Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

oh ne güzel sohbet etmişsiniz beni de çekiştirmişsiniz maşallah:)
nursenayı ben geçeceğim tabii ki nursena beni yakalayamaz
yenacım eşine geçmiş olsun canım
esracım da gelmiş çok sevindim
ben de 7 de kalkacağım herkese Allah rahatlık versin

ohhh be Esra rahatladım yaa sabah sabah....

Yena ablam sen bitanesin bu trenin lokomotifiiiiiiii

herkese günaydın sabah 6 da uyandım yine, kızımın çorbasını yaptım ara ara öksürüyor onun için de ıhlmıur ve zencefil ve kuru nane karıştırdım limon da attım demledim içirecem gün içerisinde kendim de içecem :)
bende keyifler iyi gibi de kızçem hayırlısıyla bi iyileşsin tamamdır...
annem gitti ya kocişim yemekleri ben yaparım dediii kıyamam ne mutlu etti beni sen sadece kızımızla ilgilen ben yemeği yaparım diyooorrr
şimdi yine aynurum gibi okul yolu düz gider şarkısını söyliceem
bu aradaaa benle kapışın da azcık aşka şevke geleyimm yaaa nursena ve asucum kıskandım kapışmanızı aceba bana da mı bi el atsanız Esra cücüşü kıyamıyor bana laf atmayaaaa

Aytencim günaydın

büyük bir iç ferahlığıyla günaydınnnnnnn güzeller

akşam Yenam girmiş ben çıkmışım ya ama çok ağırlık basmıştı spor sonrası ölü gibi uyuyorum

Yenam yenamm sana ne demeli bilmiyorum

bugün bu hafta günümüz güzel ve az kalorili geçsin sevgiyle kalın

Günaydın hatun kişiler..

Huzurlu,başarılı ve az kalorili bir gün olması dileğiyle muaahhh diye öpüyorum hepinizi..

--

Aytennciğim geçmiş olsun miniğe umarım ilerlemeden atlatırsınız...

duyan da ben yaptım sanacak, aşk olsun. zaten adım çıkmış 9a..

iyi geceler tekrardan.

Esracim bu aramizda bir espri zaten oyle degilmi? Kimsenin bisey bilmesine gerek yok.

Son düzenleme:

Ne demeli,ne demeli..YENA insanı artık şu boğazını tut demeli,100 yıldrı yiyosun da ne oluyor hep aynı tat,hep aynı pişmanlık demeli..

yaseminciğim mucksss..

yena burda menu bıle yazılmıyor ALLAH askına. spor yapan sayılı kısı. yıllardır sabıt kılosunda kalan kısı okadar cok kı. bıldırım saatının bıle sabah yapılabılecegını cogu kısı dusunmuyor aksama aaaaaaa ben unutmusum dıyor. bu topıktekı cogu kısı bu ısı cıddıye almıyor kımse kımseye yanlıs yapıyorsun yanlıs yoldasın toparlan demıyor burası dıyet topıgınden cok cok oteye cıkmıs. dısıplın de goremıyorum azım de. ben buraya buyuk umutlar ıle gelmıstım benzer kılodakı kısılerden umut ve guc alacaktım evet guzel ınsanlar tanıdım guzel sohbetler ettık ama dıyet anlamında hıcbır fayda gormedım hatta yazılmayan menuler yorumlanmayan menuler sureklı sureklı sohbetler. esra kac yıllık arkadasınız kac yıldır uzuldu herkes dızı muhabbetı yapıyor esra don sensız olmaz denılmıyor. esra da olmayınca kım burayı dısıplıne sokacaktı merak edıyorum esra ve bırkac kısı dısında menu yazan bıle yok

sen yoruldugun ıcın lısteyı devraldı mecbur bıle degıldı ama bunun kıymetı bıle olmadı

dedıgım gıbı cok guzel ınsanlar tanıdım burda. ozleyecegım sızlerı ama esra donse bıle ben buraya donmeyecegım cunku umdugum hıcbırseyı alamadım benı gaza getırecek yarıs ıcınde olabılecegım kapasıte bırını goremedım aksıne ben emek verıyorum kımse emek vermıyor ama yıne de kılo verıyor dıye kendımı yemek ıstemıyorum

bunlar uzun zamandır dusuncelerımdı ama madem kı bır ıse gırdın devam et dıyordum kendıme. ayrıca dedıgım gıbı sevdıgım ınsanlar oldu burda. burada olmak ıstedım ama ozellıkle Esradan sonra yasananlar benı cok dusundurdu cok soguttu burdan.

benım yapım bu maalesef. kardesım bıldırım saatı dıye bırseyı herkes bılır dıyen yok. meyra, esra gıdıyorum derken lısteyı ben devralıyım demen arkasından davul calmak gıbı olur dıyen yok

hepınız ALLAHA emanet olun kusura bakmayın cogu kısılerın yok yıllardır arkadasız demesıne ragmen lay lom devam etmesını ben kaldıramadım kaldıran varsa buyursun kalsın burda. ben yokummmmmmmm

