Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

elızcıgım korkma oyle yaaaaa. bıseycık olmaz guzelım. sen daha anne olacaksın doktorlar, amelıyatlar goreceksın cesur ol tatlımmmm

sonucların cıktı mı ? ne dedı doktor ?

Yok canım sonuclar haftaya çıkacakmış.

Esracım kilom 89.7 bu hafta. Klasik kilom olan 89larda yine
Geçen hafta reglden dolayı ödemden artmıştı kilom, bu hafta olmaz da ilk üçe girerse geçen haftaki kilomla bu haftaki kilom arasındaki fark, beni alma ilk üçe olur mu? Haksızlık olur çünkü

çıbanbaşına bak hele pambık prenses...

düşünceli kuzu seni

yok bu hafta senle benim 800 gram girmiyor ilk üçe ben sabahtan beri aç kedi bekliyorum da

bu hafta listeyi Nevin, Nursena, Ayten ve Nilay ağlatacak zannımca

canım sende süpersin tatilden döndükten hemen sonra 800 gr harika başarı bence

düşünceli kuzu seni

yok bu hafta senle benim 800 gram girmiyor ilk üçe ben sabahtan beri aç kedi bekliyorum da

Ay çok güldüm canım
Sabah sabah ne aç kediliğin kaldı, ne çıban başılığın
Ama nevin kuzusunun dediği gibi pamuk prensessin aslında
Haftaya da biz ağlatalım artık bence. Birbuçuk aydır 89

İnsallah agzin bal yesin. ben kurbana en azindan 82 olmak istiyorm esim geldi sabah kahvalti simdide. Ogle yemegi az kacti bende diyom se git 75 olana kadar gelme en iyisi ama trtildik sabh o77.

87.500 cikti sabahtn beri ben neden veremiyom disarda calisiyom sen evde dh cok vermiin diyooo dahda ykalaymaz beni sanirimn

düşünceli kuzu seni

Haftaya bomba gibi gelmem lazim tek basina iktidar olmaliyim

Son düzenleme:

valla ağlatalım artık canım ya, ben de martta gördüm 80i, ondan beri iki ay 85, iki ay 80. inşallah bu kış çok iyi olacağız.

valla ağlatalım artık canım ya, ben de martta gördüm 80i, ondan beri iki ay 85, iki ay 80. inşallah bu kış çok iyi olacağız.

Hayır bir de benim takılma gibi bir durumum da yok yani, vere vere 7 kilo verdim daha.
Ağzımı hiç tutamıyorum esra bu ara, neler yazdığımı şuraya yazsam şoka girersin.
Bi de utanmadan buraya yazarken bile yiyorum onlardan

Beğeni tuşuna bastım ama....

Yanlış anlaşılma olmasın diye açıklama yapmak istedim.

Beni güldürdün o yüzden yani.. yoksa içeriğini beğendiğimden değil..

Son düzenleme:
selamun aleyküm kısceleriiimm
cumanız mübarek olsun
heleki yetişebildim
akşam geç saat eşim geldi hadi kumlaya gidelim dedi iki deli saat 23 te kalktık gittik. tam yoldaydık arkadaş aradı kumladayım dedi bizde yoldayız dedik.hadi çayı koyuyorum bize gelin dedi gece saat 24 biz arkadaşın evine geldik saat 02 ye kadar oturduk sonra kendi evimize geçtik.
sabah kalktık ordan almam gereken bazı eşyalar vardı onları toparladım. bütün mayolarımız tatil eşyalarımız ordaydı onları aldım bursaya döndük.

kilo bildirimi yapıyorum

kilo : 88. 5
spor : 90 dk.

