Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Can sıkmak istemiyorum hiç ama aklım çok karışık bu aralar. Odaklanamıyorum hiçbir şeye.
Diyet ve spor da buna dahil tabi ki.
Umarım en kısa zamanda benim ve herkes için hayırlı tercihi yapabilirim.
Çok bunaldım çok

Selamlar,
of yorgun argın size bakayım dedim eşimi beklerken. babamı yolcu ettik, evi biraz toparladım, kişisel bakım, duş derken saat kaç oldu. şimdi ara öğün yapıyorum, bugün öğle yemeği yiyemedim. akşama da anneme gideceğiz yemeğe. market alışverişi, ardından valiz hazırlama derken size bakamayabilirim bi daha. hepinizi öperim kocaman

Yasemin ablacım rahatsızmışsın, geçmiş olsun... bi toparlanamadın ya önce ağrı, sonra regl şimdi de bu. dikkat et kendine ablam.

afiyetle güle güle yiyin inşallah

iyi tatillerrr canımcım bol bol dinlen

tatil için okudunmu bilmiyorum ama ayşe kulin dönüş adlı kitabı süper tavsiye edilir yeni başladım hoşma gitti

Nursena sen şimdi böyle yazınca çok heveslendim, eşime kitap ne alacaz yanımıza falan dedim ama sanırım vakit kalmayacağı için alamam bunu. ama yol üzerinde d&r falan görürsem bakayım. aşk var evde elif şafağın, promosyon gelmişti. kendisini pek sevmesem de bakayım olmadı kitabına...

hoşgeldin canım
benim de aklımda zeytinyağı

bamyalara da diyorum ki haftada bir kez pişirirsem 18 poşeti bitirene kadar inşallah 15 kg vermiş olurum

Melih miydi okuldaki, ona ne oldu :)) sen hiç beğenmiyorsun kızının zevkini kuzum ya

Ya benim eşimin hiç arkadaşı yok, yani var da benimki pek görüşmüyor iş dışında. okuldan bikaç arkadaşıyla ayda yılda bir. hayır hepsi de bekar, evlenseler de beraber görüşsek en azından. evde kukumav kuşları gibi, yapışık ikizler gibi ben de çok bunalıyorum yaa

Elizcim diyet modunda değilsen kendini zrolama, çünkü hazır olmadan başladığın her gün akşam yeme krizleriyle noktalanır. bu sefer koruyacağın kilonun üstüne eklersin. kafanı dağıtacak bi şeyler yapsan, az gezsen, erkek arkadaşın nerelerde? şimdi garip hissetmen normal yeğeninden ayrılınca. umarım toparlanırsın canım

Yenacım ben listenin son halini ekleyeyim, cuma günü ellerinden öpsün
Şimdiden çok sağol canım, öpüyorum seni kocaman

