carniteler ne yahu hiçbilgim yok malesef :44:
Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inş ve dediğin gibi kiloya pek bişey yakışmıyor inş verirsin kilo
düğünün nezaman bi de kilon kaç acaba :44:
80 kiloyum en az 10 kilo vermem gerekiyor sadece diyet ve sporla olmuyorr spor salonunda çok duydum güven sorunum var sonuçta sağlık herşeyeden önemli
düğünün nezaman peki yani vermek istediğin bi 10 kilo var çok da değil bence elbet verirsin ama çok hızla vermek de sağlıgın açısından iyi değilgüven sorunu derken :44:
zeynepp hoşgeldin geçmişe daldın sanırsam haydin gel de geleceği yakalaa
Düğünüme 5 ay var ama panik başladı :) ya her markanın carnitine leri çok farklı hepsi aynı kalitede mi sağlığa zararı var mı bilmiyorum onu araştırmak istiyorum çünkü zayıflayan çok var herkesin dilinde şu an o yüzden araştırmak istedim kullanan varsa öneren arkadaşlar cevap bekliyorum :)))
geldim işte burdayımmm....nasılsın...evet sabah beri bir sürü sayfa birikmiş okumayınca aklım kalıyo ama neyse bitirdim nihayet....kahvaltıda misafirim vardı...onu yolcu ettim ama başım ağrıdı durduk yere okumakta gözlerimi ağrıttı...
hoşgeldin cnm ama malesef benim afacan uyandı çıkmam gerekicekevet birikmiş sayfalar oku oku anca başın ağrıyosa pc de zorlar az biraz uzan istersen gözlerini dinlendir tabi çocuklar izin verirse
ben aynıyım ilaçlar ayaktayım cnm inş çabuk geçer şu hastalıkk
şimcik çıkıyorum cnm görüşürüz yine inş afacanın karnını doyurayım az birazda oynaşalım bakalım öptüm kocamaan
sanada hayırlı cumalar cnm ilk hafta genelde hızlı gidiyo kilo oyuzden normal cnm inşallah bundan sonrada bu azimle gidecek kilolar
sporunda başlangıçta gayet güzel bence
Düğünüme 5 ay var ama panik başladı :) ya her markanın carnitine leri çok farklı hepsi aynı kalitede mi sağlığa zararı var mı bilmiyorum onu araştırmak istiyorum çünkü zayıflayan çok var herkesin dilinde şu an o yüzden araştırmak istedim kullanan varsa öneren arkadaşlar cevap bekliyorum :)))
[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]No[/TD]
[TD="width: 104"]Kullanıcı[/TD]
[TD="width: 55"]1.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]1.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]2.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]2.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]3.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]3.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]4.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]4.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 85"]Aylık Sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]84[/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD]82,7[/TD]
[TD]-1,3[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]Katrem[/TD]
[TD]80,4[/TD]
[TD]-1,2[/TD]
[TD]79,8[/TD]
[TD]-0,6[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]nevzamansız[/TD]
[TD]95,8[/TD]
[TD]-1,7[/TD]
[TD]95,8[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]YENA[/TD]
[TD]98,5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]98,5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]pomogranate[/TD]
[TD]97,2[/TD]
[TD]-0,2[/TD]
[TD]97,2[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]efeeeemm[/TD]
[TD]85,9[/TD]
[TD]+0,8[/TD]
[TD]85,9[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]nothingg[/TD]
[TD]92[/TD]
[TD]+0,3[/TD]
[TD]92[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]esramm00[/TD]
[TD]91,7[/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD]91,5[/TD]
[TD]-0,2[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]dafi[/TD]
[TD]88,5[/TD]
[TD]-0,7[/TD]
