Merhaba kizlr bi az problemli baslayan ta tilim bitiyorvsizlerle son konusmamizdan sonra hastalandim depresyon icin tedavi ve tatil simdi daha iyiyim simdilik bkadar
selam cücüşleriimm
nasılsınız ? bugün destan yazmıştım ,tam yollicaktımki KK bakıma girdi , gitti bütün yazdıklarımm(
yarın sınav haftamın sonuna geliom ,gelecek hafta dinlenecem Allahın izniylee
Esoş cücüşüm tatildeymiş ,oohh miss , tadını çıkarmaya bak bebeeeemmm
Nursenoşş resimler harika görünüo , süpersin ,süperr
diğer fıstıklarımında menüleri gayet başarılı , hepinizide kocaman tebrik ediyorum kuzularımm
hepinizi öperim canlarıımm ,Allaha emanet olunn
İyi akşamlar
Bugün beslenmem çok iyi olmasa da bol bol yürüdüm kızlar da evde yokken :)
Ayrıca bira Adana domates sos yaptım 4 kilo da barbunya açıkladım :)
Esracım
Meyracım merak ettim eşin beğendi mi yemeğini :)
Yena hadi gel sen de artık toparlarız birbirimizi
Nursena ve Nevin çok iyi gidiyorsunuz maşallah
Haa Ayten sen de iyisin
Cücüşüm öptüm seni
Bu sabah regl oldum ben de. Yarınki artılı tartı sonucum şimdiden hayırlı olsun
bak hakkaten ilginç yatakta ettiğin konuya bak:))))))))))))))))))
tansaş ve miğroslarda var
kipadada var dı muğlada ayvalıkta
Nursena ablacım menü yine süper gözüküyo bence sen bugün eksileri görürsün rahatlıkla listenin başına oturursunEki Görüntüle 794629
kahvaltıdan sonra saat 2 gibi 4 adet etimek yedim kitap okurken
gene baş ağrım devam ediyo eşimde yok mutsuzum huzursuzum aman allah kimsenin yuvasını bozmasınn izin sonrası zor oldu halbukii doğuda çogu zaman yalnızdım niye zoruma gittiki şimdi bu kadar anamadımm
1 sat önce akşamla öğle yemeği karışık daha yemem meyve yerim sanırım haşlanmuş tavukla kuru soğanları götürdüm fotoda belli olduğu üzere
kızlarımı uyuttum şimdi sabah laslyi yapamamıştım 3 mil yapayım sonra kızlarla az dolaşırız çarşıyı sıkıldık
öpüldünüz
yarına inşallah - görürüm
Geçmiş olsun emine abla en kısa zamanda bekliyoruz aramızaMerhaba kizlr bi az problemli baslayan ta tilim bitiyorvsizlerle son konusmamizdan sonra hastalandim depresyon icin tedavi ve tatil simdi daha iyiyim simdilik bkadar
Yasemin ablacım sen iradeli kadınsın hadi bi silkelen kendine gel okadar kilo verdin devamıda gelicek ben güveniyorum sanaiyi akşamlar hanımlar.ne güzel motivasyonu tam olanlarımız tam gaz ileri bizde arkadan gelmeye calışıyoruz.ipin ucu kactı ve yakalayamıyorum.nevinim nursenam katrem asumanım supersiniz gayretlisiniz.Esram senin adına çok sevindim tatilin güzel geçiyormuş kuzum. Esram00 nerdesinnnnn??
