Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar herkese merhabaaaaaaa bu hafta bildirim günü baya aktifmiş çok güzell esracımm ellerine sağlık liste içinn bu hafta kötü sonuç aldım ama nedenini spor yapmamama bağlıyorumm

Amaaaa bugün çok güzel bi gün geçirdim sabah burdan erzuruma gittim 1,5 saat sürüyor yol sonra doktora görüdüm salak yaaa sinir etti beni kadına o kadar anlattım başımdan geçenleri bana dediği şu birini sevmişsin güvenmişsin evlenmişsin olmamışşş bitmiş normalll la havleee sana normal bir de gel bana sor be hatunn en sondada dediği cümle hımmm depresyondasınn !!! Hadi yaaa ben hiç bilmiyordummm sinir şeyy işte neyse ilaç yazdı çıktım banka ve kayıt işlerimi hallettim yemek yedim arkadaşımla çay içtim falan sonra eve döndümm

Haa bu arada lcw mağazasına gittim panrolon denedim bedenimi merak ediyordum 44 bedenin içine girdimmm kottada 36 beden skinny kot oldu ama sevmiyorum skinny kotları ama 44 beden siyah bir pantolon aldım gaza geldimmm valla bu modumu çok yükseltti aynada kendime doyamadımmm foto eklicem kızlarr inşallahhh

Artık derslerde başlar keşke işlerde biraz hafifleseeeee

Şimdi kendime bi gerilim filmi açıp izlicemm duyguşun tavsiyesiyle davetsizi izlicem yorumları yazarım kızlar çok merak ediyorum kahvemide içtim yanımda kuru dut var didikliyorum onu bazen ve suyumuda aldım missss

Esrammmmm :119::119:

Bunlar sanaaa fıstığımmm anladın sen onu

Gelelim banaaa

Nolur bana gonul koymayınn aslında yazmak istiyorum ama kimsenin başını ağırtmak istemedim daha sık yazıcamm gerçi her gün menümü yazmaya özen gösteriyorum ama sizlere vakit ayırmayıda çok istiyorummm Esra asuman abla dafi abla aynur yasemin zehra nilay eliz nevin 1,73 yena yolcu ve diğer herkessssss aklımdasınız yüreğimdesinizzzzz

Filizcimmm sabah yine bildirimimi yapmışsın çok teşekkür ederim dışardaydım ben

selammm...

bugün uğrayamadım yine...eve yeni girdim çok yoruldum...

Filizcim ben bugün doktor işini senle konuştuktan sonra birden bir ışık çaktı bende adetimin ikinci günüydü bugün...birde işyerinde işler de azdı hemen aradım doktoru randevu aldım...ve kontrole gittim..eğer bugün gitmesem 2 ay sonraya kalıcaktı çünkü bir dahaki adetim bayrama geliyor...içim rahatladı kistim aynı fazla bi değişiklik yok ama kafamı kurcalıyordu Allah razı olsun vesile oldun...

sevgili Esra ve Meyra...kuzularım havalardan bir gerginlik mi oldu ne oldu...ikinizde haklısınız kendinizce...ama ne olursa olsun burda internet ortamında kurulmuş sıcacık arkadaşlıklar dostluklar var belki hiç kimseye anlatılmamış paylaşılanlar var...böyle bir konu için kimse kırılmasın ama ortada bir gerçek var ki...burada herkesi takip edip liste hazırlamak ayrı bir emektir..kul hakkıdır...zamandır...Esra'nın daha önce uyardığını görmemiş olabilirsiniz...bir de evde olunca vaktin ne zaman ne kadar hızlı geçtiği fark edilmiyor...bende evdeyken öyleydi...unutulabilir...geç kalınabilir..yani ortada bir problem yok ama mukayese yapmak belli ki Esrayı üzmüş...oda ani çıkış yapmış...Yena'nın yeri apayrıdır ona diyecek yok uzun süredir bu sorumluluğu karşılıksız üstlenmiş...(bu arada Yena çok özledim seni)...en büyük sorumluluk bildirim yapan bizlere de düşüyor...canlarım ikinizi de seviyorum....

