enişteye geçmiş olsun yenacım.
hepnize iyi geceler kızlar
Seni üzmek istemezdim. zaten Yasemin abla, Dafi abla, kızlara kıyamıyorum. varmak istediğimiz hedefler var, egosal meselelere kurban edilmemeli... elimden geldiğince yardımcı olacağım.
üzülme lütfen, umarım yoluna girecek diğer meseleler en kısa zamanda. görüşürüz
duyan da ben yaptım sanacak, aşk olsun. zaten adım çıkmış 9a..
iyi geceler tekrardan.
Aytencim günaydın
büyük bir iç ferahlığıyla günaydınnnnnnn güzeller
akşam Yenam girmiş ben çıkmışım yaama çok ağırlık basmıştı spor sonrası ölü gibi uyuyorum
Yenam yenamm sana ne demeli bilmiyorum
bugün bu hafta günümüz güzel ve az kalorili geçsin sevgiyle kalın
İyi geceler arkadaşlar....
Nasılsınız umarım iyisinizdir...
ben iyi değilim aslın da..Yorgunluk+ haftasonu yatılı misafir+bir tanıdığımla ilgili yaşadığım hayal kırıklığı beni çok ama çok üzdü..+tek tesellim ( şişmanlık konusun da ) beni anlayan yer olan +90 lar siz sevgili şişmandaşlarımın yaşadığı gerginlik...
Neden böyle oluyor anlamıyorum yada niye olaya dahil olup düzeltmiyoruz..bir an önce çözmüyoruz meseleyi...
Ben listeyi bırakmak istediğim de Esra sırf yardımcı olmak için hiiç düşünmeden devraldı listeyi ki gerçekten çok zor bizim gibi esnek çalışan topik üyelerinin gönlünü yapmak..Gidin cuma takımların da insanlar ''tek çubuk krakere ıııh menün hiç olmamış'' diyebiliyorlar...
bizim grup çok farklıydı,özeldik,biz zayıflama dışında terapi görüyorduk burada..bişey oldu ve bozuldu burası ;(
Esracığım senden rica ediyorum burayı bırakma ve devam et...böyle çekip gitmek olurmu.? Lİste sana emanet,hiyanet etme lütfen...
Yok başladım canım bu sabah kahvaltıdan sonra içtim bir adet biraz halsizleştirdi uyku getirdi vs. Öğlen ve Akşamda içeceğim. Bence gayet güzel kilo vermişsin ve dediğin gibi insülin direnci yüksek olanların kilo vermesi çok zormuş yağ yakımını engelliyor demişti doktor. Karatay diyetide farkında isen tam bizi anlatıyor kitapda. Daha önceden operasyon demişsin geçmiş olsun. Allah hepimizi sağlıklı günler versin..
Biz seninle irtibatı koparmayalım yazışalım :)) Tekrar görüşmek üzere..
Gunydın kızlarrrr
Filizcim iyi okumamıssın sanırım liteyi ben alayım dediğinde yanlıs oldunu istemediğimi söyledim meyraya bi kac arkadasimda onayladı istemediğimizi
Sonucta ikisi arsında gecen sorun sen karısmaya kalktın ilk basta sonra vazgeçtin zaten esra gerekli cevabı verdi meyray a sert bi sekilde daha faza uzatmk istemediğimizden dolayı konu kapansın dedikce ısıtıp ısıtıp önümüze koyamayızki biraz yapıcı olmamız lazım yıkıcı deil
Diziye gelince ben ilk actım konuyu normal hayttan konusm yasağı yok
Seni kıskanan teyze kızınmıydı tm hatırlmıyorum gelen misafirini klariferin onünü açtığını temizlik yaptığını makyajlarını nasıl konusuyosak izide konusmk normal
Kalip kalmaman keyfi her zaman kapımız açık gelene
Gidersende alllah yolunu açık etsin
çok sevindim canım inanSeni üzmek istemezdim. zaten Yasemin abla, Dafi abla, kızlara kıyamıyorum. varmak istediğimiz hedefler var, egosal meselelere kurban edilmemeli... elimden geldiğince yardımcı olacağım.
