nevincim ben acı sos yapmıştım bir süredir sabah kahvaltısında ve saat 15 sıraları yarım dilim ekmekle acı sos tüketiyorum. metebolizmam çok güzel çalışmaya başladı her sabah rahat çıkıyorum.
Sporc ulari tebrik. Ederim camim sikkin gene malesef pskoljimi yemeklerden cikardim amcam cok kotuymus cigerlerimkanma yapmis dr umit yokdemis tabisi ben her zamanki gibi gurbetteyim 2cocukla nere nasil gideyim puff yaniii yavrum buyuka kiz ben aglayinca baktim dua ediyo. allahim ne olur ben annemden uzaga evlenmeyeyim
Sporc ulari tebrik. Ederim camim sikkin gene malesef pskoljimi yemeklerden cikardim amcam cok kotuymus cigerlerimkanma yapmis dr umit yokdemis tabisi ben her zamanki gibi gurbetteyim 2cocukla nere nasil gideyim puff yaniii yavrum buyuka kiz ben aglayinca baktim dua ediyo. allahim ne olur ben annemden uzaga evlenmeyeyim
öyle olunca zor tabi canım. o zaman sabah aç karnına ya kayısı ya salatalık yiyip bol su içeceksinablacım önerin için saol ama bende hemoroid ve mide sorunu var o tür şeyler kullanmıyorum...korkumdan..aslında hakiki kestane balı olsa sabah aç karnına hemen çözer problemi de malesef bu yıl yokmuş memlekette...kuru kayısı yicem sabah aç karnına...inşallah geçer kuru beslendim sebze yapmam lazım vakit bulamadım ki...
çok üzüldüm canım Allah hayırlı şifalar versin. tam eşin geldi gözün aydın diycektim neşen kaçmış. imtihan dünyası. Rabbim kazananlardan eylesinSporc ulari tebrik. Ederim camim sikkin gene malesef pskoljimi yemeklerden cikardim amcam cok kotuymus cigerlerimkanma yapmis dr umit yokdemis tabisi ben her zamanki gibi gurbetteyim 2cocukla nere nasil gideyim puff yaniii yavrum buyuka kiz ben aglayinca baktim dua ediyo. allahim ne olur ben annemden uzaga evlenmeyeyim
öyle olunca zor tabi canım. o zaman sabah aç karnına ya kayısı ya salatalık yiyip bol su içeceksin
çok üzüldüm canım Allah hayırlı şifalar versin. tam eşin geldi gözün aydın diycektim neşen kaçmış. imtihan dünyası. Rabbim kazananlardan eylesin
hepside süper görünüyor afiyet bal şeker olsun ama yaramasınEvet kızlar bu hafta hepinizin fotolu menüsüne bayıldım heves ettim bugunde ben öyle yaptım hem yalan yok foto çekicem diye biraz daha özendimmmsabahki ara öğünüm yeşilçay öğleden sonrada 3 çatal kavun yedim.Akşam kahve yaptım esradan özenip ama kahvesi az oldu şekersiz bu arada valla çok güzel oluyomuş fındıklı kayısı çok sevdimmm suyum 2 lt ye yakın oldu veee 45 dk leslie yaptım şükür ohhhhh öğlenki ekmeklerin birisi yarım kaldı akşam yedim onuda böyle yaniii :) yumurtalı olan sabah kahvaltım semizoylu olanöğeln yemeğimm ve salata olan da akşam menümmm
Birsey Merak ettim rejim yaparken tatlandirici kullaniyormusunuz.
inşallah kuzum..hayaller hayaller...
çok saol cücüşüm senin kadar azimli olamasakta sembolümüzsün ...güzel günler olsun hepimize inşaAllah...seninde hayırlı bebiş haberlerini bekliyorum...
canım ablam çok saol...gayret ediyorum azmim bozulmazsa hedef 89.9980 li bişey göreyim artık nerdeyse 3 yıl oldu...
iyi olmana çok sevindim Esracım...iş yoğunluğu hem yorucu hemde kafa dağıtıcı...güzel günler göreceğiz...
aramıza hoşgeldiniz..
sevgili topikdaşlarım...(Yenacımda görünmedi ya)))
ben eve ancak girdim kv gillerdeydik...evde yemek olmayınca ve ben eve geç varınca çözümü böyle bulduk...