Meyracım Nilaycım ok geçmişolsun çok iyi anlıyorum sizi bu hastalık acayip benimde yakındır bugün çok üşüdüm hastaneye ilk kez gittim baya tepede imiş nasıl esiyordu...

herkese Allah şifa versin...meyveye ağırlık verelim...adaçayı ve ıhlamur boğaz ağrısı için iyi gelir...zaten bilirsiniz ama hatırlatmakta fayda var...

şimdi yemekte yok bende halde yok yapıcak bişeler uydurayım herif gelmeden

canım sende bizim aklımızdasın...günün güzel geçmesine sevindim...

doktor çok aydınlatmış seni... kolay değil yaşadıkların hepimiz hayattan neler bekliyorduk neler yaşıyoruz çünkü imtihandayız ama fark ne biliyor musun kitabı açıp bakmak serbest...

herkesin sınandığı sabıra davet edildiği bir şey var hayatta...mutlu olmanı canı gönülden istiyorum...evet sevdin güvendin olmadı belkide şanslıydın canım bunun farkına çok yıllar sonrada varabilirdin...belki çocuğun olurdu da hiç istemediğin bir hayata devam etmek durumunda kalırdın inan ki bu seni daha çok yıpratırdı...

hem anlatınca başımızı ağrıtmazsın kendin rahatlarsın isteyen okur isteyen okumaz o konuda rahat ol canım..bu hayat kilo vermekten ibaret değil..öpüyorum seni...

HAFTANIN 1.si _________ - 1,3 kg. ___________ Asumanzeynep

HAFTANIN 2.si _________ - 0,8 kg. _________ Nursena :81:

HAFTANIN 3.sü ________ - 0,6 kg. _____________ Katrem

ellerine sağlık kuzucum emeğine sağlık

bikac haftadir listedeyim bu hfta grd olsa eksi bi birincilik koltuğuna yerlesemedim bak cok pis hirs yaptim kaydircam ayağını asu hsftaya
Tebrik ederim kkizlar veren veremeyen bu yola bas koyan topikdaslarimi

nursenam sırada bende varım 2.lik de bende olsa barime

Ne güzel yazmışsın nevinnn sözlerin beni çok mutlu etti gerçekten çok teşekkür ederimmmm

Böyle zamanlarda sanırım en iyi gelen şey oluyor samimi mesajlar seninki de bunlardan biriydi evet şimdi geçmiyor ama zaman ilac zaman deva herşey daha güzel olacak ileride tabi hepimiz için

Ben de çok öpüyorummmmmmm

bu gün bana ne oldu bılmıyorum..tatlı krızım tuttu...2 tane çıkolata yedımm.4 gündür güzel gıdıodu aslında.. moralımı bozmamaya çalışıyorumm ama tekrar bırakma korkusuda sarmıyo değil..neyse yarın kaldığım yerden devam edıcem ınşallah..
bıde burda bellı aralıklarla kaç kılo olduğumuzu mu söylüyoruz? herkese sevgiler....

Hayırlı akşamlar
Esracım liste için ellerine sağlık canım
Derecedeki arkadaşlarımı kutlarım kendimi deinşallah böyle devam edebilirim nursenaya makamı kaptırmak istemiyorum :)
Meyracım iyi dileklerin ve tavsiyen için teşekkürler eşim şimdilik kitap okuyor dahaçok sıkılmadı gelen giden de olunca

Aramıza hoşgeldin iki çikolata iy olmamış tabii boyutları da önemli aslında :)
Bence yarın kaldığın yerden devam etmelisin kaçamak yaptıktan sonra iyice kopmayıp devam etmek çok önemli
Bi cuma günleri kilo ve spor bildirimlerimizi yapıyoruz listeler hazırlanıyor sen de 2 haftalık paylaşımdan sonra istersen listelere dahil olabilirsin azmin bol ve daim olsun

İyi aksamlar kizlar menum berbat ama yinede yazxam
10:00 kahve 1 cay kasigi recel 1 ddilim ekmek
13:00pilav tavuk salata
15:00 elma
17:00 dondurma
21:00 hamburger menu

