Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkürler canım benim inşallah iyileşirim biran önce.

Hepinize günaydınlaaarr
bu sabah itibariyle kilom 79.8 hadi bakalım bir daha 80 üstünü görmemek tek dileğim

ühüühü ben bu hafta doğru düzgün kilo veremedim regl olucam

ama bikaç haftaya yakalıcam seni görürsün

harikasın canım, Allah bi daha göstermesin 80 üstü :)

senin sorun dediğin gibi başkaymış siz diz deyince bende hemen atladım üstüne şeker ve karponhidrat dediğin gibi erşeye zararda hani daha fazla zarar diyelim o zaman ben hapla kreme karar verdim ama dediğin gibi dr sormadan kullanamam ben korkarım öyle tedavilerden birde hiç kımıldayamıyorken şu an çok çok iyiyken mümkün değil sağol...

Fatıma abla seni de listeye alacağım, evde tartılacak mısın, 89la mı alayım :)

Günayın kizlar hayırli cumalar bj hafta gelen giden düzensiz yemem den dolayi bide malum regl devam ediyo cok fazla eksi olamadim

Yeni kilom;;; 85.500

Sporum 100 dakika

İnsallah bol eksili bi hafta olur bayramada az kaldi

gorusuruz nıl. mesajını sımdı gordum kusura bakma.

amın canım duan ıcın tsk ederım kendı adıma. ALLAH kımseyı hasret bırakmasın ıns.

meyra nasılsın ıyılestın mı bugun bıraz daha??????

asuman abla sen nasılsın ? esın nasıl ?

hepınız ıyısınızdır ınsaallah hastalık, hastane, amelıyat denılınce dengem bozuluyor cocuklugumdan berı once aılem sonra kendım de gore gore dayanamaz oldum boyle haberlere. ALLAH kımseye hastalık gostermesın ınsaallah

hepınıze sıfalar dılıyorum

baska hastamız yoktur ınsaallah bılmedıgım, gozden kacırdıgım.

rıca ederım yazılar cok hosuma gıttı sızler ıle de paylasmak ıstedım malum amac zayıflamak degıl kı saglıklı ve dogru beslenmekkkkkkk

Günayın kizlar hayırli cumalar bj hafta gelen giden düzensiz yemem den dolayi bide malum regl devam ediyo cok fazla eksi olamadim

Yeni kilom;;; 85.500

Sporum 100 dakika

İnsallah bol eksili bi hafta olur bayramada az kaldi

harika gidiyorsun Nursena, maşallah arkadaşım

mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine tüm hastalara şifa versin Allah.. amin diyorum duana canım.

Iyi aksamlar hatunlar nasilsiniz bakalim. ben yatak dosek yatiyorum grip oldum bi de regl tam havamdayim yani. diyet ehviste soyle boyle gidiyor da okul yoruyor napacam bilmem. keyifler iyidir umarim ben heralde yarin tartida arti gorurum.

cok gecmıs olsun topıgımızıden yenı bır soguk algınlıgı haberı daha cıktı aman kızlar dıkkat edelım. bende de bas agrısı var ınsaallah grıp belırtısı degıldırrrrr

KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere güzel bi gün diliyorum cumanız mübarek olsun
Kızlar ben bu ara kendimi çok boşladım ne olursa yemek istiyorum bazen kendimi frenliyorum ama bazende yiyorum p.tesi bismillah demiştim ama devamı gelmedi nasıl bi yol uygulasam bilemedim giden kilolar geri gelecek diye çok korkuyorum
Bugün birazda uykusuzum sıpam gece çok huzursuzdu derdi neydi onuda anlamadım ama inşallah hasta felan olmaz
Neyse ben işlerime bi bakıyım sabah kimse gelmeden öpüldünüz kızlar

Esram benim kilomu aynı geçermisin gerçi bi 500gr felan artı bekliyorum ama annemde tartı olmadığından tartılamadım
Elizim spor yok

Şimdiden elinize kolunuza emeğinize sağlık kızlar
Iyi aksamlar hatunlar nasilsiniz bakalim. ben yatak dosek yatiyorum grip oldum bi de regl tam havamdayim yani. diyet ehviste soyle boyle gidiyor da okul yoruyor napacam bilmem. keyifler iyidir umarim ben heralde yarin tartida arti gorurum.
Canım geçmiş olsun hem okul hem ev hem bebiş hem koca biz hasta olmayalımda kimler olsun inşallah biran önce atlatırsın
Kuzum işlerinde kolaylıklar sana ölçünü bizede bildirmeyi unutma heeee
Meyra canım tekrar geçmiş olsun inşallah bugün biraz daha iyi hissedersin kendini canım
teşekkürler canım benim inşallah iyileşirim biran önce.

