Spor birincimiz .......... Pomogranate
Spor ikincilerimiz........ nothing & penfriends2000
Spor üçüncümüz........ 1.73
Esram eline koluna emeğine sağlıkHAFTANIN 1.si _________ - 1,3 kg. ___________ Asumanzeynep
HAFTANIN 2.si _________ - 0,8 kg. _________ Nursena:81:
HAFTANIN 3.sü ________ - 0,6 kg. _____________ Katrem
Emine ablacım çok geçmiş olsun inşallah kısa zamanda atlatırsınkızlar merhaba nasılsınız dün mesai sonrası eve geldim yemekten sonra birde üşüme titreme6 kat bat6taniye altında saat 11 e kadar ısınamadım 11 den 12 kadar uyumuşum tabi öyle bir terlemişim ateşim 39,5 biraz rahatladım gece boyu ishal hastaneye gideceğim halim yok ilaçlarımı aldım sabah daha iyi idim hastanede serum falan iyi oldum şükür ..bildirim yapamayacağım diye korktum ama allahtan bir ara arkadaşın telinden girdim nete ..bi geçmiş yapayım yemeğe kalkacağım gelir benim ahali ...
Sağol kuzumselam millet ben geldim.....
elizcim spor bildirimi:
bu hafta 120dk ispor.
amin ablacım, dizinde biran önce iyi olur inşaallah ablacım.......
eşininde ağrısının olmamasına da sevindim, maşaallah, herşey yolunda gider inşaallah eşin içinde.
ablacım eşin evde çok sıkılırsa eğer; şöyle bi uçak yapımına zaman ayırabilir biraz isterseniz, hani gün içinde onu oyalar.
ama bunu yapmak için uçak yapım kitapları var, ondan almak lazım galiba, baya oyalayıcı zaman isteyen bi iş yapımı.....
şöyle bişey işte benim dediğim, belki işinize yarar diye söylemek istedim bunu.
öptümmmmm
Allaha emanet olun......
Eki Görüntüle 808674
Eki Görüntüle 808675
saf kalbini yerim:))))
Kuzum esrammm gününün güzel geçemesine çok sevindim nevinimde sölemiş ne zaman istersen bize aç içini biz seni çokkk seviyoz kuzummmmmKızlar herkese merhabaaaaaaa bu hafta bildirim günü baya aktifmiş çok güzell esracımm ellerine sağlık liste içinn bu hafta kötü sonuç aldım ama nedenini spor yapmamama bağlıyorumm
Amaaaa bugün çok güzel bi gün geçirdim sabah burdan erzuruma gittim 1,5 saat sürüyor yol sonra doktora görüdüm salak yaaa sinir etti beni kadına o kadar anlattım başımdan geçenleri bana dediği şu birini sevmişsin güvenmişsin evlenmişsin olmamışşş bitmiş normalllla havleee sana normal bir de gel bana sor be hatunn en sondada dediği cümle hımmm depresyondasınn !!! Hadi yaaa ben hiç bilmiyordummm sinir şeyy işte neyse ilaç yazdı çıktım banka ve kayıt işlerimi hallettim yemek yedim arkadaşımla çay içtim falan sonra eve döndümm
Haa bu arada lcw mağazasına gittim panrolon denedim bedenimi merak ediyordum 44 bedenin içine girdimmmkottada 36 beden skinny kot oldu ama sevmiyorum skinny kotları ama 44 beden siyah bir pantolon aldım gaza geldimmm valla bu modumu çok yükseltti aynada kendime doyamadımmm foto eklicem kızlarr inşallahhh
Artık derslerde başlar keşke işlerde biraz hafifleseeeee
Şimdi kendime bi gerilim filmi açıp izlicemm duyguşun tavsiyesiyle davetsizi izlicem yorumları yazarım kızlar çok merak ediyorum kahvemide içtim yanımda kuru dut var didikliyorum onu bazen ve suyumuda aldım missss
Esrammmmm:119::119:
Bunlar sanaaa fıstığımmm anladın sen onu
Gelelim banaaa
Nolur bana gonul koymayınn aslında yazmak istiyorum ama kimsenin başını ağırtmak istemedim daha sık yazıcamm gerçi her gün menümü yazmaya özen gösteriyorum ama sizlere vakit ayırmayıda çok istiyorummm Esra asuman abla dafi abla aynur yasemin zehra nilay eliz nevin 1,73 yena yolcu ve diğer herkessssss aklımdasınız yüreğimdesinizzzzz