[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]No[/TD]
[TD="width: 104"]Kullanıcı[/TD]
[TD="width: 55"]1.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]1.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]2.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]2.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]3.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]3.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]4.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]4.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 85"]Aylık Sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]mehtabbb[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]nevzamansız[/TD]
[TD]99[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]99[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]97,5[/TD]
[TD]-1,5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]YENA[/TD]
[TD]99,5[/TD]
[TD][/TD]
[TD]98,4[/TD]
[TD]-1,1[/TD]
[TD]98,4[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]pomogranate[/TD]
[TD]98,8[/TD]
[TD][/TD]
[TD]99[/TD]
[TD]+0,2[/TD]
[TD]98,9[/TD]
[TD]-0,1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]efeeeemm[/TD]
[TD]86,4[/TD]
[TD][/TD]
[TD]86,3[/TD]
[TD]-0,1[/TD]
[TD]85,1[/TD]
[TD]-1,2[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]nothingg[/TD]
[TD]92,5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]92,5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]91,7[/TD]
[TD]-0,8[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]esramm00[/TD]
[TD]96[/TD]
[TD]-0,5[/TD]
[TD]94,8[/TD]
[TD]-1,2[/TD]
[TD]94,6[/TD]
[TD]-0,2[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]dafi[/TD]
[TD]92,5[/TD]
[TD][/TD]
[TD]91,1[/TD]
[TD]-1,4[/TD]
[TD]90,3[/TD]
[TD]-0,8[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]elizabeth_bath[/TD]
[TD]89,9[/TD]
[TD]-0,3[/TD]
[TD]89,9[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]98,4[/TD]
[TD]-0,4[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]asuhan[/TD]
[TD]95,6[/TD]
[TD]+0,9[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]burcu8181[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]101,5[/TD]
[TD][/TD]
[TD]102[/TD]
[TD]+0,5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13[/TD]
[TD]Meyra[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]98,0[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14[/TD]
[TD]Nursena[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]88,8[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15[/TD]
[TD]1.73[/TD]
[TD]110[/TD]
[TD]+1,5[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16[/TD]
[TD]Clutch[/TD]
[TD]83,5[/TD]
[TD]-1,5[/TD]
[TD]82,4[/TD]
[TD]-1,1[/TD]
[TD]82,9[/TD]
[TD]+0,5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17[/TD]
[TD]Nilceeeee[/TD]
[TD]97,3[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]97,3[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

selam ahali....

üfff bu saat oldu daha bi işe elimi değmedim.....
ev iş kaynıyo resmen, heryer heryerde misafir sonrasııııı......
biran önce işlerimi bitirmeye başlamalıyım........
bu arada türkçem iyice bozuldu benim yaaa(((
bazen diyorum bi ara 1-2aylık bi kurs falan olsada türkçe dil bilgimi yenilesem diyorum.....
çoğunluk neden olarak; özellikle telefon, sonrada internetten dolayı türkçem bozulduda bozuldu giderek.......
böyle olmamalıyım aslında.....

geçmiş yaptım bi az önce birde.....

neyse 1-2alıntımada yazıp kaçayım ben.....
sevgiler.....

Merhabalar :78: :78: :78: :78:

Uzuuuuuuuunnn aradan sonra ben geldim. Tabiii artı kilolarımla :78:

hoşgeldin tatlım:)

Meyra
kuzum Allah kavuştursun...Misafirler filanda gelmiş yoruldun iyice bi dinlen da artık atağa geçelim...

aynen canım....
çok teşekkür ederim ayrıca

Allah kavuştursun canım.....

çok sağol ablacım:)
kvlerden böyle sebze falan her zaman gelmiyorda, 2saatlik yol çünkü uzak baya, işte gidip gelmelerde geliyo ancak, bunada şükür ama tabiki:)
sizede afiyet bal şeker olsun ablacım benim

görümcemde ne için yapıyo bilemiyom ama niyeti kötü değil galiba, ama hoşta bişey değil bence yaptıkları:)
ama dediğin gibi olmazsa konuşarak ifade etmem en doğrusu galiba....

koccaman öpüyorum ablacım

aynen canım.....
çok sağol ayrıca tatlışım.....
afacanı öptüüüm:)

ne oldu canım???

Allah kabul etsin, kolaylık versin inşaallah hemşerim........

Allah kavuştursun esracım.....

ve tatile gidiyosunuz galiba yanlış hatırlamıyosam, tatilse eğer; iyi eğlenceler, iyi yolculuklar canım.....
öptüm

Hiiç sevmem çamaşır katlamayı...Keşke makinadan ütülenmiş ve katlanmış şekil de çıksa...
keşkeee çok isterdim valla ama en çok ütüden nefret ediyorum pöfff daha hala katlamadım bakınıyorum netde bakalım daha ne kadar bakınıcam

bende iş yapmayı sevmiyorum, ben ne yapsam acaba kızlar

bu arada nilaycım sen benim organize olmak konusunda idolümsün...........

