teşekkürler canım benim inşallah iyileşirim biran önce.
Hepinize günaydınlaaarr
bu sabah itibariyle kilom 79.8 hadi bakalım bir daha 80 üstünü görmemek tek dileğim
senin sorun dediğin gibi başkaymış siz diz deyince bende hemen atladım üstüne şeker ve karponhidrat dediğin gibiBenim durum farklı olabilir sen yine de doktorunu dinle ya da başka bir Dr a danış ben yaklaşık 25 sene önce menüsküs ameliyatı olduğum için kıkırdakta defırmasyon olması beklenen bir durummuş kilo vermek tabii faydalı her durum için şeker ve karbonhidrat konusunda ben açıklama istemedim zaten genel olarak zararlı şeyler diye :)
Kemik dokusu için balık kıkırdağı ve D vitamini faydalı olur ama dozaj için yine de danışmak lazım bence canım
senin sorun dediğin gibi başkaymış siz diz deyince bende hemen atladım üstüne şeker ve karponhidrat dediğin gibierşeye zararda hani daha fazla zarar diyelim o zaman ben hapla kreme karar verdim ama dediğin gibi dr sormadan kullanamam ben korkarım öyle tedavilerden birde hiç kımıldayamıyorken şu an çok çok iyiyken mümkün değil sağol...
kolay gelsin cnm görüşürüz öpüldüüün hem yolcunun dediğine katılıyorum içinde rahat olsun elbet zor tarafları var ama onların bi gülüşü yeter inş Rabbim sana ve tüm isteyenlere nasip eder cnm
çok güzel yerlere parmak basılmış, çok sağol canım......
sağol canım benim.....
sağol canım, inşaallah geçer seninkide
sağol canımcım......
sağol ablacım.
sanada geçmiş olsun, inşaallah zamanla sende atlatırsın ablacım bu sıkıntını......
öpüyorum ablacım
teşekkürler canım.....
offff canım yaaaa, sanada çok geçmiş olsun
sağol ayrıca....
kendine dikkat et lütfen.....
görüşürüz.......
sağol canım benim
Günayın kizlar hayırli cumalar bj hafta gelen giden düzensiz yemem den dolayi bide malum regl devam ediyo cok fazla eksi olamadim
Yeni kilom;;; 85.500
Sporum 100 dakika
İnsallah bol eksili bi hafta olur bayramada az kaldi
meyra nasılsın ıyılestın mı bugun bıraz daha??????
asuman abla sen nasılsın ? esın nasıl ?
hepınız ıyısınızdır ınsaallah hastalık, hastane, amelıyat denılınce dengem bozuluyor cocuklugumdan berı once aılem sonra kendım de gore gore dayanamaz oldum boyle haberlere. ALLAH kımseye hastalık gostermesın ınsaallah
hepınıze sıfalar dılıyorum
baska hastamız yoktur ınsaallah bılmedıgım, gozden kacırdıgım.
Iyi aksamlar hatunlar nasilsiniz bakalim. ben yatak dosek yatiyorum grip oldum bi de regl tam havamdayim yani. diyet ehviste soyle boyle gidiyor da okul yoruyor napacam bilmem. keyifler iyidir umarim ben heralde yarin tartida arti gorurum.
Canım geçmiş olsun hem okul hem ev hem bebiş hem koca biz hasta olmayalımda kimler olsun inşallah biran önce atlatırsınIyi aksamlar hatunlar nasilsiniz bakalim. ben yatak dosek yatiyorum grip oldum bi de regl tam havamdayim yani. diyet ehviste soyle boyle gidiyor da okul yoruyor napacam bilmem. keyifler iyidir umarim ben heralde yarin tartida arti gorurum.