Ay ne zor bi durum rabbim kimsenin evine böle huzursuzluklar vermesin benim dayım malesef o durumda oyüzden çok üzüldüm vallasüper gidiyoruz bakalım
altın çörek nası bişeykiine
adana domates sos nası ki gııı bak bilemedimm
aculu kahvaltılık gibi olanmıkii eğer oysa bazlamayla nası yenirr bana bana
ohhhhhhhh neyse sustum
bendede aynı bugün habire bişeyler iyeim geldi tatlı çekti canım çikolatalı götürmemek için zor tutum kendimi akşam lasly yaparken bi bakmışım masanın üzerinden üzüm afarlamış götürüyodum
düşün halimi utandım kendimden
kızlarla çıktık az dolandık markete uğradık marketin girişinde çikolataları görünce nevrim döndü
etiformunçikolata kaplı bisküvisinden yiyerek en aza indirdim sanırım ihtiyacımı
az parkta arkadaşla oturdukk anam o benden dertl
öğretmen kocası alkol bağımlısı burakamıyo ailemi üzerim diye 3 yaşında kzıda var üzüldüm ne zor
piskoloğa bile gittiler yok adam gizli içiyomuş boşanacak diye bazen anlamıyom anladımmıda kavga kıyamet diyo
içmedimide adam melek sanki kafamı dağıtmaya gittiydimm daha efkar bastı ne dicemi bilemedim boşan desem zor boşanma desm zorr
aman neyse sizinde başınız ağrıtmıyam akşam akşam
öle bi gündü işte
Kuzum işlerinde kolaylıklar inşallah biran önce işlerini toparlar aramıza gelirsin özledik seniKızlar herkese iyi geceler ;
Öncelikle merak eden herkese çok teşekkür ederim.Yasemin abla sormuşsun.Ben bir yazayımda anlayın neden giremediğimi.Sabah 7:30 dan akşam saat 7 ye kadar işteyim.Öyle yoğun oluyorum ki eve iş getiriyorum gece 12 ye kadar uğraştığım oluyor.Bizim işlerin tam yoğun zamanı kışın yat yazında karınca gibi çalış.Birde ablamlar geldi.Akşam işten gelince onlarla ilgileniyorum.Zaten akşam pc yi elime bile alamıyorum küçük cadı bir saniye elletmiyor.Bunun üstüne araya spor sıkıştırmaya çalışıyorum.Ders falan hikaye oldu mümkün değil abakamıyorum.Bir de dava ile alakalı gelişmeler oldu.Biraz da stres yaptım.Ama iyimm gerçekten.
Geçmişi okuyamadım ama Esracım güzel sözlerini gördüm.Senin kadar olamayız enerji konsunda.Tşk ederim canım iyi eğlenceler sana tadını çıkar.
Kaçırdığım bakamadığım şeyler vardır mutlaka affola.Önümüzdeki haftada çok çok yoğun olucam.Ama tele kk uygılaması indirdim.Umarım daha sık giricem.En azından menülerimi yazayım olmuyor böyle.Yarın bildirimimi yaparım.Herkes kendine çok dikkat etsin.Bol eksilerde görüşmek üzere.
KIZLAR GÜNAYDIN
Herkese güzel bi gün diliyorum topik yine in cin top oynuyo hadi az kaldı okulların başlamasına bilmem anlatabildimmi
Neyse kızlar ben hemen alıntıları cevaplayım kaçıyorum herzaman olduğu gibi kusura bakmayın sizi ihmal ediyorum ama elimde olmayan sebeplerden dolayı öpüyorum hepinizi
Canım ne güzel tahlil sonuçların iyi çıkmış çok sevindim kuzum aynen devam karşılığını alıcaz inşallah
Bu arada işlerinde kolaylıklar diliyorum canım
Yenam ara ara hepimize oluyo böle inşallah kısa sürede geçer gider canımm öpüyorum
selamlar,
nasılsınız canlar? Ben iyiyim. Tatil havanın soğuk olması dışında iyi. Dün havuzda fazla kalınca akşam ateşim çıktı. Ama şimdi iyiyim. Cumartesi Sabah erken döneceğiz sanırım. bol bol görüşürüz döndüğümde.
Yenam canın sıkıntılıymış son sayfada gördüm. Umarım bugün daha iyisindir. Sen çok değerlisin bunu unutma.
gelmişken kilo bildirimi de yapayım. Beni 82.6 kg ekler misin? yola çıkarken oydu kilom :) öpüyorum çok seni, Sağol şimdiden canım.
selam millet.....
rgl olcm olamadım bi türlü, oyüzden gerildimde gerildim iyice yaaaa....
bugün burada hava serin ama kapalı değil.....
açık, güneşli bi hava var dışarda......
eeee yarın tartı günü:)
bakalım kaç çıkcam merak ediyorum......
ama malum rgl öncesi ödem var biraz......
herkesleri öptüm
ne kusuru.....
sen iyi ol hep yenam...................
dün senin bu mesajını okuyunca aklıma takılmışsın galiba, oyüzden bugün bayaca seni gördüm rüyamda.....
hep sana ulaşmaya çalışıyordum rüyamda, ama hep bir mani çıkıyordu.....
izmiri bilmem bile.....
güya bizim izmirde sancak diye bi semtte bi akrabamız varmış, kocaman bir sitede oturuyomuş.....
