Duan için amin esraharika gidiyorsun Nursena, maşallah arkadaşım
mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine tüm hastalara şifa versin Allah.. amin diyorum duana canım.
Öncelikle herkese hayırlı cumalar dilemek istiyorum. Güzel bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyle..
Benim bu sabah ki menüm
2 tane haşlanmış yumurta
3 tane çeri domates
1 köy biberi
8 zeytin
biraz beyaz peynir
10-11 tane fındık (fazla kıramadım sabahh sabah:)))
1 bardak su
Ben çarşamba sabah tartıldığımda size de yazmıştım dün 93,50 kilo idim bu sabah tartıldım 91,50 çıktım bu çok fazla değil mi?
Dünkü yediklerimi yazayım
Kahvaltı aynı fındık yerine ceviz yedim sadece
artı bir yeşil çay içtim,
Öğle yemeğinde ızgara köfte bir biber domates
mevsim salata + ayran
akşam: salata, yoğurt, çorba içtim (işyerinde yiyorum eve gitmem 8,30 9 u buluyor)
Çarşamba günkü menüm
Sabah aynı +yeşilçay
öğlen; şiş kebab, salata, yoğurt
akşam; zeytinyağlı fasulye, salata, ayran
iki günlük menüm bunlar tabi ek olarak günde en az3-3,5 litre limonlu su içiyorum spor yapamadım. Tek bu sana erken kalkıp 4km yurudum (35 dak). Ben sporu haftada 3 gün yapmayı düşünüyorum 35-40 dak yürüyüş yeterli olur mu?
Sizin ilk diyete başladığınızda ilk bir hafta kilo vermeniz nasıldı acaba?
Valla bilmiyorum kuzum nedir bu anlamadım mevsimdi şudu buydu zaman geçiyo ben seneye yaza kadar çıtır bi hanım olmak istiyorum inşallah becerebilirim tavsiyen için sağol kuzumcanım ben de üç gündür bi şeyler yemek istiyorum sürekli ama tutuyorum kendimi. hava kapalı hemen modum değişti. seni de mevsim geçişi etkilemiş olabilir. canın bi şey istediğinde karbonhidratlı şeyler tercih etmezsen azalır o ataklar. ama tatlıya yöneldiğimiz anda daha da çoğalıyor o istek..
Heh işte tam o dediğinden kuzum ya şu işlerin yoğunluğu beni mahvetti düzensizleştim inşallah düzelir biran öncesenın ıs yogunlugu bence senı boyle yapıyor zehracıgım. cunku haftaya guzel baslıyorsun ama sonra stresten yorgunluktan duzenını bozuyorsun gıbı geldı cunku sınırlerın yıpranıyor aclıkla basetmen ya da sevdıgın seylerden uzak kalmaya calısmak zorlasıyor ıste. ne yapsak ne etsek bılemıyorum kı canım. ama daıma modunu yuksek tutmaya calıs canım. guclu sabırlı bır kadınsın basarırsın emınım
kuzucugun hasta olmaz ıns annesı
sana da kolay gellsın opuyorummmm
süper olur kuzum..
hedefimiz bayramsa ben 2kilo veririm diye umuyorum ama aylardır olan gidişata bakılırsa oda zor görünüyor...
kısacası sen beni her türlü sollarsın...ama olsun onada razıyımm...
sabah menum:
ac karnına bır bardak berguzar korel ıcecegı ( ıkı kayısı ve bır cevızını de yedım )
bır bardak yarım yaglı sut
servıse gec kalmamak ıcın kahvaltıya ıs yerınde devam ettık.
once ıkı bardak ılık su
yarım demet roka
uc yesıl zeytın
cevız buyuklugunde ( kırılmamıs cevız kadar ) tulum peynırı
yarım domates
yarım salatalık
acık sekersız cay
sımdı bır bardak daha su ıctım haplarımı ıcerken. yesıl elma yıyecem ayrıca.
ekmeğin hani ekmeğin
ekmeksiz olmaz, günde en az 45 gr karbonhidrat alman lazım, bu da 100 gr ekmek yani, 5-6 dilim ince kepekli ya da tam tahıllı ekmek eder. pilav, makarna değişimi de bu miktara dahil. 2 kaşığı 1 porsiyon (1dilim) eder biliyorsun. bunu yemezsen kaslarından kullanır glikojeni beynin
hoşgeldın diyen sağlık dıkelerınde bulanan tum arkadslarıma teşekkur ederım. aslında dun hepinizin alıntısını aldım tam cevap verecektım benım kız pc yı kapattı. tekrar da giremedim nete.
canlarım bılıyorum bu hafta listeye alınmayacağım ama 87.9 ile açılışı yapıyorum.
kılo verenlere tebrıkler... veremeyenlerle mucadeleye devammm.. herkese hayırlı cumalar
Duan için amin esra
Kilo olayın gelınce sıkıldım artık yerimde saymaktan yilbasina kadar 75 olamzsam dahada diyet miyet yapmicam 1 ileri 2 geri onun icin en az haftada 1 kilo hedefim var böyle bunaldim al ver al ver 2012ocakta 96 kiloydum 2012eylülde79 gördüm en düşük sonrasi fiyasko zaten kilo ala ala 89 u gördüm 1ay önce cok sacma demi 1 yil hem bu topikteyim hemde kilo aliyoum
iradesizliğim yüzünden
Ve son noktyi koydum ya ben basricam ya iradem
Nursena yilbasina 75 olacak!
