Hoşgeldiniz azminiz daim olsun...
Önemli olan verilen kiloyu geri almamak..Asıl başarı o...ÖZetle küçümsemeyin verdiğiniz kiloyu devamlılığı önemli...
yena şerbetli paşa tekrar başladı demekki okula hayırlı olsun. inşallah aynı öğretmen yada daha çok memnun kalacağınız bir öğretmen denk gelir.Merhaba hanımlar,
Yeniden okul telaşı başladı biz de..Ana sınıfları ve 1.sınıflar bu hafta gidiyor biliyorsunuz...OĞlum sabahçı bu sene.. saat 9:00 da gidip bir saat durup dönüyoruz..yarın toplantımız var.. alıncaklar ve yemek listesi konuşulur muhtemelen...
özellikle aynı öğretmenini istedim çok memnunduk geçen yıldan..
Bu bağlam da eğitim öğretim yılımız hayırlı uğurlu olsun diyorum...
yena şerbetli paşa tekrar başladı demekki okula hayırlı olsun. inşallah aynı öğretmen yada daha çok memnun kalacağınız bir öğretmen denk gelir.
canım biz burda bir aile gibiyiz birbirimizin derdiyle derleniriz. birbirimize destek, moral vermeye çalışırız. günlük yaptıklarından bahsedebilirsin. menünü paylaşabilirsin, herhangi bir kaçamak yaptığında arkadaşlar uyarırlar. motivasyonun düştüğünde gaz verirlersağol canım paylaşım derken yediklerimimi yazacağım hergün açıklarmısın
merhaba ben uzun zamandır siteye üyeyim ama hiç diyet aklıma gelmediği için işim yok diye bakmazdım ama yazın başında artık diyetttt dedi dr ve ben araştırmalarım sonucu dukana karar verdim buradan araştırdım yazıştım ama tam o sırada bir hanımla tanıştık çok tatlı bir hanım sohbet şamata derken diyetisyen olduğunu öğrendim benim diyetisyenlerle geçmişe dayalı anlaşamayız neyse istersen gel dedi iyi gittim tahliller ölçümler yapıldı ramazanda başladık ve ben 5 buçuk kilo verdim ona göre iyi bana göre çok az motivasyonum kaybolmasın diye devamlı iyi gidiyor diye söylenip duruyorum ben burada olduğuma göre 90 üzerindeyi 96 buçuk ile başladım geçen hafta gittiğimde dr 91 kilo idim boyum 160 bana sorarsanız 20 kilo verecem ama dr 15 diyor bakalım kusura bakmayın moralim bozuk karışık yazdım galiba listeye benide alın lütfen .....
inşallah canım .bu günlerde yeğenlerim sen yine kilomu verdin diyorlar ama ben vermedim hatta aldım diyorum. akşam yine ''sen vermişsin ''dediler vermedim diyorum inanmıyorlar.giydiklerimden sanırım.
esracım o yeşil rujdan aynura siperiş verseydiniz keşkemekkede sergilerde satılıyor tanesi 1 riyal ben birçok getirmiştim yeğenler havada kaptılar çok ta beğenerek kullanıyorlar.tabiki bizimkiler eşlerinin yanında ve kadınların yanında sürerler genelde
(birkaçı hariç)
Merhaba hanımlar,
Yeniden okul telaşı başladı biz de..Ana sınıfları ve 1.sınıflar bu hafta gidiyor biliyorsunuz...OĞlum sabahçı bu sene.. saat 9:00 da gidip bir saat durup dönüyoruz..yarın toplantımız var.. alıncaklar ve yemek listesi konuşulur muhtemelen...
sağol canım paylaşım derken yediklerimimi yazacağım hergün açıklarmısın
iyiyim çok şükür canım buralardayım ama netbukun tuşları basmadığı için yazamıyordum.Çok sağol daficiim.. aynı öğretmenimiz. anasınıfı olduğu için öğretmen seçebiliyorsun..
