- 13 Temmuz 2011
- 1.331
- 8
- 156
afiyetle güle güle yiyin inşallah
iyi tatillerrr canımcım bol bol dinlen
tatil için okudunmu bilmiyorum ama ayşe kulin dönüş adlı kitabı süper tavsiye edilir yeni başladım hoşma gitti
Selam fikrimin ince gülleri
Zeytinyağı almayı unutma küçükkuyudan
Bamyalarını afiyetle ve zayıf hallerinle ham yaparsın inşallah..
Senin kızlar güneşi beklerken izliyormu.? Kanal D de yayınlanıyor...
Benim kız bayılıyor...Kerem varmış orda...Sürekli bahsedince hadi ben de izleyeyim dedim ne var bu dizi de ,
güzel gerçi izettiriyor kendini..KErem 'de Allahım koca çeneli bişey..
Akıllı kadının hali başka tabiiiEn doğrusunu yapıyosun...
Ben de eşimin arkadaşlarıyla görüştüğün de hiç sorun etmem...Kimi tanıdıklarım var evli barklı adamın ne işi var tek başına dışarıda der...
Aslında evlilikte daha gerekli bence. arada bile olsa bir nefes alsın adam..Hele çocuklar olduktan sonra biz nasıl iki laf ettikmi komşuyla,arkadaşla vb.rahatlıyoruz onların da öyle...
Eşim önceleri ayda bir iş arkadaşlarıyla ( 3-4 kişi ) içmeye giderlerdi..Son 3 yıldır alkol kullanmıyor doğru yola geçiş yapınca
Şimdi sadece halı saha maçlarından sonra çay vb. için buluşup muhabbet edip eve dönüyor...
Can sıkmak istemiyorum hiç ama aklım çok karışık bu aralar. Odaklanamıyorum hiçbir şeye.
Diyet ve spor da buna dahil tabi ki.
Umarım en kısa zamanda benim ve herkes için hayırlı tercihi yapabilirim.
Çok bunaldım çok
Merhabalar :78: :78: :78: :78:
Uzuuuuuuuunnn aradan sonra ben geldim. Tabiii artı kilolarımla :78:
Meyra kuzum Allah kavuştursun...Misafirler filanda gelmiş yoruldun iyice bi dinlen da artık atağa geçelim...
günayyydınnn kızlarrrr sabah kahvaltımızı yaptık eşim 20 gün göreve gidiyo yakın arada gelir izinli sanırımda iişte alıştıkya zor gelecek
valizini falan hazırlayayım sonra lasly yapıcam kafaya koydum 3 mil hergün yapılacak
esraammm kışlıkları yaptun tatilee ohhhh nereye gidiyosunuz kaçırdım ben orayı ayvalık düşünüyodunuz
çocuk yokken gezin vallaaa çocuklarla helede 2 çocuklaa çok zor oldu canları sağolsunda
Ne şanslısın meyracığım organik sebze konusunda afiyet olsun yarasın size..
ben de abimin yazlığın dan azıcık biber getirdim dizdim balkona..
Görümcenle ilgili bişey yazmıştın..acaba diyorum sana yaranmak içinmi yapıyor..kendince öyle yaparsa belki onu daha çok seversin diye düşünüyordur...
Rahatsızlığını uygun bir üslupla izah edersen eşyaların yerlerini değiştirmez tahminimce..
Bir daha olursa konuş bakalım
slm millet topikte kimsecikler yokken bi geçmiş yapıp geldim ve gene kimse yok
haftasonu gezmekle geçti şimdi afacanım uyuyor yemeklerimide yaptım erkenden bi çamaşır katlıycam okaa
bende adamakıllı sarılamadım diyetime ama bugun ciddi ciddi sarılcam olmuyo böyle çünkü
meyram kuzumm Allah kavuştursun senide bizimkilerde çarşamba gitmişlerdi
neyse canları sağolsun da görüşülür buluşulur yine
görümcende enteresanmış ben olsam şaklayla karışık lafımı sokardım ne değiştirip duruyosun diye
çenemi tutamazdım yani bidaha yaparsa sende söyle ve izin verme çok rahatsız edici bi durum cidden
Can sıkmak istemiyorum hiç ama aklım çok karışık bu aralar. Odaklanamıyorum hiçbir şeye.
Diyet ve spor da buna dahil tabi ki.
Umarım en kısa zamanda benim ve herkes için hayırlı tercihi yapabilirim.