Merhabalar
Elizcim en doğru en güzel senin için hayırlı şekilde kararlar verirsin inşallah
Benim de pek keyfim yok nedense hayırlısı artık
Yarın misafirim olacak iki kızı olan bir arkadaştan kıskandım kızıma kek yaptırıyorum hem de havuçlubir de fıstıklı pudingle kurabiye yaptı
Tatlılar oldu sayılır gerisini de hallederiz nasılsa
Yenacım benimkiler izlemiyorlar pek dizileri bu yazyarışmaları izlediler genelde

Hoş buldum kızlar Hoş buldum yenacim. Bugun istifa etmeyi düşünüyordum fakat arkadaşım gel rapor alalım dedi 6 gun rapor aldım sonrasi yillik iznim eylül ayini raporla bitirip istifa etmeyi düşünüyorum

Baskülume pil aldım ama bugun o kadar şey içtim ki tartilmadim yarin sabah ac karna tartilicam ve gerceklerle yuzlesecegim. Yarin sabah endokrine gidip kan verip tum tahlillerimi yaptiracagim. Yarin aksam da yürüyüş yapacagim başlıyorum artik tekrar.

ay ne guzel bır sarkıdır fıkrımın ınce gulu. Cok cok severım dızı vardı o da cok guzeldı. ızlemısmıydın bılmıyorum aydan sener ve kenan ısık basroldeydın show tv de cıkardı.

Dızı demısken gunesı gordum sevdım ben. Ben de ızlıyorum artık aklına gelır kızlarınla ızlerken. Kerem, cırkın hakıkaten. O yasta kas torbası goruntusu var havalı kıbırlı bır tıp. Kızlar bır donem boyle genclerı begenırler kızlarında da aynı durum vardır.ben kerem ıcın ızlemıyorum kavusamayan asıklar ılgımı cekıyor.

Ne kalır bızden gerıye, şu eksık yarım satırlarım dıyordu bır bolumde bayıldım o an.

Organık sebze olarak zaman zaman ben de faydalanabılıyorum ah daha sık gıdebılsek herseyımızı getırırız kaynanamdan ama 6 ayda falan ancak gıdıyoruz bulgurum, ekmegım, peynırım bıle oluyor bır sure yetıyor sonra kabak yesıl bıber taze fasulye domates bırsuru sey de getırebılıyorum keske sık gıdebılsek tamamen organık beslenırız ne guzel.

Tatılde kacamaklar oluyor genelde maalesef. Benım en cıddı tatılım kurban bayramında olacak karadenız turu yapacagım esımle. Acık bufelerde kendımı tutmam lazım

ayse kulınden bahsetmıssınız ben de cok severım adı aylın ıle tanıdım. Genıs zamanlar cok begenmıstım fılmını de ızlemıstım

bız aynı ısyerınde yanyana calısıyoruz esım benım mudurum konumunda ve esımın yurtdısı seyahatlerı olmasa 12 ay 24 saat yanyana oluruz allahtan kıstan yaza kadar sık sık seyahatlerı oluyor 10 gun ayrı koluyoruz nerdeyse her ay. Bazı aylar 20 gun oldu bıle. Oyuzden ıyı gelıyor bıze. Ben de ozgurlugume duskunum ozellıkle evde cok sevıyorum esım yokken kendı basıma ya da bır arkadasımla sınemaya gıderım kendı basıma rahat rahat keyıf yaparım alısverıs yaparım evde uc fılm ızlerım oturma odasın yatarak. Dıyet yapmazken pızza, hamburger de soylerdım tam evde bekar hayatı ohhhhhhh

bızım burda akraba ve sosyal cevre yok ben ıte kaka esımı cıkarmaya calısıyorum zaten sosyal bırı de degıldır ama olsaydı da ses etmezdım cunku her ıkı taraf da ozgur olmalı bıraz sınırında tabıkı.

Vakit bulmuşken menümü yazayım.

