Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım geçmiş olsun, niye hastalandın ki.. çok sık hastalanıyorsun, iş yerinden dolayı mı acaba... dikkat et kendine canım, görüşürüz.

saol canım..iş yeri değilde toplu taşıma..birde çok üşüdüm son hava birden soğudu malumküçüklükten bademcikler problemli..
sağlık olsun...

görüşmek üzre...

Bugün hep bi hüzün havası seziyorum topiğimizde.
Nevincim rahatsız, esramm'ın morali bozuk, efemm cok yogun, asuman ablamın eşi hasta oldu ve daha nicelerimiz...
Bir nazar duası okuyacağım artık cümlemize de kendimize gelelim, silkinelim
Sizleri çok seviyoum

geçmiş sayfaları okudumda sizler değişik yiyeceklerle beslenebiliyorsunuz ben hep aynı şeyler yiyorum benim dediklerimi yersen verirsin diyor bende korkudn aynılarını tüketmeğe çalışıyorum sizinki iyimiş valla bir bu kadar sayfa var hiç kilosunu verip mezun olan varmı merak ettimde yoksa boşamı kürek çekiyoruz....

Merhabalar
Regl oldum bu hafta kilo bildirimi yapıp listeye girmek istiyorum. Listeyi tutan arkadaş beni 128 kg ile listeye alır mısın unutmadan yazayım dedim.

selam cücüşleriimm

ben geldiimm , yine misafir yoğunluğum üst seviyede , ama olsunn bunlar güzel duygularr

bugün Ömer Kayra ve annesi taburcu oldular , evde odasına girmemize bile pek izin yok ama biz bi görüp kokladıkk ,oohh miss gibii

bende bebek istiyoruummmm

bugün jinekolga gittim , malesef bi kimyasaldan alerji olmuşum , sanırım kullandığım duş jelinden kaynaklanıyor , ilaç fitil falan verdii

adet düzensizliği içinde ilaca başladım tekrar , gelecek ay bebiş için görüşecez doktorla , bakalım hayırlısı inşAllahh ....

Asumm eşine geçmiş olsun canım , çok üzüldümm , Rabbim bi an önce şifasını versin , yarın mutlaka ararım seni

Nevinim sende hastaymışsın sanırım canım ,geçmiş olsun anneemm , dikkat et kendine

aman cücüşleriimm hepiciğiniz iyi bakın kendinizee , öperim herkesi ,Allaha emanet olunn

Ay bebişin taburcu olduğunu duyunca çok sevindim :)
Rabbim sana da nasip eyler inşallah hayırlısıyla

Çok geçmiş olsun canım, inşallah tez zamanda geçer.

Aynurum cücüsüm hayirlisi olsun insallah her sey yolunda giderde müjdeli heberler aliriz ee artik bi yavru kus da sana lazimm topikce koklayalim demi bebegede sevindim taburcu olmuslarr.
nevinnn gecmis olsunnnn canimcimmm

aramızda kendini ideal kilosunda hissedip diyeti bırakanlar oldu. ama mezuniyet gibi bir kurumumuz yok. biz burada birbirimizi destekliyoruz, üzerimizde baskı kurmuyoruz. her koyun kendi bacağından asılıyor. eğer mezuniyet konusunda takıntılıysanız size en baştan cuma yarışmalarında vakit harcamanızı tavsiye ederim.

Merhabalar
Regl oldum bu hafta kilo bildirimi yapıp listeye girmek istiyorum. Listeyi tutan arkadaş beni 128 kg ile listeye alır mısın unutmadan yazayım dedim.

listeye girmek için iki hafta paylaşım şartı var. siz eski üyesiniz diye bir hafta olsun. listeye girmek istiyorsanız cumadan cumaya kilo bildirmekten fazlasını yapmalısınız bu topikte...

yok yok stres yaparsan daha da artı cıkarsın senı cok ıyı anlıyorum herseyı yapıyorum ama neden --- olmuyor dıyorsun hatta bazen artı oluyor. vucudumuzu anlamak cok zor gercekten.

patlıcanı ben kozletıp, dograyıp dırekt buzluga atmıstım ama begenmedım dun aksam komsumda gordum sıselere tum tum koymus kozledıkten sonra. ben de oyle yapacam.

maasallah kuzuna ne tatlı olmus oyle

Günaydınlar,

hepinize bol eksili bir gün diliyorum. hayırlı cumalar olsun inşallah.

saol canım..iş yeri değilde toplu taşıma..birde çok üşüdüm son hava birden soğudu malumküçüklükten bademcikler problemli..
sağlık olsun...

görüşmek üzre...

toplu taşıma beni de çok sık hasta eder terliyoruz üşüyoruz sıkıntı oluyor. çok geçmiş olsun canım. bağışıklığını güçlendirecek şeyler ye olur mu..

ben de hissediyorum o hüznü. inşallah çok daha iyi oluruz...
biz de seni seviyoruz canım

bu arada sporum 105 dakika bu hafta Elizcim, şimdiden ellerine sağlık.