Çok bunaldım çok
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
haftanın ılk gunu. ınsaallah cok guzel gecer hepımız ıcın. calısanlara kolaylık ve sabır dılıyorum ogretmen arkadasların bugun yavastan yavastan okula ısınma turlarının basladıgını da bılıyorum evı haftasonu kırlenen guzel anneler kesın temızlıge gırısırler bugun. okul hazırlıklarına baslarlar belkı yavastan alısverıs vs. herkese herkese kolay gelsınnnnnnn
ben bugun nıyetlıyım 5 gun borcum var onları tutacagım haftaboyu. haftaya da belkı oruc tutarım sımdıye kadar hıc borclarımı tutmadım boyle boyle alısayım bıtıreyım dıyorum kısın da tutacagım kısın tutmak aslında daha kolay ama bıraz da yazın nasılsa orucun duzenıne alıstım gecen zaman tazeyken oruclarımı tutayım dedım hem oruc bana ıyı gelıyor evde kendım hazırladıgım ıcın pırınc vs herseyden daha rahat uzak duruyorum hatta guzel kılo da verıyorum bu sayede hem kılo verırım hem borclarımı odemıs olurum dıye dusundum. sahura kalkacaktım ama cok gec uyudum maalesef uyuyamadım bır turlu. oyuzden sahursuzum ama cok zorlanacagımı dusunmuyorum ramazandan hazırlıklıyım bu tempoya.
Selamlar,
of yorgun argın size bakayım dedim eşimi beklerken. babamı yolcu ettik, evi biraz toparladım, kişisel bakım, duş derken saat kaç oldu. şimdi ara öğün yapıyorum, bugün öğle yemeği yiyemedim. akşama da anneme gideceğiz yemeğe. market alışverişi, ardından valiz hazırlama derken size bakamayabilirim bi daha. hepinizi öperim kocaman
Yasemin ablacım rahatsızmışsın, geçmiş olsun... bi toparlanamadın ya önce ağrı, sonra regl şimdi de bu. dikkat et kendine ablam.
Nursena sen şimdi böyle yazınca çok heveslendim, eşime kitap ne alacaz yanımıza falan dedim ama sanırım vakit kalmayacağı için alamam bunu. ama yol üzerinde d&r falan görürsem bakayım. aşk var evde elif şafağın, promosyon gelmişti. kendisini pek sevmesem de bakayım olmadı kitabına...
hoşgeldin canım
benim de aklımda zeytinyağı
bamyalara da diyorum ki haftada bir kez pişirirsem 18 poşeti bitirene kadar inşallah 15 kg vermiş olurum
Melih miydi okuldaki, ona ne oldu :)) sen hiç beğenmiyorsun kızının zevkini kuzum ya
Ya benim eşimin hiç arkadaşı yok, yani var da benimki pek görüşmüyor iş dışında. okuldan bikaç arkadaşıyla ayda yılda bir. hayır hepsi de bekar, evlenseler de beraber görüşsek en azından. evde kukumav kuşları gibi, yapışık ikizler gibi ben de çok bunalıyorum yaa
Elizcim diyet modunda değilsen kendini zrolama, çünkü hazır olmadan başladığın her gün akşam yeme krizleriyle noktalanır. bu sefer koruyacağın kilonun üstüne eklersin. kafanı dağıtacak bi şeyler yapsan, az gezsen, erkek arkadaşın nerelerde? şimdi garip hissetmen normal yeğeninden ayrılınca. umarım toparlanırsın canım
Hiiç sevmem çamaşır katlamayı...Keşke makinadan ütülenmiş ve katlanmış şekil de çıksa...
keşkeee çok isterdim valla ama en çok ütüden nefret ediyorum pöfffdaha hala katlamadım bakınıyorum netde bakalım daha ne kadar bakınıcam
selam fikrimin ince gülleri
temizliğe girişmeden önce yemeğimi yaptım kahve eşliğin de iki laf edip öyle başlayayım bari nasıl olsa karışan görüşen yok..
Ne şanslısın meyracığım organik sebze konusunda afiyet olsun yarasın size..
Ben de abimin yazlığın dan azıcık biber getirdim dizdim balkona..
Görümcenle ilgili bişey yazmıştın..acaba diyorum sana yaranmak içinmi yapıyor..kendince öyle yaparsa belki onu daha çok seversin diye düşünüyordur...
Rahatsızlığını uygun bir üslupla izah edersen eşyaların yerlerini değiştirmez tahminimce..
Bir daha olursa konuş bakalım
baharcığım hoşgeldin...aklımdasın hep inan...ara ara profiline bakıyorum geliyormusun diye...
