Canım geçmiş olsun, niye hastalandın ki.. çok sık hastalanıyorsun, iş yerinden dolayı mı acaba... dikkat et kendine canım, görüşürüz.
Ay bebişin taburcu olduğunu duyunca çok sevindim :)selam cücüşleriimm
ben geldiimm , yine misafir yoğunluğum üst seviyede , ama olsunn bunlar güzel duygularr
bugün Ömer Kayra ve annesi taburcu oldular , evde odasına girmemize bile pek izin yok ama biz bi görüp kokladıkk ,oohh miss gibii
bende bebek istiyoruummmm
bugün jinekolga gittim , malesef bi kimyasaldan alerji olmuşum , sanırım kullandığım duş jelinden kaynaklanıyor , ilaç fitil falan verdii
adet düzensizliği içinde ilaca başladım tekrar , gelecek ay bebiş için görüşecez doktorla , bakalım hayırlısı inşAllahh ....
Asumm eşine geçmiş olsun canım , çok üzüldümm , Rabbim bi an önce şifasını versin , yarın mutlaka ararım seni
Nevinim sende hastaymışsın sanırım canım ,geçmiş olsun anneemm , dikkat et kendine
aman cücüşleriimm hepiciğiniz iyi bakın kendinizee , öperim herkesi ,Allaha emanet olunn
geçmiş sayfaları okudumda sizler değişik yiyeceklerle beslenebiliyorsunuz ben hep aynı şeyler yiyorum benim dediklerimi yersen verirsin diyor bende korkudn aynılarını tüketmeğe çalışıyorum sizinki iyimiş valla bir bu kadar sayfa var hiç kilosunu verip mezun olan varmı merak ettimde yoksa boşamı kürek çekiyoruz....
Merhabalar
Regl oldum bu hafta kilo bildirimi yapıp listeye girmek istiyorum. Listeyi tutan arkadaş beni 128 kg ile listeye alır mısın unutmadan yazayım dedim.
evet canım haklısın...inşallah dediğin gibi olur...patlıcan güzel oluyo canım bencede yap...ben biberle karıştırıp hazırlıyorum paketleri kışın çok iyi gidiyo....hadi kolay gelsin sana Allaha emanet ol canım....
inşallah canım inşallah...bende iyiyim canım...standart bitmek bilmeyen işler ütüler vs vs...çocuklar...geçinip gidiyoz işte...küçük kuzum baya dillendi..bide yarım yarım konuşuyo...bugünlerdeki eğlencemiz o...bandane(battaniye) annniimmm(annem) ananimm(annanem) elip(elif) kızdığı zaman öğğttt diyo.. mimikler falan süper...öyle işte...
of evet şu net olmayısı sizden uzak kalmak baya etkiledi beni...maaş bekliyorum canım inşallah bu ay bağlatıcaz...menü paylaşmak falan insanı bi düzene sokuyo....ben evdede yazmaya çalışıyorum ne yedim nekadar yedim ama çok etkili olmuyo açıkcası...kaçamak falan oluyo arada...ama burda paylaşınca bi frenliyo insan kendini cumaya biraz daha eksik çıkmak için...
saol canım..iş yeri değilde toplu taşıma..birde çok üşüdüm son hava birden soğudu malumküçüklükten bademcikler problemli..
sağlık olsun...
görüşmek üzre...
Bugün hep bi hüzün havası seziyorum topiğimizde.
Nevincim rahatsız, esramm'ın morali bozuk, efemm cok yogun, asuman ablamın eşi hasta oldu ve daha nicelerimiz...
Bir nazar duası okuyacağım artık cümlemize de kendimize gelelim, silkinelim
Sizleri çok seviyoum
selam cücüşleriimm
ben geldiimm , yine misafir yoğunluğum üst seviyede , ama olsunn bunlar güzel duygularr
bugün Ömer Kayra ve annesi taburcu oldular , evde odasına girmemize bile pek izin yok ama biz bi görüp kokladıkk ,oohh miss gibii
bugün jinekolga gittim , malesef bi kimyasaldan alerji olmuşum , sanırım kullandığım duş jelinden kaynaklanıyor , ilaç fitil falan verdii
adet düzensizliği içinde ilaca başladım tekrar , gelecek ay bebiş için görüşecez doktorla , bakalım hayırlısı inşAllahh ....
Asumm eşine geçmiş olsun canım , çok üzüldümm , Rabbim bi an önce şifasını versin , yarın mutlaka ararım seni
Nevinim sende hastaymışsın sanırım canım ,geçmiş olsun anneemm , dikkat et kendine
aman cücüşleriimm hepiciğiniz iyi bakın kendinizee , öperim herkesi ,Allaha emanet olunn
canıımm ellerine sağlık
ne güzel az az da olsa vermeye başlamıştım bu tatil bana ( diyet açısından ) iyi gelmiyecek .vermekten geçtim çok almasam bari. ama hedefimi belirledim ölmez sağ olursam nisan ayında 80 kilo olucam inşallah
canım bir süredir hep buralardayım ama netbuktaki problemden dolayı yazamadım okuyup beğenip geçiyordum.
kapadokyaya gittim canım.ama uzun zaman oldu birde denk gelirse turlada gidebilirim. kısmet bakalım.
asuu amaliyatın güzel geçmesine sevindim. çabucak iyileşir inşallah
geçmiş olsun filizcim. oruçluyken kafein alımını azalttıysan baş ağrısı yapıyor. akşamları yeşil çayını ihmal etme
Çok şükür ameliyatı başarılı geçmiş asuman ablacım.