Sen nasılsın bu arada sağlığın nsaıl.?? özletiyorsun kendini..
canım biz burda bir aile gibiyiz birbirimizin derdiyle derleniriz. birbirimize destek, moral vermeye çalışırız. günlük yaptıklarından bahsedebilirsin. menünü paylaşabilirsin, herhangi bir kaçamak yaptığında arkadaşlar uyarırlar. motivasyonun düştüğünde gaz verirlerkısacası biz herşeyimizi paylaşıyoruz.çok gelen oluyor birkaçgün sonra kayboluyorlar.gelenin kalıcı olduğunu görmek tanımak açısından iki hafta tanıma süreci konulmuş iki haftalık paylaşımdan sonra listeye alınıyor.
hayır hayır dukan yapmıyorum diyetisyenin verdiği diyeti uyguluyorum ben psikolojik olarak çabuk çöküyorum ben diyetime uymaya çalışırım ama üzüldüğüm birşey oldumu buzdolabın önünde yatıya kalırım bunu öğrenince psikoloğa yönlendirdi yani zor işim yaaahoşgeldiniz, azminiz daim olsun inşallah. hiç bozmayın motivasyonunuzu çok iyi gidiyorsunuz. inşallah böyle devam edersiniz.
bu arada şu an dukan yapmıyorsunuz değil mi? diyetisyenle dukan genelde beraber kullanılmaz da :)
aldıklarını verdin ya, o belli oluyordur ablacım.
bende hiç durmadığı için ruj almıyorum da kullanmıyorum da. ama çıkmayan ruj ilk kez duyuyorum, içeriği ne acaba. keşke bilseydik de sipariş etseydik cücüşe
hayırlı olsun Barış Beyin okulu :) inşallah çok güzel bir sene geçirirsiniz canım beraber.
Aslında menü paylaşımı gibi bi şartımız yok, ama isteyen paylaşıyor. burada genelde belli bir muhabbet oluyor, diyet sürecinde psikolojik desteğimizi alıyoruz bu topikten
zamanla siz de göreceksinizdir zaten ama paylaşım sadece cuma günleri kilo bildirimi yapıp bir hafta uğramamak adına koyulan bir şart.
hayır hayır dukan yapmıyorum diyetisyenin verdiği diyeti uyguluyorum ben psikolojik olarak çabuk çöküyorum ben diyetime uymaya çalışırım ama üzüldüğüm birşey oldumu buzdolabın önünde yatıya kalırım bunu öğrenince psikoloğa yönlendirdi yani zor işim yaaa
kilo vermeye başladıkça şevkiniz artacaktır. duygusal açlık zaten en büyük kilo nedeni...
yaş kaç bu arada? İsim nedir?
muhtemelen öyle diyecek esracım bakalım :)Nursena bende de hiç ruj durmaz, taş çatlasın 2 saat. çok merak ettim senin rujunu, markası ne acaba?
bizim allığa ne ihtiyacımız var şekerim, yanaklarımızdan kan damlıyor :)
o hakikaten sıkıntılı bi alet, geçmiş olsun Elizcim.
inşallah sonuçları da temiz çıkar da stresten falan der postalar seni doktor :)
sen de toparlanamıyorsun farkındayım canım, ablana gidip gelmek falan bozdu düzenini. ama ben eminim ekim başına kalmadan toparlanacağız hepimiz. yazın gerçekten çok daha zor diyet ve spor.
Hoşgeldiniz fatıma ablacım :)merhaba ben uzun zamandır siteye üyeyim ama hiç diyet aklıma gelmediği için işim yok diye bakmazdım ama yazın başında artık diyetttt dedi dr ve ben araştırmalarım sonucu dukana karar verdim buradan araştırdım yazıştım ama tam o sırada bir hanımla tanıştık çok tatlı bir hanım sohbet şamata derken diyetisyen olduğunu öğrendim benim diyetisyenlerle geçmişe dayalı anlaşamayız neyse istersen gel dedi iyi gittim tahliller ölçümler yapıldı ramazanda başladık ve ben 5 buçuk kilo verdim ona göre iyi bana göre çok az motivasyonum kaybolmasın diye devamlı iyi gidiyor diye söylenip duruyorum ben burada olduğuma göre 90 üzerindeyi 96 buçuk ile başladım geçen hafta gittiğimde dr 91 kilo idim boyum 160 bana sorarsanız 20 kilo verecem ama dr 15 diyor bakalım kusura bakmayın moralim bozuk karışık yazdım galiba listeye benide alın lütfen .....
