatile gidiyon yazliga gitcektiniz sanirim
Tesekurederim
selammmm kızlarrr
Zeynepcimm selamm canım
aleyküm selam ablacımm....nasılsınn...
iyiyim canım şükür.
senin minik kuzular nasıllar??
küçüğün maceraları devammı ?
iyiler çok şükür....
ooo küçüğüm çok fena bugünlerde anneannesi 3 kilo verdi onun sayesinde..bir dakika durmak oturmak nedir bilmiyo...ben anlatınca inanmıyolardı...şimdi ben dahil iki dakika ayaklarımızı uzatıp oturamıyoruz...fare gibi girip çıkmadığı yer yok...anlatıcak çok şey varda nerden nasıl başlasam bilemiyorum....uzun sözün kısası bizi daha çokkk yorucak bu yamyam.....
küçük yamyam öle öle büyüycek annesi Alah sağlık versinde peşinde koşturtsun.
İyi akşamlar
Bugün yoğurdum epey peşpeşe 2 arkadaş geldi oturduk akşama kadar sonra eşim geldi açım diye hemen yemek yap ye çay vs derken oturdum şimdi duş alıp rahatlamam lazım da üşeniyorum valla :))
Tartıyla aram bozuk diyete tam anlamıyla başlayamıyorum onla bunla uğraş derken kafa da kalmıyor
Yarın bulaşık makinemi alacağım inşallah bekodan ekonomik olarak işime o gelecek galiba tanıdık olduğu için artık nasip iyi çıkar inşallah
hosgeldin diyeyim :)kizlar bende kg vermek isteyenlerdenim araniza alirmisnz beni acaba? Siz cok hevesli gordum de
hosgeldin :)ben de geldiiiiimmm
canım vallahi bir türlü tam toparlanamıyorum anlayamadım gitti...elız cok cok gecmıs olsun sen nazara geldın galıba. once koltuk altından amelıyat, tansıyon derken sımdı de dızın ıncınmıs. hayırdır ınsaallah yaaaa nıye boyle oluyor.
tahmin etmiştim canım. özellikle iki kez kontrol ettim hatta senin sporunu kaçırdım mı acaba diye :)elızcıgım ben kılo bıldırımı yapamadım kaynanamlarda koyde tartı olmadıgı ıcın. oyuzden spor bıldırımı de yapmadım. ama herzamankı gıbı sporum var yaklasık 400 dk olmustu ama ızınlıydım kılo lıstesınde.
lıste ıcın ellerıne saglık. sporcularımızı tebrık edıyorum bu hafta alacagım yıne bırıncılıgı kımse kusura bakmasın
hosgeldin aramıza :),teşekkürler cnm. çok sevinirim valla . ok o zaman gireyim ben listenize uygunsa.
coook tesekkürler canım :)selamun aleyküm herkese merhaba...
selam canım :)Elizcim selam.ablanda son durum nedir? doğum gerçekleştimi??
yani asum bendede farklı değil bayram artıları sepet gibi üzerimde at atabilirsen.çabalamay devam elbey vericez..
sorması ayıptır bekoda ne kadar makine
Valla ben de yarın öğreneceğim ama arkadaş hem indirimli hem de taksitli almayı vadetti hem de kartiniz taksitle bakalım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?