Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar gunaydınnnnnnnnn

hayırlı cumalar, bol bol ------------ ler ınsaallah hepımıze.

bugun yogunum hatta su an zor yazıyorum. bıldırımı yapıp cıkacagım sonra tekrar gelırım.

bugun oruc degılım aksama spordan sonra menumu yazarım.

dunku menum:

sahurum yoktu

ıftarım:

ıkı bardak su
3 adet hurma

15-20 dk sonra
bır kase mercımek corbası
bır haslanmıs tavuk bud
ıkı kasık bulgur pılavı
ıkı dılım normal ekmek
4 kasık salata
4 catal kavun
4 kasık taze fasulye

yemekten sonra 2 bardak su, acık sekersız cay, yarım yesıl elma, ceyrek seftalı, 20 adet cekırdek

mısafırlıkteydık, gıderken gelırken tempolu 1 saat yuruyus oldu ancak. 10 bucugu gecerken eve geldık ve hemen uyudum buaralar uykuya dustum anlamadım.

kılom gecen cumadan bu tarafa -200 oldu. yeterlı degıl ama yıne de sevındım cunku pazartesı ve salı gunu artıdaydım. o yuzden gecen cumadan bu tarafa -200 ve bu haftakı artılarımı da dusunursem 1 kıloya yakın atmıs oldugum ıcın sevındım.

kılom 97,2
sporum 360 dk

bu hafta zayıf bır hafta oldu benım ıcın spor olarak. bakalım haftaya daha ıyı olacagım ıns.

hepınızı opuyorummmmmmm

günaydın hayırlı cumalarr azimli kararlı birbirinden güzel hanımlarr
esracım pomoyla selamını aldım geçtiğimizgünlerde çok sevindim ve iadeyi ziyaret etmek istedim hemde filizimi topiğimize götürmeye geldim

nasılsın esracım herşey yolundamı arada bizim topiğide uğraa unutmayalım birbirimizi

oyy çok sevindim Duygucum, hoşgeldin :)
bi daha tebrik edeyim seni, çok sağlıklı, uzun zamana yayarak harika bir kilo verme süreci yaşadın. darısı başımıza inşallah.

gelirim canım, zaten dışardayken sıkıldıkça telden okuyorum :)
Filizi de teslim edeyim bari sana, siz yine kaynatın ben de gelir bakarım

ben heryerde olurummmmmmmmmmmmm ama cıkmam lazım bır oraya yaz bır buraya yaz derken saat oldu yıne gec. ısler beklıyorrrrrr

bu hafta harika kilolar veriliyor, çok sevindim. devamı da gelir inşallah.
Nursenam haftaya direk 84lere geçersin inşallah, çok sevindim gerçekten hemen kurtuluyorsun artılardan.

Aytencim sen de harikasın. peşinden geliyorum koşa koşa :))

ben de 800 gr vermişim, ama pazar günü +400 gr artım vardı tatilden. onu da verip üstüne 800 gr olunca çok mutlu oldum :))

ooooooo kımler gelmıs benım candostum kardesım idolum gelmıssssssssss hosgelmıssın canımmmmmmmm

nevın cok gecmıs olsun bugun ıyısındır ınsaallah

geçmiş olsun dilekleriniz için Allah razı olsun kızlar...ilaçlarımı aldım limon filanda içtim...iyi olurum inşallah bugün meyveye ağırlık vericem...

herkese günaydın...
günlerimiz keyifli geçsin moralimiz yerine gelsin Rabbim herkese sağlık ve huzur versin..hayırlı cumalar...

iş çok hal yok bende yaf..şimdi güllü yeşil çayımı yudumluyorum...

Esracım kilom 95,8
Elzicim sporum 150 dk
cık çarşamba ve perşembe bişey yapamadım...

şimdiden ellerinize sağlık...

görüşürüz gelicem ben yine gelicem

hoşbuldum esracımm..
teşekkür ederimm sonunda bitti gerçi dahasını istiyorum darısı başınıza inşallahh istedikden sonra yapamıyacağımız birşey yok çünkü biz kadınız..
senide bekliyoruzzz ziyaretimizeee ,hepinize keyifli sohbetlerr kg verenleri ayrıca kutluyorumm.
ooooooo kımler gelmıs benım candostum kardesım idolum gelmıssssssssss hosgelmıssın canımmmmmmmm

canım benimmm hoşbuldum seni çok seviyorum

en çok sevindiğim bildirim bu oldu, kendiminden bile çok

harikasın canım, tam gaz devam. şimdi dikkat etmeye bak, hastalık ilerlemesin. öpüyorum seni kocaman kocaman

Kilom110giden500gram sporum toplam180 telden giriyorum beceremiyorum ama.....nobetten ciktim ..herkesi opuyorum bye

günaydın ve hayırlı cumalar kızlar

Kilom 91.7
spor 60 dk

spor konusuna sanırım geri döücem sporsuz olmuyor ruhen de iyi hissetmiyorum zaten bu hafta elim gitmedi ama gelecek hafta iyi bir rakam yazıcamm