ay süpersin!ara öğünümü yaptım, birazdan çıkıp anneme gideceğim. dün gidemedik bu akşam ondayız.
bu arada ben ara öğün için çok lezzetli tatlılar yapıyorum :)))
kuru kayısı ve kuru incirlerin içini kuru yemişle dolduruyoum çok lezzetli oluyor. 1 tane kuru incire 1 tane ceviz ve 1 tane badem koyuyorum. böyle iki incir dolması 160 kalori ediyor. 2 porsiyon meyve ve 1 porsiyon yağ yemiş oluyorum. 3 kuru kayısıya da 2şerden 6 tane badem koyuyorum. 3 tane kayısı dolması 90 kalori ediyor. 1 meyve ve 1/2 yağ yemiş oluyorum. dün incirlerin fotosunu çekmiştim. ekleyeyim, belki siz de sever, denersiniz :))
Eki Görüntüle 801172
kızlar benim içimin sıkıntısı keyifsizliğim belli oldu.benim boğazım acıyor ateşimde var gibi...şimdi adaçayı içiyorumlimonlu.işler bitti ben eve gidecek takati bulamıyorum eşimde yoğun mecbur kendim gidicem..oyyss
yine de hamd olsun her halimize...
eve gidince görüşürüz..
Fazey hoş geldin...
çok güzel görünüyor.ara öğünümü yaptım, birazdan çıkıp anneme gideceğim. dün gidemedik bu akşam ondayız.
kuru kayısı ve kuru incirlerin içini kuru yemişle dolduruyoum çok lezzetli oluyor. 1 tane kuru incire 1 tane ceviz ve 1 tane badem koyuyorum. böyle iki incir dolması 160 kalori ediyor. 2 porsiyon meyve ve 1 porsiyon yağ yemiş oluyorum. 3 kuru kayısıya da 2şerden 6 tane badem koyuyorum. 3 tane kayısı dolması 90 kalori ediyor. 1 meyve ve 1/2 yağ yemiş oluyorum. dün incirlerin fotosunu çekmiştim. ekleyeyim, belki siz de sever, denersiniz :))
Eki Görüntüle 801172
geçmiş olsun nevincimkızlar benim içimin sıkıntısı keyifsizliğim belli oldu.benim boğazım acıyor ateşimde var gibi...şimdi adaçayı içiyorumlimonlu.işler bitti ben eve gidecek takati bulamıyorum eşimde yoğun mecbur kendim gidicem..oyyss
eve gidince görüşürüz..
Fazey hoş geldin...
Yok kuzum ya tatille alakası yok ben kendime bi türlü laf anlatamıyorum 2 gündür bakalım hayırlısıgünaydın kızlar...
bugün içim daralıyor...
herkes için hayırlı bir gün olması dileğiyle..
Zehracım şimdi tatil olmadı diye bırakma kendini.yeni bir hedef belirle canım mesela yeni yıla şu kiloda giricem gibi...kelin ilacı olsa kendine ama bende dün koptum biraz...inan şu sıra hayatım öyle karışık ki sabrediyorum kopmamak için...
