Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ablacım önerin için saol ama bende hemoroid ve mide sorunu var o tür şeyler kullanmıyorum...korkumdan..aslında hakiki kestane balı olsa sabah aç karnına hemen çözer problemi de malesef bu yıl yokmuş memlekette...kuru kayısı yicem sabah aç karnına...inşallah geçer kuru beslendim sebze yapmam lazım vakit bulamadım ki...

Sporc ulari tebrik. Ederim camim sikkin gene malesef pskoljimi yemeklerden cikardim amcam cok kotuymus cigerlerimkanma yapmis dr umit yokdemis tabisi ben her zamanki gibi gurbetteyim 2cocukla nere nasil gideyim puff yaniii yavrum buyuka kiz ben aglayinca baktim dua ediyo. allahim ne olur ben annemden uzaga evlenmeyeyim

Allah şifa versin canım dua etmekten başka ne gelir...hepimizin yanı başında bu illet hastalık...gurbet işte...

Cok gecmis Olsun uzakta olmak cook Zor

Evet kızlar bu hafta hepinizin fotolu menüsüne bayıldım heves ettim bugunde ben öyle yaptım hem yalan yok foto çekicem diye biraz daha özendimmm sabahki ara öğünüm yeşilçay öğleden sonrada 3 çatal kavun yedim.Akşam kahve yaptım esradan özenip ama kahvesi az oldu şekersiz bu arada valla çok güzel oluyomuş fındıklı kayısı çok sevdimmm suyum 2 lt ye yakın oldu veee 45 dk leslie yaptım şükür ohhhhh öğlenki ekmeklerin birisi yarım kaldı akşam yedim onuda böyle yaniii :) yumurtalı olan sabah kahvaltım semizoylu olanöğeln yemeğimm ve salata olan da akşam menümmm

Son düzenleme:
öyle olunca zor tabi canım. o zaman sabah aç karnına ya kayısı ya salatalık yiyip bol su içeceksin

çok üzüldüm canım Allah hayırlı şifalar versin. tam eşin geldi gözün aydın diycektim neşen kaçmış. imtihan dünyası. Rabbim kazananlardan eylesin

sabah hemen başlıyorum çalışmalara..saol ablacım...

hepside süper görünüyor afiyet bal şeker olsun ama yaramasın

asu gelmiş hoş geldin asucum eşin nasıl oldu

Birsey Merak ettim rejim yaparken tatlandirici kullaniyormusunuz.

ben 1 tatlı kaşığı şeker kullanıyorum bazen kahvelerim için. tatlandırıcı hiç kullanmadım.

canım protein iyidir, hastalığı atlatmanda yardımcı olur inşallah. 1600-1650 kalori civarı gözüküyor. akşam yediğin etler but derken 3 tavuk baget kadar mıydı. ben daha fazlaymış gibi hesapladım ama sen sanki bagetten bahsediyorsun :)

Canım çoğu zaman yakın olsan da elinden bir şey gelmiyor. Allahtan umut kesilmez, belki düzelir. üzme kendini, hayat bazen böyle..

afiyet olsun canım, hepsi harika görünüyor. zaten renk çeşitliliğinden ne kadar sağlıklı beslendiğin ortada, maşallah

bu arada ben de fındıklı kayısıyı denicem, güzel oluyodur eminim dediğin gibi. cevizli sucuk falan bayılan biri olduğumdan kurtarıcı oluyor bunlar böyle :)

Tşkler esracım ben çok sevdim favorim oldu valla tatlı ihtiyacıma birebir geldi resmen hele bide yaninda sütlü kahve yaptım ki ben şeker normaldede kullanmam çaya bile çok güzel olacak tamda regl yaklaşmışken tarifin süper oldu hergün bir ara öğünü böyle yapsam sıkıntı olurmu ??? ben kayısıyıda sabah aç karnına 2 tane yerimde

bagetten büyüktü canım..bütün tavuk parçaları idi..1700-1800 olmuştur yine anamm ben doymuyom yaa..birde çok az aç yersem aç kalıcakmısım korkusu sarıyor dört bir yanımı

şimdi adaçayı+nane limon çayımı içtim uykumda geldi...ben yatağa doğru yol alıyım...

herkese hayırlı geceler...

Son düzenleme:

hiç sıkıntı olmaz canım, aksine kayısıyı yalnız yemekten daha yararlı böylesi. kan şekerin birden çıkmaz kuru yemişle yediğinde. afiyet olsun :)

ben de yatayım.
Asuman ablamı ben göremedim ama inşallah daha iyidir eşin ablacım.

Hepinize iyi geceler canlar

Allah şifa versin canım dua etmekten başka ne gelir...hepimizin yanı başında bu illet hastalık...gurbet işte...
Evet bol bol dua eiyorum bask care yok malesef
Cok gecmis Olsun uzakta olmak cook Zor
Aynen 10yil oldu yas ilerledikce alisamiyorum bole acilar oldumu tikaniyorum
Koca nerde dafi olay oldu geri gitti marketteyken apar topar atti bizi eve ormn ymgini vardi bir haftamiz kaldi insallah
aynen ykin olsa,d elden iseycik gelmiyomdedm oleli cok oldu dedmiz gibiydi en buyukleri amcm ondn uzuldum 63 yasinda falan aayyy bide haci hurmasini deneyin derimmm allhim bogaz derdindeyim

bu sıkıntılı zamanında eşinin gitmeside kötü olmuş. tez döner inşallah

KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere mutlu hafta sonları ben bugün biraz daha iyiyim sanki yani iyi olmam lazım bugün oğluşumun doğum günü oy kuzum benim 2 yaşına giriyo rabbim uzun seneler geçirmeyi nasip etsin inşallah...Aminnnn
Bu ara sizleri ihmal ediyorum ama p.tesi bomba gibi dönücem inşallah çok öpüyorummmmm hepinizi

Bende öle yapmaya çalışıyorum kuzum 2 gün bişey düşünmücem p.tesi inşallah yenilenmiş olarak dönücem aranıza
Kızlar tebrik ederimmmmm
Esram eline koluna emeğine sağlık kuzum
Kızlar tebrik ederim
Elizim eline koluna emeğine sağlık
Bu arada ortada verilen kilo yok ama 3.olmuşum nasıl yediysem artık spor etki etmemiş
Hoşgeldin aramıza azmin daim olsun inşallah :)))
Canım işlerinde kolaylıklar patronun senden fikir almakta haklı yani sonuçta zevkli bi bayansın maşallah
Nursena ablacım geçmiş olsun rabbim şifasını versin inşallah gurbet zor olmazmı ya ben aynı şehirde bile özlüyom valla Allah kolaylıklar versin ablacım

Esram kuzum menüler süper valla afiyet olsun ellerine sağlık kuzummmm

Son düzenleme:
Günaydııınn hepinizeeee kahvaltı hazırladım masada bekliyorum bizimkileri size bir bakınıyım dedim

Efeemmmmm yavrucuğunun doğumgünüsü kutlu olsun sağlıklı sıhhatli bir ömrü olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…