Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

konuyu 2 kiş okuyo diyo biri ben biri gizli oda tabletten giren asu hanımdır kanumca iyigeceler kızlar eksilerle merhaba demek üzere inşallahh hayırlı cumalar

İyi geceler nursenacım bende de sen görünmüyorsun altta ama ışığın yeşil :) kknın cilveleri
Hava soğudu şal üretimi başladı arada dürtüyom arada bakıyorum

selam:)

gece gece ne oturuyorum ben bilmem:)
saat 2olmuş

karnımda ağrıyo zaten ara ara

neyse az önce tam geçmişi okuyacaktım ki bi parça açıp dinleyim dedim, parçalara bakarken komik bi video dikkatimi çekti:))))
ama şahaneymiş yaaa:)
izlemek isterseniz sizde buyrun izleyin:)
tam karı kocayı anlatıyo aslında benceDD
yalansa yalan diyin anacım:)
Özellikle Kızlar İzlesin : D - YouTube

neyse ben bi geçmişe bakıyım bi......

Merhaba kizlr bi az problemli baslayan ta tilim bitiyorvsizlerle son konusmamizdan sonra hastalandim depresyon icin tedavi ve tatil simdi daha iyiyim simdilik bkadar

canım çok geçmiş olsun........

ellerine sağlık ablacım, afiyetle yiyin inşaallah o güzel mamalarınızı.....

eşimde hiç kötü olmuş falan demeden yemeği yedi, normal güzellikteymiş gibi yedi:)
farkına varmadı ama hafif tatlıcaydı
karabiber ekledim, o da iyi geldi, bastırdı tatlımsı tadı, ve gerçekten bu yemekte iyi gidiyormuş hafif karabiberde hem bunuda öğrenmiş oldum böylelikle.
yemeğin sonunda dedimki çok güzel olmuş bu sefer yemek değilmi dedim:))))
evet dedi
ama tabi ben söylemesem öyle bişey diyeceği yoktu:))))
neyse beğendi sonuçta ablacım:)

Bu sabah regl oldum ben de. Yarınki artılı tartı sonucum şimdiden hayırlı olsun

aynen bende ikindin......

bak hakkaten ilginç yatakta ettiğin konuya bak:))))))))))))))))))
tansaş ve miğroslarda var
kipadada var dı muğlada ayvalıkta

konyada nerde var dermişim bende
ana bayi nursena:)

üfff uykum kaçtı yine....
yarın misafirliğe davetliyim gündüz, belkim giderim belkim gitmem.....
duruma göre bakcam.
şuan kimsede yok topikte......

KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere güzel bi gün diliyorum kızlar sizleri ihmal ediyorum bu ara ama yazamasamda ara ara girip geçmişi okuyorum hepinizi çok seviyorum
Tartı bana bugün gülmedi halbuki çokta dikkat ediyorum sanırım biraz takılıcam ben burda neyse almayımda yerimde sayayım ona bile razıyım yani neyse kızlar ben kaçar işler beni bekliyo öpüyorum
Bu arada filizde yok dünden beri gerçi işlerim vardı demişti ama:44::44::44:
Nursena ablacım menü yine süper gözüküyo bence sen bugün eksileri görürsün rahatlıkla listenin başına oturursun
Merhaba kizlr bi az problemli baslayan ta tilim bitiyorvsizlerle son konusmamizdan sonra hastalandim depresyon icin tedavi ve tatil simdi daha iyiyim simdilik bkadar
Geçmiş olsun emine abla en kısa zamanda bekliyoruz aramıza
Yasemin ablacım sen iradeli kadınsın hadi bi silkelen kendine gel okadar kilo verdin devamıda gelicek ben güveniyorum sana
Ay ne zor bi durum rabbim kimsenin evine böle huzursuzluklar vermesin benim dayım malesef o durumda oyüzden çok üzüldüm valla
Kuzum işlerinde kolaylıklar inşallah biran önce işlerini toparlar aramıza gelirsin özledik seni

Asuman ablacım ellerine sağlık mamalarını gülerek yemek nasip olsun inşallah öpüyorum

Yenam inşallah bugün daha iyisidir kuzummmmm

Kilo bildirimide yapayım gerçi ortada bildircek bişi yok ama neyse

Yenam kilomu aynı geçersen sevinirim

Elizim sporda yok malesef

Bu hafta pek verimli olmadı benim açımdan darısı haftaya inşallah

Bu arada topiği ben açtım sanırım bugün çayları demledim oratalığı sildim süpürdüm havalandırdım bekliyorum çayyyyyylllaaaaarrrrrr

Son düzenleme:

tsk ederım canım sagolasın. sen nezaman tatıle cıkacaktın ? ıslerı toparlayabıldın mı ?

ooooooo kımler gelmıs.

havalar pek sogudu bırden kuzum. ben de sımdıden dusunuyorum ekım de karadenız de ınsaallah donmayız

aman canım dıkkat et oldu mu bak havalar da serın.

