çok geçmiş olsun canım oğluna, inşallah iyileşir. küçücükler, kıyamıyor insan onlara..
AYIN 1.si __________ - 4,1 kg. _______ Katrem:122:
AYIN 2.si _________ - 3,9 kg. __________ Nilceee:81:
AYIN 3.sü ________ - 2,7 kg. _____________ y.o.l.c.u.
HAFTANIN 1.si _________ - 2,4 kg. ________ Nilceee
HAFTANIN 2.si _________ - 1,3 kg. _________ y.o.l.c.u.:81::118:
HAFTANIN 3.sü _________ - 1,2 kg. ___________ Dafi
Canim kusura bakma 1 haftadir oglum atesli zaman bulamadim bu hafta girmeye degisik bi virus kapti okullar cumartesi gununden beri ates direniyor.siniflarindan 5 kiside ayni sekildeymis.1 haftadir okulada gitmiyor.bende bugun ondan kapti.pek giremedim bu hafta girmeye calisicam.
[table="width: 300, class: grid"]
[tr]
[td]burcu8181[/td]
[td]310 dk[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1.73[/td]
[td]300 dk[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dafi[/td]
[td]255 dk[/td]
[/tr]
[tr]
[td]y.o.l.c.u[/td]
[td]105 dk[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nothing[/td]
[td]100 dk[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Nilceeeee[/td]
[td]90 dk[/td]
[/tr]
[tr]
[td]clutch[/td]
[td]70 dk[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nursena[/td]
[td]60 dk[/td]
[/tr]
[tr]
[td]katrem_[/td]
[td]30 dk[/td]
[/tr]
[/table]
Spor birincimiz ................. burcu8181
Spor ikincimiz .................. 1.73
Spor üçüncümüz ............. dafi
canım yaklaşık 5 6 haftada verdim o kiloyu, o zamandan beri de sabitim... çünkü sıfır çabayla devam ediyorum :)
hastalıktan gözümü açamıyorum, giremiyorum da o yüzden. Ankara ayazı mahvetti valla
esracım kilom hala aynı. şükür artı değilim
Günaydın,
herkese hayırlı cumalar, hayırlı bildirimler olsun..
ben çok hastayım, dün baya üşütmüşüm. şimdi anneme geldim bana baksın diye...
Elizcim sporum 70 dakika canım, şimdiden ellerine sağlık...
Hayırlı cumalar herkese
O kadar dikkat ettim ama gram eksi göremedim bu hafta malesef herhalde regl öncesi ödem var inşallah :)
Kilom aynı esracım bayrama 79 olmak giderek zorlaşıyor malesef
Elizcim esracım geçmiş olsun kendinize iyi bakın ya da baktırın
Kızların ve benim de boğazlarımız ağrıyor ben de ıhlamur kaynattım ben içmesem de
Selamün aleykümm....
ben kötüyüm yaa ölüyorum sancıdan...ilaçta aldım bide içmesem hastanede alcaktım soluğu heralde....ve çok soğukkk donuyorumm...sıcak su torbamla kanki olduk vallaa....uf bide dün tartıda daha güzel rakam görmüştüm bugün artı gösterdi onada canım sıkıldı...akşam yediğim üzüm şişirdi heralde yerkende demiştim bugün yemesem eyi olurdu deyine ama çok seviyom ne edemm....
geçmiş olsun esracımm....dikkat et kendinee...bende anneme gitmek istiyomm...normalde yarın akşam gitcez ama bi konuşayım kocamla belki bu akşamdan geçeriz...
burcucum nursenaya katılıyorum şimdilik kolayı bıraksan onun bile farkını görürsün hemen...
aytencim bencede normal canım...hem emziriyosun hemde dikkatli besleniyosun...
:44::44:bişey dimmi buna hiç sevinmedimm...dikkat et lütfennn...sen bi toplasan kendini hepimizi solda 0 bırakırsınn...hadi bul şu azim böcünüüü.....
