Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sevgili dostlar;uzun zamandır kk yı takip ediyorum ve üye olmştm geçen sene.ama ilk defa 2 gündür bir şeyler yazıyorum forumda.yani aranızda yeniyim.benimde sorunm kilom.birde bu kiloyu verdikten sonraki et sarkmalarını düşünüyorum.onları nasıl düzeltebilizki?yani düzeltme gibi bir şansımız varmı.ben kiloyu verdikten sonra yoğun bir spor yaparım diye düşünüyorum...şu an zaten çok hareketli bir yaşamım var,hatta başımı kaşıyacak vaktim olmadığı için anca bu saatlerde nete girebiliyorum.ben de 2 bebek var ve çok kötüler.fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar..

sevgili dostlar;uzun zamandır kk yı takip ediyorum ve üye olmştm geçen sene.ama ilk defa 2 gündür bir şeyler yazıyorum forumda.yani aranızda yeniyim.benimde sorunm kilom.birde bu kiloyu verdikten sonraki et sarkmalarını düşünüyorum.onları nasıl düzeltebilizki?yani düzeltme gibi bir şansımız varmı.ben kiloyu verdikten sonra yoğun bir spor yaparım diye düşünüyorum...şu an zaten çok hareketli bir yaşamım var,hatta başımı kaşıyacak vaktim olmadığı için anca bu saatlerde nete girebiliyorum.ben de 2 bebek var ve çok kötüler.fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar

Günaydınlar,

hepinize mutlu güzel haftasonları diliyorum. eşim mesaiye gidecek, ben de yalnızım evde. işlerimi halledeyim biraz..

Emine abla çok geçmiş olsun, inşallah düzelirsin bugün.

Zeynepcim sana da geçmiş olsun canım, neden çıktı acaba tansiyonun :26:

Dafi ablam, Nevincim görünüyor aşağıda

gidip kahvaltı hazırlayayım, görüşmek üzere.

günaydınnnnn

mutlu hafta sonları olsun hepimize

çalışan güzellere iyi çalışmalar

grip modasına bende uydum hava değişimi sıcak soğuk hep o moddayım geçer gibi yapıp beni kandırıyor artı regl

ESRAM& ELİZİM Ellerinize emeğinize sağlıkk kuzularr

listedeki güzelleride tebrik ederimmmmm emek artı başarı işteee

KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere güzel bi gün diliyorum evet yine bi c.tesi ve ben çalışıyorum malesef yapacak bişey yok malesef
Benim durumlarda pek bi değişiklik yok malesef aynı ruh haliyle devam ediyorum bakalım hayırlısı hepinizi öpüyorum kızlar
HAFTANIN 1.si _________ - 1,3 kg. ___________ Asumanzeynep

HAFTANIN 2.si _________ - 0,8 kg. _________ Nursena :81:

HAFTANIN 3.sü ________ - 0,6 kg. _____________ Katrem
Esram eline koluna emeğine sağlık
Kızlar tebrik ederim hepinizi

Emine ablacım çok geçmiş olsun inşallah kısa zamanda atlatırsın
Sağol kuzum
Kuzum esrammm gününün güzel geçemesine çok sevindim nevinimde sölemiş ne zaman istersen bize aç içini biz seni çokkk seviyoz kuzummmmm
Kızlar tebrik ederim

Yasemin ablacım Esram aşağıda sizleri görüyorum kocaman bi günyadın işleriniz kolay gelsin bugün inşallah
Elizim eline koluna emeğine sağlık kuzum

günaydınlar kızlarrrr

Zehra gibi bende çalışıyorum bugün hemde dün gelmediğim için biriken işler çok fenaaaa yine uğrarımm herkese hayırlı günler

Tşkler zehracımmm güzel sözlerin için öpüyorummmmmmmmmmm

geçen sene 3 ayda 92 den 75 e inmiştim diyet + yürüyüş + bifit ama çok yorucu olmuştu benim için 1 sene sonra yine eski halimi aldım. Tabi geçen seneki azmimin nedenide düğünüm vardı o yüzden gelinliğin içinde zayıf durmak içindi ve başarmıştım. Kilo verebiliyorum isteyince ama kalıcılığı sağlayamıyorum. (