Hayırlı cumalar canlarım
Allah bu mübarek günde herkesin gönlündekini hayırlısıyla versin inşallah tüm hastalara şifa dertlilere de devalar tabii
Kilo bildirimimi de yapayım kahvaltı hazırlayacağım daha
Esram geçen hafta 84
Bu hafta 82.7
Fark 1.3 kg
Elizcim sporum yom malesef canım
Ikinizin de ellerinize sağlık
menün fena değil canım, beğendim ben. yürüyüş çok olmuş ama eşin yanında olduğundan bileğini yormana izin vermez diye düşünüyorum. o yüzden güzel bir gün olmuş bence.
Filizcim hafta içi olan dengesizliğe rağmen kilonu koruman güzel, önceden artı gördüğün de olurdu. sana önerim yılbaşının ilk bildirimine kadar 15 hafta var. kendine 15 hafta ver, düzenli 6 öğün beslenerek 10 kg vermeyi hedefle bu 15 haftada. 90nın altını görsen o bile yeter. zaten 89a falan gelsen insilün direncin daha kırılacaktır ve kilolar hızla gidecektir ondan sonra. ama bu süre içinde senden istediklerim var;
her duyduğunu yapma, zaten temel ilkeleri öğrendin. araştırdıkça kafan daha çok karışıyor..
oruçlarını haftasonuna bırak, zaten bunda anlaştık.
sporda bileğini çok zorlama, bunda da anlaştık :)
gün içinde 6 öğün, metabolizmayı canlandır hep.
stresten uzak dur, 15 haftanın ilk 2 haftası varsın hiç gitmesin. sonra eminim daha da düzene girecektir.
anlaştık mı kuşum :)
menünüz iyi sanırım, karataydan pek anlamam :)
ilk hafta 3 kg kadar vermek normaldir çoğu su olduğu için. bunun çoğunluğu da ilk 2 gün gider. umarım istikrarla devam edersiniz.
Nevincim bu ay olmadı, bi dahaki ay git canım. benim de kurbana geldiğinden, burada olmayacağım. ben de kasımda gideceğim, 1 yıl doluyor zaten. içini ferah tut, inşallah iyidir her şey.
Hayırlı cumalar canlarım
Allah bu mübarek günde herkesin gönlündekini hayırlısıyla versin inşallah tüm hastalara şifa dertlilere de devalar tabii
Kilo bildirimimi de yapayım kahvaltı hazırlayacağım daha
Esram geçen hafta 84
Bu hafta 82.7
Fark 1.3 kg
Elizcim sporum yok malesef canım
Ikinizin de ellerinize sağlık
şimdiye kadar bildirim yapan eksi gören görmeyen arkadaşlar tebrik ederim azminiz bol olsun banada bulaşsın azim böcüğümü kaybettim
doğru düzgün bildirim yok, - 300 grla dereceye girmem işten bile değil :)))
hepimizin böcüğü geri dönsün artık
yok yok aman burcu dıkkat et. esranın bana yazdıklarını da dıkkatlı oku bence. kusma mı basladı ? ALLAH ALLAH senın sekerın mı cok yuksek anlamadım kı. ben de olmayan tum belırtıler var sende. lutfen ıyı bır endokrınolojı uzmanı doktor bul haftaya. ıhmal etme
Dizim aynı canım kullandığım ilaç değil takviye olduğu için Dr bikaç haftada sonuç alırız dediOhhhh asu yetisemicemm sana massallah tam gaz gidiyosunn dizin nasil biraz ilaclar fayda ettimi
tebrikler
çok sevindim ablacım, yoruluyorsun ama kilolar gidiyor..
amin diyorum duana
Duan için amin esra
Kilo olayın gelınce sıkıldım artık yerimde saymaktan yilbasina kadar 75 olamzsam dahada diyet miyet yapmicam 1 ileri 2 geri onun icin en az haftada 1 kilo hedefim var böyle bunaldim al ver al ver 2012ocakta 96 kiloydum 2012eylülde79 gördüm en düşük sonrasi fiyasko zaten kilo ala ala 89 u gördüm 1ay önce cok sacma demi 1 yil hem bu topikteyim hemde kilo aliyoum
iradesizliğim yüzünden
Ve son noktyi koydum ya ben basricam ya iradem
Nursena yilbasina 75 olacak!
İlk zaman 2-3 kilo vermen gayet norml vucuttaki ödem falan atiliyo yeme düzenin deisiyo ondan hfty dhada azalarak verirsin kilo
Bide 2 yumurt cok geldi bn onun yerine 1yumurta 1 dlm de ekmek koybilirin menüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?