Allahımmmm bu nasıl bi ara öğündür bananeee bende yapıcam birazdan acayip güzelmiş esracımmmm ba yıl dımmmmmmmm aynısını yapıcam yapıcam yapıcammmmm
ben de yarım yağlı kullanmaya çalışıyorum sütlerimi. light olanların besin değerlerini zayıflatıyorlar yağını azaltmak için. ama yarım yağlıda sadece yağını azaltıyorlar...
ben o değerleri bilmiyorum dr onu söylediği için onu içiyorum yanlız birşey sorabilirmiyim bütün gün bunlarımı yiyorsun benim yediklerim seninkinden çok çok fazla .....
İyi akşamlar canlar ;
Ben bugün iyimmmmGülümsüyorummm.Tüm gün iş yerindeydim.Son zamanlar hiç bu kadar verimli çalışmamıştım.Bütün işlerimi hallettim diyebilirim.Huzurla keyifle çalıştım.İşyerindekilerle muhabbetimiz hep iyidir zaten.Şakalaşırız güleriz falan.Hem zaten iki kişiyle en çok anlaşırım.Birini şubatta askere göndermiştik.O bu hafta izne gelmiş hergün gelir uğrar sohbeti bana çok iyi gelir.Zorlada olsa güldürmeyi başarır.Candırrrr
Bu arada patronumm ikici bi iş olarak bu küçük yerde hiç olmayan bir cafe açıyor.Her konuda bana danışıyor.Fikir veriyorum.İsminden dekorasyonuna kadar herşeyiyle ilgilendim.Ama daha tadilat işleri var ben açılıcak diye çok seviniyorum.Böyle nezih bir mekan olması için detaylara dikkat ediyoruz.Durum böyle olunca patronum bana kendi işimizde hiç yardım edemez oldu.Bütün işler bana kaldı.Aslında yoğunluğum bundan.Bir de kurban bayramı yakşalıyor çok fena yoğun oluruz biz.Derin dondurucu buzdolabi satışları artar.Millet kurbanı satıp parayla dönünce alışverir yapar.E bizede işi kalır yani.
Ayyy çenem düştü haaa pek yaptığım bişey değil
oh süper, hep iyi ol canım. kötü olman hiç bi neden yok Allaha şükür.
zevkli hatunsun sen, o minik kelebeklerden bile belli. inşallah mutlu eder bu yeni gelişme seni :)
yap canım, afiyet olsunn
benim bugün yediğim şeyler kalorili olduğu için az tuttum, normalde ben de içerik olarak daha zengin ve sebzeden bol beslenmeye çalışıyorum. bi de ben 81 kgmım, siz 91 kgsınız. aldığımız kalori miktarı aynı olmamalı, siz daha fazla almalısınız. boyunuz da benden uzunsa yine daha fazla olmalı aldığınız. aksi halde birden az kaloriyle beslenmek metabolizmayı yavaşlatır.
isterseniz siz yazın bugün neler yediğinizi, ben bi kalori olarak hesaplayayım. 1800 kaloriye kadar yolunuz var boyunuz da benimki kadar kısa değilse.
ben kaç kaloriyle beslendiğimi bilmiyorum açıkcası:sabah 9-6 tane altın çilek 2 bardak su 1bardak şekersiz çay 2 dilim tam buğday unlu ekmek 1 ince dilim layt peynir domates sivri biber ve yeşillik ara-11 bir meyve bir grissini öğle -1 kepce çorba salta elme sirkeli 3 köfte kadar et grubu veya 9 yemek kaşığı baklagillerden 1 çay bardağı layt yoğurt 1dilim tam buğday unlu ekmek ara -saat 3 1 meyve 1 adet grissini ara -saat 5 4 gün kurusu 2 ceviz ana öğün saat 7 - bir kepçe çorba 3 kaşık sebze yemeği 3 köfte kadar et grubu salata 1 dilim tam buğday ekmek 1 çay bardağı layt yoğurt ara saat 9 -meyve ara saat 11 -tarçınlı layt süt 1 subardağı aralarda 2 yeşil 1 beyaz çay içiyorum ve çorbalarım yulaf ezmeli ve oldukca acılı kusura bakma hiç anlamıyorum blgsyardan karışık yazıldı boyum 1.60 aslında dediğin doğru kilo çok oldukca kalori yüksek olur mesela zayıf birsi benim yediklerimi yerse kilo alırmış yardımların için sağol canım ...
benim biraz işlerim var, çıkayım artık. bi siz görünüyorsunuz aşağıda Fatıma abla, iyi geceler size.
merhaba canım. cuma günleri dakika bazında spor ve kilo listemiz var. iki hafta düzenli paylaşım yaptığın takdirde listelerimizde yer alabilirsin. menü paylaşımı şartımız yok ama paylaşmak tabii ki senin yararına olacaktır.
spor için salona gidenimiz var, dışarda yürüyüş yapanımız var, evde spor yapanımız var. tamamen kendi şartların ve istegine bağlı ilerleyebilirsin
ben de eliz, 23 yaşındayım. umarım kalıcı olursun aramızda, evlatlarını da size bağışlasın Allah :)
sana da gelsin, afiyet olsun canım
ben de yarım yağlı kullanmaya çalışıyorum sütlerimi. light olanların besin değerlerini zayıflatıyorlar yağını azaltmak için. ama yarım yağlıda sadece yağını azaltıyorlar...
ellerine sağlık Elizcim
kızlar sizler de harikasınız, azminiz hiç bitmesin inşallah
hoşgeldin aramıza, azmin daim olsun inşallah.