Uyanınca (100)
1 tane şeftali
Kahvaltı (375)
1 dilim kepekli ekmekle kaşarlı jambonlu mini pizza
1 dilim hellim peyniri
3 tane yeşil zeytin
4-5 dilim domates
1 dilim kepekli ekmek
1 tatlı kaşığı bal
Ara (250)
Yarım şeftali
10 tane badem
25 gr albeni mini
Ara (100)
1 fincan sütle kahve
Ara (75)
1 tane incir
Akşam (425)
4 parça fırında tavuk
5 kaşık zeytinyağlı ıspanak
2 dilim köy ekmeği
2 kaşık yoğurt
Ara
Beyaz çay

toplam 1350 kalori civarında yediklerim. 3 litre de suyum var. fena değildi sanki bugün. Öğle yemeği yiyemedim ama ara öğünler vardı.

Son düzenleme:

benım gorumcelerım temızlemıs herseyı ama yıne de onlardan sonra camasır yıka ora bura duzelt derken ben bıle ıkı gun ugrastım valla kolay gelsın sana canım

tahmın ettıgım gıbı olmus cok yogun gecmıs canım bugun. Hazırlıkların bıttı sanırım yarın yolcusun gorusemezsek eger sımdıden hayırlı yolculuklar. ıyıce dınlen bol bol eglen

ask bana da hedıye geldı ben elıf safak severım kısa kısa bır cok dortlugunu begenerek okumusumdur ama kompl kıtabını hıc okumadım ben de askı okumadıgımı farkettım elımdekı bıtsın de ona baslayım

Yena, meyra ksura baknmayın o an gozumden kacmıs sagolun allah razı olsun rabbım hepımızın ıbadetlerını kabul etsın ınsaallah

canım guzel dengelemıssın ayrıca bugun bukadar yogunken kendıne guzel seyler de hazırlamıssın oyuzden cok sevındım buna.

Sağol canım, inşallah hayırlısı ile gidip geliriz.

Ben de okuyayım bakalım. iyi oluyor kitap tatilde.

Bu arada duygunun kilosunu ben de çok merak ettim. Topiğe baktım ama daha yayınlamamışsın

öpüyorum seni, görüşürüz inşallah.

sımdı yazacagım canım ama sen ogren cıkacaksın yola. Merakla gıtme.

60 kılo ıle dondu tatılden. Tatılde hıc almadı yanı bayram tatılınde. Onlar 15 gun ızın yaptılar denız tatıl ıste. Ramazanda da benım gıbı 5 kıloya yakın vermıs. Su an 59.9 o zaten hedef olarak 58 demıstı 85lerden hem de kucuk cocuk hem de pkolu olmasına ragmen ındı ıkı yılda. Ama onun kadar azımlısını gormedım ayrıca cok cok sıkı tek bır sarkma da yok ama hatun evde korıdorda bıle yurudu cocuk uyuyor dıye. Korıdorda adım attı en basıtınden. Agır sporları soylemeye gerek yok. O 50 kılo evlenmıs sanırım en fazla 58 gormus belkı de bukadar azımlı olmasının sebebı de bu. Yanı yıllarca fit olan bırı kılo alınca, buna dayanamıyor katlanamıyor ama bızlerın cogu zaten balık etlı ya da hatta sısmandık

sen zaten kıtaplarını hazırlamıstın cok ıyı olacak

ben de senı opuyorum canım hayırlı yolculuklar

çok sevindim ya, tahmin ediyordum 60 a indiğini zaten. Inşallah darısı başımıza, biz de Görürüz o rakamları umarım. Çok Selam Söyle, tebrikler.

iyi geceler

Hepinize iyi aksamlar. felaket yoruldum bugun yatak odasinin duvarlarini yererini sildim bazanin altini yerlestirdim birde bnyoyu temizledin. ama cok sukur bitirdik. iyiki annem yanimda. Diyete gelince bugun beni biraz sarsti. basim dondu sinirlerim gergindi ama cok sukur sag salim bitirdik bugunu. Bu. arada ben soyle bir hedef koydum. kurban bayramina. 78 gorcem insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…