Işten ayrılmak sana çok iyi gelecektir ve çok güzel kilolar vereceksin gör bak....
Hadi yeniden azimli ol ve bana da bulaştır...
Ahh nursena bir bilsem iradesizlik madalyası veren varsa direk beni bulsun en hak edenim..
Hoşbuldum filizciğim...çok yoruldum ama çok eğlendim evet...
Beni asıl yoran dikkat etmemek beslenme konusunda...
Ehhh yine yeniden başlarız naapalım..bu mide ve bu iradesiz bünye olduktan sonra sürekli en baştan başlamak boynumun borcu...
Orucunu allah kabul etsin..
Zeytinyağı almayı unutma küçükkuyudan
bamyalarını afiyetle ve zayıf hallerinle ham yaparsın inşallah..
Hayırlı olsun eğitim öğretim haftan aytenciğim...senin de aynurum..
Ayşe kulin'in kalemi çok akıcı hakketen..yalın anlatımı herkese hitap ediyor...
Adı aylin'le tanıdım ben de onu. Sonra bir çok kitabını okudum beğenerek..yalnız hemen hemen her konuda veya kitabın da osmanlı soyundan saraylardan,yalılarından, paşa dedelerinden aristokrat yanını öne çıkarması kızdırıyor beni
belki kıskançlığımdan yapıyorumdur...ne de olsa bizim soyumuz sadece mısır'a dayalı..
Bu arada bornova da imza günü varmış giderim belkikitabınıda almış olurum...
Babana olan sevgine bayılıyorum...allah ayırmasın...uzuuun seneler yaşayın birlikte..
Asum demirbaşım,nasılsın.??
Senin kızlar güneşi beklerken izliyormu.? Kanal d de yayınlanıyor...
Benim kız bayılıyor...kerem varmış orda...sürekli bahsedince hadi ben de izleyeyim dedim ne var bu dizi de ,
güzel gerçi izettiriyor kendini..kerem 'de allahım koca çeneli bişey..
aynen bizim meslekten dolayı sk sık ayrılıyoruz ama bazen iyi geliyoo yalnız kalmak özgürlüğüme az düşkün insanım sanırım
mesela eşimi burdayken bile öle sıkmam ailesini ihmal eden bi tip deildir her şeyimizi karşılar araadada arkadaşlarıyla falan buluşur hiç daha nereye gidiyon evde otur dememişimdir oda öle gittimi zamanında gelir yanii eşimin arkadaşı var adam habire yalan söylüyo eşine arıyo eşimi akşam buluşalım diye eşide bana dert yanıyo ne çok göreve gittiler diye ben halbuki arkadaşlarla buluştunu biliyom seslenmiyom herkezin düzeni farklı güven meselesi tabi bide ilk evlendiğimde biraz sıktı falan kıskançlık gurbet tanımadığım il falan olunca ama sonra sonra alıştı şimdi bi tel açarım ben suraya gidiyorum deim tamam der neden niçin sormaz bilir onun istemediği yere gitmicemi sanırım evlilik böyle bişey işte
selam ahali....
üfff bu saat oldu daha bi işe elimi değmedim.....
Ev iş kaynıyo resmen, heryer heryerde misafir sonrasııııı......
Biran önce işlerimi bitirmeye başlamalıyım........
Bu arada türkçem iyice bozuldu benim yaaa(((
bazen diyorum bi ara 1-2aylık bi kurs falan olsada türkçe dil bilgimi yenilesem diyorum.....
çoğunluk neden olarak; özellikle telefon, sonrada internetten dolayı türkçem bozulduda bozuldu giderek.......
Böyle olmamalıyım aslında.....
Geçmiş yaptım bi az önce birde.....
Neyse 1-2alıntımada yazıp kaçayım ben.....
Sevgiler.....
selamlar,
of yorgun argın size bakayım dedim eşimi beklerken. Babamı yolcu ettik, evi biraz toparladım, kişisel bakım, duş derken saat kaç oldu. şimdi ara öğün yapıyorum, bugün öğle yemeği yiyemedim. Akşama da anneme gideceğiz yemeğe. Market alışverişi, ardından valiz hazırlama derken size bakamayabilirim bi daha. Hepinizi öperim kocaman
Yasemin ablacım rahatsızmışsın, geçmiş olsun... Bi toparlanamadın ya önce ağrı, sonra regl şimdi de bu. Dikkat et kendine ablam.