Selamün aleykümm...

günaydın dicektim ama nerdeyse öğlen olmuş....halsizim bir sürü iş beni bekliyo...çamaşır yıkıcam ütü yapılcak akşam mutfağımı toplıyamadım oraya bi el atmam lazım..bide akşam anneme gitcekmişiz çocuklara yıkamalıyım çanta hazırlamalıyım..ay çok bişey değiller ama halim olmadığı için gözümde büyüyolar...

hoşgeldinn....

sağol canım...bikaç gündür bişeylere çok canım sıkılmıştı sanırım ondan...vucut uzun süre direniyo ama dayanamadığı yerde hemen tansiyonum oynuyo...elim ayağım tutmaz oluyo....neyse bugün düne göre çokçok iyiyim elhamdülillah....

bu arada emine ablacım sanada çok geçmiş olsun...

kimyagerhayriye
bende sizlere katılmak istiyorum şu an 99 kiloyum hedefim 75 kaç ayımı alır sizce ?

hoşgeldinnn....

günaydın millet:)

ben bugün erkenciyim:)
eşim dün akşam ben çok yorgunum, sende yarına kadar idare edebilicek haldesin yarın gündüz gideriz doktora dedi:111::111:
bende iyi olur dedim, ne diyim başka:111::111:
vesselam sabah aradı eşim, hadi ben geliyorum hazırlan diye saat9 gibi.
kalktım hazırlandım, gittik artık, antibiyotik ve bi kaç ilaç daha verdi doktor.
birde alerjin yoksa birde iğne yapalım dedi, bende tırstım
yok yapmayalım dedim, alerjim yokta kalsın dedim, o da bişey demedi iyi kalsın dedi:)
sonra eşim beni eve bırakıp işe gitti.

bugün benim aylık gün oturmam vardı, tekrar yeniden başladık bu ay, ama böyle hasta olunca bu ay gidemicem, gitmicem yani malesef
neyse sağlık olsun bakalım, halim olsa gitcektim ama kendime güvenemedim hiç, hiç dermanım yok çünkü.

hadi öpüyorum herkesleri:)

Son düzenleme:

ve aleyküm selam canım......

azda işler değiller ama canım......
sen neden halsizsin? sendemi tutuluyon yoksa bizim gibi
aman koru kendini canım, adaçayı iç istersen 10dk demleyerek, hem koruyucu olur, hemde güç veriyo....
kolay gelsin.....

HAFTANIN 1.si _________ - 1,3 kg. ___________ Asumanzeynep

HAFTANIN 2.si _________ - 0,8 kg. _________ Nursena :81:

HAFTANIN 3.sü ________ - 0,6 kg. _____________ Katrem

tebrikler kızlar:)
asuman ablam:)))) ooooooooooooo:))))

Geçmiş olsun yasemin ablacım inşallah başlamadan biter

Çalışan kızlar kolay gelsinnnnnn öpüyorum

Evde olanlarıda öpüyom canım onları ayırırmıyım hiç

selamun aleyküm güzeller
iki gündür açıp açıp okuyamadan kapatıyorum.
listeler olmuş. esracım ellerine sağlık canım hakkını helal et.
asuuuu seni çok çok tebrik ederim tabiki diğer kısceleride beraber.

elizcim seninde ellerine sağlık canım ama ama ben uzun zamandır ilk defa çok spor yaptım beni listeye almamışsın

aytencim senin hasta olduğunu okumuştum atlamışım kusura bakma canım çok geçmiş olsun. emine, zeynep, yasemin sizlerede çok geçmiş olsun güzeller
ay yine çıkmam gerekiyor hepinizi öpüyorum

Herkese selamlar
İyi haftasonları diliyorum
Elizcim ellerine sağlık canım.

kızlar sizleri de tebrik ederim.
senin de ellerine sağlık canım

ay ablacım yaa çok özür dilerim. hatta dedim dafi abla hep yapardı bu hafta tatilde diye mi yapmadı diye
gece tek gözüm kapalı yapınca böyle olmuş
uff çok utandım gerçekten. hemen yeniliyorum listeyi çok mahcup oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…