menüm
sabah
2 dilim tam tahıllı ekmek
3 kaşık lor
+ labne
2 tk pekmez
domates salatalık
ara
1 elma+10 finduk
öğle
4 kaşık pilav
4 kaşık et haşlama yağları ayırdım ama suyunu içtim faydalı diye
1 bardak cacık
ara
1 muz+10 adet siyah kuru üzüm (bunu direncim artsın diye yedim)
akşam
1 kepçe mercimek çorbası
3 but kadar tavuk (aslında bütün tavuk parçaları idi fazlada olabilir)
salata
ara
1 az şekerli Türk kahvesi yemek üstüne
sonra
1 mandalina
protein çok oldu bugün zaten wc sıkıntım var...Esoşum kalori çok mu olmuş kuzum...bilemedim gari...
şimdi az film izleyim...6 da uyandım ama uykum kaçtı..
Evet kızlar bu hafta hepinizin fotolu menüsüne bayıldım heves ettim bugunde ben öyle yaptım hem yalan yok foto çekicem diye biraz daha özendimmmsabahki ara öğünüm yeşilçay öğleden sonrada 3 çatal kavun yedim.Akşam kahve yaptım esradan özenip ama kahvesi az oldu şekersiz bu arada valla çok güzel oluyomuş fındıklı kayısı çok sevdimmm suyum 2 lt ye yakın oldu veee 45 dk leslie yaptım şükür ohhhhh öğlenki ekmeklerin birisi yarım kaldı akşam yedim onuda böyle yaniii :) yumurtalı olan sabah kahvaltım semizoylu olanöğeln yemeğimm ve salata olan da akşam menümmm
ben 1 tatlı kaşığı şeker kullanıyorum bazen kahvelerim için. tatlandırıcı hiç kullanmadım.
canım protein iyidir, hastalığı atlatmanda yardımcı olur inşallah. 1600-1650 kalori civarı gözüküyor. akşam yediğin etler but derken 3 tavuk baget kadar mıydı. ben daha fazlaymış gibi hesapladım ama sen sanki bagetten bahsediyorsun :)
Canım çoğu zaman yakın olsan da elinden bir şey gelmiyor. Allahtan umut kesilmez, belki düzelir. üzme kendini, hayat bazen böyle..
afiyet olsun canım, hepsi harika görünüyor. zaten renk çeşitliliğinden ne kadar sağlıklı beslendiğin ortada, maşallah
bu arada ben de fındıklı kayısıyı denicem, güzel oluyodur eminim dediğin gibi. cevizli sucuk falan bayılan biri olduğumdan kurtarıcı oluyor bunlar böyle :)
ben 1 tatlı kaşığı şeker kullanıyorum bazen kahvelerim için. tatlandırıcı hiç kullanmadım.
canım protein iyidir, hastalığı atlatmanda yardımcı olur inşallah. 1600-1650 kalori civarı gözüküyor. akşam yediğin etler but derken 3 tavuk baget kadar mıydı. ben daha fazlaymış gibi hesapladım ama sen sanki bagetten bahsediyorsun :)
:)
Tşkler esracım ben çok sevdim favorim oldu valla tatlı ihtiyacıma birebir geldi resmen hele bide yaninda sütlü kahve yaptım ki ben şeker normaldede kullanmam çaya bile çok güzel olacak tamda regl yaklaşmışken tarifin süper oldu hergün bir ara öğünü böyle yapsam sıkıntı olurmu ??? ben kayısıyıda sabah aç karnına 2 tane yerimde
Evet bol bol dua eiyorum bask care yok malesefAllah şifa versin canım dua etmekten başka ne gelir...hepimizin yanı başında bu illet hastalık...gurbet işte...
Aynen 10yil oldu yas ilerledikce alisamiyorum bole acilar oldumu tikaniyorumCok gecmis Olsun uzakta olmak cook Zor
Koca nerde dafi olay oldu geri gitti marketteyken apar topar atti bizi eve ormn ymgini vardi bir haftamiz kaldi insallahöyle olunca zor tabi canım. o zaman sabah aç karnına ya kayısı ya salatalık yiyip bol su içeceksin
çok üzüldüm canım Allah hayırlı şifalar versin. tam eşin geldi gözün aydın diycektim neşen kaçmış. imtihan dünyası. Rabbim kazananlardan eylesin
aynen ykin olsa,d elden iseycik gelmiyomdedm oleli cok oldu dedmiz gibiydi en buyukleri amcm ondn uzuldum 63 yasinda falan aayyy bide haci hurmasini deneyin derimmm allhim bogaz derdindeyimben 1 tatlı kaşığı şeker kullanıyorum bazen kahvelerim için. tatlandırıcı hiç kullanmadım.