ınsaallah herkes hedefledıgı kılolara duserrrrrr saglıklı olurrrrr

sedef ben burda olmayacagım artık. kendı topıgımdeyım artık sureklı. sormak ıstedıgın bırsey olursa sorabılırsın bana ayrıca emınım esra da cok yardımcı olur aynı hastalıgı olmasa da bılgılı ve bılınclı bır ınsan cunku.

basarılar kolaylıklar dılıyorummmm

karatay dıyetının bıze uyan tarafları var ama bır dıyet omur boyu saglıklı beslenme seklınde olmalı. omur boyu meyveyı hayatımızdan cıkaramayız kaldı kı ben cok mutsuz olurum oyuzden bır yıl yapıp, bır yıl sonra yapmayacagım bır dıyet bana mantıklı gelmez. ha tabıkı faydalanıyorum dogal recel dogal tereyag herseyın dogal olanını tuketmeye calısıyorum mesela

tırnagım her yıl battı, gecen kıs da yıne operasyon gecırdım bır ay spor yasaktı 20 gun dıkıslerı vardı zaten. tsk ederım

Gunydın kızlarrrr

Filizcim iyi okumamıssın sanırım liteyi ben alayım dediğinde yanlıs oldunu istemediğimi söyledim meyraya bi kac arkadasimda onayladı istemediğimizi
Sonucta ikisi arsında gecen sorun sen karısmaya kalktın ilk basta sonra vazgeçtin zaten esra gerekli cevabı verdi meyray a sert bi sekilde daha faza uzatmk istemediğimizden dolayı konu kapansın dedikce ısıtıp ısıtıp önümüze koyamayızki biraz yapıcı olmamız lazım yıkıcı deil

Diziye gelince ben ilk actım konuyu normal hayttan konusm yasağı yok

Seni kıskanan teyze kızınmıydı tm hatırlmıyorum gelen misafirini klariferin onünü açtığını temizlik yaptığını makyajlarını nasıl konusuyosak dizide konusmk normal
Kalip kalmaman keyfi her zaman kapımız açık gelene
Gidersende alllah yolunu açık etsin

Son düzenleme:

gel ozaman bır de bunu esraya sor. nasıl hıssettıgınden haberınız var mı acaba ???????? yok cunku sormadınız bıle.

kaldı kı ben sen ya da o kısı bu kısı dıye ısım vererek konusmadım ustune alındıgına gore demekkı hatalı oldugunu dusunuyorsun.

ıstemıyorum onaylamıyorum demek ıle ozel cumeleler kurmak arasında cok fark vardır

karısmaya gelınce,,,,,, ıkı kısı arasındakı olay buyuyecek ılk bastan ve hıcbırınız oralı olmuyordu maalesef bu yapım benım. elımı tasın altına koyarım boyle ayakta kalınıyor boyle hayat devam edıyor boyle dost edınılıyor

teyze kızı vs demıssın ben sohbet ettıysem sırf sızlere eslık etmek ıcındı menu yazıp cıkıyoruz menu yaz cık olmaz denılıyor hem kendımı tanıtmak hem sohbetlere ortak olmak ıcın benım de anlatmam gerekıyor dıye yazdım. ama bakıyorum cok sıkılmıssın ceconun kaynana ve gorumce muhabbetlerınden bukadar sıkılmamıstınız anlasılan kı dıle getırmedınız ozaman da esra ve ben dıllendırmıstım bırazcık ıste.

kaldı kı sohbet ettıysem babalar gıbı dıyetımı de yaptım ve yazdım, spor yaptım babalar gıbı yazdım tek tek. acaba hepımıze enerjı ve gaz verır mı dıye. cunku zayıflama surecı boyle bır seydır bırbırınden esınlenırsın guc bulursun.

yapıcı olmak ıstıyorsanız sessız kalmamalıydınız o an ıkısıne de bırseyler yazmalıydınız yapıcılık, bana gore sessız kalmak degıldır sız sessız kaldınız dıye belkı boyle oldu.cunku savunma geregı duymadınız gel bır de esraya sor tamam mı bunu.

normal hayattan konusmaya gelınce ortada kotu bır durum varken ben normal olamayacak bırıyım demek kı sen oyleymıssın kı cok rahatsın. aman lıste degıl mı kım hazırlarsa hazırlasın dıyorsun demekkı. zaten dun de senın sozlerın esra ıcın kırıcı olmustu bugun de savunma durumuna gectıgıne gore var sen de demekkı bırsey.

neyse gunluk hayattan bol bol konus oldu mu nursena. kılo verdırseydı konusmak sımdı ben 50 kılo olmalıydım sanırımmm

herkese ıyı gunlerrrrrrrrrrr

Kahvaltımı yaptım kızlar 2 dlm kepek ekmek peynir roka domates 6 zeytin cay simdikte lasymi yapayim ögllene yemek lazim eşimle büyük kıza anam cocuk olunca mecbur diyet zorlaşiyo kendimede ayrı yapamıyorum valla iyii günler hepicinize