Kilo veren veremeyen herkesi tebrik ederim ve çizelgeler için ellerinize sağlık kızlar

ay kilomu yanlış yazmışım hey Allahımmm düzelttimmm

Son düzenleme:

siz beni yanlış anladınız mezunuyet derken sorduğum ideal kilosuna ulaşan varmı yoksa kim kime karışıp baskı kurabilir kimsenin haddi değil ben birbirinizi desteklemeniz hoşuma gittiği için bende burada olmak istemiştim hepsi bu yoksa takıntılı olacak birşey yok nerede vakit harcayacağımıda ben bilirim neyse ben kilo bildirimi yapamayacağım tartım bozuk çarşamba dr gittiğimde bildirsem olabilirmi.....

Son düzenleme:

Oyyy İzmirli güzel hatunnn ;

Sanada günaydın ve hayırlı cumalar senin yazını görünce dedim yanlış topiktemiyim diyeee

Arada böyle gel fıstığım sen yaaaa hem sen mezun biri olarak hep ilham veriyosun bana biliyonnn cok seviyom ki seniiiiii

siz de beni yanlış anladınız, tabi ki nerede vakit harcayacağınızı siz daha iyi bilirsiniz. ama burada biraz destekle kilo verdikten sonra diğerlerinin kilo verme hızından memnun olmayan arkadaşlar yüzünden baya bi üzüldük. cuma yarışmaları çok daha disiplinli, benimki sadece tercihiniz buysa diye bir tavsiyeydi. boşa kürek çekip çekmediğimizi sorunca siz ben de durumu izah ettim. zaten gruplarda mezuniyet diye bir şart yok, cuma yarışmaları mezuniyeti gözeterek ilerler.

zaten bugün bildirim yapsanız da listeye giremeyeceksiniz. bildirimlerimiz cumadan cumaya öğleye kadar, haftaya cuma bildirim yaparsanız listede olursunuz.

Son düzenleme:
Gunaydın millet bildirimimi yapaym hemencik şayet dun aksam abur cubur tikınmasaydm daha iyi olcaktı neyse

Kilo bildirimi : 95.6
Spor bildirimi : 120 dk

pc yarin tamire gitcek cabucak duzelir ins..
Asuman abla cok gecmis olsun Rabbim acil şifalar versin inş..
Diger tüm kızçeleri kocamaan öpuyorum. .

Kızlar bu arada siz benim kelebeklerimi gördünüz mü ??????

Son eklediğim resime bakınn albümlerde hoşunuza gidecek mi :44::44:

günaydın canlarımm , bol eksili hayırlı Cumalar olsunn herkesee

ben bu hafta evdeyim ama her gece uyku sorunu yaşıyorum ancak sabahtan sonra uyuyorum , şimdi yine 11de uyandımm :)) ahh ahh bu son demlerim , pazartesi saltanat bitiyoorr ((

iyi dilekleriniz için sağolun kuzular , Rabbim herkeslere bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin ,yanısıra bizlerede sağlıcakla hayırlısı ile İNŞALLAHH

Fazeycim hoşgeldin aramıza , azmin daim olsun İnşAllahh

Clutch arkadaşımı yanlış anlama , o sadece en başından uyarmak istemiş seni , bizler burada yarışmadan ziyade destek ve motivasyon ortamı yaratıyoruz burada , bunun yüzünden sorun yaratan bi kaç kişi olmuştu aramızda o yüzden Esracım önden söylemek istemiş

mezuniyet olayına gelirsek eğer ,burada gerçekten çok güzel kilo vermiş olan arkadaşlarımız var ,kimisi yoluna devam ediyor kimisi korumaya almış durumda ,mesela ben kendimden örnek verebilirim , 105 kilo ile başladığım yolculuğuma bi kaç ay önce 75.5 ile son verdim yani artık listede değilim ama yine hep buradayım , burada herkes elinden geldiğince kilo vermek adına birşeyler yapıyor anlayacağın , eğer sende bizimle olmak istiyorsan 2 hafta paylaşımdan sonra listeye girebiliyorsun , hem o zamana kadar tartı sorununuda çözmüş olursun , sana da uyar sanırımm

selamlar....
herkeslere hayırlı cumalar....
şuan misafirimm olduğu için hemen kaçıcam:)
bildirimler için girebildim ancak, herkesleri öptüm

kilo bildirimi:
bu hafta misafirim olduğu için tartılamicam elimde olmadan, bu hafta beni aynı gerçermisin canımcım geçen haftayla?
şimdiden teşekkürler.....

spor bildirimi:
bu hafta 180dk ispor:)

canım benim inşallah geçer uyku sorunun da. düzene girince daha iyi olacaksın bence okul açıldığında.

hay eline sağlık bu arada. ben topiğin çıban başı olarak baya bi sert olmuşum, sen güzelce izah etmişsin durumu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…