Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hoşgeldiniz azminiz daim olsun...

Önemli olan verilen kiloyu geri almamak..Asıl başarı o...ÖZetle küçümsemeyin verdiğiniz kiloyu devamlılığı önemli...

hoşbulduk azim hepimizin çok olsun inşallah bu işde azim çok önemli teşeşkkür ederim daha çok vereceğiz beraber....

yena şerbetli paşa tekrar başladı demekki okula hayırlı olsun. inşallah aynı öğretmen yada daha çok memnun kalacağınız bir öğretmen denk gelir.

yena şerbetli paşa tekrar başladı demekki okula hayırlı olsun. inşallah aynı öğretmen yada daha çok memnun kalacağınız bir öğretmen denk gelir.

Çok sağol daficiim.. aynı öğretmenimiz. anasınıfı olduğu için öğretmen seçebiliyorsun..

Sen nasılsın bu arada sağlığın nsaıl.?? özletiyorsun kendini..

sağol canım paylaşım derken yediklerimimi yazacağım hergün açıklarmısın
canım biz burda bir aile gibiyiz birbirimizin derdiyle derleniriz. birbirimize destek, moral vermeye çalışırız. günlük yaptıklarından bahsedebilirsin. menünü paylaşabilirsin, herhangi bir kaçamak yaptığında arkadaşlar uyarırlar. motivasyonun düştüğünde gaz verirler kısacası biz herşeyimizi paylaşıyoruz.çok gelen oluyor birkaçgün sonra kayboluyorlar.gelenin kalıcı olduğunu görmek tanımak açısından iki hafta tanıma süreci konulmuş iki haftalık paylaşımdan sonra listeye alınıyor.

hoşgeldiniz, azminiz daim olsun inşallah. hiç bozmayın motivasyonunuzu çok iyi gidiyorsunuz. inşallah böyle devam edersiniz.

bu arada şu an dukan yapmıyorsunuz değil mi? diyetisyenle dukan genelde beraber kullanılmaz da :)

aldıklarını verdin ya, o belli oluyordur ablacım.

bende hiç durmadığı için ruj almıyorum da kullanmıyorum da. ama çıkmayan ruj ilk kez duyuyorum, içeriği ne acaba. keşke bilseydik de sipariş etseydik cücüşe

hayırlı olsun Barış Beyin okulu :) inşallah çok güzel bir sene geçirirsiniz canım beraber.

sağol canım paylaşım derken yediklerimimi yazacağım hergün açıklarmısın

Aslında menü paylaşımı gibi bi şartımız yok, ama isteyen paylaşıyor. burada genelde belli bir muhabbet oluyor, diyet sürecinde psikolojik desteğimizi alıyoruz bu topikten

zamanla siz de göreceksinizdir zaten ama paylaşım sadece cuma günleri kilo bildirimi yapıp bir hafta uğramamak adına koyulan bir şart.

Çok sağol daficiim.. aynı öğretmenimiz. anasınıfı olduğu için öğretmen seçebiliyorsun..

Sen nasılsın bu arada sağlığın nsaıl.?? özletiyorsun kendini..
iyiyim çok şükür canım buralardayım ama netbukun tuşları basmadığı için yazamıyordum.

inşallh bırakmam burayı gerçekten vermem gereken çok kilo var dolayısı ile gaza çok ihtiyacım olcak kaçamak yapmamamya çalışıyorum evde iken çok kolay ama dışarı çıktımı zor bana iki saatte yemek verdiği için zorlanıyorum iki hafta değil ben hep buradayım artık...

ara öğünümü yaptım, birazdan çıkıp anneme gideceğim. dün gidemedik bu akşam ondayız.

bu arada ben ara öğün için çok lezzetli tatlılar yapıyorum :)))
kuru kayısı ve kuru incirlerin içini kuru yemişle dolduruyoum çok lezzetli oluyor. 1 tane kuru incire 1 tane ceviz ve 1 tane badem koyuyorum. böyle iki incir dolması 160 kalori ediyor. 2 porsiyon meyve ve 1 porsiyon yağ yemiş oluyorum. 3 kuru kayısıya da 2şerden 6 tane badem koyuyorum. 3 tane kayısı dolması 90 kalori ediyor. 1 meyve ve 1/2 yağ yemiş oluyorum. dün incirlerin fotosunu çekmiştim. ekleyeyim, belki siz de sever, denersiniz :))

hayır hayır dukan yapmıyorum diyetisyenin verdiği diyeti uyguluyorum ben psikolojik olarak çabuk çöküyorum ben diyetime uymaya çalışırım ama üzüldüğüm birşey oldumu buzdolabın önünde yatıya kalırım bunu öğrenince psikoloğa yönlendirdi yani zor işim yaaa

kilo vermeye başladıkça şevkiniz artacaktır. duygusal açlık zaten en büyük kilo nedeni...

yaş kaç bu arada? İsim nedir?

muhtemelen öyle diyecek esracım bakalım :)
tatlım ben makyaj malzemelerini hatmetmiş ve her ay tüm parasını onlara yatıran biri olarak o rujları çok önermiyorum canım.
Ciddi kimyasallar olduğunu okudum içinde.
Hoşgeldiniz fatıma ablacım :)
azminiz ilk gün gibi daim olsun inşallah. önemli olan hızlı vermek değil, kalıcı vermek.
bizler hep desteğiz birbirimize arkadaşların da söylediği gibi. inşallah sen de bizlerden biri olursun
ay süpersin!
incir hayatımda yemedim, yemem de ama kayısı dolmanı deneyeceğim canım vallahi cok sevdim bu tarifini teşekkürler benden sana

kızlar benim içimin sıkıntısı keyifsizliğim belli oldu.benim boğazım acıyor ateşimde var gibi...şimdi adaçayı içiyorumlimonlu.işler bitti ben eve gidecek takati bulamıyorum eşimde yoğun mecbur kendim gidicem..oyyss

yine de hamd olsun her halimize...

eve gidince görüşürüz..