Canım çoğu zaman yakın olsan da elinden bir şey gelmiyor. Allahtan umut kesilmez, belki düzelir. üzme kendini, hayat bazen böyle..
afiyet olsun canım, hepsi harika görünüyor. zaten renk çeşitliliğinden ne kadar sağlıklı beslendiğin ortada, maşallah
bu arada ben de fındıklı kayısıyı denicem, güzel oluyodur eminim dediğin gibi. cevizli sucuk falan bayılan biri olduğumdan kurtarıcı oluyor bunlar böyle :)
bu sıkıntılı zamanında eşinin gitmeside kötü olmuş. tez döner inşallahEvet bol bol dua eiyorum bask care yok malesef
Aynen 10yil oldu yas ilerledikce alisamiyorum bole acilar oldumu tikaniyorum
Koca nerde dafi olay oldu geri gitti marketteyken apar topar atti bizi eve ormn ymgini vardi bir haftamiz kaldi insallah
aynen ykin olsa,d elden iseycik gelmiyomdedm oleli cok oldu dedmiz gibiydi en buyukleri amcm ondn uzuldum 63 yasinda falan aayyy bide haci hurmasini deneyin derimmm allhim bogaz derdindeyim
Bende öle yapmaya çalışıyorum kuzum 2 gün bişey düşünmücem p.tesi inşallah yenilenmiş olarak dönücem aranızareglken de vereceksin sen, ben eminim canımm
biraz kafanı dinle canım, sıkılma hiç. inşallah yükselir modun, gerçekten insan anlamıyor öyleyken hayattan bi şey.
kaçın kızlar Nursena gümbür gümbür geliyor
inşallah haftaya siz de listede olursunuz, birlikte güzel kilolar veririz.
Kızlar tebrik ederimmmmmKURBAN BAYRAMINA KADAR 8 HAFTA/ 8 KG YARIŞMASI LİSTESİ
[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]No[/TD]
[TD="width: 104"]Kullanıcı[/TD]
[TD="width: 55"]1.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]2.Hafta[/TD]
[TD="width: 55"]3.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]4.Hafta[/TD]
[TD="width: 55"]5.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]6.Hafta[/TD]
[TD="width: 55"]7.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]8.Hafta[/TD]
[TD="width: 85"]9. Hafta[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]84[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]pomogranate[/TD]
[TD]98,8[/TD]
[TD]99[/TD]
[TD]98,9[/TD]
[TD]97,4[/TD]
[TD]97,5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]nevzamansız[/TD]
[TD]99[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]97,5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]95,8[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]Nursena[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD]88,8[/TD]
[TD]87,5[/TD]
[TD]86,3[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]esramm00[/TD]
[TD]96[/TD]
[TD]94,8[/TD]
[TD]94,6[/TD]
[TD]92,7[/TD]
[TD]91,7[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]efeeeem[/TD]
[TD]86,4[/TD]
[TD]86,3[/TD]
[TD]85,1[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]85,9[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]nothingg[/TD]
[TD]92,5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]91,7[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]92[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]Nilceee[/TD]
[TD]97,3[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]97,1[/TD]
[TD]95,6[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]Clutch[/TD]
[TD]83,5[/TD]
[TD]82,4[/TD]
[TD]82,9[/TD]
[TD]82,6[/TD]
[TD]81,8[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]elizabeth_bath[/TD]
[TD]89,9[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]89,4[/TD]
[TD]90,5[/TD]
[TD]89,7[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]1.73[/TD]
[TD]110[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]110,5[/TD]
[TD]110[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]Dafi[/TD]
[TD]92,5[/TD]
[TD]91,1[/TD]
[TD]90,3[/TD]
[TD]89,2[/TD]
[TD]88,5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Kızlar tebrik ederim[table="width: 300, class: grid"]
[tr]
[td]pomoganate[/td]
[td]360 dk[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nothing[/td]
[td]260 dk[/td]
[/tr]
[tr]
[td]efeeemmm[/td]
[td]240 dk[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1.73[/td]
[td]180 dk[/td]
[/tr]
[tr]
[td]meyra__[/td]
[td]180 dk[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nursena[/td]
[td]150 dk[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nevzamansiz[/td]
[td]150 dk[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nilceeee[/td]
[td]120 dk[/td]
[/tr]
[tr]
[td]clutch[/td]
[td]105 dk[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dafi[/td]
[td]90 dk[/td]
[/tr]
[tr]
[td]katrem_[/td]
[td]80 dk[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esramm00[/td]
[td]60 dk[/td]
[/tr]
[/table]
Hoşgeldin aramıza azmin daim olsun inşallah :)))Merhaba benide listenize alirmisiniz:) Uzun sureden beri takip ediyordum .istikrarli bir sekilde kilo vermek istiyorum.kilom 92( nasil rejim yapiyorsunuz egzersiz neler yapiyorsunuz.kisaca kendimide tanitiyim 30 yasindayim iki tane bizdikla ugrasiyorum 6 yasinda oglum 4 yasinda kizim var.8 yildir yurt disinda yasiyoruz.