Canım inşallah gönlüne göre olur. Allah sağlıklı, hayırlı bir evlat nasip eder sana da inşallah.

o zaman karadenız turu harıka olur dıyeyım ama cok gezmıssın dafı abla, kesın buralara da gıtmıssındır. ben karadenız turu yapacagım kurban bayramında. esımle ılk tatılımız hatta bızım 10 yıldan sonrakı ılk tatılımızmıs yıllardır tatıl yapmadan calısmısız bekarlıktan berı.

sen demeseydın farketmeyecektım, nramazanda aksamları cay ya kahve oluyordu az olsa da, kendım tutarken hıc ıcmedım kafeın eksıklıgı yaptı anlasılan. dun aksam komsumda cay ıctım bolca, ama yıne de bas agrım tam kesılmedı bugun oruclu degılım ama halen var bıraz anlamadım.

elızcıgım korkma oyle yaaaaa. bıseycık olmaz guzelım. sen daha anne olacaksın doktorlar, amelıyatlar goreceksın cesur ol tatlımmmm

sonucların cıktı mı ? ne dedı doktor ?

nursena sana katılıyorum kacmak gıbı demeyım de, kılo verme surecını ya da buraya yazma olayımızı tek bır kısıye baglamamız lazım herkesle aynı samımıyette olmasak da sonucta bırbırımızden destek alıyoruz oyuzden meyracıgım bızler de varız sıkıntı anlatırsın menunu yazarsın dıyetınden bahsedersın vs bızler de burdayız yanı merak etme.

ben de sadece rımel ve kalem kullanıyordum ılk kez allık, fondoten falan almıs oldum el becerım vardır yapıyorum da alıstım hosuma da gıdıyor. cılt sorunum yok hatta sade cıldımı kullanmam konusunda ısrar edenler de oluyor ama farklılık da hosuma gıttı şıkır şıkır bakımlı olmak.

cılt temızleyıcı olarak ben de garnıer 3 ucu bırarada aldım. neutrogena dan da urunler aldım bu tur bakımlar da yapmıyordum oyuzden komple degısım gunlerındeyım yanıııı

ruj, dugunlerde ve bayramlarda suruyorum esım hoslanmıyor rujdan. tenım acık renk oldugu ıcın hangı renk olursa olsun cok dıkkat cekıyormus oyle dıyorrrr

KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere güzel bi gün diliyorum cumanız mübarek olsun eksileriniz bol olsun kızlar ben kendim içi aynı şeyi söliyemicem sabah tartı beni çok üzdü eeee yemenin karşılığını aldım gerçi çok yemedim ama zararlı şeyler yedim sanırım hepinizi öpüyorum kızlar dikkat edin kendinize
Kuzum valla doğru söledin okuda bi kendimize gelelim ağzına sağlık şimdiden bebeğimmmmm
Aynurum kuzum çok sevindim arkadaşına güle güle büyütsün bebişini sende çalışmalara başlamışsın hayırlısı olur inşallah biran önce o güzel duyguyu paylaşırsın bizlerle
Bu arada geçmiş olsun kuzum inşallah ilaçlar işe yarar biran önce düzelirsin

Esram
kilomu bildirmek hiç içimden gelmiyo valla ama yapacak bişi yok inşallah en kısa zamanda eski halime dönerim

Esramm Kilom : 85,9

Elizim spor : 240 dk

Şimdiden elinize kolunuza emeğinize sağlık

harıka bır ara ogun olmus hem goruntu olarak hem saglık olarak. cok begendım

nevın cok gecmıs olsun bugun ıyısındır ınsaallah

aynurcugum gecmıs olsun ınsaallah cıddı bırsey yoktur bır dahakı kontrolunde hatta doktor sana bebıs var der ınsaallah ınsaallah seneye kucaklarımız da bebeklerımız ıle resımlerımız olur bu yıl ben de costum kendımı cok hazır hıssedıyorum ama hayırlısı tabıkı hem hastalıklarımın gecmesı hem kılo vermek lazım. hayırlı zamanda gelsın ınsaallah cok bekletmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…