Teşekkür ederim canım inşallah gitsin bu kilolar birde bende insülin direnci yüksek (direnci düşürmeden yağ yakman mümkün değil vs) doktorum kilo vermen ve spor yapman lazım dedi. Bende başladım ve bir kızım var 5 yaşında zayıflarsam ikinciyi düşünüyoruzinşallah zayıflarım ben hamileliğime kadar sabit 63 kilo idim. Boyum 1,70 kiloda en fazla 64,4 oluyordu ama doğumdan sonra aldım daha sonra kızım bir yaşında iken diyetisyene gittim 73'e düştüm fakat zamanla birde troid hastalığım cıktı hersabah ilaç içiyorum (şişmanlatan hastalık:))) derken son 93 oldum. Artık diyetisyenlere gitmek istemiyorum hep sınırlandırıyorlar yok kibrit kutusu yok şu yok bu vs. Bende kitabı almıştım 2-3 ay önce. bu hafta okudum ve çarşamba günü başladım kısmet çok irademe sahip değilim dir. Tek iradeliğimi 6 sene önce sıgarayı bırakmakta gördüm o kadar
işimde devamlı oturarak masadayız.
Yani işin özü benim hem sağlığım için hemde ikinci bebeğim için zayıflamam lazım.. İlk defa böyle forumlara yazı yazdım ve böyle devam etmek istiyorumm:)))
Hep beraber zayıflayalım...
kızlar merhaba nasılsınız dün mesai sonrası eve geldim yemekten sonra birde üşüme titreme6 kat bat6taniye altında saat 11 e kadar ısınamadım 11 den 12 kadar uyumuşum tabi öyle bir terlemişim ateşim 39,5 biraz rahatladım gece boyu ishal hastaneye gideceğim halim yok ilaçlarımı aldım sabah daha iyi idim hastanede serum falan iyi oldum şükür ..bildirim yapamayacağım diye korktum ama allahtan bir ara arkadaşın telinden girdim nete ..bi geçmiş yapayım yemeğe kalkacağım gelir benim ahali ...
Kızlar herkese merhabaaaaaaa bu hafta bildirim günü baya aktifmiş çok güzell esracımm ellerine sağlık liste içinn bu hafta kötü sonuç aldım ama nedenini spor yapmamama bağlıyorumm
Amaaaa bugün çok güzel bi gün geçirdim sabah burdan erzuruma gittim 1,5 saat sürüyor yol sonra doktora görüdüm salak yaaa sinir etti beni kadına o kadar anlattım başımdan geçenleri bana dediği şu birini sevmişsin güvenmişsin evlenmişsin olmamışşş bitmiş normalllla havleee sana normal bir de gel bana sor be hatunn en sondada dediği cümle hımmm depresyondasınn !!! Hadi yaaa ben hiç bilmiyordummm sinir şeyy işte neyse ilaç yazdı çıktım banka ve kayıt işlerimi hallettim yemek yedim arkadaşımla çay içtim falan sonra eve döndümm
Haa bu arada lcw mağazasına gittim panrolon denedim bedenimi merak ediyordum 44 bedenin içine girdimmmkottada 36 beden skinny kot oldu ama sevmiyorum skinny kotları ama 44 beden siyah bir pantolon aldım gaza geldimmm valla bu modumu çok yükseltti aynada kendime doyamadımmm foto eklicem kızlarr inşallahhh
Artık derslerde başlar keşke işlerde biraz hafifleseeeee
Şimdi kendime bi gerilim filmi açıp izlicemm duyguşun tavsiyesiyle davetsizi izlicem yorumları yazarım kızlar çok merak ediyorum kahvemide içtim yanımda kuru dut var didikliyorum onu bazen ve suyumuda aldım missss
Esrammmmm:119::119:
Bunlar sanaaa fıstığımmm anladın sen onu
Gelelim banaaa
Nolur bana gonul koymayınn aslında yazmak istiyorum ama kimsenin başını ağırtmak istemedim daha sık yazıcamm gerçi her gün menümü yazmaya özen gösteriyorum ama sizlere vakit ayırmayıda çok istiyorummm Esra asuman abla dafi abla aynur yasemin zehra nilay eliz nevin 1,73 yena yolcu ve diğer herkessssss aklımdasınız yüreğimdesinizzzzz
Filizcimmm sabah yine bildirimimi yapmışsın çok teşekkür ederim dışardaydım ben
selammm...
bugün uğrayamadım yine...eve yeni girdim çok yoruldum...