üzülme lütfen, umarım yoluna girecek diğer meseleler en kısa zamanda. görüşürüz
küçükken oluyor canım büyüdükçe sıkıntıları değişiyor çocuk yetiştirmek çok zordaficiğim,kızım iyi çok şükür ondan yana mesele yok..''İnşallah olmaz da.''
ŞErbetli de bugün okula gitmek istemedi ben de öğretmenini aradım cuma günü bir arkadaşını sandalyeden iktirmiş yere düşmüş çocuk muhtemelen ondandır dedi...Bakalım yarın gitmek isteyecekmi..
.Onun dışında bir süre tüm hafta tam gün çalışacağım oğlanın bakım sorunu oluştu..Kendimi yalnız hissetitim,kimsesiz hissettim vb..
Ben de sizleir çok özlüyorum herşey karşılıklı emin olun..
saol zeynepcim..senin kuzun ağlıyor mu halla.küçük yaramaz:)
esracımmmm seviyorum seni
zor gidiyor be yenam,hayat zor..
kendimi hep birseylerle savaşırken buluyorum,tam perdeyi aralıyorum birseyler olacak gibi oluyor bu sefer önüme duvar örülüyor..
eskileri attım bir kenara ama gelen de gideni aratıyor..
ama bunun harici iyi olmaya çalışıyorum kendi kendime 6 kg verdim ama yavaş gidiyorum diye diyetisyene başladım bir disipline girmem lazım..
sen de iyi ol:) okuyorum yazdıklarını hep bir telaş,bir koşturma..yorma kendini canım..
yena burda menu bıle yazılmıyor ALLAH askına. spor yapan sayılı kısı. yıllardır sabıt kılosunda kalan kısı okadar cok kı. bıldırım saatının bıle sabah yapılabılecegını cogu kısı dusunmuyor aksama aaaaaaa ben unutmusum dıyor. bu topıktekı cogu kısı bu ısı cıddıye almıyor kımse kımseye yanlıs yapıyorsun yanlıs yoldasın toparlan demıyor burası dıyet topıgınden cok cok oteye cıkmıs. dısıplın de goremıyorum azım de. ben buraya buyuk umutlar ıle gelmıstım benzer kılodakı kısılerden umut ve guc alacaktım evet guzel ınsanlar tanıdım guzel sohbetler ettık ama dıyet anlamında hıcbır fayda gormedım hatta yazılmayan menuler yorumlanmayan menuler sureklı sureklı sohbetler. esra kac yıllık arkadasınız kac yıldır uzuldu herkes dızı muhabbetı yapıyor esra don sensız olmaz denılmıyor. esra da olmayınca kım burayı dısıplıne sokacaktı merak edıyorum esra ve bırkac kısı dısında menu yazan bıle yok
sen yoruldugun ıcın lısteyı devraldı mecbur bıle degıldı ama bunun kıymetı bıle olmadı
dedıgım gıbı cok guzel ınsanlar tanıdım burda. ozleyecegım sızlerı ama esra donse bıle ben buraya donmeyecegım cunku umdugum hıcbırseyı alamadım benı gaza getırecek yarıs ıcınde olabılecegım kapasıte bırını goremedım aksıne ben emek verıyorum kımse emek vermıyor ama yıne de kılo verıyor dıye kendımı yemek ıstemıyorum
bunlar uzun zamandır dusuncelerımdı ama madem kı bır ıse gırdın devam et dıyordum kendıme. ayrıca dedıgım gıbı sevdıgım ınsanlar oldu burda. burada olmak ıstedım ama ozellıkle Esradan sonra yasananlar benı cok dusundurdu cok soguttu burdan.