çok sevindim canım inan
küçükken oluyor canım büyüdükçe sıkıntıları değişiyor çocuk yetiştirmek çok zor

bende yaşadım bazen insanın üzerine geliyor herşey aslında herkes yaşıyor ama bazen insanın daynma gücü azalıyor galiba dayanma gücün artsın inşallah...

kahvaltı öncesi daldım bi
iyi günler

Ben yapım gereği çok fazla tartışamıyorum,kavga edemiyorum etmiyorum bilmiyorum da.. üzsem de ,üzülsem de yine en fazla üzülen oluyorum...
ama sende ki bu hiddeti bu kızgınlığı benim yumuşacıkk yazdığım mesajın üstüne dökülen öfkeli cümlelerini polemikte ne kadar becerikli olduğunu gösteriyor...
Anlam veremiyorum hakkaten yada çok gerizekalıyım ben noolduda sabah sabah gelip celallendin benim modumu,olmayan enerjimi düşürdün..ne hakkın var buna..
Güzel gelmiştin hoşgelmiştin...Gitmeden kırıp döküp gitmen gerekiyor öylemi...Senin vefa kriterin bu demek...herkesi aynı skala da birleştirdin...

dedikodu yapmak 90 lar böyleydi böyleydi deyip çekiştirmek hiç etik değil..

Esra sana ilk geldiğin günden beri buranın böyle olduğunu uzun uzun yazmana gerek yok dediğini hatırlıyorum. ama sen hala dönüp dönüp aynı şeyi hatırlatıyorsun...Fazla umutla geldin umutsuzluğa uğradın eyvallah bişey demiyorum.
2009 yılın da açılan bu başlığı en başından okursan mesajların hep aynı formda olduğunu görürsün..

Özetle ben 2009 yılında üye oldum buraya hiç istikrarlı olmadım..Yemek yemeyi çok seviyorum maalesef benim aşamadığım yönüm her yolu denememe rağmen..Dışarı da bu konudan çok muzdaribim burası rahatladığım tek alan kilo babın da...
Sadece kiloya odaklananlar bir süre sonra çıkıp gidiyorlar zaten ama diğerleri yani bizler kaldık...Demekki tercihimiz bu yön de sana da uymadı tamam gidersin ama bu şekil de şık olmadı...

Esra ben olayı öğrendikten sonra seni aradım ve birşeyler yapmaya çalıştım demek ki hala faydalı olamamışım ;(

Filiz yaptığın laf taşımak farkındamısın..nursenanın esrayı kırdığını söylemesi sana düşmez.. onlar hallederler di...
O zaman ben de konuştuklarımız yazayım olurmu hiç....

Son düzenleme:

Emoşçum hayat çok zor..Çocuklarla çok daha zor..O kadar şey düşünüyoum ki bazen kafam kocaman oluor,ensem kasılıyor hissediyorum...
Örneğin bu sabah bir sürü olayı bir arada yapmam gerekti..
Allah güç kuvvet versin,akıl sağlığı versin..

Filiz neden bunu yapıyorsun? benim adıma neden müdahil oluyorsun olaylara?

dün konuştuğumuzda yalvardım nerdeyse sana ayrılmak istiyorsan ayrıl ama kimseye bi şey deme diye. gece de olabilecekleri tahmin ettiğimden mesaj attım açıklamak için. onlar tepki vermeyerek benim duygularımı önemsemediler de sen bu şeklide çok mu önemsedin. ortada bi saygısızlık varsa senin yaptığın da çok saygısızca...

cevap olarak dönme yazmışsın, kesmemiş dönememem için benim adıma gelip konuşmuşsun. bu yaptığın birini korumaktan öte bi şey. ve ben istemiyorum bunu. ben de sana cevapla değil buradan yazıyorum. bir iki kişinin yaptığı kadar kırıcı senin yaptığın da. sana benim adıma konuşma, konuştuğumuz şeyleri açıklama hakkını kim veriyor?

yılan hikayesine döndü bu mesele. ben dün çok kararlıydım. ama Nilüfer, Dafi ablam, Yasemin ablam, Ayten, diğer kızlara yapamıyorum bunu. herkesi aynı kefeye koyamıyorum. ben çok yakın davrandığım için mi herkes her şeyi eleştirme, her yaptığıma karışma hakkı buluyor anlamıyorum.

Filiz beni Meyra üzmedi evet. çünkü Meyrayı umursamıyorum. Beni Meyranın gece yarısı çok gereksiz bir yazısına, hem de beni taciz etmek için yazılmış, esraları koyu ve altı çizili yazısına ben cevap vermemişken Nursenanın cevap vermesi üzdü. Üstelik Meyrayı teselli ediyor. bunu ben yazmamışken sen yazacak hakkı nereden buluyorsun. yaptığının onların yaptığından ne farkı var.

dün akşam o kadar çok başım ağrıyordu ki. tüm gün ağrıdı. ilaç da içemedim regl var diye. kusura bakma lütfen canım, o ruh haliyle pek atarlı bi çıkış olmuş. artık her şeyi üflüyorum.

öpüyorum çok seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…