Tesekkur ederim mesaj in icin clutch
aramıza hoşgeldin penfriends azmin daim olsunTesekkur ederim mesaj in icin clutch
ben hiç kullanmadım tiksindirici geliyor banaBirsey Merak ettim rejim yaparken tatlandirici kullaniyormusunuz.
reglken de vereceksin sen, ben eminim canımm
.
Nevinimm 1.lik için seni ayrıca özellikle tebrik ediorum bebeem , süpersin ,aynen devaamm
canım ablam çok saol...gayret ediyorum azmim bozulmazsa hedef 89.99NEVİNCİM SENİ AYRICA TEBRİK EDERİM HAYDİ BAKALIM ŞİMDİ 90 OLMAYA HEDEFF CANIM
iyi olmana çok sevindim Esracım...iş yoğunluğu hem yorucu hemde kafa dağıtıcı...güzel günler göreceğiz...İyi akşamlar canlar ;
Ben bugün iyimmmmGülümsüyorummm.Tüm gün iş yerindeydim.Son zamanlar hiç bu kadar verimli çalışmamıştım.Bütün işlerimi hallettim diyebilirim.Huzurla keyifle çalıştım.İşyerindekilerle muhabbetimiz hep iyidir zaten.Şakalaşırız güleriz falan.Hem zaten iki kişiyle en çok anlaşırım.Birini şubatta askere göndermiştik.O bu hafta izne gelmiş hergün gelir uğrar sohbeti bana çok iyi gelir.Zorlada olsa güldürmeyi başarır.Candırrrr
Bu arada patronumm ikici bi iş olarak bu küçük yerde hiç olmayan bir cafe açıyor.Her konuda bana danışıyor.Fikir veriyorum.İsminden dekorasyonuna kadar herşeyiyle ilgilendim.Ama daha tadilat işleri var ben açılıcak diye çok seviniyorum.Böyle nezih bir mekan olması için detaylara dikkat ediyoruz.Durum böyle olunca patronum bana kendi işimizde hiç yardım edemez oldu.Bütün işler bana kaldı.Aslında yoğunluğum bundan.Bir de kurban bayramı yakşalıyor çok fena yoğun oluruz biz.Derin dondurucu buzdolabi satışları artar.Millet kurbanı satıp parayla dönünce alışverir yapar.E bizede işi kalır yani.
Ayyy çenem düştü haaa pek yaptığım bişey değil
aramıza hoşgeldiniz..Merhaba Elizabeth tesekkur ederim mesaj in icin hafta yada kilo bildirimi yaparim.uyguladiginiz rejim ler varmi .deneyenler me nun kalanlar.bende soguk biyerde yasiyorum ekimden sonra evde spor yapicam simdi link disarida yuruyus yapiyorum.
aramıza hoşgeldin penfriends azmin daim olsun
ben hiç kullanmadım tiksindirici geliyor bana
ilk zamanlar çayımı balla (hakiki organik ) tatlandırıyordum. sonra şekersiz tatlandırmadan kullanmaya alıştım. canım kek türü birşeyler çektiğinde pekmez ve tam buğday unundan yapıyordum şimdi hiç canım çekmiyor
nevincim ben acı sos yapmıştım bir süredir sabah kahvaltısında ve saat 15 sıraları yarım dilim ekmekle acı sos tüketiyorum. metebolizmam çok güzel çalışmaya başladı her sabah rahat çıkıyorum.inşallah kuzum..hayaller hayaller...
çok saol cücüşüm senin kadar azimli olamasakta sembolümüzsün ...güzel günler olsun hepimize inşaAllah...seninde hayırlı bebiş haberlerini bekliyorum...
canım ablam çok saol...gayret ediyorum azmim bozulmazsa hedef 89.9980 li bişey göreyim artık nerdeyse 3 yıl oldu...
iyi olmana çok sevindim Esracım...iş yoğunluğu hem yorucu hemde kafa dağıtıcı...güzel günler göreceğiz...
aramıza hoşgeldiniz..
sevgili topikdaşlarım...(Yenacımda görünmedi ya)))
ben eve ancak girdim kv gillerdeydik...evde yemek olmayınca ve ben eve geç varınca çözümü böyle bulduk...
menüm
sabah
2 dilim tam tahıllı ekmek
3 kaşık lor
+ labne
2 tk pekmez
domates salatalık
ara
1 elma+10 finduk
öğle
4 kaşık pilav
4 kaşık et haşlama yağları ayırdım ama suyunu içtim faydalı diye
1 bardak cacık
ara
1 muz+10 adet siyah kuru üzüm (bunu direncim artsın diye yedim)
akşam
1 kepçe mercimek çorbası
3 but kadar tavuk (aslında bütün tavuk parçaları idi fazlada olabilir)
salata
ara
1 az şekerli Türk kahvesi yemek üstüne
sonra
1 mandalina
protein çok oldu bugün zaten wc sıkıntım var...Esoşum kalori çok mu olmuş kuzum...bilemedim gari...
şimdi az film izleyim...6 da uyandım ama uykum kaçtı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?