Kuzum işlerinde kolaylıklar sana ölçünü bizede bildirmeyi unutma heeeeKızlarrrrrrr iyi geceler ;
Ben duşa girmeden önce bi size bakmak istedim yine yine yoğun bi gündü bi kerede vaktinde çıksam işten yine geç çıktım çocuklar bıraktı eve her akşam böyle oluyor karanlıkta eve tek gelmek istemiyorum köpekler fena burdaaa:18:
Bugün işte suratımı döktüm işlerime baktım sadece bazen araya seviye koymak iyidir demi ama
dün ki menüm
sabah bir dilim ekmek
vbiraz yağsız peynir
2 zeytin
ara
bir bardak yeşil çay
öğlen
bir kase sebze çorbası ( patates un yok )
bir dilim ekmek
yoğurt
ara
3 rondo
evett bundan sonra hiçbişi yemedimmm kızlarr yani saat 4 ten sonra bişi yememiş oluyorum
bugün ki menüme geçeyim
sabah
iki dilim kepek ekmek arasına peynir ve maydonozla sandviç yaptım
bir bardak yarım yağlı süt
ara
bir 2 si bir arada nescafe şekersiz
öğlen
iki haşlama baget biri küçüklerinden
bir dilim ekmek
bir kase yoğurt
bir kase salata
ara
bir bardak yeşil çay
2 esmer kuru kayısı
akşam
bir kase sebze çorbası
2 bardak sodalı ayran
bir dilim ekmek
suyum 1,5 lt olur yatana kadar spora gelinceeeeeeeeeeee ben bu hafta spor yapmadım yani sadece 100 dakikacık hiç olur mu yaa yakıştıramadım kendime sözde bu akşam leslie yapacaktım ama yine vakit kalmadı şu işler hafiflese biraz çok iyi olacak erken gelince sporada vakit kalır diye düşünüyorum toparlanmak lazımm
ve kızlar ben yarın üniversite kaydımı yaptırcamm harcımı bir güzel bayılcam bunun için şehir merkezine gitmem lazım yani 1,5 saat yol çekicem ama öncesinde sabah terapim var psikiyatre gidicem ordan çıkar bankaya sonra büroya giderim kitaplarımı alır çarışıyı bir turlarım yemek yerimm kitapçıya gitmem lazım duruma göre belki açık parfüm alırım kendime vee mağazaya gidip biraz kıyafet deniyim bedenimi merak ediyorum yarın bu şekilde geçecek bana iyi gelicek inşallah ben inanıyorum ama sabah 8 arabasına yetişmem lazım artık kaçta dönerim belli olmazz gideyim de biraz medeniyet göreyim
Meyra canım tekrar geçmiş olsun inşallah bugün biraz daha iyi hissedersin kendini canımselam
çok hastayım kızlar yafff((
neymiş bu böyle anlamadım, eğer geç olmamış olsaydı eşimle doktora gitcem ama yarın adam işe gitcek yafff, kıyamıyorum.
yarın akşama kadarda hafiflemezse yarın akşam gitcez artık.
halsizlik bi yandan, başım boğazım bi yandan(((
burnum yanıyo bi yandan(( 5:
Tebrik ederim inşallah bidaha o 8'leri hiç görmezsin darısı 6'lı rakamlara canımteşekkürler canım benim inşallah iyileşirim biran önce.
Hepinize günaydınlaaarr
bu sabah itibariyle kilom 79.8 hadi bakalım bir daha 80 üstünü görmemek tek dileğim
Selamün aleykümm...
günaydınn...bugün kahvaltıya misafirim var....oyüzden unutmadan bildirim yapıp kaçam...
kilo: 88,7
spor: yok (haftaya olur inş..)
tabi alışkanlıkla kalktığım gibi iki bardak suyu devirdim sonra aklıma geldi tartılacağım ama geçmiş oldu bir kere neysem yapıcak birşey yok....
tebrik ederim canım..inşallah bi daha hiç görmessin 80 leri...tez zamanda 60 larıda görürsün inşallah...
