slm arkadaşlar ..bildirim için geç kaldım öğlene kadarmış süre özür dilerim...
okul sonrası kızımı almaya gittim bakıcı ablasından ama orada oynadı filan döndüm banyo yaptırıp uyutayım derken saat çok geç oldu...
geçen hafta 98
bu hafta 97.4 reglim şuanda
sanırım kıpırdanma var gibi inş kurban bayramına kadar yine toparlayabilirim...
listeyi yapanların ellerine sağlık...grş...
ölek biizzzz öleeekk ölleeeekkkk
sen gel ben tabak tabak koyarım önüne :)))
canım özünde o bardaktaki süt. ben sütü sade içemediğim kadar çay kaşığının ucuyla kahve koyuyorum :) o da baya sağlıklı yani, sana da tarçınlısını yaparım istersen
sen ne fenasııınnn seeennn , bana tabak tabak sana 3 tane haaa , seni gidi seniii , bak parmak gelicek şimdi sana haaa
eheheheh öle gelir işteee
ben kaçtıımm cücüğüümm, vakit ikindi vakti (understand , OK, sonrada dışarı çıkcazz
Amin.Ağlanacak halime gülelim hep beraber
Darısı sen gibi 58lere düşmek olsun püsküüt ablacım
sen gel ben tabak tabak koyarım önüne :)))
canım özünde o bardaktaki süt. ben sütü sade içemediğim kadar çay kaşığının ucuyla kahve koyuyorum :) o da baya sağlıklı yani, sana da tarçınlısını yaparım istersen
Bu ara öğün bana da gelsin lütfeen
Doğru söylüyorsunuz, kontrollü davranmak gerekiyor.Amin.
Ben inanıyorum kilo verileceğine..
Yeter ki kendimizi tanıyalım, bünyemize neyin iyi, neyin kötü geldiğini anlayalım..
Bunun için de en önemli adım her gün ne yediğimizi bir ajandaya yazıp, neye nasıl tepki verdiğimizi anlamak..
Ben böyle kilo verebildim.. Kendi kendimin koçu oldum. Başkalarının önerdiği ya da yaptığı hiçbir diyet listesine de bağlı kalmadım.
Kilomun bir zamanlar 86 lara ulaştığını da göz önünde bulundurun lütfen.. Üstelik bu kilo öyle hamilelik gibi bir sebeple de olmadı.. Sadece yemekten kilo aldım..
Yani... inanmaya devam.
Merhaba benide listenize alirmisiniz:) Uzun sureden beri takip ediyordum .istikrarli bir sekilde kilo vermek istiyorum.kilom 92( nasil rejim yapiyorsunuz egzersiz neler yapiyorsunuz.kisaca kendimide tanitiyim 30 yasindayim iki tane bizdikla ugrasiyorum 6 yasinda oglum 4 yasinda kizim var.8 yildir yurt disinda yasiyoruz.
ah ah aheste aheste gidiyordum işte ama araya tatil girecek durum vahimablacım yavaş giden sensen bu kızlar ne yapsın
geçen dönemin ilk bildirimi 92,5miş senin, bu dönem 88.5.. listeyi temizlerken farkettim tam 4 kg vermişsin 4 haftada. maşallah sana, Allah nazarlardan saklasın
sizde iyiki varsınız cücüşlerimölmeyelim, feyz alalım cücüşüm :)
iyi ki var valla Dafi abla.
ellerine sağlık elizcimHaftanın spor birincisi ............. pomogranate:13::13:
Haftanın spor ikincisi ............. nothing :13::13:
Haftanın spor üçüncüsü .......... efeeemmmmm:13::13:
Bu ara öğün bana da gelsin lütfeen
Doğru söylüyorsunuz, kontrollü davranmak gerekiyor.
Kendimizi en iyi kendimiz tanıyabiliriz.
Benim tek sorunum irade şimdilik. O da çözülürse değmeyin keyfime..
tarçınlı süt sandım bende içiyorum ama gece yatarken öğle arası değil vede layt sütle yoksa içim olsa ne güzel olurdu...
Haftanın spor birincisi ............. pomogranate:13::13:
Merhaba benide listenize alirmisiniz:) Uzun sureden beri takip ediyordum .istikrarli bir sekilde kilo vermek istiyorum.kilom 92( nasil rejim yapiyorsunuz egzersiz neler yapiyorsunuz.kisaca kendimide tanitiyim 30 yasindayim iki tane bizdikla ugrasiyorum 6 yasinda oglum 4 yasinda kizim var.8 yildir yurt disinda yasiyoruz.
HAFTANIN 1.si _________ - 1,7 kg. _________ Nevzamansız
HAFTANIN 2.si _________ - 1,5 kg. _________ Nilceee:81:
HAFTANIN 3.sü ________ - 1,2 kg. _________ Nursena & Katrem
Haftanın spor birincisi ............. pomogranate:13::13:
tebrıkler guzel arkadasım her hafta harıkasınnnnnnnnnn
spor konusunda dusunme. en zor gunlerı yasıyorsun baskası olsa dolabın onunden ayrılmazdı sen dıyetı bozmadın spor yapmadıysan ne olmus takma kafana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?