KURBAN BAYRAMINA KADAR 8 HAFTA/ 8 KG YARIŞMASI LİSTESİ
[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]No[/TD]
[TD="width: 104"]Kullanıcı[/TD]
[TD="width: 55"]1.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]2.Hafta[/TD]
[TD="width: 55"]3.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]4.Hafta[/TD]
[TD="width: 55"]5.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]6.Hafta[/TD]
[TD="width: 55"]7.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]8.Hafta[/TD]
[TD="width: 85"]9. Hafta[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]pomogranate[/TD]
[TD]98,8[/TD]
[TD]99[/TD]
[TD]98,9[/TD]
[TD]97,4[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]nevzamansız[/TD]
[TD]99[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]97,5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]Nursena[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD]88,8[/TD]
[TD]87,5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]esramm00[/TD]
[TD]96[/TD]
[TD]94,8[/TD]
[TD]94,6[/TD]
[TD]92,7[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]efeeeem[/TD]
[TD]86,4[/TD]
[TD]86,3[/TD]
[TD]85,1[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]nothingg[/TD]
[TD]92,5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]91,7[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]Nilceee[/TD]
[TD]97,3[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]97,1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]Clutch[/TD]
[TD]83,5[/TD]
[TD]82,4[/TD]
[TD]82,9[/TD]
[TD]82,6[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]elizabeth_bath[/TD]
[TD]89,9[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]89,4[/TD]
[TD]90,5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]1.73[/TD]
[TD]110[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]110,5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]Dafi[/TD]
[TD]92,5[/TD]
[TD]91,1[/TD]
[TD]90,3[/TD]
[TD]89,2[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Sağol kuzum desteğin için sizlerde olmasanız zaten ne olurum bilmiyorumkızlar liste geçen cumaki bildirimlerinizle, yarınkilerle de cumartesi yeni haftayı yaparım.
Zehracım, Nevincim kopmak ne demek... hayat devam ediyor her haliyle, biz de devam etmek zorundayız. lütfen bugün kendinizi sevip şımartın, umursamayın diğer hiçbir şeyi. en başta sağlık lazım, onun için de kilolardan kurtulmalıyız elimizden geldiğince. ikinizi de öperim kuzular
Asuman ablacım tekrar çok geçmiş olsun inşallah kısa sürede atlatır eşin bununla gelmiş geçmiş olsunHayırlı sabahlar
Dün akşam evimize geldik çok şükür hepinize ilginiz ve dualarınız için çok teşekkür ederim
Ameliyat başarılı geçmiş şükür iyileşme süreci biraz uzun olacak ama çok şükür kalıcı bir hasar olmayacak inşallah
Tam görünmez kaza işte insanın aklına gelmeyen başına geliyormuş gerçekten Allah canımızı sağ etsin de gerisi geçer
Ben şimdi eşimin kahvaltısını yaptırıp müftülüğe rapor işlerini halletmeye gideceğim şimdilik 3 ay raporlu
öğleden sonra gelen giden yoğun olur sanırım ama gece uğramaya çalışırım inşallah
İnşallah canım bakalım artık fırsatları değerlendircembence ıs yogunlugundan boyle oldu aynı seyı kıs donemınden yaza kadar yasadım. ınsaallah benımkı gıbı kotu gecmez canım, azıcık fırsatın olursa pazar gunu dısarı cık bıraz temız hava gel ıyı gelır ınsaallah
Canım hoşgeldingünaydınn....
filizcim esracım...nasılsınız...
ben iyiyim iki gündür annemdeyim konservelerle közlemelerle uğraştık...çok yorgunuz...ama bitirdik çok şükür artık kafam rahat edicek...iki ev için yapınca baya yorucu oluyo...neyse diyett...yani dikkat ediyorum yürüşler devam ama 88 altına inemedim bir türlü...bi düzen oturtamıyorum ondan olmuyo galiba...azda yesem saatler düzenli değil...bir yerlere gidip gelmek tepetaklak ediyo...bazen kuru yemek zorunda kalıyorum...oda etkiliyo sanırım....zaten malum kabızlık sıkıntım var haftada bir bile zor çıkıyorum...bütün bunlar birleşince yerimde sayıyorum diye düşünüyorum...yürüyüşten umutluydum biraz ama şimdilik bir etkisi yok gibi bakalım zamanla olur inşallah....
bu arada asuman ablacım çokkkk geçmiş olsun Rabbim şifalar versin inşallah....