geçmiş olsun canım geçer inşallah
sizinde tatile ihtiyacınız var bir güzel gezin canım insana iyi geliyor.
biz 10 yıl kadar önce adapazarından girip sarp sınır kapısına kadar gittik.sonra sarp sınır kapısından hopadan artvine geçtik. sonrada erzurum, erzincan,sivas, kayseri , ankaradan bursaya döndük.yani tüm karadenizi boydan boya gezdim. sonra girasuna kız verdik. Yani damadın ailesi gresunda oturuyor düğünü orda yaptılar.giresuna gittik. damat samsun çarşambada oturuyor oraya kızımızı ziyarete gittik. birkaç defa karadenize gittim.ama güzel yerler tekrar gidebilirim.karadenize verdiğimiz arkadaşımın kızı ama küçüklüğünden beri hep bizdeydi. iki yaş küçük kardeşi var o küçük olunca büyüğünü ben aldım. karadenize giden benim kızımdı oğlan tarafı istemeye geldiğinde kalacak yerleri yoktu ben misafir ettim. söz, nişan ,kına olurken bizim ev oğlan evi oldu oğlan evinden gelen bütün misafirler bizdeydi. kız evi kına gecesi tavuk almaya bize geldi.yani düğün yaptık.
damatın annesi 20 gün önce aradı yine illaki kış gelmeden gelin yaylaya çıkalım dedi. bilmiyorum belkide gideriz

tebrıkler guzel arkadasım her hafta harıkasınnnnnnnnnn

spor konusunda dusunme. en zor gunlerı yasıyorsun baskası olsa dolabın onunden ayrılmazdı sen dıyetı bozmadın spor yapmadıysan ne olmus takma kafana.

selam kızlarrr

öğle arası girdim geçmişi azzz vınn hızıyla okudum

Nevinim geçmiş olsunn kuzum

benim kg kötü + 0,300 gr yani 92

spor: 260 dk

Asumancığımızın kg si:84

sporu yok muş

selamı var hepinize

sahalara dönmem lazım bekleyin kuzular hemen toparlanacam

ESRAM ELİZİM ELLERİNİZE SAĞLIK KUZULAR

hepinizi öptümmmm bu hafta verimli değildim kusura bakmayın

hatun 59 oldu sımdıkı hedefı 52 kılo olmak. evlendıgı kılosuna donecek ve 2. kez anne oldugunda az kılo alacak. hedefler super yanıııııııııı

ben de senı cok sevıyorum canım benımmmmmmmmmmmmmmmmmm

kızlar sız tanımazsınız ama benı ve hayatımı degıstıren guzel arkadasım bu bayan ısteeeeeeeeeeee benım canyoldasım kardesım aılemden bırı. aılemden daha cok yakınım oldu hatta. 90 olunca bulusacam ızmırde kardesımleeeeeeee

anladım canım ıyı cıkar sonuclar ıns. ıcını de ferah tut.

sonuclarını bıze yazarsın kıb opuyorum

lıste ıcın de ellerıne saglıkkkkkkk

oooooo ablacıgım maasallah ya. ne guzel gezmıssınız sız. resmen tum turkıyeyı gormussun sen. guneydogu ve dogu anadolu gordun mu dıye sorayım ama sanırım orayı gordun

bence cok guzel olur yıllar sonra karadenıze gıtmek. sız karı koca sevıyorsunuz gezmeyı. kıs gelmeden bır program daha super olur bence

aynurcugum ben bılmıyordum maasallah sana yaaaaaaaaa demek 105 lerden 70 lere ındın sennnnnnn harıkasın tebrık ederımmmmm

esra ve elıze tsk edıyorum sımdıden. ellerıne emegınıze saglık kızlar. ben kactım aksam eve gıdınce bakarım artıkkkk

Benim kuzu uyumusken menumu yazayim:
Sabah kahvalti:
1dilim kepk. Ekm. Bir yumurta tavada cok az yagda 3zeytin ve kibrit kut.kadar peynir

aram yok maalesef cocuklarran firsat bulamiyorum

oglen bir tabak barbunya 1 soda 4biber

simdi ara yaptim bir mandalina ve salatalik

aksam 1dilim kepek ekmegi ve salata yiyecegim yanina belki peynir

Sutlu kahve icerim daha da biseycik olmaz yemeemmmmmm ;8)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…