Fazey hoş geldin...

Çok geçmiş olsun canım.
İnşallah güzelce dinlenirsin de atarsın üzerinden halsizliği.

çok güzel görünüyor.

geçmiş olsun nevincim

Yok kuzum ya tatille alakası yok ben kendime bi türlü laf anlatamıyorum 2 gündür bakalım hayırlısı
Sanada geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine

Sağol kuzum desteğin için sizlerde olmasanız zaten ne olurum bilmiyorum
Lİste içinde eline koluna emeğine sağlık kuzum
Asuman ablacım tekrar çok geçmiş olsun inşallah kısa sürede atlatır eşin bununla gelmiş geçmiş olsun
İnşallah canım bakalım artık fırsatları değerlendircem
Canım hoşgeldin
İşlerin kolay gelsin mamalarınızı güle güle yiyin kuzum
Sende aramıza hoşgeldin
Yenam şerbetlinin yeni eğitim öğretim yılı hayırlı olsun tüm okula gidiceklerin ayrıca

canini sikmak istenedim canimcim motiveni düsürmemeni istedim ynlis anldin sanrim tabiki herkezin yeri ayri seni uzmek icin yazmadim diyet yapasimiz gelmedimi biseyleri bahane edip kopuyoruz burdan yoksa seviyom seni kiz yanlis anlama opt

b kvler gelmeden kaçayım, yoksa ev dandikken basıcaklar beni:))))
herkesleri öpüyorum sevgiyle........
özellikle nursenamı:)
hee unutma beniiii
Mood matcher marki valla zararlimi zararsizmi bilmem sonucta cogu kimysal amma bi ruj surerim oda evden cikana kdar gider nerdeye similik memnunum ben silmezsem duruo
Hosgeldin bizlerle paylastikca dha m,otivasyonun yuksek vereceksin
on kusure aldim sanirim aynur cucusune soyleyeydik keske tuh

Hayirli olsun yasasin okulumuz
İncirin herturlusunu yerim vlla superr

Selamlar,

annemdeyim, eşim de kardeşim de mesaide. yalnız sıkıldım biraz, size bakayım dedim. gelmişken menümü yazayım.

kahvaltı
2 dilim kepekli ekmekle yağsız tost
1 tane domates
1 tane salatalık
beyaz çay

ara
3 tane kuru kayısı
6 tane badem
1 fincan sütle kahve

öğle
30 gr makarna
50 gr ton balığı
salata

ara
1 tane armut
1 tane activia
10 tane fındık

akşam
5 kaşık etli bamya
3 kaşık sebzeli bulgur pilavı
1 dilim kepekli ekmek

ara
2 kaşık yoğurt
1/2 ceviz
yeşil çay

toplamda 1250 kalori civarı aldım. 4 litreye yakın suyum var.

inşallah bende umut ediyorum içime attıklarımı yutabilmek için yiyormuşum ben susan tarafım herzaman yaşım 42 ismim fatıma ...

hoşgeldin aramıza Fatıma abla, inşallah çok güzel kilolar veririz hep beraber.

sağol canım, hiç bulaşmayayım ben o zaman. Nursenacım sen de çok seyrek kullan bak zararlı olabilirmiş.

afiyet olsun, gün kurusu kayısıyla harika oluyor gerçekten.

Canım geçmiş olsun, niye hastalandın ki.. çok sık hastalanıyorsun, iş yerinden dolayı mı acaba... dikkat et kendine canım, görüşürüz.

Çok geçmiş olsun canım.
İnşallah güzelce dinlenirsin de atarsın üzerinden halsizliği.

çok güzel görünüyor.

geçmiş olsun nevincim

çok saolun canlarım eve geldim limon filan içtim..klasik işte mevsim geçişleri kabusum..hava biraz soğuduya hemen nem kaparım ilaçları kullanıcam mecbur...

bugünkü menüm

sabah 3 dilim tam buğday
labne peyniri srdüm 2 tk pekmez
salatalık domates biber

ara
pekmezli kekim 1 dilim ( kalanı eşimin yanına verdim işyerinde yemişler)

burda fiyaskom oldu malesef çikolata üretim kısmına gittim kolaçan edeyim diye...anammm o neydi 20 çeşit çiko dökmüşler bayram için ben 3 minik yedim... 200-250 kalori almışımdır fazldan...

öğle
1 tavuk şinitzel
4 kaşık makarna salatası sanırım mayonez yoktu.

ara
150 g üzüm

akşam
1 çanak salata
3 köfte

ara
1 mandalina + yarım elma diye düşünüyorum bakalım ...

Asuman ablacım eşinin daha iyi olmasına sevindim...Allah şifa versin....

şimdi oturdum koltuğa uykum geliyor..1 saat daha dayanayım...ilaç içim yatıcam...

herkese hayırlı geceler öptüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…