Selam güzellerr;
nasılsınız hepiniz benim biraz yoğun akşam üstünüde atlattımmı şükür 1 ay rahatım
Yenam turşu yok kuzum
mercimek çorbası ve köfte yoğurdum akşamdan bende menüm bu eşime patates kızartması tabikii
benim dünden accık mercimek çorbam ve patlıcan sotem var...ama akşama fırında mücver yapmayı düşünüyorumm....
aa benimde turşum vardıı yemediğim için unuttum çıkaramda bare eşim yesinn...
Zeynepçim patlıcan sote nasıl bişi.? kavurma gibimi..
nilaycım hoşgeldinn...ben kaçıyorum ama spor yapıp gelcem...şimdi yapmassam bugün bi daha fırsatım olmaz..
hoşbuldum cnmm geçmişe bakıyodum şimdi gördüm yazınıoy anam oy gergin günler bitsin diye umuyorum..
ne güzel valla yap tabi bende akşama belkim yaparım bu ara salmışlık var üstümde hayır olsun bakalım
sporumu yaptım yeşilçayımı alıp geldimmm....piştt yok öyle salmak falan....asıl şimdi toplanma zamanı..yazın hepimiz fena saldık çünkü...oyüzdenn hemen titre ve kendine gel tamammı...
ay akşam onu eşime gösterdim kırıldı gülmekten hakkaten bukadar salak adamlarda varmı diyoo...
helal valla sana ahanda kocaa bi alkışşştmm tmm haklısın titredim kendimede geldim sayende yok salmak falan bu akşamda evde dans edilecek okaa yani bu emir banaydı bayram geliyo zati insanları birazcık şaşırtmam lazım o ifadelerini görmek bana iyi gelicek
:))) sorma bende ilk gördüm afalladım bukadarmı yani hahah düşündükçe bile gülesim geliyo
Erkek kadın diyalogları...:)))
Kadın: Saçımı kestireyim mi?
Erkek: Olur.
Kadın: Ama kıyamıyorum.
Erkek: Öyleyse kestirme.
Kadın: Canım değişiklik istiyor..
Erkek: O halde kestir.
Kadın: Bana akıl vermeyi bırak, delilere verir gibi.
Erkek: Eğer nasıl hoşuma gittiğini bilmek istiyorsan, sana derim ki uzun saçlı. Bunu biliyorsun.
Kadın: Beni tanıdığında kısaydı..
Erkek: Ve sana tam olarak ne dediğimi hatırlıyorum: 'Ne güzel olurdun uzun saçla'.
Kadın: Ama herkes kesmemi söylüyor.
Erkek: Bu durumda kuaföre git ve bırak uyuyayım lütfen. Bunu senden Allah rızası için istiyorum.
Kadın: Peki nasıl kestireyim? Kat kat mı yoksa perçemli mi?
Erkek: Kat kat.
Kadın: Bana yakışacağını sanmıyorum, çünkü saçım çok düz.
Erkek: Bırak perçemli olsun.
Kadın: Çok yorucu.
Erkek: Yorduğu zaman tekrar kestirirsin.
Kadın: O zaman asla uzatamam.
Erkek: Uzatmak istiyorsan kestirme güzelim.
Kadın: Bana güzelim deme!!!!!!!
Erkek: ?!?!?!?!!
Kadın: Saçımada Karışıp Durma!!!!
Erkek: Ya Sabır Allahım
Kadın: Saçımı Diyorum Saçımı Nasıl etsem??
Erkek: Saçınada Sanada Banada
Kadın: Aaa Delimi Ne Bişe Dedik Sanki.?
buda sana gelsin şekerim.... kuzucuk uyuyomu... bide yeni saçların hayırlı olsun....doğumdan sonra bende erkek başı kestirmiştim saçlarımı şimdi baya uzadılar ama kocam izin vermiyo kesmeme....
ayyy okurken bile yoruldumm....ama doğruluk payı çok böyle hatunlar var...yazık adamlara be yaa...
tşk ederim cnmcımmuyuyo çok şükür zorlu bi gece geçirdik sürekli yat kalk yaptı sabahda çok uyumus gibi erkenden uyandı beni pertetti kendi yattı alem anam bunlar zorları bize
sağol cnm dogumdan sonra saçlar helak oluyo gerçekten çok dökülüyo benim halen daha dvm ediyo dökülmeye
iyi yapmıssın sende kestirerek uzun çekilmiyo ya heleki çocuklarla o bile zor geliyo yani
hımm keşke verse izin zorlugunu ben çekiyorum azcık kestireyim de belki razı olur
seninkiler napıyo uyuyolarmı yoksam oynuyolarmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?