Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

carniteler ne yahu hiçbilgim yok malesef :44:

Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inş ve dediğin gibi kiloya pek bişey yakışmıyor inş verirsin kilo
düğünün nezaman bi de kilon kaç acaba :44:

80 kiloyum en az 10 kilo vermem gerekiyor sadece diyet ve sporla olmuyorr spor salonunda çok duydum güven sorunum var sonuçta sağlık herşeyeden önemli

80 kiloyum en az 10 kilo vermem gerekiyor sadece diyet ve sporla olmuyorr spor salonunda çok duydum güven sorunum var sonuçta sağlık herşeyeden önemli

düğünün nezaman peki yani vermek istediğin bi 10 kilo var çok da değil bence elbet verirsin ama çok hızla vermek de sağlıgın açısından iyi değil güven sorunu derken :44:

düğünün nezaman peki yani vermek istediğin bi 10 kilo var çok da değil bence elbet verirsin ama çok hızla vermek de sağlıgın açısından iyi değil güven sorunu derken :44:

Düğünüme 5 ay var ama panik başladı :) ya her markanın carnitine leri çok farklı hepsi aynı kalitede mi sağlığa zararı var mı bilmiyorum onu araştırmak istiyorum çünkü zayıflayan çok var herkesin dilinde şu an o yüzden araştırmak istedim kullanan varsa öneren arkadaşlar cevap bekliyorum :)))

zeynepp hoşgeldin geçmişe daldın sanırsam haydin gel de geleceği yakalaa

geldim işte burdayımmm....nasılsın...evet sabah beri bir sürü sayfa birikmiş okumayınca aklım kalıyo ama neyse bitirdim nihayet....kahvaltıda misafirim vardı...onu yolcu ettim ama başım ağrıdı durduk yere okumakta gözlerimi ağrıttı...

epey zaman varmış cnm bence sağlıklı beslenme artı spor hayli hayli başarırsın tabi kafana koyduysan azimle olur bu iş

hoşgeldin cnm ama malesef benim afacan uyandı çıkmam gerekicek evet birikmiş sayfalar oku oku anca başın ağrıyosa pc de zorlar az biraz uzan istersen gözlerini dinlendir tabi çocuklar izin verirse

ben aynıyım ilaçlar ayaktayım cnm inş çabuk geçer şu hastalıkk

şimcik çıkıyorum cnm görüşürüz yine inş afacanın karnını doyurayım az birazda oynaşalım bakalım öptüm kocamaan

bende tam olarak bunu yapmayı düşünüyorum uyuyamasam bile uzanıp gözlerimi kapatmak istiyorum....

tamam canım görüşürüz kolay gelsin....

bu arada esracım ellerine sağlıkkk....

kızlar sizide tebrik ediyorum ve başarılarınızın devamını diliyorumm...

sanada hayırlı cumalar cnm ilk hafta genelde hızlı gidiyo kilo oyuzden normal cnm inşallah bundan sonrada bu azimle gidecek kilolar
sporunda başlangıçta gayet güzel bence

Teşekkür ederim canım inşallah gitsin bu kilolar birde bende insülin direnci yüksek (direnci düşürmeden yağ yakman mümkün değil vs) doktorum kilo vermen ve spor yapman lazım dedi. Bende başladım ve bir kızım var 5 yaşında zayıflarsam ikinciyi düşünüyoruz inşallah zayıflarım ben hamileliğime kadar sabit 63 kilo idim. Boyum 1,70 kiloda en fazla 64,4 oluyordu ama doğumdan sonra aldım daha sonra kızım bir yaşında iken diyetisyene gittim 73'e düştüm fakat zamanla birde troid hastalığım cıktı hersabah ilaç içiyorum (şişmanlatan hastalık:))) derken son 93 oldum. Artık diyetisyenlere gitmek istemiyorum hep sınırlandırıyorlar yok kibrit kutusu yok şu yok bu vs. Bende kitabı almıştım 2-3 ay önce. bu hafta okudum ve çarşamba günü başladım kısmet çok irademe sahip değilim dir. Tek iradeliğimi 6 sene önce sıgarayı bırakmakta gördüm o kadar
işimde devamlı oturarak masadayız.
Yani işin özü benim hem sağlığım için hemde ikinci bebeğim için zayıflamam lazım.. İlk defa böyle forumlara yazı yazdım ve böyle devam etmek istiyorumm:)))
Hep beraber zayıflayalım...

