Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

harika gidiyorsun Nursena, maşallah arkadaşım

mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine tüm hastalara şifa versin Allah.. amin diyorum duana canım.
Duan için amin esra

Kilo olayın gelınce sıkıldım artık yerimde saymaktan yilbasina kadar 75 olamzsam dahada diyet miyet yapmicam 1 ileri 2 geri onun icin en az haftada 1 kilo hedefim var böyle bunaldim al ver al ver 2012ocakta 96 kiloydum 2012eylülde79 gördüm en düşük sonrasi fiyasko zaten kilo ala ala 89 u gördüm 1ay önce cok sacma demi 1 yil hem bu topikteyim hemde kilo aliyoum
iradesizliğim yüzünden

Ve son noktyi koydum ya ben basricam ya iradem
Nursena yilbasina 75 olacak!

İlk zaman 2-3 kilo vermen gayet norml vucuttaki ödem falan atiliyo yeme düzenin deisiyo ondan hfty dhada azalarak verirsin kilo

Bide 2 yumurt cok geldi bn onun yerine 1yumurta 1 dlm de ekmek koybilirin menüne

Valla bilmiyorum kuzum nedir bu anlamadım mevsimdi şudu buydu zaman geçiyo ben seneye yaza kadar çıtır bi hanım olmak istiyorum inşallah becerebilirim tavsiyen için sağol kuzum
Heh işte tam o dediğinden kuzum ya şu işlerin yoğunluğu beni mahvetti düzensizleştim inşallah düzelir biran önce
Sanada kolay gelsin kuzummm
süper olur kuzum..

hedefimiz bayramsa ben 2kilo veririm diye umuyorum ama aylardır olan gidişata bakılırsa oda zor görünüyor...

kısacası sen beni her türlü sollarsın...ama olsun onada razıyımm...

Canım bende aynı durumdayım son 2-3 haftadır bi hareket yok inşallah bayrama kadar bi 5 kilo verebilirim bende

ekmeğin hani ekmeğin

ekmeksiz olmaz, günde en az 45 gr karbonhidrat alman lazım, bu da 100 gr ekmek yani, 5-6 dilim ince kepekli ya da tam tahıllı ekmek eder. pilav, makarna değişimi de bu miktara dahil. 2 kaşığı 1 porsiyon (1dilim) eder biliyorsun. bunu yemezsen kaslarından kullanır glikojeni beynin

Hayırlı cumalar canlarım
Allah bu mübarek günde herkesin gönlündekini hayırlısıyla versin inşallah tüm hastalara şifa dertlilere de devalar tabii
Kilo bildirimimi de yapayım kahvaltı hazırlayacağım daha
Esram geçen hafta 84
Bu hafta 82.7
Fark 1.3 kg
Elizcim sporum yok malesef canım
Ikinizin de ellerinize sağlık

Son düzenleme:

esracıgım ya ıyı kı hatırlattın ıkı dılım kepek ekmegı yedım buyuk dılımdı.

seni eklicem canım, paylaşımın iyi. sen de sık sık uğra birbirimizin motivasyonunu arttıralım. hem yolcu ve efemmle de yarışın siz, kiloların aynı civarda :)

çok haklısın Nursena, süreci uzattıkça, al ver al ver kasları yiyoruz vücudumuzdaki. ben de 70i hedefliyorum yılbaşına, inşallah ulaşırız

Ohhhh asu yetisemicemm sana massallah tam gaz gidiyosunn dizin nasil biraz ilaclar fayda ettimi

yok kuzum yavas yavas yuruduk ıyı de geldı hele esım uzun zamandır boyle yuruyusler yapmadıgı ıcın yoruldu bıle. sen ıyı dayanıyorsun dıyor banaaaaaaa cevızım bıtmıs aldım taze taze, taze taze yesıllıkler aldım bıraz da yuruyus oyuzden fazla oldu ıste.

esracıgım soyledıklerının hepsınde anlastık merak etme. cok guzel planlar yaptım kendıme. haftasonu yemeklerımı de yapacagım haftaıcı yanımda getırecegım. sen merak etme tsk ederım canımmmmmmmmm

duygu da cok kızdı zaten hıc merak etme cıft taraflı uyarıldım cok fenaaaaaaaaaa

tebrikler
çok sevindim ablacım, yoruluyorsun ama kilolar gidiyor..