HAFTANIN 1.si _________ - 2,4 kg. ________ Nilceee
HAFTANIN 2.si _________ - 1,3 kg. _________ y.o.l.c.u.:81::118:
HAFTANIN 3.sü _________ - 1,2 kg. ___________ Dafi
[TABLE="class: grid, width: 300"]
[TR]
[TD]burcu8181[/TD]
[TD]310 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.73[/TD]
[TD]300 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dafi[/TD]
[TD]255 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]y.o.l.c.u[/TD]
[TD]105 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nothing[/TD]
[TD]100 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nilceeeee[/TD]
[TD]90 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]clutch[/TD]
[TD]70 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nursena[/TD]
[TD]60 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]katrem_[/TD]
[TD]30 dk[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
canım yaklaşık 5 6 haftada verdim o kiloyu, o zamandan beri de sabitim... çünkü sıfır çabayla devam ediyorum :)
hastalıktan gözümü açamıyorum, giremiyorum da o yüzden. Ankara ayazı mahvetti valla
esracım kilom hala aynı. şükür artı değilim
Hayırlı cumalar herkese
O kadar dikkat ettim ama gram eksi göremedim bu hafta malesef herhalde regl öncesi ödem var inşallah :)
Kilom aynı esracım bayrama 79 olmak giderek zorlaşıyor malesef
Elizcim esracım geçmiş olsun kendinize iyi bakın ya da baktırın
Kızların ve benim de boğazlarımız ağrıyor ben de ıhlamur kaynattım ben içmesem de
Selamün aleykümm....
ben kötüyüm yaa ölüyorum sancıdan...ilaçta aldım bide içmesem hastanede alcaktım soluğu heralde....ve çok soğukkk donuyorumm...sıcak su torbamla kanki olduk vallaa....uf bide dün tartıda daha güzel rakam görmüştüm bugün artı gösterdi onada canım sıkıldı...akşam yediğim üzüm şişirdi heralde yerkende demiştim bugün yemesem eyi olurdu deyine ama çok seviyom ne edemm....
geçmiş olsun güzeller
bu sene ekim fena çarptı milleti
bende önceki gün çarşıda ıslandım eve gelinceye kadar içime kadar geçti. otobüsten indiğimde rüzgar vardı. akşam boğazlarım çok kötü oldu. hemen zencefil yaptım sıcak sıcak içtim. gece çok üşüdüm pikeyle yatıyorduk battaniyeleri çift çift örttüm. sabah namazına kalktım hiç ısınamamışım. hemen 1 Theraflu içtim .şimdi iyiyim çok şükür
Günaydın kizlar telden giriyorum bildirim yapıp cikcam öglen gelirim gene. Yuzume epeydir gulmeyen tartı sonunda guldu azmettim oldu :)
Kilo bildirimim : 93.7
Spor bildirimim : 90 dak
Ellerinize saglık kizlar öptum herkesi..
ve aleyküm selam canım....
geçmiş olsun canım benim.......
kendine iyi bak lütfen......
kek içinde eline sağlık:)
senin tahlillerinin sonucu ne oldu canım? geçmişi hep takip ettim ama gözüme ilişmedi hiç sonuçlarından bahsettiğin?
merak ettimde??
sonuçlar genel olarak iyi canım...sadece kolestrol biraz yüksekmiş...doktorcum hımmhımm bişeyok gidebilirsin dedi...bende peki o
koyu siyahlar ne peki dedim ukalalık olarak aldı sanırım...diyet ve yürüyüş yap...yağ yemeyi bırak dedi...onuda demiyoduda ben ee
neymiş diye ısrarcı olunca okadar söyledi..bende olduuu canım dedim...yağ kullanmıyorum zaten dedim hıı belli oluyo dedi..bende
daha bişey demedim yoksa dövebilirdim adamı...kaşınıyodu...zaten asistandı uzman doktor yoktu...hata bende yakın diye eğitim araştırmaya gittim....neyse sonuç böyle işte..ilgilendiğin için teşekkürederim canım....
ben tadını pek sevmiyorum ama kullanmaya gayret ediyorum.dafi ablacım geçmiş olsun sana da.
zencefili keşke kullanabilsem, her derde deva aslında...
sağol canım çok teşekkür ederim. bende iki bardak oldu içtiğim ada çayı. şimdi bir ilaç daha içtim. gelmeden gönderirim inşallah. yarın misafirim gelicekçok geçmiş olsun balım benim.......
adaçayını 10dk demleyip sıcak sıcak içmeni tavsiye ederim.
öptüm.
ablacığım sanada çok geçmiş olsun........
öpüyorum koccaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?