Cevap alamadım

kızlar merhaba nasılsınız dün mesai sonrası eve geldim yemekten sonra birde üşüme titreme6 kat bat6taniye altında saat 11 e kadar ısınamadım 11 den 12 kadar uyumuşum tabi öyle bir terlemişim ateşim 39,5 biraz rahatladım gece boyu ishal hastaneye gideceğim halim yok ilaçlarımı aldım sabah daha iyi idim hastanede serum falan iyi oldum şükür ..bildirim yapamayacağım diye korktum ama allahtan bir ara arkadaşın telinden girdim nete ..bi geçmiş yapayım yemeğe kalkacağım gelir benim ahali ...

HAFTANIN 1.si _________ - 1,3 kg. ___________ Asumanzeynep

HAFTANIN 2.si _________ - 0,8 kg. _________ Nursena :81:

HAFTANIN 3.sü ________ - 0,6 kg. _____________ Katrem

liste için eline emeğine sağlık canım..
kilo verenleri tebrik ederim vermeyenlerden kısa zamanda haber beklerim

çok halsizim geçmişi okuyamadım daha doğrusu okuduğumuda anlayamıyorum...
herkesi seviyorum hasta olanlar varsa geçmiş olsun diyeyim..daha sağlıklı günlerde bolbol görüşmek üzre

bahsettıgın sey hakkında sanırım hıc bırımızın bılgısı yok. nedır bu anlamadım yanı mesela ben. nıl arkadasımız da aynı yorumu yapmıs mesela.

emıne abla cok gecmıs olsun topık zaten hastaneye dondu cogumuz hastayız ALLAH beterınden korusun ınsaallah hastalarımız da hemen ıyılesırler.

yazdıkların benım hıkayeme bıraz benzer oldugu ıcın yazmak ıstedım ozellıkle sana. ben ama ehrzaman kıloluydum ayrıca hıc dogum yapmadım. ama ben de zayıflayıp tup bebek tedavısıne gıtmeyı ıstıyorum bende de ınsulın dırencı var hap kullanıyor musun ?

selam millet ben geldim.....

elizcim spor bildirimi:
bu hafta 120dk ispor.

amin ablacım, dizinde biran önce iyi olur inşaallah ablacım.......
eşininde ağrısının olmamasına da sevindim, maşaallah, herşey yolunda gider inşaallah eşin içinde.

ablacım eşin evde çok sıkılırsa eğer; şöyle bi uçak yapımına zaman ayırabilir biraz isterseniz, hani gün içinde onu oyalar.
ama bunu yapmak için uçak yapım kitapları var, ondan almak lazım galiba, baya oyalayıcı zaman isteyen bi iş yapımı.....
şöyle bişey işte benim dediğim, belki işinize yarar diye söylemek istedim bunu.
öptümmmmm
Allaha emanet olun......

Anammmm ne güzel sohbetler başlamış yine maşallah nazar değmesin topiğimize hepinizi çokkkkk seviyorum kızlarrrr

saf kalbini yerim:))))

Gecmis ollsun canimcim bende de durumlar ayni...

sağol canım, sanada çok geçmiş olsun.....

işlerinde kolaylıklaaaar.......

çok teşekkürler ablacım.

meyra nasılsın ıyılestın mı bugun bıraz daha??????

çok sağol tatlım, eh işte dün geceden daha iyiyim.

Meyra canım tekrar geçmiş olsun inşallah bugün biraz daha iyi hissedersin kendini canım

çok sağol canım benim.....

inşaallah senin kuzuda hasta falan olmaz, sıcak tut, hatta ıhlamur yada rezene falanmı içirsen koruyucu engelleyici olarak....:44:
yine sen bilirsin tabiki....
öptüm.

kolay gelsin.....
o gözleri hissediyomki ben hep dermişim:)))

Günaydın çok teşekkür ederim. Burdan destek almayı planlıyorum. Hep beraber zayıflarız inşallah.

hoşgeldin o zaman:)

sağol ablacım, sanada kolay gelsin......

bende seni seviyorum balım.......
ve kendimce; hoşgörü bir anahtardır diyorum......
öptüm, görüşürüz

çok halsizim geçmişi okuyamadım daha doğrusu okuduğumuda anlayamıyorum...
herkesi seviyorum hasta olanlar varsa geçmiş olsun diyeyim..daha sağlıklı günlerde bolbol görüşmek üzre

sağolasın, sanada çok geçmiş olsun, sende nilay gibi baya kötü olmuşsun
kendine dikkat et lütfen canım, öptüm kocaman canımcım
görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…