Sende aramıza hoşgeldinmerhaba ben uzun zamandır siteye üyeyim ama hiç diyet aklıma gelmediği için işim yok diye bakmazdım ama yazın başında artık diyetttt dedi dr ve ben araştırmalarım sonucu dukana karar verdim buradan araştırdım yazıştım ama tam o sırada bir hanımla tanıştık çok tatlı bir hanım sohbet şamata derken diyetisyen olduğunu öğrendim benim diyetisyenlerle geçmişe dayalı anlaşamayız neyse istersen gel dedi iyi gittim tahliller ölçümler yapıldı ramazanda başladık ve ben 5 buçuk kilo verdim ona göre iyi bana göre çok az motivasyonum kaybolmasın diye devamlı iyi gidiyor diye söylenip duruyorum ben burada olduğuma göre 90 üzerindeyi 96 buçuk ile başladım geçen hafta gittiğimde dr 91 kilo idim boyum 160 bana sorarsanız 20 kilo verecem ama dr 15 diyor bakalım kusura bakmayın moralim bozuk karışık yazdım galiba listeye benide alın lütfen .....
Yenam şerbetlinin yeni eğitim öğretim yılı hayırlı olsun tüm okula gidiceklerin ayrıcaMerhaba hanımlar,
canini sikmak istenedim canimcim motiveni düsürmemeni istedim ynlis anldin sanrim tabiki herkezin yeri ayri seni uzmek icin yazmadim diyet yapasimiz gelmedimi biseyleri bahane edip kopuyoruz burdan yoksa seviyom seni kiz yanlis anlama opthayır neden kaçmak isteyim, neden sıkılayım....
bana bunları söyleme lütfen nursena, ben bunları hakedecek birimiyim ya.
bu sitede benim evim dediğim topik burası, yer burası.
tabiki herkesin yeri ayrı, herkesin yeri ayrı ayrıdır, bi elin 5parmağı hesabı yani.......
ama asuman ablama çok üzüldüm, kırık basit bişey değil biliyorum yaşadım kardeşimde,
keyfim ondanda kaçtı, hem ona üzüldüm hem yenada yok hiç kaç gündür
zaten keyfimde yok bu aralar.
kimseye bişey dediğim yok, sıkılmadımda asla ayrıca buradan, sıkılsam 3senedir sıkılırdım galiba.
senide anlıyorum, tam gaz devam tabiki benim için aynen olduğu gibi, herkesi seviyorum burada ayrı ayrı.
mesajı okuyunca çok şaşırdım gerçekten........
misafirlerimde 1saatten falan gelirler
artık az yalnız kalmak istiyorum ben yaaaaaa
neyse hastalık bu bişey denemez asla, inşaallah kvde iyi olur.
öptüm canım
saygılar nursenaaa:))))
b kvler gelmeden kaçayım, yoksa ev dandikken basıcaklar beni:))))
herkesleri öpüyorum sevgiyle........
özellikle nursenamı:)
Mood matcher marki valla zararlimi zararsizmi bilmem sonucta cogu kimysal amma bi ruj surerim oda evden cikana kdar gider nerdeye similik memnunum ben silmezsem duruoNursena bende de hiç ruj durmaz, taş çatlasın 2 saat. çok merak ettim senin rujunu, markası ne acaba?
bizim allığa ne ihtiyacımız var şekerim, yanaklarımızdan kan damlıyor :)
o hakikaten sıkıntılı bi alet, geçmiş olsun Elizcim.
inşallah sonuçları da temiz çıkar da stresten falan der postalar seni doktor :)
sen de toparlanamıyorsun farkındayım canım, ablana gidip gelmek falan bozdu düzenini. ama ben eminim ekim başına kalmadan toparlanacağız hepimiz. yazın gerçekten çok daha zor diyet ve spor.
Dafi abla sen çok iyi toparladın son ay. tatilden de kilonu koruyarak dönsen yeterli olur bence. inşallah bahara dediğin gibi ömrümüz olursa ulaşırız artık hedeflerimize.