Filizcimmm sabah yine bildirimimi yapmışsın çok teşekkür ederim dışardaydım ben
Kızlar tebrik ederim[table="width: 300"]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]400 dk[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nothing&panfriends2000[/td]
[td]240 dk[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1.73[/td]
[td]180 dk[/td]
[/tr]
[tr]
[td]clutch[/td]
[td]140 dk[/td]
[/tr]
[tr]
[td]meyra__[/td]
[td]120 dk[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esrammm00[/td]
[td]100 dk[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nursena[/td]
[td]100 dk[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
sevgili dostlar;uzun zamandır kk yı takip ediyorum ve üye olmştm geçen sene.ama ilk defa 2 gündür bir şeyler yazıyorum forumda.yani aranızda yeniyim.benimde sorunm kilom.birde bu kiloyu verdikten sonraki et sarkmalarını düşünüyorum.onları nasıl düzeltebilizki?yani düzeltme gibi bir şansımız varmı.ben kiloyu verdikten sonra yoğun bir spor yaparım diye düşünüyorum...şu an zaten çok hareketli bir yaşamım var,hatta başımı kaşıyacak vaktim olmadığı için anca bu saatlerde nete girebiliyorum.ben de 2 bebek var ve çok kötüler.fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar..
Günaydınlar,
hepinize mutlu güzel haftasonları diliyorum. eşim mesaiye gidecek, ben de yalnızım evde. işlerimi halledeyim biraz..
Emine abla çok geçmiş olsun, inşallah düzelirsin bugün.
Zeynepcim sana da geçmiş olsun canım, neden çıktı acaba tansiyonun :26:
Dafi ablam, Nevincim görünüyor aşağıda
gidip kahvaltı hazırlayayım, görüşmek üzere.
kimyagerhayriye
bende sizlere katılmak istiyorum şu an 99 kiloyum hedefim 75 kaç ayımı alır sizce ?
Selamün aleykümm...
günaydın dicektim ama nerdeyse öğlen olmuş....halsizim bir sürü iş beni bekliyo...çamaşır yıkıcam ütü yapılcak akşam mutfağımı toplıyamadım oraya bi el atmam lazım..bide akşam anneme gitcekmişiz çocuklara yıkamalıyım çanta hazırlamalıyım..ay çok bişey değiller ama halim olmadığı için gözümde büyüyolar...
HAFTANIN 1.si _________ - 1,3 kg. ___________ Asumanzeynep
HAFTANIN 2.si _________ - 0,8 kg. _________ Nursena:81:
HAFTANIN 3.sü ________ - 0,6 kg. _____________ Katrem
günaydınnnnn
mutlu hafta sonları olsun hepimize
çalışan güzellere iyi çalışmalar
grip modasına bende uydum hava değişimi sıcak soğuk hep o moddayım geçer gibi yapıp beni kandırıyor artı regl :2
ESRAM& ELİZİM Ellerinize emeğinize sağlıkk kuzularr
listedeki güzelleride tebrik ederimmmmm emek artı başarı işteee
Evde olanlarıda öpüyom canım onları ayırırmıyım hiç
senin de ellerine sağlık canımElizcim ellerine sağlık canım.
kızlar sizleri de tebrik ederim.
selamun aleyküm güzeller
iki gündür açıp açıp okuyamadan kapatıyorum.
listeler olmuş. esracım ellerine sağlık canım hakkını helal et.
asuuuu seni çok çok tebrik ederim tabiki diğer kısceleride beraber.
elizcim seninde ellerine sağlık canım ama ama ben uzun zamandır ilk defa çok spor yaptım beni listeye almamışsın
aytencim senin hasta olduğunu okumuştum atlamışım kusura bakma canım çok geçmiş olsun. emine, zeynep, yasemin sizlerede çok geçmiş olsun güzeller
ay yine çıkmam gerekiyor hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?