Canım işlerinde kolaylıklar patronun senden fikir almakta haklı yani sonuçta zevkli bi bayansın maşallahİyi akşamlar canlar ;
Ben bugün iyimmmmGülümsüyorummm.Tüm gün iş yerindeydim.Son zamanlar hiç bu kadar verimli çalışmamıştım.Bütün işlerimi hallettim diyebilirim.Huzurla keyifle çalıştım.İşyerindekilerle muhabbetimiz hep iyidir zaten.Şakalaşırız güleriz falan.Hem zaten iki kişiyle en çok anlaşırım.Birini şubatta askere göndermiştik.O bu hafta izne gelmiş hergün gelir uğrar sohbeti bana çok iyi gelir.Zorlada olsa güldürmeyi başarır.Candırrrr
Bu arada patronumm ikici bi iş olarak bu küçük yerde hiç olmayan bir cafe açıyor.Her konuda bana danışıyor.Fikir veriyorum.İsminden dekorasyonuna kadar herşeyiyle ilgilendim.Ama daha tadilat işleri var ben açılıcak diye çok seviniyorum.Böyle nezih bir mekan olması için detaylara dikkat ediyoruz.Durum böyle olunca patronum bana kendi işimizde hiç yardım edemez oldu.Bütün işler bana kaldı.Aslında yoğunluğum bundan.Bir de kurban bayramı yakşalıyor çok fena yoğun oluruz biz.Derin dondurucu buzdolabi satışları artar.Millet kurbanı satıp parayla dönünce alışverir yapar.E bizede işi kalır yani.
Ayyy çenem düştü haaa pek yaptığım bişey değil
Nursena ablacım geçmiş olsun rabbim şifasını versin inşallah gurbet zor olmazmı ya ben aynı şehirde bile özlüyom valla Allah kolaylıklar versin ablacımSporc ulari tebrik. Ederim camim sikkin gene malesef pskoljimi yemeklerden cikardim amcam cok kotuymus cigerlerimkanma yapmis dr umit yokdemis tabisi ben her zamanki gibi gurbetteyim 2cocukla nere nasil gideyim puff yaniii yavrum buyuka kiz ben aglayinca baktim dua ediyo. allahim ne olur ben annemden uzaga evlenmeyeyim
Evet kızlar bu hafta hepinizin fotolu menüsüne bayıldım heves ettim bugunde ben öyle yaptım hem yalan yok foto çekicem diye biraz daha özendimmmsabahki ara öğünüm yeşilçay öğleden sonrada 3 çatal kavun yedim.Akşam kahve yaptım esradan özenip ama kahvesi az oldu şekersiz bu arada valla çok güzel oluyomuş fındıklı kayısı çok sevdimmm suyum 2 lt ye yakın oldu veee 45 dk leslie yaptım şükür ohhhhh öğlenki ekmeklerin birisi yarım kaldı akşam yedim onuda böyle yaniii :) yumurtalı olan sabah kahvaltım semizoylu olanöğeln yemeğimm ve salata olan da akşam menümmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?