canım benim inşallah geçer uyku sorunun da. düzene girince daha iyi olacaksın bence okul açıldığında.
hay eline sağlık bu arada. ben topiğin çıban başı olarak baya bi sert olmuşum, sen güzelce izah etmişsin durumu :)
elızcıgım korkma oyle yaaaaa. bıseycık olmaz guzelım. sen daha anne olacaksın doktorlar, amelıyatlar goreceksın cesur ol tatlımmmm
sonucların cıktı mı ? ne dedı doktor ?
çıbanbaşına bak hele pambık prenses...
Yok canım sonuclar haftaya çıkacakmış.
Esracım kilom 89.7 bu hafta. Klasik kilom olan 89larda yine
Geçen hafta reglden dolayı ödemden artmıştı kilom, bu hafta olmaz da ilk üçe girerse geçen haftaki kilomla bu haftaki kilom arasındaki fark, beni alma ilk üçe olur mu? Haksızlık olur çünkü
bu hafta harika kilolar veriliyor, çok sevindim. devamı da gelir inşallah.
Nursenam haftaya direk 84lere geçersin inşallah, çok sevindim gerçekten hemen kurtuluyorsun artılardan.
Aytencim sen de harikasın. peşinden geliyorum koşa koşa :))
ben de 800 gr vermişim, ama pazar günü +400 gr artım vardı tatilden. onu da verip üstüne 800 gr olunca çok mutlu oldum :))
düşünceli kuzu seni
yok bu hafta senle benim 800 gram girmiyor ilk üçe ben sabahtan beri aç kedi bekliyorum da
bu hafta listeyi Nevin, Nursena, Ayten ve Nilay ağlatacak zannımca
İnsallah agzin bal yesin.bu hafta harika kilolar veriliyor, çok sevindim. devamı da gelir inşallah.
Nursenam haftaya direk 84lere geçersin inşallah, çok sevindim gerçekten hemen kurtuluyorsun artılardan.
Aytencim sen de harikasın. peşinden geliyorum koşa koşa :))
ben de 800 gr vermişim, ama pazar günü +400 gr artım vardı tatilden. onu da verip üstüne 800 gr olunca çok mutlu oldum :))
Haftaya bomba gibi gelmem lazim tek basina iktidar olmaliyim
düşünceli kuzu seni
yok bu hafta senle benim 800 gram girmiyor ilk üçe ben sabahtan beri aç kedi bekliyorum da
bu hafta listeyi Nevin, Nursena, Ayten ve Nilay ağlatacak zannımca
Ay çok güldüm canım
Sabah sabah ne aç kediliğin kaldı, ne çıban başılığın
Ama nevin kuzusunun dediği gibi pamuk prensessin aslında
Haftaya da biz ağlatalım artık bence. Birbuçuk aydır 89
valla ağlatalım artık canım ya, ben de martta gördüm 80i, ondan beri iki ay 85, iki ay 80. inşallah bu kış çok iyi olacağız.
Hayır bir de benim takılma gibi bir durumum da yok yani, vere vere 7 kilo verdim daha.
Ağzımı hiç tutamıyorum esra bu ara, neler yazdığımı şuraya yazsam şoka girersin.
Bi de utanmadan buraya yazarken bile yiyorum onlardan
Beğeni tuşuna bastım ama....
Yanlış anlaşılma olmasın diye açıklama yapmak istedim.