amin diyorum duana

kızlar ben cıkıyorum bıraz ıslerım var sonra yıne gelırım cok guzel bır gun olsun ınsaallah hepımız ıcınnnnnnnn

selam güzeller

cumamız mübarek olsun hepimizin

hasta hatunlar hepinize geçmiş olsun dikkat edin kendinize ben modum düşük diye pek yazamıyorum kg veremeyince kendimi suçlu hissediyorum nedense.ammmaaa cepten hep okuyorum kaçırırmıyım hiç

Asum kuzum geçmiş olsun dizin için canım

benim günler yoğun dünde evde banyo tamiri vardı aşağıya su akıyor alt komşumda yabancı uyruklu ikide bir bir damla aksa şikayet geliyor onla uğraştık umarım bugün temizlikten sonra akmaz :26:

evettt gelgelim asıl konuya

Esra kuzumm

kg aynı

Elizim sporum Allahtan onu yapıyorum 240 dk dolu dolu

toparlanmalıyımmmmmmm
:18:

şimdiye kadar bildirim yapan eksi gören görmeyen arkadaşlar tebrik ederim azminiz bol olsun banada bulaşsın azim böcüğümü kaybettim

slm kızlar hemen kılo bıldırımımı yapıyım snra karnımın agrısı ızın verırse gecmıse bakarım
gecen hafta ızınlıydım ondan oncekı haftada tatıle cıkmadan once tartılmısdım 104.2 ıdım bu dun 99.9 ıken sanırım reglynınde etkısıyle bu sabah 100.2 cıktım umarım onumuzdekı hafta -2yı gorurum bıktım artık 3hanelılerden sporda sadece 1saat yuryus yaptım 60dk yapıo ondan snra hasta yatıorum duzelıcegıme daha kotuye gıdıyorum su anda delı gıbı ter bosalıo havlu sırılsıklam oldu sanırım bu ıylesme alametı vucut mıkroplarla savasıo...lıste ıcın sımdıden tesekkurler ..

Son düzenleme:
doğru düzgün bildirim yok, - 300 grla dereceye girmem işten bile değil :)))

hepimizin böcüğü geri dönsün artık

Evetttt nere gittiyse geri dönsün Esrammm bizim içimizde de işin doğrusu.Regl faslı bende de başladı başlıycak herşey batıyor

Yemeklerimi, ara öğünlerimi,iş yerine gene getirmem lazım akşamdan hazırlamam lazımm başka türlü olmuyor baksanıza..

askım ne yazmıs bulamadım ama bnm kusmam soguk algınlıgından ınsulın sekerle bı alakası yok fecı usutmusum hıc bole olmamısdım bu yasıma kdr hep usuturumde 3-4gunde sokakalarda fıldır fıldır gezmeye baslarım bır hafta gectı ecz ılac almaya gıttım kendımı yataga nasıl atacagımı bılemedım allah su laptopı ıcat edenden razı olsun yoksa ölürdüm sıkıntıdan:))

Ohhhh asu yetisemicemm sana massallah tam gaz gidiyosunn dizin nasil biraz ilaclar fayda ettimi
Dizim aynı canım kullandığım ilaç değil takviye olduğu için Dr bikaç haftada sonuç alırız dedi
Kilo konusunda da yetiş canım ya verelim beraber ben bayramda 79 görmek istiyorum hedefi de 70 e çekeceğim kilo dert be yaw
tebrikler
çok sevindim ablacım, yoruluyorsun ama kilolar gidiyor..

amin diyorum duana

Sağol esram evden pe çıkmıyorum ama evin içinde koşturuyorum işte dikkat ediyorum yediklerime de gitsin artık şu kilolar bitirelim bu işi

Çok teşekkür ederim. Ekmek konusunda kitapda özellikle uzak durun diyor onun yerine kuruyemiş yiyin yazıyor. Bir dilim ekmek yersek bir zararı olmaz herhalde.. Birde ben yeşilçayı günde en az 3-4 kupayı severek içiyorum.

İnşallah bu sefer irademe sahip çıkacağım ve kiloları vereceğim. Bu forum sitesi çok faydalı. Herkese çok teşekkür ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…