Hosgeldin bizlerle paylastikca dha m,otivasyonun yuksek vereceksinmerhaba ben uzun zamandır siteye üyeyim ama hiç diyet aklıma gelmediği için işim yok diye bakmazdım ama yazın başında artık diyetttt dedi dr ve ben araştırmalarım sonucu dukana karar verdim buradan araştırdım yazıştım ama tam o sırada bir hanımla tanıştık çok tatlı bir hanım sohbet şamata derken diyetisyen olduğunu öğrendim benim diyetisyenlerle geçmişe dayalı anlaşamayız neyse istersen gel dedi iyi gittim tahliller ölçümler yapıldı ramazanda başladık ve ben 5 buçuk kilo verdim ona göre iyi bana göre çok az motivasyonum kaybolmasın diye devamlı iyi gidiyor diye söylenip duruyorum ben burada olduğuma göre 90 üzerindeyi 96 buçuk ile başladım geçen hafta gittiğimde dr 91 kilo idim boyum 160 bana sorarsanız 20 kilo verecem ama dr 15 diyor bakalım kusura bakmayın moralim bozuk karışık yazdım galiba listeye benide alın lütfen .....
on kusure aldim sanirim aynur cucusune soyleyeydik keske tuhinşallah canım .bu günlerde yeğenlerim sen yine kilomu verdin diyorlar ama ben vermedim hatta aldım diyorum. akşam yine ''sen vermişsin ''dediler vermedim diyorum inanmıyorlar.giydiklerimden sanırım.
esracım o yeşil rujdan aynura siperiş verseydiniz keşkemekkede sergilerde satılıyor tanesi 1 riyal ben birçok getirmiştim yeğenler havada kaptılar çok ta beğenerek kullanıyorlar.tabiki bizimkiler eşlerinin yanında ve kadınların yanında sürerler genelde
(birkaçı hariç)
Hayirli olsun yasasin okulumuzMerhaba hanımlar,
İncirin herturlusunu yerim vlla superrara öğünümü yaptım, birazdan çıkıp anneme gideceğim. dün gidemedik bu akşam ondayız.
Eki Görüntüle 801172
inşallah bende umut ediyorum içime attıklarımı yutabilmek için yiyormuşum ben susan tarafım herzaman yaşım 42 ismim fatıma ...
muhtemelen öyle diyecek esracım bakalım :)
tatlım ben makyaj malzemelerini hatmetmiş ve her ay tüm parasını onlara yatıran biri olarak o rujları çok önermiyorum canım.
Ciddi kimyasallar olduğunu okudum içinde.
Hoşgeldiniz fatıma ablacım :)
azminiz ilk gün gibi daim olsun inşallah. önemli olan hızlı vermek değil, kalıcı vermek.
bizler hep desteğiz birbirimize arkadaşların da söylediği gibi. inşallah sen de bizlerden biri olursun
ay süpersin!
incir hayatımda yemedim, yemem de ama kayısı dolmanı deneyeceğim canımvallahi cok sevdim bu tarifini teşekkürler benden sana
kızlar benim içimin sıkıntısı keyifsizliğim belli oldu.benim boğazım acıyor ateşimde var gibi...şimdi adaçayı içiyorumlimonlu.işler bitti ben eve gidecek takati bulamıyorum eşimde yoğun mecbur kendim gidicem..oyyss
eve gidince görüşürüz..
Fazey hoş geldin...
Çok geçmiş olsun canım.
İnşallah güzelce dinlenirsin de atarsın üzerinden halsizliği.
çok güzel görünüyor.
geçmiş olsun nevincim
Yok kuzum ya tatille alakası yok ben kendime bi türlü laf anlatamıyorum 2 gündür bakalım hayırlısı
Sanada geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine
Sağol kuzum desteğin için sizlerde olmasanız zaten ne olurum bilmiyorum
Lİste içinde eline koluna emeğine sağlık kuzum
Asuman ablacım tekrar çok geçmiş olsun inşallah kısa sürede atlatır eşin bununla gelmiş geçmiş olsun
İnşallah canım bakalım artık fırsatları değerlendircem
Canım hoşgeldin
İşlerin kolay gelsin mamalarınızı güle güle yiyin kuzum
Sende aramıza hoşgeldin
Yenam şerbetlinin yeni eğitim öğretim yılı hayırlı olsun tüm okula gidiceklerin ayrıca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?