Ewet kizlar dogru deilmis bu kdr spor diyetisyende plates hocamda ayni seyi soledi artik gunde 1-2 saati gecmiycem zaten temmuz ayindan beri biraktim acaba ondanmi oldu bu seker kollestrol olaylari bilemedim hala hastayim kndimi toparliyamadim bugunde kusma basladi menumu yazip gidiom ben
9:30 ekmek peynir domates
11:00 meyveli soda 1 avuc nesfit
13:00 pilav tavuk salata
17:00 sut
18:30 pilav nohut yogurt
20:00 elma
KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere güzel bi gün diliyorum cumanız mübarek olsun
Kızlar ben bu ara kendimi çok boşladım ne olursa yemek istiyorum bazen kendimi frenliyorum ama bazende yiyorum p.tesi bismillah demiştim ama devamı gelmedi nasıl bi yol uygulasam bilemedim giden kilolar geri gelecek diye çok korkuyorum
Bugün birazda uykusuzum sıpam gece çok huzursuzdu derdi neydi onuda anlamadım ama inşallah hasta felan olmaz
Neyse ben işlerime bi bakıyım sabah kimse gelmeden öpüldünüz kızlar
Esram benim kilomu aynı geçermisin gerçi bi 500gr felan artı bekliyorum ama annemde tartı olmadığından tartılamadım
Elizim spor yok
öncelıkle ğeçmış olsun..ılğılenıp cevap verdığınız ıçın teşekkür ederım...duraklama dönemı yaşamanıza rağmen -12 yı ğörmek yınede çok ğüzel sızın adınıza sevındım..bende sıze başarılar dılıyorumm...sağlıkla
selamlar kızlar, herkese çok selamlar.
bu ara giremiyorum cok, özel sebepleri de mevcut biraz.
yazmasam da telefondan falan gözlerim üstünüzde :)
esracım kilomu aynı geçersen sevinirim.
dersane arayışına gidicez arkadaşım için, o yüzden listeyi akşama doğru anca hazırlayabilirim.
selamlar kızlar, herkese çok selamlar.
bu ara giremiyorum cok, özel sebepleri de mevcut biraz.
yazmasam da telefondan falan gözlerim üstünüzde :)
esracım kilomu aynı geçersen sevinirim.
dersane arayışına gidicez arkadaşım için, o yüzden listeyi akşama doğru anca hazırlayabilirim.
KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere güzel bi gün diliyorum cumanız mübarek olsun
Kızlar ben bu ara kendimi çok boşladım ne olursa yemek istiyorum bazen kendimi frenliyorum ama bazende yiyorum p.tesi bismillah demiştim ama devamı gelmedi nasıl bi yol uygulasam bilemedim giden kilolar geri gelecek diye çok korkuyorum
Bugün birazda uykusuzum sıpam gece çok huzursuzdu derdi neydi onuda anlamadım ama inşallah hasta felan olmaz
Neyse ben işlerime bi bakıyım sabah kimse gelmeden öpüldünüz kızlar
Esram benim kilomu aynı geçermisin gerçi bi 500gr felan artı bekliyorum ama annemde tartı olmadığından tartılamadım
Elizim spor yok
Şimdiden elinize kolunuza emeğinize sağlık kızlar
Canım geçmiş olsun hem okul hem ev hem bebiş hem koca biz hasta olmayalımda kimler olsun inşallah biran önce atlatırsın
Kuzum işlerinde kolaylıklar sana ölçünü bizede bildirmeyi unutma heeee
Meyra canım tekrar geçmiş olsun inşallah bugün biraz daha iyi hissedersin kendini canım
Tebrik ederim inşallah bidaha o 8'leri hiç görmezsin darısı 6'lı rakamlara canım
Zeynep kuzum bizim kilolar hemen hemen aynı gel biz seninle kapışalım biraz belki banada hırs olur iyi olur
harika gidiyorsun Nursena, maşallah arkadaşım
mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine tüm hastalara şifa versin Allah.. amin diyorum duana canım.
Zeynep kuzum bizim kilolar hemen hemen aynı gel biz seninle kapışalım biraz belki banada hırs olur iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?