Filizcim ben bugün doktor işini senle konuştuktan sonra birden bir ışık çaktı bende adetimin ikinci günüydü bugün...birde işyerinde işler de azdı hemen aradım doktoru randevu aldım...ve kontrole gittim..eğer bugün gitmesem 2 ay sonraya kalıcaktı çünkü bir dahaki adetim bayrama geliyor...içim rahatladı kistim aynı fazla bi değişiklik yok ama kafamı kurcalıyordu Allah razı olsun vesile oldun...
sevgili Esra ve Meyra...kuzularım havalardan bir gerginlik mi oldu ne oldu...ikinizde haklısınız kendinizce...ama ne olursa olsun burda internet ortamında kurulmuş sıcacık arkadaşlıklar dostluklar var belki hiç kimseye anlatılmamış paylaşılanlar var...böyle bir konu için kimse kırılmasın ama ortada bir gerçek var ki...burada herkesi takip edip liste hazırlamak ayrı bir emektir..kul hakkıdır...zamandır...Esra'nın daha önce uyardığını görmemiş olabilirsiniz...bir de evde olunca vaktin ne zaman ne kadar hızlı geçtiği fark edilmiyor...bende evdeyken öyleydi...unutulabilir...geç kalınabilir..yani ortada bir problem yok ama mukayese yapmak belli ki Esrayı üzmüş...oda ani çıkış yapmış...Yena'nın yeri apayrıdır ona diyecek yok uzun süredir bu sorumluluğu karşılıksız üstlenmiş...(bu arada Yena çok özledim seni)...en büyük sorumluluk bildirim yapan bizlere de düşüyor...canlarım ikinizi de seviyorum....
Meyracım Nilaycım ok geçmişolsun çok iyi anlıyorum sizi bu hastalık acayip benimde yakındır bugün çok üşüdüm hastaneye ilk kez gittim baya tepede imiş nasıl esiyordu...
herkese Allah şifa versin...meyveye ağırlık verelim...adaçayı ve ıhlamur boğaz ağrısı için iyi gelir...zaten bilirsiniz ama hatırlatmakta fayda var...
şimdi yemekte yok bende halde yok yapıcak bişeler uydurayım herif gelmeden
selamun aleyküm güzeller
iki gündür açıp açıp okuyamadan kapatıyorum.
listeler olmuş. esracım ellerine sağlık canım hakkını helal et.
asuuuu seni çok çok tebrik ederim tabiki diğer kısceleride beraber.
elizcim seninde ellerine sağlık canım ama ama ben uzun zamandır ilk defa çok spor yaptım beni listeye almamışsın
aytencim senin hasta olduğunu okumuştum atlamışım kusura bakma canım çok geçmiş olsun. emine, zeynep, yasemin sizlerede çok geçmiş olsun güzeller
ay yine çıkmam gerekiyor hepinizi öpüyorum
bugün çok saçma geçti ama genede yazayım menümü....
kahvaltı:
yarım simit
1 salatalık
1 domates
1 dilim peynir
1 yumurtadan omlet..
ara:
2 dilim patatesli kek
1 kupa yeşilçay
akşam:
2 dilim patatesli kek
1 dilim peynir
1 kupa yeşilçay....
öğleden sonra baya kötüydüm yemek falan yapamamıştım böyle geçiştirdim işte...onları bile eşim hazırladı getirdi ben yedim...meğer tansiyonum yükselmiş oyüzden kötüleşmişim...baş ve göz ağrısıyla başladı ensede zonklama ellerimde bacaklarımda titremeyle devam etti bir ara namaz kılarken bayılıcam sandım korktum...eşimi aradım erken geldi sağolsun..neyse baya düzeldi sersemliği var şimdi...uyuyup dinlenince odar geçer inşallah...
bende sizlere katılmak istiyorum şu an 99 kiloyum hedefim 75 kaç ayımı alır sizce ?
günaydın millet:)
ben bugün erkenciyim:)
eşim dün akşam ben çok yorgunum, sende yarına kadar idare edebilicek haldesin yarın gündüz gideriz doktora dedi:111::111:
bende iyi olur dedim, ne diyim başka:111::111:
vesselam sabah aradı eşim, hadi ben geliyorum hazırlan diye saat9 gibi.
kalktım hazırlandım, gittik artık, antibiyotik ve bi kaç ilaç daha verdi doktor.
birde alerjin yoksa birde iğne yapalım dedi, bende tırstım
yok yapmayalım dedim, alerjim yokta kalsın dedim, o da bişey demedi iyi kalsın dedi:)
sonra eşim beni eve bırakıp işe gitti.
bugün benim aylık gün oturmam vardı, tekrar yeniden başladık bu ay, ama böyle hasta olunca bu ay gidemicem, gitmicem yani malesef
neyse sağlık olsun bakalım, halim olsa gitcektim ama kendime güvenemedim hiç, hiç dermanım yok çünkü.