Nursena sen şimdi böyle yazınca çok heveslendim, eşime kitap ne alacaz yanımıza falan dedim ama sanırım vakit kalmayacağı için alamam bunu. Ama yol üzerinde d&r falan görürsem bakayım. Aşk var evde elif şafağın, promosyon gelmişti. Kendisini pek sevmesem de bakayım olmadı kitabına...
Hoşgeldin canım
Benim de aklımda zeytinyağı
Bamyalara da diyorum ki haftada bir kez pişirirsem 18 poşeti bitirene kadar inşallah 15 kg vermiş olurum
Melih miydi okuldaki, ona ne oldu :)) sen hiç beğenmiyorsun kızının zevkini kuzum ya
Ya benim eşimin hiç arkadaşı yok, yani var da benimki pek görüşmüyor iş dışında. Okuldan bikaç arkadaşıyla ayda yılda bir. Hayır hepsi de bekar, evlenseler de beraber görüşsek en azından. Evde kukumav kuşları gibi, yapışık ikizler gibi ben de çok bunalıyorum yaa
Elizcim diyet modunda değilsen kendini zrolama, çünkü hazır olmadan başladığın her gün akşam yeme krizleriyle noktalanır. Bu sefer koruyacağın kilonun üstüne eklersin. Kafanı dağıtacak bi şeyler yapsan, az gezsen, erkek arkadaşın nerelerde? şimdi garip hissetmen normal yeğeninden ayrılınca. Umarım toparlanırsın canım
vakit bulmuşken menümü yazayım.
Uyanınca (100)
1 tane şeftali
kahvaltı (375)
1 dilim kepekli ekmekle kaşarlı jambonlu mini pizza
1 dilim hellim peyniri
3 tane yeşil zeytin
4-5 dilim domates
1 dilim kepekli ekmek
1 tatlı kaşığı bal
ara (250)
yarım şeftali
10 tane badem
25 gr albeni mini
ara (100)
1 fincan sütle kahve
ara (75)
1 tane incir
akşam (425)
4 parça fırında tavuk
5 kaşık zeytinyağlı ıspanak
2 dilim köy ekmeği
2 kaşık yoğurt
ara
beyaz çay
toplam 1350 kalori civarında yediklerim. 3 litre de suyum var. Fena değildi sanki bugün. öğle yemeği yiyemedim ama ara öğünler vardı.
tahmın ettıgım gıbı olmus cok yogun gecmıs canım bugun. Hazırlıkların bıttı sanırım yarın yolcusun gorusemezsek eger sımdıden hayırlı yolculuklar. ıyıce dınlen bol bol eglen
ask bana da hedıye geldı ben elıf safak severım kısa kısa bır cok dortlugunu begenerek okumusumdur ama kompl kıtabını hıc okumadım ben de askı okumadıgımı farkettım elımdekı bıtsın de ona baslayım
canım guzel dengelemıssın ayrıca bugun bukadar yogunken kendıne guzel seyler de hazırlamıssın oyuzden cok sevındım buna.
sağol canım, inşallah hayırlısı ile gidip geliriz.
Ben de okuyayım bakalım. Iyi oluyor kitap tatilde.
Bu arada duygunun kilosunu ben de çok merak ettim. Topiğe baktım ama daha yayınlamamışsın
öpüyorum seni, görüşürüz inşallah.
sımdı yazacagım canım ama sen ogren cıkacaksın yola. Merakla gıtme.
60 kılo ıle dondu tatılden. Tatılde hıc almadı yanı bayram tatılınde. Onlar 15 gun ızın yaptılar denız tatıl ıste. Ramazanda da benım gıbı 5 kıloya yakın vermıs. Su an 59.9 o zaten hedef olarak 58 demıstı 85lerden hem de kucuk cocuk hem de pkolu olmasına ragmen ındı ıkı yılda. Ama onun kadar azımlısını gormedım ayrıca cok cok sıkı tek bır sarkma da yok ama hatun evde korıdorda bıle yurudu cocuk uyuyor dıye. Korıdorda adım attı en basıtınden. Agır sporları soylemeye gerek yok. O 50 kılo evlenmıs sanırım en fazla 58 gormus belkı de bukadar azımlı olmasının sebebı de bu. Yanı yıllarca fit olan bırı kılo alınca, buna dayanamıyor katlanamıyor ama bızlerın cogu zaten balık etlı ya da hatta sısmandık
sen zaten kıtaplarını hazırlamıstın cok ıyı olacak
ben de senı opuyorum canım hayırlı yolculuklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?