benım yapım bu maalesef. kardesım bıldırım saatı dıye bırseyı herkes bılır dıyen yok. meyra, esra gıdıyorum derken lısteyı ben devralıyım demen arkasından davul calmak gıbı olur dıyen yok
hepınız ALLAHA emanet olun kusura bakmayın cogu kısılerın yok yıllardır arkadasız demesıne ragmen lay lom devam etmesını ben kaldıramadım kaldıran varsa buyursun kalsın burda. ben yokummmmmmmm
ınsaallah herkes hedefledıgı kılolara duserrrrrr saglıklı olurrrrr
gel ozaman bır de bunu esraya sor. nasıl hıssettıgınden haberınız var mı acaba ???????? yok cunku sormadınız bıle.
kaldı kı ben sen ya da o kısı bu kısı dıye ısım vererek konusmadım ustune alındıgına gore demekkı hatalı oldugunu dusunuyorsun.
ıstemıyorum onaylamıyorum demek ıle ozel cumeleler kurmak arasında cok fark vardır
karısmaya gelınce,,,,,, ıkı kısı arasındakı olay buyuyecek ılk bastan ve hıcbırınız oralı olmuyordu maalesef bu yapım benım. elımı tasın altına koyarım boyle ayakta kalınıyor boyle hayat devam edıyor boyle dost edınılıyor
teyze kızı vs demıssın ben sohbet ettıysem sırf sızlere eslık etmek ıcındı menu yazıp cıkıyoruz menu yaz cık olmaz denılıyor hem kendımı tanıtmak hem sohbetlere ortak olmak ıcın benım de anlatmam gerekıyor dıye yazdım. ama bakıyorum cok sıkılmıssın ceconun kaynana ve gorumce muhabbetlerınden bukadar sıkılmamıstınız anlasılan kı dıle getırmedınız ozaman da esra ve ben dıllendırmıstım bırazcık ıste.
kaldı kı sohbet ettıysem babalar gıbı dıyetımı de yaptım ve yazdım, spor yaptım babalar gıbı yazdım tek tek. acaba hepımıze enerjı ve gaz verır mı dıye. cunku zayıflama surecı boyle bır seydır bırbırınden esınlenırsın guc bulursun.
yapıcı olmak ıstıyorsanız sessız kalmamalıydınız o an ıkısıne de bırseyler yazmalıydınız yapıcılık, bana gore sessız kalmak degıldır sız sessız kaldınız dıye belkı boyle oldu.cunku savunma geregı duymadınız gel bır de esraya sor tamam mı bunu.
normal hayattan konusmaya gelınce ortada kotu bır durum varken ben normal olamayacak bırıyım demek kı sen oyleymıssın kı cok rahatsın. aman lıste degıl mı kım hazırlarsa hazırlasın dıyorsun demekkı. zaten dun de senın sozlerın esra ıcın kırıcı olmustu bugun de savunma durumuna gectıgıne gore var sen de demekkı bırsey.
neyse gunluk hayattan bol bol konus oldu mu nursena. kılo verdırseydı konusmak sımdı ben 50 kılo olmalıydım sanırımmm
herkese ıyı gunlerrrrrrrrrrr
çok sevindim canım inan
küçükken oluyor canım büyüdükçe sıkıntıları değişiyor çocuk yetiştirmek çok zor
bende yaşadım bazen insanın üzerine geliyor herşey aslında herkes yaşıyor ama bazen insanın daynma gücü azalıyor galiba dayanma gücün artsın inşallah...
kahvaltı öncesi daldım bi
iyi günler
Günaydın hatun kişiler..
Huzurlu,başarılı ve az kalorili bir gün olması dileğiyle muaahhh diye öpüyorum hepinizi..
--
Aytennciğim geçmiş olsun miniğe umarım ilerlemeden atlatırsınız...
Esracim bu aramizda bir espri zaten oyle degilmi? Kimsenin bisey bilmesine gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?