Beni güldürdün o yüzden yani.. yoksa içeriğini beğendiğimden değil..
geçmiş olsun canım geçer inşallaho zaman karadenız turu harıka olur dıyeyım ama cok gezmıssın dafı abla, kesın buralara da gıtmıssındır. ben karadenız turu yapacagım kurban bayramında. esımle ılk tatılımız hatta bızım 10 yıldan sonrakı ılk tatılımızmıs yıllardır tatıl yapmadan calısmısız bekarlıktan berı.
sen demeseydın farketmeyecektım, nramazanda aksamları cay ya kahve oluyordu az olsa da, kendım tutarken hıc ıcmedım kafeın eksıklıgı yaptı anlasılan. dun aksam komsumda cay ıctım bolca, ama yıne de bas agrım tam kesılmedı bugun oruclu degılım ama halen var bıraz anlamadım.
günaydın ve hayırlı cumalar kızlar
Kilom 91.7
spor 60 dk
spor konusuna sanırım geri döücem sporsuz olmuyor ruhen de iyi hissetmiyorum zaten bu hafta elim gitmedi ama gelecek hafta iyi bir rakam yazıcamm
Kilo veren veremeyen herkesi tebrik ederim ve çizelgeler için ellerinize sağlık kızlar
ay kilomu yanlış yazmışım hey Allahımmm düzelttimmm
hoşbuldum esracımm..
teşekkür ederimm sonunda bitti gerçi dahasını istiyorumdarısı başınıza inşallahh istedikden sonra yapamıyacağımız birşey yok çünkü biz kadınız..
senide bekliyoruzzz ziyaretimizeee ,hepinize keyifli sohbetlerr kg verenleri ayrıca kutluyorumm.
canım benimmm hoşbuldum seni çok seviyorum
kolay gelsin canım, görüşürüz.
kilolara bakıyorum diye daldım :) menün iyi görünüyor, afiyet olsun.
Yok canım sonuclar haftaya çıkacakmış.
Esracım kilom 89.7 bu hafta. Klasik kilom olan 89larda yine
Geçen hafta reglden dolayı ödemden artmıştı kilom, bu hafta olmaz da ilk üçe girerse geçen haftaki kilomla bu haftaki kilom arasındaki fark, beni alma ilk üçe olur mu? Haksızlık olur çünkü
selamun aleyküm kısceleriiimm
cumanız mübarek olsun
heleki yetişebildim
akşam geç saat eşim geldi hadi kumlaya gidelim dedi iki deli saat 23 te kalktık gittik. tam yoldaydık arkadaş aradı kumladayım dedi bizde yoldayız dedik.hadi çayı koyuyorum bize gelin dedigece saat 24 biz arkadaşın evine geldik saat 02 ye kadar oturduk sonra kendi evimize geçtik.
sabah kalktık ordan almam gereken bazı eşyalar vardı onları toparladım. bütün mayolarımız tatil eşyalarımız ordaydı onları aldım bursaya döndük.
kilo bildirimi yapıyorum
kilo : 88. 5
spor : 90 dk.
geçmiş olsun canım geçer inşallah
sizinde tatile ihtiyacınız var bir güzel gezin canım insana iyi geliyor.
biz 10 yıl kadar önce adapazarından girip sarp sınır kapısına kadar gittik.sonra sarp sınır kapısından hopadan artvine geçtik. sonrada erzurum, erzincan,sivas, kayseri , ankaradan bursaya döndük.yani tüm karadenizi boydan boya gezdim. sonra girasuna kız verdik. Yani damadın ailesi gresunda oturuyor düğünü orda yaptılar.giresuna gittik. damat samsun çarşambada oturuyor oraya kızımızı ziyarete gittik. birkaç defa karadenize gittim.ama güzel yerler tekrar gidebilirim.karadenize verdiğimiz arkadaşımın kızı ama küçüklüğünden beri hep bizdeydi. iki yaş küçük kardeşi var o küçük olunca büyüğünü ben aldım. karadenize giden benim kızımdıoğlan tarafı istemeye geldiğinde kalacak yerleri yoktu ben misafir ettim. söz, nişan ,kına olurken bizim ev oğlan evi oldu oğlan evinden gelen bütün misafirler bizdeydi. kız evi kına gecesi tavuk almaya bize geldi.yani düğün yaptık.
damatın annesi 20 gün önce aradı yine illaki kış gelmeden gelin yaylaya çıkalım dedi. bilmiyorum belkide gideriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?