kocaman balkonları olan bi siteymiş bu, içten uzunca merdiveni olan bi daire birde......(aslında 2katlı bi daire yani)
sancakta hep çok yüksek siteler varmış, şehre uzakca bi semtmiş biraz....
neyse güya sizin evde sancağa yakın sayılırmış akraba diyo:)
çünkü ben soruyorum o akrabamıza, güya senin adresi biliyorum rüyamda:)))))
sancak diye bi yer var ama heralde demi:))
ama sana bi türlü ulaşamadım......
neyse böyle bişeylerdi işte.
hayırdır inşaallah diyelim....
ama seni merak ettiğim için gördüğümü düşüyorum bu rüyaları.
seni zaten ben durur durur görürüm rüyamda, daha öncede anlatmıştım hatırlarsan, seni çok sevdiğimden galiba.....
öpüyorum yenam benim
inşaallah canım, çok sevindim tahlil sonuçlarının güzel çıktığınada......
nursena buraya yumruk havaya
geçmiş olsun canım, kendine dikkat et.......
Merhaba kizlr bi az problemli baslayan ta tilim bitiyorvsizlerle son konusmamizdan sonra hastalandim depresyon icin tedavi ve tatil simdi daha iyiyim simdilik bkadar
selam cücüşleriimm
nasılsınız ? bugün destan yazmıştım ,tam yollicaktımki KK bakıma girdi , gitti bütün yazdıklarımm(
yarın sınav haftamın sonuna geliom ,gelecek hafta dinlenecem Allahın izniylee
Esoş cücüşüm tatildeymiş ,oohh miss , tadını çıkarmaya bak bebeeeemmm
Nursenoşş resimler harika görünüo , süpersin ,süperr
diğer fıstıklarımında menüleri gayet başarılı , hepinizide kocaman tebrik ediyorum kuzularımm
hepinizi öperim canlarıımm ,Allaha emanet olunn
KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere güzel bi gün diliyorum kızlar sizleri ihmal ediyorum bu ara ama yazamasamda ara ara girip geçmişi okuyorum hepinizi çok seviyorum
Tartı bana bugün gülmedi halbuki çokta dikkat ediyorum sanırım biraz takılıcam ben burda neyse almayımda yerimde sayayım ona bile razıyım yani neyse kızlar ben kaçar işler beni bekliyo öpüyorum
Bu arada filizde yok dünden beri gerçi işlerim vardı demişti ama:44::44::44:
Nursena ablacım menü yine süper gözüküyo bence sen bugün eksileri görürsün rahatlıkla listenin başına oturursun
Geçmiş olsun emine abla en kısa zamanda bekliyoruz aramıza
Yasemin ablacım sen iradeli kadınsın hadi bi silkelen kendine gel okadar kilo verdin devamıda gelicek ben güveniyorum sana
Ay ne zor bi durum rabbim kimsenin evine böle huzursuzluklar vermesin benim dayım malesef o durumda oyüzden çok üzüldüm valla
Kuzum işlerinde kolaylıklar inşallah biran önce işlerini toparlar aramıza gelirsin özledik seni
Asuman ablacım ellerine sağlık mamalarını gülerek yemek nasip olsun inşallah öpüyorum
Yenam inşallah bugün daha iyisidir kuzummmmm
Kilo bildirimide yapayım gerçi ortada bildircek bişi yok ama neyse
Yenam kilomu aynı geçersen sevinirim
Elizim sporda yok malesef
Bu hafta pek verimli olmadı benim açımdan darısı haftaya inşallah
Bu arada topiği ben açtım sanırım bugün çayları demledim oratalığı sildim süpürdüm havalandırdım bekliyorum çayyyyyylllaaaaarrrrrr
ah ah o babam ve oğluma ne ağlarım ben her izleyişimde.
Dün puzzle yaparken açıktı televizyon, babam ve oğlumu gördüm. Hemeen değiştim. Biliyorum duygusal olmayan sahnelerde bile ağlarım çünkü devamını hatırlayıp
iyi diyelim iyi olalım canım ya. Sen nasılsın?
Kendimce sıkıntılar üretiyorum işte. Düşündükçe yenileri çıkıyor.
Hayırlısı deyip kapamak lazım bazı şeyleri. Ona inanıyorum artık.
canımm geçmiş olsun. Inşallah ciddi bi üşütme olmaz bu.
Sağlığına zarar vermeden bolca yüz, eğlen, gez, tozTekrar bolca eğlenceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?