bagetten büyüktü canım..bütün tavuk parçaları idi..1700-1800 olmuştur yine anamm ben doymuyom yaa..birde çok az aç yersem aç kalıcakmısım korkusu sarıyor dört bir yanımı
şimdi adaçayı+nane limon çayımı içtim uykumda geldi...ben yatağa doğru yol alıyım...
herkese hayırlı geceler...
KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere mutlu hafta sonları ben bugün biraz daha iyiyim sanki yani iyi olmam lazım bugün oğluşumun doğum günü oy kuzum benim 2 yaşına giriyo rabbim uzun seneler geçirmeyi nasip etsin inşallah...Aminnnn
günaydın kızlar...
nasıl nemli birgün anlatamam ya atletde giymedim hasta olursam şaşırmam..yapış yapış oldum ya...buz gibiyim şimdi...
Zehracım oğluşunun yeni yaşı kutlu olsun..öpüyorum onu...
herkese mutlu günler...
Günaydııınn hepinizeeeekahvaltı hazırladım masada bekliyorum bizimkileri size bir bakınıyım dedim
Efeemmmmm yavrucuğunun doğumgünüsü kutlu olsun sağlıklı sıhhatli bir ömrü olsun inşallah
günaydın kızlar...
nasıl nemli birgün anlatamam ya atletde giymedim hasta olursam şaşırmam..yapış yapış oldum ya...buz gibiyim şimdi...
Zehracım oğluşunun yeni yaşı kutlu olsun..öpüyorum onu...
herkese mutlu günler...
Günaydınlar,
Herkese mutlu bir gün diliyorum. gece nasıl yağmur yağdı. şimdi de serin sanırım hava. hasta olmamak lazım.
ben dünkü tantuniden korktum ama ona rağmen 200 gr gitmiş tartıda, sevindirik oldum :) yarını da atlatırsam daha bir daha tehlikelerle karşı karşıya gelmem sanırım kurbana kadar :)
kuzum yok yine 1750 anca eder o haliyle bile. tavuk haşlamanın gramı 1.5 kalori, çok az. bi de akşam yemeğinde doyana kadar yemen gayet iyi çünkü 9-10 gibi acıkınca insan olmayacak şeyler yeme ihtimaliyle karşı karşıya kalabiliyor. cıss yiyeceğine yemek ye daha iyi
Efe beye Allah hayırlı, sağlıklı uzun ömürler versin inşallah. Doğum gününüz kutlu olsun Zehracım
Canım hava tuhaf hakikaten. havlu peçetelerden sırtına ve göğsüne tülbent gibi yerleştir iki kat. terini alınca çıkarır atarsın. aman dikkat et de ilerlemesin hastalık.
selamun aleyküm kızlar
ben toıparlandım valizimi hazırladım.evimide süpüreyim kısmet olursa 1saate kadar çıkarız herhalde
gittiğim yerde net olursa girerim olmazsa dönüşte görüşürüz inşallah kızlar.
beni bu hafta izinli yazın olurmu
selamun aleyküm kızlar
ben toıparlandım valizimi hazırladım.evimide süpüreyim kısmet olursa 1saate kadar çıkarız herhalde
Sağolasım Aynurum cücüşümZEHRAM cücüğünün doğum günüsü kutlu olsuuunnnnnn
Çok sağol emine ablacım Allah razı olsunmerhaba güzeller nasılsınız hepiniz iyisinizdir inşallah ben 2 gündür 2 kasa domates 20 kilo kırmızı biber 10 kilo yeşil biberle şişe yaptım kışlık çok şükür bitti şimdi mutfağın temizliği kaldı amaq sular yok delireceğim offf
makinayı üsten döke döke yıkadımda depodada enerjidede su kalmadı modemde sorun vardı biraz önce son gelen tamirci (3 tane tamirciden sonra)çok şükür halletti..
artık kendime çok fena çeki düzen veriyorum....
kaç gündür doğru düzgün giremiyorum asumanın eşine geçmiş olsun acil şifalar inşallah..zehracığım doğumgününüz kutlu olsun sağlıklı yıllara inşallah.nursena amcanız için allah yardımcısı olsun şifalar versin rabbimmm.........
Dafi ablacım hayırlı yolculuklar güle güle gidip gelin inşallahselamun aleyküm kızlar
çok işim var bugün ama çıkmadan bakayım size dedim. Emine abla ellerine sağlık, kışlıkların hazırmış ne güzel. Afiyetle yeyin...
akşama gelirim herhalde, gelemezsem yarın sabahtan olmayacağız evde. görüşürüz inşallah, öperim hepinizi
Sağolasım Aynurum cücüşüm
Çok sağol emine ablacım Allah razı olsun
Sanada kolay gelsin ne güzel bitirmişin işlerini Allah güle güle yemeyi nasip etsin
Dafi ablacım hayırlı yolculuklar güle güle gidip gelin inşallah
kızlar gelen giden olmamış pek..okul hazurlıkları ev işleri...bitmiyor ki...