Hepinize günaydınlaaarr
bu sabah itibariyle kilom 79.8 hadi bakalım bir daha 80 üstünü görmemek tek dileğim
Tebrik ederim inşallah bidaha o 8'leri hiç görmezsin darısı 6'lı rakamlara canım

Zeynep kuzum bizim kilolar hemen hemen aynı gel biz seninle kapışalım biraz belki banada hırs olur iyi olur

yok yok aman burcu dıkkat et. esranın bana yazdıklarını da dıkkatlı oku bence. kusma mı basladı ? ALLAH ALLAH senın sekerın mı cok yuksek anlamadım kı. ben de olmayan tum belırtıler var sende. lutfen ıyı bır endokrınolojı uzmanı doktor bul haftaya. ıhmal etme

selamlar kızlar, herkese çok selamlar.
bu ara giremiyorum cok, özel sebepleri de mevcut biraz.
yazmasam da telefondan falan gözlerim üstünüzde :)
esracım kilomu aynı geçersen sevinirim.
dersane arayışına gidicez arkadaşım için, o yüzden listeyi akşama doğru anca hazırlayabilirim.

canım ben de üç gündür bi şeyler yemek istiyorum sürekli ama tutuyorum kendimi. hava kapalı hemen modum değişti. seni de mevsim geçişi etkilemiş olabilir. canın bi şey istediğinde karbonhidratlı şeyler tercih etmezsen azalır o ataklar. ama tatlıya yöneldiğimiz anda daha da çoğalıyor o istek..

rıca ederım ben de bu topıgın yenılerındenım oyuzden yenı gelen arkadaslar ıle eskı arkadasların ılgılenmesının daha dogru olacagını dusunerek yazmıyorum ama yogunlugum da cok oluyor eskı arkadasların yazdıklarına bıle ancak cevap yazıyorum. ev, ıs, spor ve ıkı topıgı takıp etmek zor oluyor tabıkı.

dıyorum ya ben rakam konusunda ornek degılım ama tum sartlara ragmen mucadeleyı bırakmadım oyuzden ornek olabılırım ancak. ınsaallah sızler de basarıyı yakalayacaksınız ınanmak, sabretmek ve mucadele etmek gerekıyor yoksa herkes yapabılır ben yapamam dıye dusunmemek lazım. ben yaptım sız de yapabılırsınız bız yaptık sızler de yapabılırsınız

tamam canım, ne olursa olsun modunu yüksek tut sen. Allah hakkında hayırlısını versin. gel biraz düzelince, özledik :)

elız valla ozledık senı. gel anlat kuzum rahatlarsın ne bılıyım fıkır de verırız hanı benzer bır sorun degıldır ama ben dun esra ıle konustum valla ıcım acıldı bak. fıkırler verdı yerı geldı tebrık ettı yerı geldı elestırdı ama ıcım acıldı gozum acıldı. bırbırımızden her konuda destek olmak cok keyıflı cok faydalı. bence ıcıne kapanmak yerıne bızlere daha coktutun kı senı rahatlatalım hem dıyetıne de sarılmanı saglayalım modunu yukselterek.

kolay gelsın opuyorummmm

senın ıs yogunlugu bence senı boyle yapıyor zehracıgım. cunku haftaya guzel baslıyorsun ama sonra stresten yorgunluktan duzenını bozuyorsun gıbı geldı cunku sınırlerın yıpranıyor aclıkla basetmen ya da sevdıgın seylerden uzak kalmaya calısmak zorlasıyor ıste. ne yapsak ne etsek bılemıyorum kı canım. ama daıma modunu yuksek tutmaya calıs canım. guclu sabırlı bır kadınsın basarırsın emınım

kuzucugun hasta olmaz ıns annesı

sana da kolay gellsın opuyorummmm

harika gidiyorsun Nursena, maşallah arkadaşım

mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine tüm hastalara şifa versin Allah.. amin diyorum duana canım.

amın canım ınsaallah hastalarımıza sıfa nasıp olsun bu mubarek gunun yuzu suyu hurmetıne. cok zor aman evlerımızden uzak olsun tum hastalıklar ınsaallah

Zeynep kuzum bizim kilolar hemen hemen aynı gel biz seninle kapışalım biraz belki banada hırs olur iyi olur

süper olur kuzum..

hedefimiz bayramsa ben 2kilo veririm diye umuyorum ama aylardır olan gidişata bakılırsa oda zor görünüyor...

kısacası sen beni her türlü sollarsın...ama olsun onada razıyımm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…