Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Spor birincimiz .......... Pomogranate
Spor ikincilerimiz........ nothing & penfriends2000
Spor üçüncümüz........ dafi

hepinizin önünde de özrümü diliyorum dafi ablacımdan. gözümden kaçmış, dün idrak edememişim kafam çok doluydu.

inş cnm hepbirlikte elbirliğiyle zayıflıycaz hedeflerimize ulaşıcaz hemde sağlıklı beslenmeyi hayatımıza sokmus olucaz
bende bekarken zayıftım nişanlanmamla birlikte kilo alışım başladı evlendim iice arttı benım kocanın boğazı çok açık sağolsun birazda onun etkisi var iice aştım kendimi hayatımda görmediğim rakamları gördüm ama şimdi bi azimle tabi buranın sayesinde kilo vermeye başladım inş hedefime de ulaşıcam bak senin bi hedefin daha var ve inş Rabbim gönlüne göre ikinci evladıda nasip eder cnm bu güzel hbr i duymak nasip olur bizede kızınıda Allah bağışlasın cnm onu büyütmüşsün ne güzel bende birinciyle uğraşıyorum ikinciyi hiiiiiiç düşünmüyorum beni epey hırpaladı bu oğlan oyuzden üstü kalsın

bu arada yaş kaçtı senin bide nerde oturuyosun :44:

çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin tüm hastalara buna kendimde dahil mevsim geçişi epey zorladı bizleri herkesde var hastalık malesef çabucak atlatırız inş

cnm özledik seni valla çok enerjik çok tatlı bi arkadaşımızsın yaşadıkların elbetteki kolay değil ama nevinin de dediği gibi Allahtan çocuk yok emin ol ozaman çok daha fazla yıpranırdın yani ne diyoruz herzaman beterin beteri var Rabbim bundan sonra seni doğru iyi insanlarla karşılaştırsın inşallahhh bunu çok isterim kuzum azminede hayranım süper kilo veriyosun ve dvmı da gelcek eminim bak ne güzel 44 bedene girmişssin 38 leri de görceksin eminim ben maşalllahh sana

dr da bi tuhafmış hatta sopalıkmış neysee kimisi böyle olabiliyo napcan mecbuuur haydin öptüm seni özlettirme kendini gel bolcana

sağol cnm inşallah sen olmassın bide uzun sürüyo yahu ilaçla felen hemencik iileşilmiyo inş çabucak toparlarız topikçe epey bi hastamız var malesef :2: ıhlamur içiyorum bolca limon sıkarak sabah ballı limonlu su yapıyorum süt sevmediğimden suyla yapıyorum rahatlatıyo dediğin gibi hatırlattıgın içinde tşkler cnm

amaan sorma halsizken insanın eli bişeye varmıyo benimde pek istemedi cnm ama yaptım mecburen gerçi henüz sadece çorba var ortada yanına ne yapcam bilmiyorum sende yap basitçe olsun bitsin herzaman zahmetli yemek olmaz heriflerde idare ediversinler hayde

herkese hayırlı haftasonları bugün çok mutluyum çünkü minik Prensesimin doğum günü annemle evde pasta yapıyoruz ben kremadan kaçamaklar yapıyorum ama söz yarın kaldığım yerden devam etcem bir günlük pasta ödülü sadece ondan yiyecem başka kaçamak yok

teşekkürler dafi ablacım

geçmiş olsun cnm bu ara dinlenmeye bak halsizlik vardı sende yordun demekki kendini vucüt dinlenmek istemiş artık
geçmiş olsun tkrdan

bende sizlere katılmak istiyorum şu an 99 kiloyum hedefim 75 kaç ayımı alır sizce ?

