Kızlar herkese merhabaaaaaaa bu hafta bildirim günü baya aktifmiş çok güzell esracımm ellerine sağlık liste içinn bu hafta kötü sonuç aldım ama nedenini spor yapmamama bağlıyorumm
Amaaaa bugün çok güzel bi gün geçirdim sabah burdan erzuruma gittim 1,5 saat sürüyor yol sonra doktora görüdüm salak yaaa sinir etti beni kadına o kadar anlattım başımdan geçenleri bana dediği şu birini sevmişsin güvenmişsin evlenmişsin olmamışşş bitmiş normalllla havleee sana normal bir de gel bana sor be hatunn en sondada dediği cümle hımmm depresyondasınn !!! Hadi yaaa ben hiç bilmiyordummm sinir şeyy işte neyse ilaç yazdı çıktım banka ve kayıt işlerimi hallettim yemek yedim arkadaşımla çay içtim falan sonra eve döndümm
Haa bu arada lcw mağazasına gittim panrolon denedim bedenimi merak ediyordum 44 bedenin içine girdimmmkottada 36 beden skinny kot oldu ama sevmiyorum skinny kotları ama 44 beden siyah bir pantolon aldım gaza geldimmm valla bu modumu çok yükseltti aynada kendime doyamadımmm foto eklicem kızlarr inşallahhh
Artık derslerde başlar keşke işlerde biraz hafifleseeeee
Şimdi kendime bi gerilim filmi açıp izlicemm duyguşun tavsiyesiyle davetsizi izlicem yorumları yazarım kızlar çok merak ediyorum kahvemide içtim yanımda kuru dut var didikliyorum onu bazen ve suyumuda aldım missss
Esrammmmm:119::119:
Bunlar sanaaa fıstığımmm anladın sen onu
Gelelim banaaa
Nolur bana gonul koymayınn aslında yazmak istiyorum ama kimsenin başını ağırtmak istemedim daha sık yazıcamm gerçi her gün menümü yazmaya özen gösteriyorum ama sizlere vakit ayırmayıda çok istiyorummm Esra asuman abla dafi abla aynur yasemin zehra nilay eliz nevin 1,73 yena yolcu ve diğer herkessssss aklımdasınız yüreğimdesinizzzzz
Filizcimmm sabah yine bildirimimi yapmışsın çok teşekkür ederim dışardaydım ben
HAFTANIN 1.si _________ - 1,3 kg. ___________ Asumanzeynep
HAFTANIN 2.si _________ - 0,8 kg. _________ Nursena:81:
HAFTANIN 3.sü ________ - 0,6 kg. _____________ Katrem
bikac haftadir listedeyim bu hfta grd olsa eksi bi birincilik koltuğuna yerlesemedim bak cok pis hirs yaptim kaydircam ayağını asu hsftaya
Tebrik ederim kkizlar veren veremeyen bu yola bas koyan topikdaslarimi
canım sende bizim aklımızdasın...günün güzel geçmesine sevindim...
doktor çok aydınlatmış seni... kolay değil yaşadıkların hepimiz hayattan neler bekliyorduk neler yaşıyoruz çünkü imtihandayız ama fark ne biliyor musun kitabı açıp bakmak serbest...
herkesin sınandığı sabıra davet edildiği bir şey var hayatta...mutlu olmanı canı gönülden istiyorum...evet sevdin güvendin olmadı belkide şanslıydın canım bunun farkına çok yıllar sonrada varabilirdin...belki çocuğun olurdu da hiç istemediğin bir hayata devam etmek durumunda kalırdın inan ki bu seni daha çok yıpratırdı...
hem anlatınca başımızı ağrıtmazsın kendin rahatlarsın isteyen okur isteyen okumaz o konuda rahat ol canım..bu hayat kilo vermekten ibaret değil..öpüyorum seni...
bu gün bana ne oldu bılmıyorum..tatlı krızım tuttu...2 tane çıkolata yedımm.4 gündür güzel gıdıodu aslında..moralımı bozmamaya çalışıyorumm ama tekrar bırakma korkusuda sarmıyo değil..neyse yarın kaldığım yerden devam edıcem ınşallah..
bıde burda bellı aralıklarla kaç kılo olduğumuzu mu söylüyoruz? herkese sevgiler....
ZEYNEBİM geçmiş olsun anneemmmm
ESRAM üzme kuzum kendini , zamanla herşey dahada yoluna girecektir , dahada güzel olacaktır umarım , Nevinime katılıyorum , ya çok daha sonraları yaşasaydın bu durumları , kimse senin güzel canından daha önemli değil , şimdi pozitif düşün , önüne bak cücüğğüümmm
buarada bende Erzurum mezunuyum , sen Erzurum deyince üni anılarım canlandı bi andaa
selammm...
Meyracım Nilaycım ok geçmişolsun çok iyi anlıyorum sizi bu hastalık acayip benimde yakındır bugün çok üşüdüm hastaneye ilk kez gittim baya tepede imiş nasıl esiyordu...
öğleden sonra baya kötüydüm yemek falan yapamamıştım böyle geçiştirdim işte...onları bile eşim hazırladı getirdi ben yedim...meğer tansiyonum yükselmiş oyüzden kötüleşmişim...baş ve göz ağrısıyla başladı ensede zonklama ellerimde bacaklarımda titremeyle devam etti bir ara namaz kılarken bayılıcam sandım korktum...eşimi aradım erken geldi sağolsun..neyse baya düzeldi sersemliği var şimdi...uyuyup dinlenince odar geçer inşallah...
Spor birincimiz .......... Pomogranate
Spor ikincilerimiz........ nothing & penfriends2000
Spor üçüncümüz........ 1.73
hay Allahım, çok geçmiş olsun canım
dinlenince yarına bişeyin kalmaz inşaallah......
öpüyorum
ZEYNEBİM geçmiş olsun anneemmmm
ESRAM üzme kuzum kendini , zamanla herşey dahada yoluna girecektir , dahada güzel olacaktır umarım , Nevinime katılıyorum , ya çok daha sonraları yaşasaydın bu durumları , kimse senin güzel canından daha önemli değil , şimdi pozitif düşün , önüne bak cücüğğüümmm
buarada bende Erzurum mezunuyum , sen Erzurum deyince üni anılarım canlandı bi andaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?