hadi öpüyorum herkesleri:)
herkese hayırlı haftasonlarıbugün çok mutluyum çünkü minik Prensesimin doğum günü annemle evde pasta yapıyoruz ben kremadan kaçamaklar yapıyorum ama söz yarın kaldığım yerden devam etcem bir günlük pasta ödülü sadece ondan yiyecem başka kaçamak yok
günaydın canımcımmiyi yapmıssın dr a gitmekle enazından daha rahat çabuk atlatırsın hastalıgı
iğne olsaydın keşke o da daha çabuk toparlanmana yarardı kuzumm neyem korkuyon kocişin tutardı elinden
bende hiç korkmam iğneden kendim sülerim dr a bana iğne ver diye ama bu kez demedim çocuk olunca zırtpırt iğneye git gel zor oluyo diye
boşver gitsin günü felen sen evde dinlenmene bak cnmcım bu hastalık ilaç artı dinlemeyle geçiyo inş topikçene kurtuluruk
tamam tatlım
korktum gerçekten çocuk gibi heeee iğneden:)
ben hep iğneden korkmuşumdur zaten bildim bileli.....
yeni gördüm canım geldiğini.....
sen nasıl oldun bugün? daha iyisindir inşaallah bugün tatlım?
al dinlersen bi yandanda;
Nejat Alp Yorganda Kene Var - YouTube
az daha iyice diyeyim ama sanki daha çok farketmedi gibi uzun sürceğe benziyo kuzum tabi inş çabuk geçer
hasta olmaktan nefreeeettt ediyorummmbi tane şirin vardı hani şirinlerden neydiki o hep ondan nefret ediyorum bundan nefret ediyorum diyen nefretçi şirinmiydi onun gibi hissettim kendimi
dinliycem elbet ama afacan uyuyo uyanınca paşa izin verirse dinliycm kuzum
sen nasılsın şimci süle bakem
herkese hayırlı haftasonlarıbugün çok mutluyum çünkü minik Prensesimin doğum günü annemle evde pasta yapıyoruz ben kremadan kaçamaklar yapıyorum ama söz yarın kaldığım yerden devam etcem bir günlük pasta ödülü sadece ondan yiyecem başka kaçamak yok
geçmiş olsun cnm bu ara dinlenmeye bak halsizlik vardı sende yordun demekki kendini vucüt dinlenmek istemiş artık
geçmiş olsun tkrdan
tamam tatlım
korktum gerçekten çocuk gibi heeee iğneden:)
ben hep iğneden korkmuşumdur zaten bildim bileli.....
yeni gördüm canım geldiğini.....
sen nasıl oldun bugün? daha iyisindir inşaallah bugün tatlım?
al dinlersen bi yandanda;
Nejat Alp Yorganda Kene Var - YouTube
hadi yaaa..bende tam tersine ilaçlarla uzun sürüyo tedavi diye özellikle iğne isterim doktordan...
canım çok incesin. çok sağol. uğraşmana gerek yoktu. ben takıldım sana. özür dileyecek birşeyde yok ortada.Herkese selamlar
İyi haftasonları diliyorum
senin de ellerine sağlık canım
ay ablacım yaa çok özür dilerim. hatta dedim dafi abla hep yapardı bu hafta tatilde diye mi yapmadı diye
gece tek gözüm kapalı yapınca böyle olmuş
uff çok utandım gerçekten. hemen yeniliyorum listeyiçok mahcup oldum
Allah hayırlı uzun ömürler versin.herkese hayırlı haftasonlarıbugün çok mutluyum çünkü minik Prensesimin doğum günü annemle evde pasta yapıyoruz ben kremadan kaçamaklar yapıyorum ama söz yarın kaldığım yerden devam etcem bir günlük pasta ödülü sadece ondan yiyecem başka kaçamak yok
meyracım bencede iğne daha çabuk iyileşmene yardımcı olurdu. iğneden korkacak birşey yokki. ben 18 sene kendi iğnemi kendim yaptımyürekliler iğne konusu ile ortaya çıkıyo demek:))))
esramo iyi daha iyi olmaya bak canım. eminim sen o dr.dan daha çok kendi dr. un olursun.insanın piskolojik sorunları atlatmasının en güzel yolu herşeyi atlatabilecek kadar güçlü olduğuna, herşeye rağmen hayatın devam ettiğine, ve bu hayatta mutlu olabileceğine, hiçkimsenin kendini yıprattığına değmeyeceğine kendini inandırması ve buna gerçekten inanmasıdır. seni ne daha mutlu ediyorsa o yöne yoğunlaş. çabuk atlatacaksın canım.
bence atlatmaya başladın bile. sen herşeyin en güzeline layıksın. Allah bundan sonra hayırlılarla karşılaştırsın.
canım çok incesin. çok sağol. uğraşmana gerek yoktu. ben takıldım sana. özür dileyecek birşeyde yok ortada.
Allah hayırlı uzun ömürler versin.
meyracım bencede iğne daha çabuk iyileşmene yardımcı olurdu. iğneden korkacak birşey yokki. ben 18 sene kendi iğnemi kendim yaptımzaman zaman yapıyorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?