İnşallah iyileşme sürecinde de sıkıntı çekmezsiniz, hızlıca iyileşir eşin hayırlısıyla.
Ah şu söylediğin o kadar motive etti ki beni. Sağol esracım
Mr çektirdim geldim ama çok korkunç bir şey ya. Daracık alan, tak tak cır cır sesler gelip duruyor.
Bi de kafamı bi şeyle kapattılar, testere filmindeki gibi :18::18:
Bu sabah ilk kez başım ağrımıyodu, onu da bu sesler ağrıttı
kacmak icin bahane uretme bu topik illa asu yena ile ayakta deilki her koyun kendi bagindan hesabi hepimizin yeri ayri ve destek olmazsak artilar gidiyo tabi omlarida cok seviyorum gelseler yeniden bi cossalar da yilbasina onar kilo versek super olurdu velhasil topige sen ne gozle barsan ole gorursun seker sıkıldin sanirim bide misafir gelince olmuyo onlar gidene kadar sabitnkalmaya calis sonra tam gaz devam
Hosgeldinnn evlimisin diyet yaptinmi hic
bugun dikkat adersen normale donersin
Olur tatilde seneye yaza kadar citir olursun insallah tatilde enerji depolamaya bak
Canimcim cok normal is temposu bide bu mevsim gecisleri acayip istah aciyo
ay ne guzel liste bende varim hemdeinsallah ineriz eksi sekizer kilo ellerine saglik
Cok guzel bende bu izin de paraya kiydim allik aylaynir rimel falan alim az cok tutu ama ilk defa alligim oldubide cikman ruj aldim yesil renk surunce pempe oluyo valla temim hemen emer benim makji ruj durmaz rujdan cok memnunum sabtan aksa kadar duruyo sadelikten yanayim ole abarti yapmiyorum ben zati iriyariliktan dikat cekiyom bide abarti yapimca ben burdaymisim der gibi geliyo cilt temizle icinde bimde garnier3 u bir arada kullaniyorum memnun kaldim makyaj yaparsamda makyaj temizleme mendiliynen siliveriyorum aman baska topiklere bakiyorumda ic usenmiyolar neler yapiyolar tabi tarz ve zevk meselesi
Afiyet olsun daha soylenme evden disari cikmiyom diye cok gezince insan evini ozluyo valla
Ben seni solluyom bakk yetis arkamdan burdan kopani kurtlar yiyo vlla artilar geliyo bol bol en azindan yedigimizii soyleyince sanki cok yiyince ize ihnet etmisim gibi geliyo bano
Kuzum valla doğru söledin okuda bi kendimize gelelim ağzına sağlık şimdiden bebeğimmmmmBugün hep bi hüzün havası seziyorum topiğimizde.
Nevincim rahatsız, esramm'ın morali bozuk, efemm cok yogun, asuman ablamın eşi hasta oldu ve daha nicelerimiz...
Bir nazar duası okuyacağım artık cümlemize de kendimize gelelim, silkinelim
Sizleri çok seviyoum
Aynurum kuzum çok sevindim arkadaşına güle güle büyütsün bebişini sende çalışmalara başlamışsın hayırlısı olur inşallah biran önce o güzel duyguyu paylaşırsın bizlerleselam cücüşleriimm
ara öğünümü yaptım, birazdan çıkıp anneme gideceğim. dün gidemedik bu akşam ondayız.
bu arada ben ara öğün için çok lezzetli tatlılar yapıyorum :)))
kuru kayısı ve kuru incirlerin içini kuru yemişle dolduruyoum çok lezzetli oluyor. 1 tane kuru incire 1 tane ceviz ve 1 tane badem koyuyorum. böyle iki incir dolması 160 kalori ediyor. 2 porsiyon meyve ve 1 porsiyon yağ yemiş oluyorum. 3 kuru kayısıya da 2şerden 6 tane badem koyuyorum. 3 tane kayısı dolması 90 kalori ediyor. 1 meyve ve 1/2 yağ yemiş oluyorum. dün incirlerin fotosunu çekmiştim. ekleyeyim, belki siz de sever, denersiniz :))
Eki Görüntüle 801172
çok saolun canlarım eve geldim limon filan içtim..klasik işte mevsim geçişleri kabusum..hava biraz soğuduya hemen nem kaparım ilaçları kullanıcam mecbur...
bugünkü menüm
sabah 3 dilim tam buğday
labne peyniri srdüm 2 tk pekmez
salatalık domates biber
ara
pekmezli kekim 1 dilim ( kalanı eşimin yanına verdim işyerinde yemişler)
burda fiyaskom oldu malesef çikolata üretim kısmına gittim kolaçan edeyim diye...anammm o neydi 20 çeşit çiko dökmüşler bayram için ben 3 minik yedim...200-250 kalori almışımdır fazldan...
öğle
1 tavuk şinitzel
4 kaşık makarna salatası sanırım mayonez yoktu.
ara
150 g üzüm
akşam
1 çanak salata
3 köfte
ara
1 mandalina + yarım elma diye düşünüyorum bakalım ...
Asuman ablacım eşinin daha iyi olmasına sevindim...Allah şifa versin....
şimdi oturdum koltuğa uykum geliyor..1 saat daha dayanayım...ilaç içim yatıcam...
herkese hayırlı geceler öptüm...
selam cücüşleriimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?