hoşgeldin aramıza inşallah hedefine ulaşırsın ama nekadr zaman alır bilemiyorum herkesin kilo veriş hızı farklı oluyo hem bi de aslolan yavaş ama kalıcı kilo vermek

günaydın canımcımm iyi yapmıssın dr a gitmekle enazından daha rahat çabuk atlatırsın hastalıgı
iğne olsaydın keşke o da daha çabuk toparlanmana yarardı kuzumm neyem korkuyon kocişin tutardı elinden
bende hiç korkmam iğneden kendim sülerim dr a bana iğne ver diye ama bu kez demedim çocuk olunca zırtpırt iğneye git gel zor oluyo diye

boşver gitsin günü felen sen evde dinlenmene bak cnmcım bu hastalık ilaç artı dinlemeyle geçiyo inş topikçene kurtuluruk

sağol cnm sana da hayırlı haftasonlarıı ayrıca en önemlisiii minik prensesin iyi ki doğmuuuuş iyi ki annesinin kollarına gelmiiiş hoşgelmiiiş Rabbim ona nice mutlu huzurlu sağlıklı şanslı güpgüzel ömür nasip etsin inşalllahh öptüm onu kocaman he bi de resim isterikkk

tamam tatlım
korktum gerçekten çocuk gibi heeee iğneden:)
ben hep iğneden korkmuşumdur zaten bildim bileli.....

yeni gördüm canım geldiğini.....
sen nasıl oldun bugün? daha iyisindir inşaallah bugün tatlım?
al dinlersen bi yandanda;
Nejat Alp Yorganda Kene Var - YouTube

az daha iyice diyeyim ama sanki daha çok farketmedi gibi uzun sürceğe benziyo kuzum tabi inş çabuk geçer
hasta olmaktan nefreeeettt ediyorummm bi tane şirin vardı hani şirinlerden neydiki o hep ondan nefret ediyorum bundan nefret ediyorum diyen nefretçi şirinmiydi onun gibi hissettim kendimi

dinliycem elbet ama afacan uyuyo uyanınca paşa izin verirse dinliycm kuzum

sen nasılsın şimci süle bakem

bak senin için netten araştırdım şimcik hemen o şirini:)))))
Somurtkan Şirin: Köydeki en anti-sosyal Şirin'dir. Her şeyden nefret eder.:)

ama sen baya kötü oldun canım, ancaktır
kıyamam.....
sanki az daha dirençliyim canım bende şuan, sağolasın

Rabbim hayırlı sağlıklı uzunnn bir ömür versin kuzucuna canım...

geçmiş olsun cnm bu ara dinlenmeye bak halsizlik vardı sende yordun demekki kendini vucüt dinlenmek istemiş artık
geçmiş olsun tkrdan

sağol canım...yatmak daha yorucu oluyo canım çocukların istekleri hiç bitmediği için...hacı yatmaza dönüyom yat kalk...oyüzdende pek dinlenemiyorum....ama akşam eşim ilgilendi çocuklarla iyi geldi bir süre haraketsiz yatmak...şidi çok daha iyiyim....

hadi yaaa..bende tam tersine ilaçlarla uzun sürüyo tedavi diye özellikle iğne isterim doktordan...

esramo iyi daha iyi olmaya bak canım. eminim sen o dr.dan daha çok kendi dr. un olursun.insanın piskolojik sorunları atlatmasının en güzel yolu herşeyi atlatabilecek kadar güçlü olduğuna, herşeye rağmen hayatın devam ettiğine, ve bu hayatta mutlu olabileceğine, hiçkimsenin kendini yıprattığına değmeyeceğine kendini inandırması ve buna gerçekten inanmasıdır. seni ne daha mutlu ediyorsa o yöne yoğunlaş. çabuk atlatacaksın canım.
bence atlatmaya başladın bile. sen herşeyin en güzeline layıksın. Allah bundan sonra hayırlılarla karşılaştırsın.
canım çok incesin. çok sağol. uğraşmana gerek yoktu. ben takıldım sana. özür dileyecek birşeyde yok ortada.

Allah hayırlı uzun ömürler versin.

yürekliler iğne konusu ile ortaya çıkıyo demek:))))
meyracım bencede iğne daha çabuk iyileşmene yardımcı olurdu. iğneden korkacak birşey yokki. ben 18 sene kendi iğnemi kendim yaptım zaman zaman yapıyorumda

ama çok ilginç ablacım kendine kendin yapman:44::44:
sağlığına bişey olmasında sakın kendin yaptığın için......

Allah hayırlı uzun ömürler versin inşallah o minik prensese, maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…