[TD]88,5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]elizabeth_bath[/TD]
[TD]89,7[/TD]
[TD]-0,8[/TD]
[TD]89,7[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]asuhan[/TD]
[TD]97,4[/TD]
[TD]-0,6[/TD]
[TD]97,9[/TD]
[TD]+0,5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]burcu8181[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]100,2[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13[/TD]
[TD]Meyra[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14[/TD]
[TD]Nursena[/TD]
[TD]86,3[/TD]
[TD]-1,2[/TD]
[TD]85,5[/TD]
[TD]-0,8[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15[/TD]
[TD]1.73[/TD]
[TD]110[/TD]
[TD]-0,5[/TD]
[TD]109,5[/TD]
[TD]-0,5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16[/TD]
[TD]Clutch[/TD]
[TD]81,8[/TD]
[TD]-0,8[/TD]
[TD]81,5[/TD]
[TD]-0,3[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17[/TD]
[TD]Nilceeeee[/TD]
[TD]95,6[/TD]
[TD]-1,5[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18[/TD]
[TD]fazey40[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]89[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]19[/TD]
[TD]penfriends2000[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]89,8[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]20[/TD]
[TD]y.o.l.c.u.[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]88,7[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]21[/TD]
[TD]arnazar[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]87,9[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
HAFTANIN 1.si _________ - 1,3 kg. ___________ Asumanzeynep
HAFTANIN 2.si _________ - 0,8 kg. _________ Nursena:81:
HAFTANIN 3.sü ________ - 0,6 kg. _____________ Katrem
kızlar merhaba nasılsınız dün mesai sonrası eve geldim yemekten sonra birde üşüme titreme6 kat bat6taniye altında saat 11 e kadar ısınamadım 11 den 12 kadar uyumuşum tabi öyle bir terlemişim ateşim 39,5 biraz rahatladım gece boyu ishal hastaneye gideceğim halim yok ilaçlarımı aldım sabah daha iyi idim hastanede serum falan iyi oldum şükür ..bildirim yapamayacağım diye korktum ama allahtan bir ara arkadaşın telinden girdim nete ..bi geçmiş yapayım yemeğe kalkacağım gelir benim ahali ...
Teşekkür ederim canım inşallah gitsin bu kilolar birde bende insülin direnci yüksek (direnci düşürmeden yağ yakman mümkün değil vs) doktorum kilo vermen ve spor yapman lazım dedi. Bende başladım ve bir kızım var 5 yaşında zayıflarsam ikinciyi düşünüyoruzinşallah zayıflarım ben hamileliğime kadar sabit 63 kilo idim. Boyum 1,70 kiloda en fazla 64,4 oluyordu ama doğumdan sonra aldım daha sonra kızım bir yaşında iken diyetisyene gittim 73'e düştüm fakat zamanla birde troid hastalığım cıktı hersabah ilaç içiyorum (şişmanlatan hastalık:))) derken son 93 oldum. Artık diyetisyenlere gitmek istemiyorum hep sınırlandırıyorlar yok kibrit kutusu yok şu yok bu vs. Bende kitabı almıştım 2-3 ay önce. bu hafta okudum ve çarşamba günü başladım kısmet çok irademe sahip değilim dir. Tek iradeliğimi 6 sene önce sıgarayı bırakmakta gördüm o kadar
işimde devamlı oturarak masadayız.
Yani işin özü benim hem sağlığım için hemde ikinci bebeğim için zayıflamam lazım.. İlk defa böyle forumlara yazı yazdım ve böyle devam etmek istiyorumm:)))
Hep beraber zayıflayalım...
Canım iyiyim şükür aslında dizim çok sıkıntı veriyor ama Allah bugünümüzü aratmasın inşallah
Eşim de iyi ağrısı sızısı yok 10 gün sonra aldılar çıkacak o zaman daha da rahatlar sonrası zaten sabırla beklemek evde zaman geçirmeye çalışıyor
Öptüm meyracım
Anammmm ne güzel sohbetler başlamış yine maşallah nazar değmesin topiğimizehepinizi çokkkkk seviyorum kızlarrrr
Gecmis ollsun canimcim bende de durumlar ayni...
