- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
günaydın hayırlı cumalarr azimli kararlı birbirinden güzel hanımlarr
esracım pomoyla selamını aldım geçtiğimizgünlerde çok sevindim ve iadeyi ziyaret etmek istedim hemde filizimi topiğimize götürmeye geldim
nasılsın esracım herşey yolundamı arada bizim topiğide uğraa unutmayalım birbirimizi
oyy çok sevindim Duygucum, hoşgeldin :)
bi daha tebrik edeyim seni, çok sağlıklı, uzun zamana yayarak harika bir kilo verme süreci yaşadın. darısı başımıza inşallah.
gelirim canım, zaten dışardayken sıkıldıkça telden okuyorum :)
Filizi de teslim edeyim bari sana, siz yine kaynatın ben de gelir bakarım
ben heryerde olurummmmmmmmmmmmmama cıkmam lazım bır oraya yaz bır buraya yaz derken saat oldu yıne gec. ısler beklıyorrrrrr
esracım pomoyla selamını aldım geçtiğimizgünlerde çok sevindim ve iadeyi ziyaret etmek istedim hemde filizimi topiğimize götürmeye geldim
nasılsın esracım herşey yolundamı arada bizim topiğide uğraa unutmayalım birbirimizi
Bugün hep bi hüzün havası seziyorum topiğimizde.
Nevincim rahatsız, esramm'ın morali bozuk, efemm cok yogun, asuman ablamın eşi hasta oldu ve daha nicelerimiz...
Bir nazar duası okuyacağım artık cümlemize de kendimize gelelim, silkinelim
Sizleri çok seviyoum
selam cücüşleriimm
ben geldiimm , yine misafir yoğunluğum üst seviyede , ama olsunn bunlar güzel duygularr
bugün Ömer Kayra ve annesi taburcu oldular , evde odasına girmemize bile pek izin yok ama biz bi görüp kokladıkk ,oohh miss gibii
bende bebek istiyoruummmm
bugün jinekolga gittim , malesef bi kimyasaldan alerji olmuşum , sanırım kullandığım duş jelinden kaynaklanıyor , ilaç fitil falan verdii
adet düzensizliği içinde ilaca başladım tekrar , gelecek ay bebiş için görüşecez doktorla , bakalım hayırlısı inşAllahh ....
Asumm eşine geçmiş olsun canım , çok üzüldümm , Rabbim bi an önce şifasını versin , yarın mutlaka ararım seni
Nevinim sende hastaymışsın sanırım canım ,geçmiş olsun anneemm , dikkat et kendine
aman cücüşleriimm hepiciğiniz iyi bakın kendinizee , öperim herkesi ,Allaha emanet olunn
Aynurum cücüsüm hayirlisi olsun insallah her sey yolunda giderde müjdeli heberler aliriz ee artik bi yavru kus da sana lazimm topikce koklayalim demi bebegede sevindim taburcu olmuslarr.
nevinnn gecmis olsunnnn canimcimmm
nevın cok gecmıs olsun bugun ıyısındır ınsaallah
oyy çok sevindim Duygucum, hoşgeldin :)
bi daha tebrik edeyim seni, çok sağlıklı, uzun zamana yayarak harika bir kilo verme süreci yaşadın. darısı başımıza inşallah.
gelirim canım, zaten dışardayken sıkıldıkça telden okuyorum :)
Filizi de teslim edeyim bari sana, siz yine kaynatın ben de gelir bakarım
ooooooo kımler gelmıs benım candostum kardesım idolum gelmıssssssssss hosgelmıssın canımmmmmmmm
geçmiş olsun dilekleriniz için Allah razı olsun kızlar...ilaçlarımı aldım limon filanda içtim...iyi olurum inşallah bugün meyveye ağırlık vericem...
herkese günaydın...
günlerimiz keyifli geçsin moralimiz yerine gelsin Rabbim herkese sağlık ve huzur versin..hayırlı cumalar...
iş çok hal yok bende yaf..şimdi güllü yeşil çayımı yudumluyorum...
Esracım kilom 95,8
Elzicim sporum 150 dk cık çarşamba ve perşembe bişey yapamadım...
şimdiden ellerinize sağlık...
görüşürüz gelicem ben yine gelicem
aramızda kendini ideal kilosunda hissedip diyeti bırakanlar oldu. ama mezuniyet gibi bir kurumumuz yok. biz burada birbirimizi destekliyoruz, üzerimizde baskı kurmuyoruz. her koyun kendi bacağından asılıyor. eğer mezuniyet konusunda takıntılıysanız size en baştan cuma yarışmalarında vakit harcamanızı tavsiye ederim.
listeye girmek için iki hafta paylaşım şartı var. siz eski üyesiniz diye bir hafta olsun. listeye girmek istiyorsanız cumadan cumaya kilo bildirmekten fazlasını yapmalısınız bu topikte...
siz beni yanlış anladınız mezunuyet derken sorduğum ideal kilosuna ulaşan varmı yoksa kim kime karışıp baskı kurabilir kimsenin haddi değil ben birbirinizi desteklemeniz hoşuma gittiği için bende burada olmak istemiştim hepsi bu yoksa takıntılı olacak birşey yok nerede vakit harcayacağımıda ben bilirim neyse ben kilo bildirimi yapamayacağım tartım bozuk çarşamba dr gittiğimde bildirsem olabilirmi.....
siz beni yanlış anladınız mezunuyet derken sorduğum ideal kilosuna ulaşan varmı yoksa kim kime karışıp baskı kurabilir kimsenin haddi değil ben birbirinizi desteklemeniz hoşuma gittiği için bende burada olmak istemiştim hepsi bu yoksa takıntılı olacak birşey yok nerede vakit harcayacağımıda ben bilirim neyse ben kilo bildirimi yapamayacağım tartım bozuk çarşamba dr gittiğimde bildirsem olabilirmi.....
günaydın canlarımm , bol eksili hayırlı Cumalar olsunn herkesee
ben bu hafta evdeyim ama her gece uyku sorunu yaşıyorum ancak sabahtan sonra uyuyorum , şimdi yine 11de uyandımm :)) ahh ahh bu son demlerim , pazartesi saltanat bitiyoorr((
iyi dilekleriniz için sağolun kuzular , Rabbim herkeslere bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin ,yanısıra bizlerede sağlıcakla hayırlısı ile İNŞALLAHH
Fazeycim hoşgeldin aramıza , azmin daim olsun İnşAllahh
Clutch arkadaşımı yanlış anlama , o sadece en başından uyarmak istemiş seni , bizler burada yarışmadan ziyade destek ve motivasyon ortamı yaratıyoruz burada , bunun yüzünden sorun yaratan bi kaç kişi olmuştu aramızda o yüzden Esracım önden söylemek istemiş
mezuniyet olayına gelirsek eğer ,burada gerçekten çok güzel kilo vermiş olan arkadaşlarımız var ,kimisi yoluna devam ediyor kimisi korumaya almış durumda ,mesela ben kendimden örnek verebilirim , 105 kilo ile başladığım yolculuğuma bi kaç ay önce 75.5 ile son verdim yani artık listede değilim ama yine hep buradayım , burada herkes elinden geldiğince kilo vermek adına birşeyler yapıyor anlayacağın , eğer sende bizimle olmak istiyorsan 2 hafta paylaşımdan sonra listeye girebiliyorsun , hem o zamana kadar tartı sorununuda çözmüş olursun , sana da uyar sanırımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?