Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ablacım selam

iyiyim ben, sen nasılsın? bayram çok yormuştur seni, dinlenebildin mi

bu arada benim de butonlar çalışıyor. bi yenile istersen sayfayı...

slm kızlar ben geldiiim

bu arada hepinizi çok özledim gerçekten meyramm iki esramm yena dafi nothing elizz sayamadıgım herkesi çok özledim
sizi çok seviyorum ben yahu

HOŞGELDİNNNN kayıplar tekekr teker çıkıyor ortaya.oğluşunun sünneti hayırlı olsun Nilaycım Allah damatlığınıda göstersin.

teşekkürederim cnm. inşallah birlikte verebiliriz.

yeni geldiğin yazını bulamadım.hoşgeldin demek istedimmm

Nevinim dinlenebildinmi kuzum ramazanın son günleri çok kötü idin uykusuzluk v.s

Ne demek kuzum yardımcı olabildiysem ne mutlu bana inşallah sen daha kolay atlatırsın öpüyorum ikinizide
Esram inşallah öle dediğin gibi olur iyi geçer düğünümüz merak etme koyarım foto
Dafi ablacım benimde yoktu smiyle ama şimdi gelmiş
Kuzum bizde seni özledik iyisindir inşallah

Tesekurederim insallah daha zayif oluruz yeni yasimizda
Simdi ankaradayiz haftaya ayvlik sarimsklidsyiz ben seviyorum tabi muglaya göre az denizi soğuk sizin icin ideal en azindan ist yakin denk gelsek gorusurduk ne guzel kimet
Vall ben deilde esimi kAn tutu o bayidi
Yok demedi o hala bilgisayara cok bakinca coccuğumuz olmzmis düsünceinde
Kisir yapiyomus
Bende diyom kisir deilde oglsn cocuğu olmuyo sanirim pc den
Valla acisada 2cocuk ban bakiyo npcsn mecccbuuuurrr yani
SUyla ugrasmiyom pek
nursena gozumden kacmıs kusura bakma hedıyenı gule gule kullan yenı yasın da kutlu olsun nıce mutlu saglıklı yıllaraaaaaaaaaaa
Tesekurederim daha iysi. Sana olsun
Tesekurederim dafi sen ne zaman tatile gidiyon yazliga gitcektiniz sanirim
Tesekurederim

Son düzenleme:

aminn ablacım....

anamm desene ozaman bizim üçüncülerde kız olcekk....ama bence sakıncası yok kızları daha çok seviyom benn..

filizcim teşekkür ederim canım senin mesajıda alıntılamıştım ama nasıl becerdiysem silinmiş...

hava çok sıcakk bütün gün dışardaydım...kafama güneş geçmiş çok başım ağrıyo sersem gibiyim şimdi...ama çok şükür bir sürü işim

vardı hepsini hallettim sayılır..kuzularımada cicişler aldım lwcden....fiyatlar güzeldi...bide sezon sonu indirimi var şimdi kısa kollu

tşörtler falan 5 tl 7 tl...bolca harcıyacak param olsa seneye yaz giyeceklerini bile şimdiden alır stok yapardım...büyük kıza hırka ve 2kot

pantolon aldım küçük kızımada uzun kollu penyelerden aldım 2 tane...eşime pantolon aldım...bende bi tane eteği çok beğendim ama

sadece 40 bedeni kalmıştı alamadım...sabah erken saatte doktor kontrolüm vardı tahlil ister diye kahvaltı yapmadan çıkmıştım

ama gerek duymadı..kahvaltıyı dışarda yaptım kardeşimle...sonrada gezmeye ıkeaya gittik...buyakayada gireriz diye düşünmüştük ama

artık çok yorgun düşmüştük döndük eve...benden haberler böyle....yarın kocam gelcek inşallahh ama vakit geçmiyo gibii...bu

koşturmacada bide böyle hissediyorumm...özledim keratayı...uzun zamandır böyle ayrı kalmamıştık...

iyiyim canım şükür.

senin minik kuzular nasıllar??

küçüğün maceraları devammı ?

iyiler çok şükür....

ooo küçüğüm çok fena bugünlerde anneannesi 3 kilo verdi onun sayesinde..bir dakika durmak oturmak nedir bilmiyo...ben anlatınca inanmıyolardı...şimdi ben dahil iki dakika ayaklarımızı uzatıp oturamıyoruz...fare gibi girip çıkmadığı yer yok...anlatıcak çok şey varda nerden nasıl başlasam bilemiyorum....uzun sözün kısası bizi daha çokkk yorucak bu yamyam.....

küçük yamyam öle öle büyüycek annesi Alah sağlık versinde peşinde koşturtsun.

İyi akşamlar
Bugün yoğurdum epey peşpeşe 2 arkadaş geldi oturduk akşama kadar sonra eşim geldi açım diye hemen yemek yap ye çay vs derken oturdum şimdi duş alıp rahatlamam lazım da üşeniyorum valla :))
Tartıyla aram bozuk diyete tam anlamıyla başlayamıyorum onla bunla uğraş derken kafa da kalmıyor
Yarın bulaşık makinemi alacağım inşallah bekodan ekonomik olarak işime o gelecek galiba tanıdık olduğu için artık nasip iyi çıkar inşallah

yani asum bendede farklı değil bayram artıları sepet gibi üzerimde at atabilirsen.çabalamay devam elbey vericez..

sorması ayıptır bekoda ne kadar makine

kizlar bende kg vermek isteyenlerdenim araniza alirmisnz beni acaba? Siz cok hevesli gordum de
hosgeldin diyeyim :)
biraz daha bilgi verir misin hakkında?
ben de geldiiiiimmm
hosgeldin :)
elız cok cok gecmıs olsun sen nazara geldın galıba. once koltuk altından amelıyat, tansıyon derken sımdı de dızın ıncınmıs. hayırdır ınsaallah yaaaa nıye boyle oluyor.
canım vallahi bir türlü tam toparlanamıyorum anlayamadım gitti...
İnşallah daha iyi olucam artık. Teşekkürler iyi dileklerin için.
tahmin etmiştim canım. özellikle iki kez kontrol ettim hatta senin sporunu kaçırdım mı acaba diye :)
bu hafta gel otur zirveye. zirve her zaman senin :)
teşekkürler cnm. çok sevinirim valla . ok o zaman gireyim ben listenize uygunsa.
hosgeldin aramıza :),
30 kilo verebildiğim zamanları görmek dilegiyle :)
coook tesekkürler canım :)
Elizcim selam.ablanda son durum nedir? doğum gerçekleştimi??
selam canım :)
yok canım hala dogum gerceklesmedi ama haftaya olur artık insallah. biz biraz erken geldik sanırım.
bilemiyorum.
insanın kendi düzeni bambaska

Nursenacım cok gecmis olsun sana da

yani asum bendede farklı değil bayram artıları sepet gibi üzerimde at atabilirsen.çabalamay devam elbey vericez..

sorması ayıptır bekoda ne kadar makine

Valla ben de yarın öğreneceğim ama arkadaş hem indirimli hem de taksitli almayı vadetti hem de kartiniz taksitle bakalım :))

neyse ben gideyim kızlar eşim geliyomu bişeyelr hazırlayım sonra cepten bakarım :))

Elizcim Zeynepcim Asucum ve şu an olmayan topikdaşlarım hepinizi öptüm

iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…