Kızlarrrrrrr iyi geceler ;
Ben duşa girmeden önce bi size bakmak istedim yine yine yoğun bi gündü bi kerede vaktinde çıksam işten yine geç çıktım çocuklar bıraktı eve her akşam böyle oluyor karanlıkta eve tek gelmek istemiyorum köpekler fena burdaaa:18:
Bugün işte suratımı döktüm işlerime baktım sadece bazen araya seviye koymak iyidir demi ama
ve kızlar ben yarın üniversite kaydımı yaptırcamm harcımı bir güzel bayılcam bunun için şehir merkezine gitmem lazım yani 1,5 saat yol çekicem ama öncesinde sabah terapim var psikiyatre gidicem ordan çıkar bankaya sonra büroya giderim kitaplarımı alır çarışıyı bir turlarım yemek yerimm kitapçıya gitmem lazım duruma göre belki açık parfüm alırım kendime vee mağazaya gidip biraz kıyafet deniyim bedenimi merak ediyorum yarın bu şekilde geçecek bana iyi gelicek inşallah ben inanıyorum ama sabah 8 arabasına yetişmem lazım artık kaçta dönerim belli olmazz gideyim de biraz medeniyet göreyim
hayırlı geceler kızlar
başsağlığı dilediğiniz için çok teşekkür ederim Allah razı olsun.
nilay, meyra,asuman geçmiş olsun gzeller. başka hasta varmıydı hatırlayamadım.
ben bildirimimi yapayım
esracım kilomu aynı geç canım
elizcim sporum 210 dk.
meyra nasılsın ıyılestın mı bugun bıraz daha??????
Meyra canım tekrar geçmiş olsun inşallah bugün biraz daha iyi hissedersin kendini canım
selamlar kızlar, herkese çok selamlar.
bu ara giremiyorum cok, özel sebepleri de mevcut biraz.
yazmasam da telefondan falan gözlerim üstünüzde :)
esracım kilomu aynı geçersen sevinirim.
dersane arayışına gidicez arkadaşım için, o yüzden listeyi akşama doğru anca hazırlayabilirim.
Günaydın çok teşekkür ederim. Burdan destek almayı planlıyorum. Hep beraber zayıflarız inşallah.
selam güzeller
cumamız mübarek olsun hepimizin
hasta hatunlar hepinize geçmiş olsun dikkat edin kendinize ben modum düşük diye pek yazamıyorum kg veremeyince kendimi suçlu hissediyorum nedense.ammmaaa cepten hep okuyorum kaçırırmıyım hiç
Asum kuzum geçmiş olsun dizin için canım
benim günler yoğun dünde evde banyo tamiri vardı aşağıya su akıyor alt komşumda yabancı uyruklu ikide bir bir damla aksa şikayet geliyor onla uğraştık umarım bugün temizlikten sonra akmaz :26:
enee karşılıklı iki lak lak edemeden çıkmıssın kuzum olmadı bu böyle :)
sağol balım benim sende dikkat et bolca dinlen ılık şeyler iç kuzumm ve dediğin gibi baktın kötüye sarıyo doğruuu dr a
en azından daha kısa sürede iyileşirsin dr ilaç olmadan uzuyo hastalık :2:
bu arada geçmişi anca bitirdiğim için farkettim durumu ne sen esrayı ne de esra seni aslaaa kırmak istemez oyuzden sorun felen yok bence arada yanlış anlama anlaşılma olabilir bu evimizde işimizde oldugu gibi burda da olur hatta burada yüzyüzelik olmadıgı ıcın daha çok olur ama napcaaaz tatlı canlarımızı üzmiycez ikinizede seviyorum
bende bebişten dolayı pek sabah saatine uyamıyorum tabi çoğunlukta öğleden önce yazmaya çalışıyorum
dün demiştim bende esraya ama unutmus bu da normal insan herşeyi aklında tutamayabilir
neyse durumu hiiiç uzatmayayım senide kocaman öpeyim balım
çok halsizim geçmişi okuyamadım daha doğrusu okuduğumuda anlayamıyorum...
herkesi seviyorum hasta olanlar varsa geçmiş olsun diyeyim..daha sağlıklı günlerde bolbol görüşmek üzre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?