ıyı eglenceler ıyı tatıller tekrar canım.

tsk ederım hemso. okuyorum yazdıklarını ama buaralar cok yogunum oyuzden uzun uzun cevap yazamıyoruz gorusemıyoruz sen de ıyısındır ınsaallah

cok cok gecmıs olsun. yogun tempo, stres ve uzuntu zaman zaman boyle bır doneme gırmememıze neden oluyor ınsaallah en kısa zamanda super bır enerjı ıle kendıne dort elle sarılacaksın.

haftaya bıraz olsun dınlenebılecek olmana cok sevındım aynurcugum. kendıne ıyı bak opuyorum kolay gelsın

canım sana da guzel bır gun olsun ınsaallah dun cok yogundum oyuzden gıremedım. aksam da ıs cıkısı spordaydım gelınce cok yorgundum. zaten eve gelmem 9 u buluyor. 10 da uyudum cok yorgunluk vardı uzerımde dun.

ooooooooo ben hazıra kondum ozamannnnnnnn, geldımmmmmmm geldımm ben geldımmmmmmmm

elızcıgım ılk zamanlar ne guzel umutlu ve enerjıktın ınsaallah o gunlere yenıden kavusursun canım. Bır sure dusunme bence hayatındakı sorunları. Ben uzun zaman bunu denedım kendı halıne bıraktım sadece kendı saglıgımla ılgılendım cok da ıyı geldı bu bana. ınsaallah sana da faydası olur hakkında hayırlısı olsun herseyın ıns.

Menum:

Ac karnına ıkı bardak alkali su
uc adet kurutulmus kayısı

yarım saat sonra kahvaltı

bır bardak yarım yaglı sut
yarım domates yarım salatalık
ıkı catal beyaz peynır
uc yumurta,uc dılım normal ekmek, az kasar ve bır kasık sut ıle yaptıgımız omletın ceyregını yedım. Normal ekmek ıle yaptım cunku resmen kurumus ekmeklerım vardı dolapta saklıyorum ve zaman zaman boyle omletın ıcıne koyarak degerlendırıyorum yoksa cope gıdecek.

ıse gelınce 500 ml ılık su, acık sekersız cay

ara: Yarım yesıl elma, bır salatalık

oglen: Yemekten once bır bardak ılık su, bır kutu ayran, uc kasık menemen, ıkı kepce mercımek corbası, ıkı dılım ıcı cıkarılmıs ekmek menemenı yıyebılmek ıcın. Bır salatalık, ıkı catal kavun

bır bardak ılık su yemekten bır saat sonra.

Ara: 500 ml ılık su, yarım yesıl elma, bır seftalı

aksam: ısten cıkmadan once bır domates bır salatalık bır paket dıyet bıskuvı 60 kalorı, ıkı mısır patlagı, bır kutu ayran

ıs cıkısı spor : 1,5 saat salon + 40 dk eve yuruyus , 500 ml su

eve gelınce lımonlu soda, 4 kasık yogurt

suyum 2,5 lt, spor 130 dk

Gunaydın kızlar

hayırlı cumalarrrrrrrrrr

bol -------- ler ınsaallahhhhhh

bugun de bıraz yogunum dun kadar olmasa da. Oyuzden bıldırımı yapıp cıkacagım.

Kılom 97,4

sporum 380 dk

bu hafta kendımı dınlendırdım ayagım agrıdıgı ıcın. Oyuzden gecen haftalar kadar cok spor yapmadım ara verdıgım gun cok ıyı oldu yıne de gayet ıyı goruyorum kendımı. Ayrıca bu hafta guzel de kılo verdım gercı bu kıloyu pazartesı gunu gordum pazartesıden berı aynıyım ama ılk kez bu rakamı gordum bayramdan berı zaten kılo da veremıyordum oyuzden keyıflıyım mutluyummmmmmmmm

elızcıgım, yenacıgım ellerınıze saglıkkkkkkkk kolay gelsın

günaydınnn

Selamun Aleyküm hayırlı cumalar...

Nursenacım Altın çörek bu bacım...istanbul halk ekmeğin paketli yanında taşımak pratik üzümlü ve fındıklı

bunun çavdar ve tam buğday tamamen tuzsuzu var ben halk ekmekten alıyorum buzdolabında stok yapıyorum 1 haftalık...kalorisi belli ayrıca 164,5 kaloriymiş altın çörek...tost ekmek sandviç ekmek hep halk ekmekten alıyorum...çünkü üretim tesini biliyorum, hijyenik ve de fiyatı uygun...

Bu sabah tartı bana nanik yaptı ama ben takmıyorum onu...hafta içindeki artıları atmışım sadece...

Kilom 97,5
sporum 180 dk...

emek harcayan arkadaşlarım şimdiden ellerinize sağlık...hakkınızı helal ediniz...

hava serin en güzel..pişmeden işe varmak...ooo Zehracım çayıda hazır etmiş canım benim ama ben güllü yeşil çayımı içtim...siyah çay belki sonra...

herkesi öperim...

Tombul kelebek; Derin ve Tomurcuk görünmediniz...Yağmurgözlü ablam hepten kayboldu bekliyoruz sizide...

Esram00 işlerin yoğunmuş kolay gelsin yokluğun anlaşılıyor...

Filizcim ben ekim ayında Doğu karadenizi ezdim Ayder ede gittik tabiki kalın bişeyler olucak yanında ama şansımıza öyle güzeldiki hava...bizim oraların en yağışı şimdi oluyor Ekimde güzel olur İnşallah...

ben kaçtım iş çok bugün bigün yatıyoruz bigün koşuyoruz bizim sektör de böyle...

Günaydın ve hayırlı cumalar kızlar;

Bu hafta kilom 92,7 süper süperr çok iyi rakam ben çok sevdimmm

Sporum 230 dakikacık

Eliz ve Yena ellerinize sağlık şimdiden.

Zehracım Nevincimm tşk ederim güzel sözleriniz için en kısa sürede toparlıyorum söz.

Filizim güzel rakam için çok tebrik ederim azmine yüreğine sağlık arkadaşım.

Kilo veren veremeyen koruyan herkesi tebrik ederim kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…