Emine abla afiyetle tüketirsiniz inşaAllah kışlıkları..ellerine sağlık...
bende işleri toparlıyım akşamda katılmamız gereken bir düğün avr hediyelerini verip yarım saat filan kalırız sanırım heçç gidesim yok...
öperim herkesi...
Hayırlı sabahlar
Dün akşam evimize geldik çok şükür hepinize ilginiz ve dualarınız için çok teşekkür ederim
Ameliyat başarılı geçmiş şükür iyileşme süreci biraz uzun olacak ama çok şükür kalıcı bir hasar olmayacak inşallah
Tam görünmez kaza işte insanın aklına gelmeyen başına geliyormuş gerçekten Allah canımızı sağ etsin de gerisi geçer
Ben şimdi eşimin kahvaltısını yaptırıp müftülüğe rapor işlerini halletmeye gideceğim şimdilik 3 ay raporlu
öğleden sonra gelen giden yoğun olur sanırım ama gece uğramaya çalışırım inşallah
canini sikmak istenedim canimcim motiveni düsürmemeni istedim ynlis anldin sanrim tabiki herkezin yeri ayri seni uzmek icin yazmadim diyet yapasimiz gelmedimi biseyleri bahane edip kopuyoruz burdan yoksa seviyom seni kiz yanlis anlama opt
hee unutma beniiii
Gunaydın millet bildirimimi yapaym hemencik şayet dun aksam abur cubur tikınmasaydm daha iyi olcaktı neyse
Kilo bildirimi : 95.6
Spor bildirimi : 120 dk
pc yarin tamire gitcek cabucak duzelir ins..
Asuman abla cok gecmis olsun Rabbim acil şifalar versin inş..
Diger tüm kızçeleri kocamaan öpuyorum. .
KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere mutlu hafta sonları ben bugün biraz daha iyiyim sanki yani iyi olmam lazım bugün oğluşumun doğum günü oy kuzum benim 2 yaşına giriyo rabbim uzun seneler geçirmeyi nasip etsin inşallah...Aminnnn
Bu ara sizleri ihmal ediyorum ama p.tesi bomba gibi dönücem inşallah çok öpüyorummmmm hepinizi
ablacım iyi tatiller, kazasız belasız gidin gelin inşallah.
Meyracım dafi abla tatile gidiyor, antalyaya sanırım.
HAFTANIN 1.si _________ - 1,7 kg. _________ Nevzamansız
HAFTANIN 2.si _________ - 1,5 kg. _________ Nilceee:81:
HAFTANIN 3.sü ________ - 1,2 kg. _________ Nursena & Katrem
Haftanın spor birincisi ............. pomogranate:13::13:
Haftanın spor ikincisi ............. nothing :13::13:
Haftanın spor üçüncüsü .......... efeeemmmmm:13::13:
hayırlı yolculuklar ablacım...selamun aleyküm kızlar
kolay gelsin canım...çok işim var bugün ama çıkmadan bakayım size dedim. Emine abla ellerine sağlık, kışlıkların hazırmış ne güzel. Afiyetle yeyin...
akşama gelirim herhalde, gelemezsem yarın sabahtan olmayacağız evde. görüşürüz inşallah, öperim hepinizi
selam kızçeler......
benim misafirlerim bugün gittiler, haftaya pazartesi tekrar gelcekler hastane için, bu sefer gitmediler hastaneye
geçmişi hızla bi okudum....
üff bugün ne sıcak hava yaaa....
yandım yahuuuu
herkesleri öperim......
ekmanan yeeeee
bir gün bir kadın çocuğu ile birlikte tarlaya çalışmaya
gitmişler çocuk acıkmış annesi ona süt ile ekmeği karıştırıp
eline vermiş çocuk yerken tam o sırada bir yılan sütün
kokusunu almış çocuk yılanı fark etmiş ama ses çıkarmamış
yılan sütünden içerken çocuk elindeki kaşıkla yılanın kafasına
bir tane geçirmiş
-ekmaaanan ye !! Ekmaaanan!!! Demiş
KIZLAR GÜNAYDIN
Bu ara sizleri ihmal ediyorum ama p.tesi bomba gibi dönücem inşallah çok öpüyorummmmm hepinizi
Bende öle yapmaya çalışıyorum kuzum 2 gün bişey düşünmücem p.tesi inşallah yenilenmiş olarak dönücem aranıza
Kızlar tebrik ederimmmmm
Esram eline koluna emeğine sağlık kuzum
Kızlar tebrik ederim
Elizim eline koluna emeğine sağlık
Bu arada ortada verilen kilo yok ama 3.olmuşum nasıl yediysem artık spor etki etmemiş
Hoşgeldin aramıza azmin daim olsun inşallah :)))
Canım işlerinde kolaylıklar patronun senden fikir almakta haklı yani sonuçta zevkli bi bayansın maşallah
Nursena ablacım geçmiş olsun rabbim şifasını versin inşallah gurbet zor olmazmı ya ben aynı şehirde bile özlüyom valla Allah kolaylıklar versin ablacım
Esram kuzum menüler süper valla afiyet olsun ellerine sağlık kuzummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?