Kızlar bugünkü menümüde yazayımmm

Sabah
çok erken kalmıştım kahvaltı yapamadım iş yerine geçince bir açma yedim

öğlen
5 adet ızgara köfte
3 kaşık ezme salata
domates
2 bardak çay üstüne içtim

ara
bir bardak açık sütle yapılmış nescafe şekersiz
4 esmer kuru kayısı
5 fındık
7-8 kuru dut

akşam
bir tabak salata nar ekşisi bol koydum
bir bardak sodalı ayran
bir dilim kepek ekmek

Günü böyle kapatıyorum suyum 2 lt bölgesel yaptım 15 dakikar sürüyor canlarr böyle işte

bugün çok saçma geçti ama genede yazayım menümü....

kahvaltı:

yarım simit

1 salatalık

1 domates

1 dilim peynir

1 yumurtadan omlet..

ara:

2 dilim patatesli kek

1 kupa yeşilçay

akşam:

2 dilim patatesli kek

1 dilim peynir

1 kupa yeşilçay....

öğleden sonra baya kötüydüm yemek falan yapamamıştım böyle geçiştirdim işte...onları bile eşim hazırladı getirdi ben yedim...meğer tansiyonum yükselmiş oyüzden kötüleşmişim...baş ve göz ağrısıyla başladı ensede zonklama ellerimde bacaklarımda titremeyle devam etti bir ara namaz kılarken bayılıcam sandım korktum...eşimi aradım erken geldi sağolsun..neyse baya düzeldi sersemliği var şimdi...uyuyup dinlenince odar geçer inşallah...

ZEYNEBİM geçmiş olsun anneemmmm

ESRAM üzme kuzum kendini , zamanla herşey dahada yoluna girecektir , dahada güzel olacaktır umarım , Nevinime katılıyorum , ya çok daha sonraları yaşasaydın bu durumları , kimse senin güzel canından daha önemli değil , şimdi pozitif düşün , önüne bak cücüğğüümmm
buarada bende Erzurum mezunuyum , sen Erzurum deyince üni anılarım canlandı bi andaa

[table="width: 300"]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]400 dk[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nothing&panfriends2000[/td]
[td]240 dk[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1.73[/td]
[td]180 dk[/td]
[/tr]
[tr]
[td]clutch[/td]
[td]140 dk[/td]
[/tr]
[tr]
[td]meyra__[/td]
[td]120 dk[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esrammm00[/td]
[td]100 dk[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nursena[/td]
[td]100 dk[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

Spor birincimiz .......... Pomogranate
Spor ikincilerimiz........ nothing & penfriends2000
Spor üçüncümüz........ 1.73

cancagizlarım cok geciktim, kusuruma bakmayın.
gözlerimden uyku akıyor şimdi, esracım, filizcim ve nice şirine arkadaşlarım her birinize coooook teşekkür ediyorum desteginiz icin :)
sizleri çok seviyorum

Tşk ederim aynurumm duanız bana en büyük zatennnn demek sen de burda okudun gerçekten çok güzel üni. var ben çok beğeniyorum yaaa kampüsü kocaman böyle yeşillik falan huzur veriyorr bana

Bu arada kızlar foto ekledim yeni yeniiilerinden

selammm...

Meyracım Nilaycım ok geçmişolsun çok iyi anlıyorum sizi bu hastalık acayip benimde yakındır bugün çok üşüdüm hastaneye ilk kez gittim baya tepede imiş nasıl esiyordu...

sağol canım, aman dikkat et kendine canım, bol bol cvitamini al önleyici olarak.

hay Allahım, çok geçmiş olsun canım
dinlenince yarına bişeyin kalmaz inşaallah......
öpüyorum

Spor birincimiz .......... Pomogranate
Spor ikincilerimiz........ nothing & penfriends2000
Spor üçüncümüz........ 1.73

tebrikler kızlar

elizim ellerine sağlık, çok teşekkürler tüm emeklerin için......

hay Allahım, çok geçmiş olsun canım
dinlenince yarına bişeyin kalmaz inşaallah......
öpüyorum

sağol canım yaa...döndüm durdum uyuyamadım ama daha iyiyim çok şükür...bende seni öpüyorum canım...

sağol kuzum yaa...nerelerdesin sen okullar açıldı diye kayboldun sanırsam...özletme kendini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…